Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Gurulunk, WAZE?!
- Dell Venue 8 Pro
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
-
LOGOUT
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
baboss
őstag
válasz
Laraxior
üzenetére
Itt van 2 topik, hasznos infokat tudsz kapni.1 - 2
Fontos még a kamerát kikötni, nekem sikerült elhagyni,(elengedett a 3M ragasztó) igaz nem Sony, de így is 30k volt.
Én ilyet használok, tapadó korong nélkül, a zsinór egyik vége e kamerán van, a másik meg a sisak csatján.
Ha jobb hangot szeretnél akkor azt csak egy külső mikrofonnal (ha van hozzá) tudod megoldani, amit érdemes szélvédett helyre rakni. Kérdéses még a vizaló tok is, hogy van e hozzá mikrofon kivezetéssel.
Nekem SJCAM SJ6 Legend kamerám van, amihez van minden.

Érdemes még a kamerát úgy felrakni, hogy a sisak ne lógjon bele a kamera látószögébe.
Hasznos dolog még a giroszkóp is, csak a jobbak elég drágák, azért van alternatív megoldás itt is, igaz így már sisakon van súlya és a szélzaj is nagyobb. Ezért inkább jobb a motoron fix helyre felrakni. Sajnos a Sony elég egyedi darab, eltér a szokásos formáktól. Más kamera kiegészítőit nem sokat lehet hozzá használni.
Ha jól tudom akkor runner 125 kollégának is Sony kamerája van, vele tudsz egyeztetni a videóbeállításokban.
Látom már jött 2 hozzászólás is közben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Energiaital topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Programozás topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Horgász topik
- Építő/felújító topik
- Yettel topik
- További aktív témák...
- GAMER PC! Ryzen 5600 / RTX 3060 12GB / A520M / 16GB DDR4 / 512GB NVMe!
- GAMER PC! i7-10700F / RTX 3070 / B460-Plus / 16GB DDR4 / SSD 512GB / BeszámítOK!
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia, 4G LTE OPCIÓ
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 128SSD + 500HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest