Hirdetés

2024. május 14., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Monitorok  »  Milyen monitort vegyek? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 01:07:51

LOGOUT.hu

Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#37152) Kuruc2 válasza Isual (#37150) üzenetére


Kuruc2
senior tag

Szívesen elolvasnám, nem unatkozásból kérdeztem. Amit neten találtam róla magyarul az nem volt túl bő.
Természetesen túl hosszú technikai részletezésnek nincs értelme számomra, mert nagy részét nem érteném meg ugye. Inkább amolyan kicsit bővebb halandónyelvre fordított indoklást olvasnék el szívesen, kíváncsi vagyok, ennyi.
Képernyőméret 30, felbontás 2560*1600, p-ips panel. No most ezekből gondolom a paneltípus az, amit lehet boncolgatni. "valódi 10 bites P-IPS panellel készül, több, mint 1 milliárd szín megjelenítésére képes - és az Adobe RGB színtér 107%-ának megfelelő színt képes helyesen reprodukálni. A monitor programozható 14 bites 3D-s LUT-tal rendelkezik, amely kulcsfontosságú a precíz színmegjelenítésben; a kalibráció a mellékelt SpectraView Profiler szoftverrel lehetséges. A Digital Uniformity Control és a Backlight Ageing Correction technológiáknak köszönhetően a színstabilitás és a világítás állandósága is páratlan minőségű."

Mondjuk gondolom minden szónál többet érne ha egy belépős 27 ocsóips' mellé raknánk.

Persze gondolom elég kicsi az a réteg aki ki is használ egy ilyet. Azért még mindig keresem az állam hogy ennyiért is megvesznek monitort, még ha speckó célokra is.

[ Szerkesztve ]

http://logout.hu/cikk/wd_red_3_tb_nem_csak_nas-ba/sajat_sztori_tapasztalat_kuruc2.html --------------------- http://logout.hu/cikk/ii_desktop_modding_verseny/a_vegeredmeny.html ----------------------------------------------------

Útvonal

Fórumok  »  Monitorok  »  Milyen monitort vegyek? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.