Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
-
LOGOUT
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archer
őstag
válasz
Kolondrum
üzenetére
Nem fejkamera kell, hanem vegyél rá bontósan egy gyári dobot a kókány helyett ami rajta van és akkor nem kell állandóan a hangos dobon pörögni, meg előzésnél nem sajnálod odahúzni neki amit bír. Gondolom az megvan neked is a Kresz könyvből, hogy az előzést a lehető leghamarabb be kell fejezni.
-
Úr isten most néztem vissza a szervizkönyvem és már 4000km-t mentem az új gumival. Nem egész 2 hónap alatt. Így nem bírja ki csak a nyár közepéig.
-
Xaels
félisten
válasz
Kolondrum
üzenetére
Ha életben marad és a hatóság is megállapítja a hibáját akkor polgári peres úton behajthatod rajta.
Nem kell folyamatosan magasabb fordulaton járatni, csak amikor előzöl kell felpörgetni, hogy meglegyen a kellő sebesség különbség. Visszaváltani meg azért kell, hogy a motor hamarabb elérje a kellő fordulatot.
-
válasz
DigitXT
üzenetére
Holnap kicsit magasabb fordulaton járok, megnézzük a hangon kívül mi lesz más.
Más téma, ezer bicajos van az utakon. Mi van ha a bicajos hibájából én elfektetem a gépet és lesz 200k-s károm? Neki nincs biztosítása. Akkor ki fizet nekem?
Szomszéd, most hallottam úgy járt sok sok éve, hogy egykerózott a motoros és beleszállt a kocsijába. A motoros szörnyethalt és a mai napig senki nem fizette meg a kárt, azóta a fazon is meghalt amúgy.
MD80 minta - hát ez nulla. Ráadásul a hangokkal nagyon hadilábon áll.
-
BoB
veterán
válasz
polimorf
üzenetére
Meg kell nézni milyen csapágy való bele, és csapágy boltban kell venni. Én anno amikor a Kawában cseréltem elől hátul, ha jól emlékszem 1-2 ezer forint volt egy csapágy. (vagy 2 ment előre 1 hátra vagy 2-2, nemtom)
Ja és ha szar a hátsó érdemes az elsőt is cserélni mert ha beáll menet közben blokkolhat a kerék, de jobb esetben is felmegy a vérnyomásod

Otthon csináltuk a cserét, az új csapágyakat lefagyasztottuk, a felnit meg megmelegítettük hogy belemenjenek.
-
polimorf
tag
válasz
-Mosquito-
üzenetére
Te nagy netszaki vagy, meg tudnád nekem nézni, hogy mibe kerül a hátsó kerékcsapágy szimeringgel a motoromba, mert a szerelőm 150-200 euróról beszél. Szerintem át akar vágni.
(Honda deauville 650-es 2001-es évjárat.)
Előre is köszönöm a fáradozásodat.
-
canniball
nagyúr
-
polimorf
tag
válasz
csongi
üzenetére
Köszönöm.
Nem akarok spórolni, csak azt szeretném, hogy végre már "tökéletes" legyen. Nem a pénz számít.
Annó a szerelőnek is azt mondtam, hogy az elejétől a végéig minden csavart nézzen át, ami kétes azt cserélje ki, a pénz nem számít csak jó legyen. Sajnos így nézte át.
Még a fogyasztásom is 1,5l-el több mint mikor megvettem, és mielőt szűrőket meg oljcserét és karbihangolást csinált rajta .
A fogyasztásnövekedés az mitől lehet? -
-
BoB
veterán
válasz
Kolondrum
üzenetére
Ezt nézd meg. Szerintem a Te motorodon a kipufogót kibelezték, azért olyan hangos meg van olyan hangja amilyen. Csak egy üres doboz. Előzésnél simán forgathatnád 10-ig is.
-
polimorf
tag
Ma vagyok 43 éves. 
Délután 14:00-kor lesz Bősnél (lejebb a kantinnál) Dunaátúszás amin helyi motorosok is úszni fognak. Sok motoros lesz.
Ezért én a szülinapomat motorozással és motorosok között fogom tölteni.
(remélem ezt a mai napot még kibírja a kerékcsapágyam
) -
-
Xaels
félisten
válasz
Kolondrum
üzenetére
Attól függetlenül ha nincs meg az előzéshez szükséges tempód, akkor 6.-ban nagyon lassan tudod belőle kihajtani, ha egyáltalán ki tudod. Ezzel gyakorlatilag egy előzésnél a saját testi épséged kockáztatod.
Ha ennyire rossz a hang és a rezgés akkor azzal kezdeni kell valamit.
-
polimorf
tag
Azt vettem észre, hogy ezek a szerelők (tisztelet a kivételnek) kutyaütők. Sok a munkájuk és csak minnél hamarabb összedobják úgy ahogy csak menjen alapon. Pedig régebben az én szerelőmhöz nagyon messziről is vittek mocikat annyira jó szerelő volt, de mára már ő is csak elkapkodja ezek szerint.
Csak az a baj, hogy nálunk nincs olyan nagy és régi motoros kultúra mint Magyaroszágon, ezért a szerelő is kevés. Ez az én szerelőm is 40 km-re lakik. Dunaszerdahelyen ahol lakok csak egy motorszerő van, de az már leszerepelt mikor a robogómat 2x is elb.szta. Régen volt Honda szalon nálunk de pár éve az is megszünt.
Szóval nálatok ebből a szempontból szerintem sokkal jobb a helyzet, több a szerelő, nagyobb a választék. -
Xaels
félisten
válasz
Kolondrum
üzenetére
Pedig ha leváltasz 4.-be sokkal hamarabb eléred azt a fordulatot aminél leadja a motorod a max teljesítményét. 6.-ban nem előzünk.
A lóerő önmagában nem minden. Ha egyszer váltok akkor V vagy Boxer motor lesz, mert azok alacsonyabb fordulatnál is mennek ahogy kell. Nem kell 2-3 ban pörgetni őket hegynek felfelé sem. Most, hogy túrázni voltunk, rendesen kellett az XV535 és a Hornet után kapaszkodnom pedig paciban a Virago-nál jobban állnék papíron.
-
emre
veterán
-
-
polimorf
tag
válasz
csongi
üzenetére
Már tavaly ősz óta hallom a hangot, de én nem értek hozzá, a szerelő meg ezek szerint tojt rá nagy ívben.
A sógorom autószerelő, és Ő vette észre a keréklötyögést mikor a fék súrolását nézettem meg vele.Sajnos tényleg nem értek ilyenekhez ezért kérdezek lehet hülyeséget.
Mikor hátsó kerékcsapágyat cserélnek akkor ugye a szimeringet is cserélni kell? Azért kérdem mert már az is nyiszorgott. Tegnap egy kis kenőanyag után abbahagyta.
Egyáltalán mennyibe kerülhet a csapágy és mennyibe a szimering, és remélem megvárásra meg lehet csinálni.? -
válasz
DigitXT
üzenetére
Amikor 6.-ba 120-al 6000-et forog akkor nem váltogatok lefelé, nincs értelme. Ott vagy húzom a gázt vagy nem. Ez már az a pont ahol erősen megnézem ha szembe jön valaki, mert nem tudok megpattanni mint alacsonyabb sebességénél. Lassabban kúszik felfelé a Km óra.
Az fix, hogy a következő motor legalább 98 lovas lesz. Mivel tesóm is elkezdett jogsizni talán meg is van a GS helye.
-
Pocee
senior tag
válasz
-Mosquito-
üzenetére
Valahol nekik is el kell kezdeni...

-
polimorf
tag
válasz
Kolondrum
üzenetére
A csapágy hiba miben nyilvánul meg?
Abban, hogy furcsa nagy kellemetlenül hangos búgó hangja van a motornak 90km/h fölött, alatta is hallom de az még nem zavaró, és a fékpofa guruláskor ciklikusan hozzáér a tárcsához, most már ennek is csúnya hangja van. Középsztenderen megmozgattuk a hátsó kereket és szemmel láthatóan mozgott (nem rendeltetés szerinti irányokban) -
stairmaster
tag
válasz
-Mosquito-
üzenetére
Köszönöm! Akkor ráfekszek a SW600-ra.
Ezt én is néztem, de kicsit tekertnek érzem a kilométert

-
polimorf
tag
Ma elmotoroztunk Pápára megnézni az Eszterházy kastélyt. Felújítás miatt nem zárva volt

De legalább motoroztunk 200km-t. Ami kifejezetten jólesett, ebben a szép meleg időben.
Kiderült, hogy az új csizmámat nem fogom tudni használni mert rohadt meleg már most. Akkor mi lesz 40 fokban?
Vehetek valami kevésbé meleg nyári lábravalót.
Az is most derült ki, hogy a hátsó kerékcsapágyam is cserés.
De inkább most mint egy hosszabb túrán.
Picit érzem (illetve a hátsó felem érzi), hogy elszoktam a tél folyamán a motorozástól.
Szóval több szempontból is jó volt a mai nap. -
Pocee
senior tag
válasz
stairmaster
üzenetére
Alapszabály: ha Motort veszünk,Hondát veszünk.Aki mást mond az irigységből mondja

-
-Mosquito-
őstag
válasz
stairmaster
üzenetére
Hondát válaszd. Így van,nem olyan testes mint a Burgi. Ha megengedheted magadnak akkor ABS-es túraplekos,dobozost nézzél. Pl valami ilyesmit [link]
-
stairmaster
tag
válasz
-Mosquito-
üzenetére
Igazából a minőség és a megbízhatóság fontos! Mondjuk ilyen 2004-es évjárat körül nézegettem a motorokat. Meg inkább városba lenne használva, néha Balatonra mennék le vele szóval, a kezelhetősége nagyon fontos lenne városban. Azért néztem inkább a Hondát mert így képről "kisebbnek" tűnik meg talán könnyebb is.

-
válasz
-Mosquito-
üzenetére
140k a szíj arra a __??
-
-Mosquito-
őstag
válasz
stairmaster
üzenetére
Honda egyszerűbb,szerelhetőbb csúnyácska gép. Burgman nagyobb/szebb,tele van elektronikával 60ekm-nél nagy általánosságban szíjat kell cserélni. Ez fájó mert cirka 140eFt-ba kerül,+ szerelés. Igaz ezt Amerikából 100eFt szíj/fogaskerék megúszod ha van kinti ismerősöd. A Honda min. 1literrel többet eszik,kisebb kerekeken gördül. Kérdés mennyi a keret rá? Burgmanból a fiatalabb K6-K7.től 2006-07 kevés Km-t érdemes venni. kb Az itthoniak kb 1,2M-től indulnak amik kintről jönnek olcsóbbak,viszont ennél a típusnál nagyon számít a valós Km a szíj miatt. Hondából általában sok a behozott,itt a tekert Km "kevésbé" számít. Szíj/görgő cserélsz és no gond 24eKm-ént. 600-900eFt már lehet válogatni. Anno én is e két kép között vacilláltam 3éve,azóta két Burgmant "fogyasztottam el" Én Burgit vennék,de ha anyagi oldal is számít nálad akkor a Hondát válaszd.
-
válasz
Type-R
üzenetére
Jó igaz, ugyan annyi jó fej is volt mint amennyi nem. Volt olyan távolsági busz, hogy nem ment át a szűkületnél a haladó sávba, mert látta, hogy jövök. Tartós másodpercekig állt.
2 autó volt aki nem látott és úgy váltott sávot, pedig kerülöm a holt tereket. Biztos véletlen volt. A köszönöm gomb nagyon hasznos dolog. A gyalogosok is áááá... Még én éreztem magam szarul, hogy nem mertek menni. Egy mosolyt kaptam azért a csajtól, mert megfogtam a kocsisort. Rengeteg rendőrrel találkoztam és volt egy sárga villogó trafic control autó is, az mit csinál?
Még déltájt sikerült egy sárgát kifogni nem épp 50-el és megálltam. Mellém ért egy új mini és lejön az ablak, kiszól a gyerek, látom jót a fékek.
Mondom az a baj, hogy a telók összemennek koppra és üt ahogy lassítok annyira rossz az út. Ez minden intenzívebb fékezésnél így van.
Bnőmmel voltam, még soha nem mentünk 100km-t egyben. A végén megbeszéltük és 70km körül volt az a pont, hogy meg kellett volna állni pihenni és kicsit mozogni. Hazafelé magam voltam és lényegesen gyorsabban hazaértem, úgy jó volt, tudtam tollászkodni.
Sok a bogár is, az M0-áson párat én is meg bnőm is elkapott. Olyat ütött 110-bél a bukón, hogy kajak nem láttam ki rajta és bnőm is érezte ahogy a fejem hátra koppant a bukójának. Mire meg tudtunk állni rászáradt.
-
Mentem a nulláson óra szerint 120-al és alig tudtam utolérni a kamionokat. Azok nem 70-el mehetnek?
Ma is sikerült összefutni olyanokkal akik haragszanak a motorosokra. Valaki nem bírja elviselni a környezetében a motort. Pl előzőskor még gyorsít, ami azért nekem gond. Nem 100ló van alattam. -
csongi
veterán
válasz
stairmaster
üzenetére
Akkor az

-
andree04
aktív tag
Sziasztok.Szerintetek megérné ha full gyári simsont állítanák össze erről az oldalról
Mennyibe állna meg a végösszeg? -
stairmaster
tag
válasz
-Mosquito-
üzenetére
Köszi!

nem értem miért van egyszer a típusnál FJS600 meg Silver Wing 600 is...

Amúgy szerintetek Honda vagy inkább a 650-es burgonya?
nekem kicsit a Honda felé húz a szívem...

-
-Mosquito-
őstag
válasz
stairmaster
üzenetére
Igen,ugyan az. Úgy keresd,hogy 560-600cm3 a kivitelnél meg robogót adjad meg. Csak a Hondát fogja kidobni.

-
Type-R
őstag
ma kipróbáltam az új shoei nxr sisakomat, előtte egy sahrk evoline 3-as volt
ég és föld a különbség a két sisak között
a shark felnyitható volt, ami miatt iszonyat zajos, túl nagy volt a sisak felülete, a belső anyagtól viszketett a fejbőröm
a shoei sokkal halkabb, 120km/h-val tudok tartósan menni, anélkül, hogy letépné a fejem a menteszél, vagy nyomná a homlokomat a sisak, és a belső anyag is sokkal jobb minőségű, sőt az egész szellőző rendszer mechanikája sokkal jobb, a plexi mechanikája kifinomultabb -
stairmaster
tag
Sziasztok!
A Honda FJS 600 meg a Silver Wing 600 az ugyan az a motor, csak a neve más? Mert az ismert hirdetési oldalon van mindkettőre szűkítési kör.
Köszönöm!

-
csongi
veterán
válasz
-Mosquito-
üzenetére
Akkor holnap nagy dongoles lesz
,
De ne aggodj nem hagylak el
-
-Mosquito-
őstag
Nahh bekerült a Wilbers agresszív rugó. Berki a tökét vasalja én meg majd az utakat.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Húúú ma valahol Gödöllőnél meglesz a 60.000km. Megállok az fix lefényképezni.

-
Xaels
félisten
válasz
Kolondrum
üzenetére
Bár az én gépem elég "halk", de a szomszédságban van 2 helyen is csecsemő, meg nálunk is 14hónapos a lányom. Azt szoktam csinálni, hogy kigurulok a főúthoz egyből és amikor hideg van ott hagyom melegedni pár percig. Persze ez sem mindig elég mert nagyon nehezen melegíti fel a vizet az Eli és könnyen visszahül.
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
Kolondrum
üzenetére
A karbi olyan szerkezet amit minden indulás előtt kellene kalibrálni a páratartalom és hőmérséklet függvényében.
Ehelyett be van lőve egy átlagra és emiatt.viselkedik másképp.más körülmények között.
Nekem pl nagy melegekben sokkal szarabbul viselkedett hidegen a cbf mint amikor volt 13 fok kint.
-
Kitérő:
Az egyik ideiglenes vagy új munkatársam (még nem derült ki) taxizik. Beszállt hozzá egy orvos és szokott beszélgetni az utasokkal, elmondta a fazon, hogy ilyenkor tavasszal ugrásszerűen megnő a motoros balesetek száma. Néha nagyon durva dolgokat hoznak be. Elmondta idézem: Több a donor. és nevetett.vendingo! Na nekem így volt és működött, de kora reggel 5 felé ebből botrány lenne meg volt is. De. vagy később nem gáz melegítem, de reggel nem tehetem meg.
Feree13! Tisztában voltam vele. A tiéd már nem karbis, kicsit okosabb szerkezet.
-
vendingo
veterán
válasz
Kolondrum
üzenetére
Nekem is karbis. Azt szoktam csinálni, hogy beindítom, majd szívatón hagyom pöfögni, addig beöltözök, elszívok egy cigit, aztán indulok is lekapcsolt szívatóval.
Ha sietős a dolgom, akkor szívatóval elindulok, de hamar le is kapcsolom kb 1-2 km után már bőven stabil az alapjárat. -
Pocee
senior tag
válasz
Kolondrum
üzenetére
Nekem tök mindegy,hidd el,de lehet nem is élvezed a motorozást mert azon stresszelsz,hogy nehogy 1/10-ed voltal kevesebbet töltsön a motor.
A hangos kipufogó nem egyenlő a szép hangú kipuffal.Természetesen nem ismerem a Tiéd hangját,de csak azért mert hangos még lehet irritáló.
Anno két haverom csinálta,hogy levették a dobokat és saválló csőből tettek 20centit a 4 könyök összeérkezése után.olyan hangos volt mint az állat,de amikor túrára mentünk fájt a fejük.természetesen nem ismerték be,hogy mitől
-
csongi
veterán
válasz
Kolondrum
üzenetére
Feladat adott, talaj ki egy egy mozdulattal ki es beteheto db killert
.
Vagy kipufogo csere vagy tegyel be egy fix db killert.
Ezt a hangos kipufogot csak a jaro kelok halljak meg es a pihenni vagyok.
Autok nagy reszeben klima van. Szezonban ablakok feltekerve, klima megy valamilyen radio vagy ilyesmi megy . Mire meghallja a motorod mar mindegy. Figyeld meg egy szirenazo autora milyen lassan reagalnak. Szerinted a hangos motor hany szazalekat erdekli? Valamikor volt ertelme zsiguli korszakban. De ma .... Novelt hangszigetelesu autoknal szerintem jelentoseget vesztette. Foleg ha te hatul vagy. Lasd az elozesed esetet
Es egyebkent is ha nincs rahangolva a blokk csak kinlodas. Es lehet ezert is melegszik lassabban, mert kicsi a fojtas es tul gyors a tavozo gazok sebessege. -
válasz
csongi
üzenetére
Még nem hallotta senki a hangját addig nem tudjátok mennyire nagy probléma ez a környezetnek. Engem nem zavar. A kocsiriasztók egy parkolóban kórusban indulnak be, olyan 5000-es fordulatnál kapcsolnak be. A kutyák idegbetegek lesznek tőle, helyben forogva ugatnak és ugrálnak, 10-ből 9 kutya így reagál. De volt h a gazdi sétáltatta a járdám, én araszoltam a dugóban és a gazdit megrántva nekem ugrott mert épp felpörgettem váltáshoz. Tegnap átvittem valamit isminek. Messze lakik a főúttól, de amikor odaértem mondta, hogy több perccel ezelőtt már hallotta, hogy jövök.
8000 körül olyan a hangja mint semminek a dunaknyarban. Előzőskor szokott ennyit pörögni. Jellemzően 4000-5000 között járok, ez is szörnyű mert van, hogy gázra robban amit magamban érzek, vagy ha lassítok elengedem a gázt durrog. DE ha bármikor behúzom a kuplungot,elengedem a gázt akkor síri csend van.Ha lesz fejkamarám megmutatom milyen amikor több száz méterről már keresik az emberek, hogy mi a franc jön? Dugóban kicsit odahúzom és nyílik a sor. Van pár utca a környéken, hogy ha oda bemegyek és direkt meghúzatom akkor a fülem utána cseng perceket.
-
válasz
csongi
üzenetére
A magas fordulattal csak az a gond, hogy rettenet hangos és én korán járok amikor a nem dolgozó szomszédok még alszanak. Ha 5. helyett 4.be megyek 60-al akkor az nagyon komoly dB különbséget jelent és kb 1000-es fordulatszám különbséget.
4500-as fordulattal olyan 60 és 80 között haladok fokozattól függően.
Amúgy igazad van, mióta a szomszéd szólt, hogy ez azért sok amit én itt reggel művelek fogok magam és max 1 percet járatom és indulok majd szépen lassan felváltogatok és max 4000-ig forgatva járok egy ideig, 10km után sem jó, de ha reggel melegítem mint korábban akkor lényegesebben jobb a helyzet. 1x kényszerből -1ben jöttem 36km-t ebből 15km M0 és a célállomáson a blokk nem égette a kezem. Az meglepett. -
csongi
veterán
válasz
Kolondrum
üzenetére
Ilyen huvos reggeleken maskeppen kell elindulni, kis sebessegi fokozat, magasabb forfulat es kis sebesseg. Nem kell a kettes, eleg egyesbe 4,5 ezres fordulat, mennyivel mehetsz ilyen fordulat melett? 20kmax?
Harom utca es tolhatod vissza a szivatot. Ha gyorsan megy magas fokozatban a menetszel nagy a terheles a blokknal kicsi, ergo tulhutes lesz belole. Igy az eletbe nem tudod felmelegiteni csak a 20fokos meleg folott. Es nem csodalkozom ha sok kilometer mire vissza tolod a szivatot. -
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
Valóban elég neki 1-2km és már pöfög alapon valamit, hogy nem áll le, de nekem az nem ok, mert nem tölt és nehezen nehezebben veszi a fordulatot ha ráhúzom.. Még fórumon is találkoztam ezzel a két lépcsős alapjárat témával. Ez talán a leg leg idegesítőbb dolog magában a motorban. Kis távokra kár beindítani.
-
válasz
Ferdzsoo
üzenetére
Dede tölt, csak bika melegnek kell lenni a blokknak amihez reggel nagyon sok km-nek el kell telni.
bogyo112! De ha lámpa miatt megállok és éppen pöfög és ráhúzom van, hogy elég nehezen veszi a fordulatot. Majd megmutatom mi az az éppen pörög. Mint az ETZ-k pöff-----pöff----pöfff. Mindezt 1 perc alatt.
-
Röviden: Ennek lelke van ha alapjáratról van szó. Ezeken a csípős reggeleken több mint 10km-en van szivartón mert ha leveszem alapjárat ugyan lesz nem áll le, de éppen megy és nem tölt. Két lépcsőben alakul ki az alapjárat. A rendeshez több kell neki és elég 30 perc állás ami után már megint nem kerek a dolog. Ezért ezt a motort elővenni kis távokra nem érdemes.

-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
andree04
üzenetére
Értem, tehát rendszámos!
Akkor hajrá!
Az átíratás fog kb. 30. ezerbe kerülni mindenestől, meg ha rendben van a motor, akkor előtte a műszaki vizsga úgy 5-8 k, attól függ, hová viszed.Az előbbit úgy értettem, hogy ez nem tudod "ötvenesként" használni, mert azonnal, messziről kiszúrják.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- BestBuy topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600XT / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Plus 256GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

van így sokra ezzel se megyek.

Jó lenne, de 12000-nél sztem már a végét fogja járni.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ma vagyok 43 éves.
)