Hirdetés
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
válasz
andree04
üzenetére
"Sziasztok.Tudnátok ajánlani 20K alatt bukósisakot?"
Nem. Vagy max. bringára, robogóra.
Grabber: "Tudnál árakat is írni a motor kategóriákra?"
Tudnál árakat írni autó kategóriákra? Na látod.
"bringám van,amit magam építettem és így lett 70k,semi teleszkóp és míg így sem tökéletes"
Ha az alapnak nevezhető bringád 70k volt, akkor igazán tudhattad volna, mennyire irreális és valóságtól elrugaszkodott ennek a duplájáért motort várni....
-
DigitXT
félisten
válasz
DigitXT
üzenetére
Ezt lehet, hogy rosszul írtam: 10K úgy volt, hogy előtte megnézték, hogy a vas
rendben van, vizsgaképes (Autóklub). A vizsga hatósági áras lett volna 5K körül.
(Nem akarom kikeresni a pontos összeget, mert igazából nincs jelentősége, ha
az ember nagyságrendekre kíváncsi, hogy mennyi kötelező kiadása lesz majd.)Az megint más kérdés, hogy a vizsgán nem árt, ha rendben van a gép, az meg
pont sokkal többe kerül (új gumi, új fékbetét, esetleg féktárcsa, mint a vizsga...
(Az nagyon optimista hozzáállás, hogy egy adott gépre csak a kötelezőket kell
rákölteni, más nem is lesz. Az max. akkor igaz, ha a motor áll a garázsban.
)Félreértés ne essék, ha az ember jó gumival, fékkel, stb. veszi a motort, akkor
ezekre nem feltétlen kell sokat költenie egy darabig. De ha már a végét járja pl.
a gumi (és hány ilyet látni használt motorokon), akkor számolni kell, hogy az a
közeljövőben kiadásként fog felmerülni, amit a vizsgáig mindenképpen meg kell
lépni, mert nézik, meg amúgy sem árt, ha van némi tapadás is az ember alatt... -
DigitXT
félisten
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
A kalkulátor erre azt mondja, hogy 2775 Ft.
Köztünk szólva ritka gázos gép.
Már ami az esztétikát illeti, de ízlésekről nem vitatkozunk, szóval ugorgyunk...
Ez a dolog adó része. KGFB-re is vannak hasznos oldalak/alkuszok, pl. ez.
Ezt nem tudom végigpötyögni a te adataiddal (jogsid éve/korod/lakhelyed stb.),
de te meg tudod tenni... Elképzeled, hogy vettél egy adott motort, és annak az
adataival kitöltögeted: a végén "kiköpi" kb. az összes biztosító ajánlatát, amik
közt persze nagyságrendi eltérések lehetnek. Általában a K&H szokott kijönni
nyerőnek. Saccra nem lehet több egy ilyen motor biztosítása párezer forintnál:
nyilván a bónusz fokozatokkal évente csökken. Vagy nő, ha töröd érte magad.A rendszámozás az más kérdés. Ott a regadó viszi a prímet (kalkulátor).

Meg az első spéci műszaki vizsga is jóval drágább, mint a sima.
Persze az
okmányokat is ki kell váltanod (meg pl. magát a rendszámtáblát is). Ezek így
6000 Ft-os tételek/db, szóval a 80 ezres díj nagyjából reális lehet rá. (Nagyon
nem lehet vele trükközni, ezeket le kell papírozni, és hatósági áras dolgok.
)A friss import motornak megvan az a hátulütője, hogy ismeretlen az előélete.
Ha már volt magyar tulaja, akkor azon kívül, hogy (jó esetben!!!) rendszámos,
esetleg leinformálható. Annál biztos jobban, mint Luigi az olasz tengerparton.
(Nyilván csak addig, amíg először bejött kis hazánkba. Mint pl. az én Majám:
az elmúlt 4 év - csak semmi politika - ismert. Előtte mi volt? Fedje homály...)Amúgy az első HSZ-ben ezek le is vannak írva. Ha magad akarod a dolgokat
intézni, akkor azzal is számolj, hogy akár 2-3 munkanapot is rá kell szánnod
a különböző okmányirodákban, regadó befizetéséhez, vizsgára, stb. Ha meg
erre szakosodott céget kérsz meg, ők mindent gyorsan intéznek. Jó pénzért. -
gyáliSanyi
őstag
válasz
DigitXT
üzenetére
Pl. egy ilyen csak rendszámosan.
250ccm, 15kW, 2001.Ismerős vett hasonlót rendszám nélkül és olyan 80 ezerbe jött ki neki, hogy legyen rajta rendszám. Talán még olcsóbban is megúszta, mert olyan helyre vitte. Még nem kérdeztem, hogy mennyibe van neki évente, de biztos többe, mint ha csak 50-es papírral menne. De ekkora motornál már tényleg nem lehet sumákolni.
-
DigitXT
félisten
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
Azért ezt így nehéz megbecsülni. 250 ccm, de hány kW? Mikori évjárat?
Mert adózási szempontból ezek számítanak leginkább.
A biztosításba
is beleszól erősen a motor csúcsteljesítménye, a jogsid éve, lakhely, stb.Műszakira a régebbi motorokat (szerintem használtan kb. mind olyan
),
két évente kell vinni: ez olyan 10K költséggel jár manapság. De bármikor
emelhetik. (Belengették, hogy mennyire emelik: 2012-ben még 10K volt.)Másikra: KRESZ kérdések szerintem ugyanazok... Értelmetlen lenne, ha
más lenne, hiszen a KRESZ ugyanaz a 125/250/500/1000-es mocinak is.
A rutinvizsgán (mintha ez már nem is külön lenne, de majd kijavítanak), a
korlátlan kategóriánál tolni kellett a gépet egy karikát az elején. Elvileg ez
azt bizonyítja, hogy képes vagy a 200+ kg-os vasat helyesen fogni/tolni...
Gyakorlatban nem tudom, mire jó, de volt...
Kisebb kategóriákban talán
EZ nincs. A pálya viszont biztosan tök ugyanaz, így a "feladványok" is.
-
gyáliSanyi
őstag
Pár hozzászólással lentebb emlegettétek a kölségeket.
Egy 250ccm-esnek szerintetek mennyi lehetne az évi reális súlyadó+biztosítás+egyéb csekkes költség?
Műszaki vizsgára milyen gyakran kell vinni a motorokat és annak mennyi a díja? -
gyáliSanyi
őstag
Kérdés, hogy az A1, A2 és A korlátlan kategóriánál ugyanazok a KRESZ kérdések vannak?
Rutin vizsgán is ugyan azok? -
DigitXT
félisten
válasz
grabber
üzenetére
Hát ööö: ez több, mint 30 éves.
Nem tudom, meddig tudnál felhőtlen
boldogságban motorozni vele. Szokták mondani, ha szeretsz szerelni...Ja, Angliában is lehet motort venni, csak azt hazahozni lenne mókás.

De legalább azon nem kellene agyalni, hogy az biza "jobbkormányos"...
Napi közlekedésre vmi megbízható vas kell: a veterán gépek, szerintem
nem arra vannak, bár tény, hogy nem értek hozzájuk egyáltalán...
Gondolkodni szabad, sőt! De érdemes a realitásoknál maradni... Ha vmi
nagyon olcsó, nagyon öreg "lomot" veszel, kétszer elköltheted az árát a
szervizelésére. Ha meg tip-top/nem kriptaszökevény, az nem lesz olcsó.
Ez egy ilyen bicikli. Mondják, hogy ki lehet fogni! De irreális vágyakkal...
(Azért van ilyen sok visszatekert órás* motor is, mert félnek az emberek
a km-től mint a tűztől. Igaz, hogy a kora alapján már kétszer megkerülte
a földet, de kajálják, hogy 10000-et futott, mert az kell a kicsi lelküknek.)*: oké, az évjárat sem szokott egyértelmű lenni.
Ezért mondják, hogy
nem futásteljesítményt, meg évjáratot veszünk, hanem állapotot. Szóval
lehet, hogy picit ellentmondok magamnak, s az az ETZ jó vétel? Passz. -
-
DigitXT
félisten
Ha már szóba került a kamera: [link] Nem is igen értem, hogy gondolják? Nyilván nem tehet közzé akárki akármit pl. videomegosztókra, de hogy el sem készítheti a felvételt, nonszensz. De pláne, ha elcsapják, és a felvétel bizonyítaná az ártatlanságát... Szerk: az más kérdés, ha épp azt veszi fel, hogy hogyan szabálytalankodott a vezető, amivel bajba sodorta magát, mennyire büszkén vállalná ezt a bíróság előtt is... (Vagy erre azt mondja, hogy maga ellen nem köteles vallani?
) -
ALI_G
veterán
Ha valaki tervezi idén versenypályán motoros nyílt napon részt venni Magyarországon, akkor minimum vizsgát kell tennie. Remélem az érintettek már hallottak róla, de jobb ha többször is szerepel ez az információ.
Itt a tananyag: [link]
Itt kell regisztrálni és vizsgázni: [link]A vizsga maximális időtartama 20 perc, amelynek során Önnek 30 kérdésre kell választ adnia.
A vizsgát sikeresnek tekintjük ha a megválaszolt kérdések 90%-a helyes, azaz min. 27 kérdésre jól válaszolt.
A vizsga eredményéről a vizsga végén a honlapon és emailben is tájékoztatjuk.
Sikeres vizsga esetén Ön jogosult a 2014-es versenyévben versenypályára lépni.
Sikertelen vizsgát követően legkorábban 2 nap múlva lehet újra vizsgázni.Némi háttérinfo: [link]
-
Kivételesen nagyon jó volt pesten. Ameddig a szem ellátott csak én voltam a befelé menő sávokban. Váci út.
-
DigitXT
félisten
válasz
canniball
üzenetére
Most tkp. a motorjaitok átszámolt teljesítményét méregetitek?
Ja bocs,
súlyozni kell a korával is, így nem triviális: Madison 5290 Ft, Maja 2530 FtFeree13: fura, nekem forint-fillérre hozza a kalkulátor mindkét motoromra.
Nem lehet, hogy csak az egyik csekket fizetted be? A másik ráér őszig.
csongi: ez meg Hello Kitty. Bár nem értem: csak a csaj sisakján van. LOL.
-
-
DigitXT
félisten
válasz
polimorf
üzenetére
Yamaha Majesty robogóba oltott förmedvény.
Amivel
inkább bobozni lehetne pl. a Hungárián, mint gurulni.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
grabber: hol láttál 250-600-as motort, amit megkapsz
150K-ért, és nem valami echte bontószökevény?
Eleve itt megbukik a dolog, szóval az a 400K inkább a
motorra kéne magában... És akkor + felszerelés/jogsi. -
Tudnál árakat is írni a motor kategóriákra?Kíváncsiságból,mi mennyiért lenne,bár bringám van,amit magam építettem és így lett 70k,semi teleszkóp és míg így sem tökéletes
Viszont egy robógoval már nem biztos,hogy sokkal jobban járok mint biciklivel.De úgy tünik ennyit nem fog ez nekem megérni.Akkor inkább egy kocsi,ha már 400k-ba fáj.
-
polimorf
tag
Ez milyen motor lehet? [link]
-
polimorf
tag
Elég komoly robogó [link]
-
andree04
aktív tag
Sziasztok.Tudnátok ajánlani 20K alatt bukósisakot?Pl itt mennyire jók vannak,érdemes megvenni?[link]Köszönöm
-
Integra
titán
válasz
-Mosquito-
üzenetére
autómra 1 év 20e, motoromra 1 évre 28e
plusz még a kötelező biztosítások és el is tapsoltam 80e ft-ot a semmire, meg sem mozdult egyik sem. -
.mf
veterán
válasz
grabber
üzenetére
"GOndolom nem tévedek ezzel nagyot."

De, nagyon.
Egy motor fenntartása sokkal drágább, mint egy kisautóé. Hasonló benzin, hasonló teljesítményadó, több olajcsere (6-10k km-enként), több szerviz, alacsonyabb futásteljesítmény (100k km már nagy szám), gyakoribb és drágább gumicsere (5-25k km-enként 30-80k a párért).
Viszont teljesítményben nem egy kisautóval, hanem egy sportos darabbal kéne összehasonlítani.Ha olcsó városi munkábajárós kell, akkor bringa. Ha motorizált, akkor robogó: 50 2T legolcsóbban, következő fok 125 4T. Váltós motorok közül a 125 4T "postásmotorok" a legolcsóbban fenntarthatóak, viszont nem futják meg az autópálya-tempót, sőt, a tényleges főút-tempóval is már megszenvednek.
-
válasz
grabber
üzenetére
Ne nézzük a motor árát meg a ruhát, csak fizesd a biztosítást, vidd vizsgára, és cseréld a kopó alkatrészeket. Ha épp nálad kerülnek sorra ezek akkor szép kis kör lesz. Én épp most takarítottam le totál a láncot és fújtam be. Talán kihúzza a szezont, az is lesz vagy 30k. Akkum sem jó, az 10k lesz jövő hónapban. Aztán tankold ha használod, aztán alig 2000km és újabb olajcsere, olyan 5k lesz, mert van a korábbi motulból 1l, hm hm hm. Ott az első gumim ami érik, annak is szezon véget jósolok olyan 20k. Hmhm, ja letört a dudám kell új.
Az elején drága lesz, ha meg még javítani is kell.
" Ahhoz képest,hogy kisebb,mint egy kocsi nem nevezhető olcsóbb mulatságnak."
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
grabber
üzenetére
A motorozás nem olcsó mulatság, az biztos. A jogsi (ha az A2-őt csinálod meg) akkor is alsó hangon lesz 60-70k forint. Ruházaton spórolhatsz valamennyit, ha használtat veszel, mint én tavaly, de bukóból feltétlenül új kell. Mondjuk összesen az is kijöhet 60k-ból.
Nem tudom, hogy a tervezett 400-600 köbcis motort hol láttál üzemképes állapotban, érvényes műszakival 150k-ért, de ezzel elvagy tévedve rendesen. A csoffadt 125-ösök is 250-350k körül mennek, ami valamire való állapotú.

-
Sziasztok!
Igazából csak tájékozódni szeretnék.Munkám miatt szükség volt,hogy robogót vezessek(125 innova),leraktam rá a vizsgát.Előtte sose motoroztam,de megkedveltem a fél év alatt.Igazából leginkább az új munkahelyemre szeretném majd bejárni motorral(városban,de kirándulás vidékre),amikor az idő engedi.Egyéb esetben tömegközlekedés.De nem ismerem a költségeket és a motorokat és tudni szeretném mekkora beruházással járna ez.Ha nagyon sokba,akkor kocsi inkább,de az fenntartani szintén drágább.
-125 kicsi volt már,helyette valami nagyobb kéne és használt 250-600-ig(MTZ,Honda).Milyen árban van és mennyire megbízhatóak?
-Autópályára fel lehessen menni vele,de nem donor akarok lenni
-Nem kell verseny motor,de chopper sem,a kettő között.Félaautomata vagy manual.Robogó nem vonz
-Védőfelszerelés mennyibe kerül?
-Mennyit fogyaszt a motor?
-Fenntartás milyen költség jár /év (gumi,olaj,kopó részek)Jogsim az angol,csak 125-re van meg.Néztem itthon vizsgaárakat,de lehet Angliában sem drágább és az angol jogsim az megmaradna

Motor 150K
Ruha 100K
Vizsga 50kSajna nagyon úgy számolom,hogy min 300k és reális lesz belőle 400k,mire meglesz minden.GOndolom nem tévedek ezzel nagyot.Viszont ennyiért egy kis kocsit tudnék venni használtan,ami praktikus.
Ti hogyan látjátok ezt? -
Doki16
addikt
válasz
KoVee84
üzenetére
Eleve ott kezdődik a dolog, hogy nem az enyém és mindenképp kellene egy saját motor. Meg én az 100cm3 robogót is simán élvezem több év motororzás után is
Meg nem is adja oda apukám a motort
igazából ez a legnagyobb gond. Alacsony vagyok és túl nagytestű nekem a "boci", ahogy hívjátok. A másik meg ott kezdődik, hogy én semmilyen gépjárművet sem hajtok. Szép nyugisan eltengek, nem taposom még a céges kocsit se. Nekem egy kis motor kell rövid távokra, amin végre nem tol le minden autós és erre tökéletesen megfelelne gondolom én egy GS500. -
Djuree
félisten
ja a 4-5 napot az ott töltésre gondoltam, az utazás nincs benne.

nekem 2 heti cucc is elférne egy tanktáskában, no problem, de bnőm, ahogy írod, hajsütővas meg csomó ruha minden alkalomra, cipő, papucs, topánka 'szomtudjami még.
akkor horvátban fogok gondolkodni. voltam Pulában, ott tetszett a tiszta víz, meg a sziklák is.
sátor sajnos nem játszik, nem miattam.
igazad van, apartmant is nézek.
más: olcsó motoroskesztyűt tudtok ajánlani? 3-4k lenne rá. nem kell protektoros, valami bőr amin vannak vastagabb bőr részek hogy azért tudjanak védeni is. nekem is hasonló van, bevált nekem, de nem tudom már hol vettem.
vmi ilyesmi csak féláron:
[link] -
.mf
veterán
válasz
Djuree
üzenetére
Szvsz:
1.) 4-5 nap nem sok, sőt. Nettó 2-3 nap össz-vissz, mivel le és vissza is 1-1 nap utazással fog telni. Ha én megyek, akkor nálam egy teljes hét + az előtte lévő hétvége a kiindulási alap. Esetleg még az azelőtti péntek ill. az azutáni hétfő is, hogy ne a hétvégi turista-csúcsforgalomban kelljen menni-jönni.
2.) 4 napi cucc és 10 napi cucc között már kicsi a különbség. 1x mosás. Persze ezt férfiként mondom, a nőknél a hajsütővas meg egyéb anyámkínja "létszükséglet" tud lenni.
3.) Homokos, közel, olcsó = üres halmaz. Vagy nem tenger (hazai bányató).
Homokos, közel: olasz, de drága.
Közel, olcsóbb: horvát, de nincs homokos. Ellenben sziklán is lehet napozni, stégen is be lehet menni, s a vízi világ legalább nem úgy néz ki, mint egy sivatag.
Olcsónak ez sem lesz olcsó, az mondjuk Montenegró lehet, de az 2-napos leutazás.
Hotel helyett kiadó szobát, apartmant is érdemes lehet nézni. -
Djuree
félisten
tervezgetem már a nyaralást, hála ennek a szép időnek.

szeretnénk bnőmmel tengerpartra menni, motorral, olyan 4-5 napra. ennyi napra elég cucc fér max a motorra.
horvátország, esetleg olasz, szlovén vagy nem tudom mi jöhet még szóba, nagyon messzire nem akarunk menni.
olyan helyre szeretnénk menni ahol homokos part van, olyan miami bícs feeling.
hol van ilyen segítsetek már? jó lenne olcsóbb hely, meg ahol olcsó a szállás. nekem sátor is jó lenne de bnőm nem szeret sátrazni, valami szálloda kellene, nem luxus de nem is putri.
tudtok ajánlani vmit?
esetleg tervez-e vki a párjával ilyesmit? az sincs kizárva hogy többen menjünk, de 2-3 motornál többel nem szeretnék azért. -
csongi
veterán
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
"Nincs szükség az érintett hozzájárulására a felvétel elkészítéséhez és az elkészített felvétel felhasználásához tömegfelvétel és nyilvános közéleti szereplésről készült felvétel esetén."
Nyilvánosan közéletben szerepelsz.

Ennyi!
Egyébként ha követted, a stratégiát. Akkor nyíltan kimondták, majd a gyakorlat igazolja a hozott törvényeket. Ha valami nem jó azt majd módosítják, ahogy a gyakorlati tapasztalat kívánja. Ergo így nem lehet hibázni!!
Meglesznek a kivételek, ezeknek a listája készült. -
Bogyó bá'
nagyúr
Tényleg, ehhez motoros szemmel mit szóltok? Az előzetes engedélyem nélkül akkor a traffipax sem készíthet rólam fotót?!

http://index.hu/belfold/2014/03/14/fotozzon_ezentul_aki_mer/
-
citkar
addikt
válasz
TayRol
üzenetére
és (#33813) kcsa :
Köszi.
Magán az izzó üvegén látható? (visszaolvastam:foglalaton, na megnézem majd) Akkor megbűvölöm majd, hátha látom, csak kiszedni nem akarom, mert még nem kaptam szét a lámpatestet, nem pont munka, illetve útközben szeretném
...a motoros üzleteket meg felhívtam: Hát ők nem tudják milyen kell bele.Két izzós, mármint a helyzetjelzőnek van saját kis izzója, ha erre gondoltál.
De ha a helyzetjelző nem számít, akkor (azon kívül, de ugyanabban a lámpatestben) csak egy izzó van.Veszek egy H4-t, max a szerelőm megnyeri, mert mindig hamar segít

-
citkar
addikt
Üdv!
Véletlen nem tudja valaki, hogy 2009-es Bandit (kereklámpás) GSF 650-hez az első lámpába milyen izzó kell (tompított/reflektor számára)?
-
longwild
aktív tag
Környekunkon? Fogalmam sincs. Én minden folyadékot az olajshopban veszek. M3 kivezetőn par perc alatt oda lehet hozzajuk jutni.
De egyebkent van a robogodba valo gyertya Denso altal? Mert most nezegettem es enyembe nincs...
Az olajshopban pedig egyedi igenyeket is szivesen fogadnak, most hoznak nekem (manapsag mar eleg ritka ) autohoz Denso gyertyakat...
-
DigitXT
félisten
válasz
KoVee84
üzenetére
Azért nem mindegy a testalkat sem.
Tegyük fel, hogy te nagydarab vagy, így
nem probléma egy "Bocit" megülni.
Én meg mondjuk lehet, hogy túl nagynak
tartanám, pláne, ha még semmi tapasztalatom nem lenne.
Persze, ha 2 nap,
és "megunja" a GS500-at, akkor nem érdemes megvenni... (Akkor érdemesebb
kölcsönkérni valakitől, esetleg bérelni pár napra, hogy megnézze, milyen is?
)Azért egy kezdőnek egész mást jelent az élménydús motorozás. Vagyis mást
kell, hogy jelentsen... (Ha friss jogsival azt hiszi, hogy ő a Rossi, abból gyorsan
meg lesz a baj. Azt hiszem, láttunk már példát a ilyenre. Még itt a topikban is.) -
KoVee84
senior tag
válasz
DigitXT
üzenetére
Lehet, de teljesen felesleges. Én annó egy barátomét használtam párszor (aki azóta már Angliába diszidált és jelenleg is a GSXF-et nyúzza, több, mint 120.000 van neki benne), és szerintem egy teljesen jó kezdőmotor. Kezes, nem megy rosszul, de a fejedet sem tépi le. Ehhez képest, ahogy te is írtad, a GS500 tényleg egy bicikli. Tökéletes igásló, de az élménydús motorozást én nem bírom elképzelni rajta.

Személy szerint én totál feleslegesnek tartanék venni előtte egy GS500-at, arra az 1-2 napra, míg megunja és megkívánja a bocit![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
fattyu: nem kell feltétlenül elesni az első motorral mindenkinek. A z750-el sose estem, a ninjával meg már 2x

Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Macska topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Mi Vacuum Cleaner mini kézi porszippantó
- Xiaomi Roborock S6 Pure robotporszívó hibátlan állapotban.
- Volkswagen Lupo 2002-es évjáratú eladó.
- Saeco Intelia Deluxe (HD8904) automata kávéfőző cappuccino fejjel
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" Ryzen 5 4680U 6magos! 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
)

Persze az

Nem tudom, meddig tudnál felhőtlen

Amivel