Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Monitorok  »  Milyen monitort vegyek? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 01:07:51

LOGOUT.hu

Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#37801) Zlcsi


Zlcsi
senior tag

A Dell S2340L van valakinek valami tapasztalata?

5ezer forinttal olcsóbb mint a U2312HM

(#37802) KAMELOT válasza Zlcsi (#37801) üzenetére


KAMELOT
titán

Inkább maradj a U2312HM monitornál.

V1200 - 18CORE - SUPRIMX

(#37803) jim bcs válasza schawo (#37800) üzenetére


jim bcs
MODERÁTOR

mélyebben még nem sikerült tanulmányoznom mivel elég sokat dolgozok, a prad.de.t köszönöm ezt az oldalt még nem ismertem amint lesz időm mindenképp átolvasom, a monitorokkal most kezdek behatóbban foglalkozni elég sok mindent kell megértsek ami beletelik egy kis időbe :R

Beárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html

(#37804) Isual válasza Howkeddlee (#37797) üzenetére


Isual
veterán

Teljesen jó. Vagy rossz a kép.

Egy a lényeg, hogy egészség legyen… meg beteg

(#37805) Nyugdíjas válasza Isual (#37804) üzenetére


Nyugdíjas
nagyúr

Én megnéztem volna, hogy azt fotóztam-e le amit látni/láttatni szeretnék, mielőtt feltöltöm. De hát nem vagyunk egyformák... ;]

‎"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

(#37806) Howkeddlee válasza Isual (#37804) üzenetére


Howkeddlee
senior tag

Köszönöm a segítséget,és bocsánat hogy így fotóztam,de csak sajnos egy mobilom van itthon,amivel fotózni tudtam.

Engem csak az zavar,hogy egyszerűen nem tudom úgy beállítani a monitort,hogy a fekete szín,"sötét fekete" legyen. :( Mivel annyira nagy mértékű a "bevilágítás" hogy az már zavaró.

De van itt két kép ismét,csak hogy valamennyire értsétek hogy a problémám. (bocs hogy ismét mobillal tudtam csak fotózni)
Ugyanaz a filmjelenet,csak az egyik kép a panasonic tv-m,a másik az asus monitorom,és a két kép teljesen jól szemlélteti hogy mi a probléma.(jah a színt ne nézzétek,mert a fényerőt és a színt már próbáltam lejjebb venni,hogy lássátok mi a gond!ha "normális" fényerőn hagytam volna a monitort,mégjobban kiütközött volna,hogy nem látszik a sötét szín)

[ Szerkesztve ]

(#37807) Slownz


Slownz
senior tag

Komoly, hogy a DELL seller refurbished modelleket ad a szervizeltekért? Vicc.

Most lett kicserélve az U2311H monitorom és kaptam helyette egy U2312HM monitort. Papíron jobban jártam, hiszen elvileg újabb modell (bár a számítástechnikában azért ez nem ilyen egyértelmű, de okés, érthető, hogy már kifutó modell volt a régim, nem tudtak ugyanolyat adni, oké, ezt lenyelem.)
Viszont az, hogy egy láthatólag (2012-ben gyártott) használt monitort kapok ezt nem értem. Háklis vagyok minden cuccomra, mindenemre nagyon vigyázok, így a szervizelt monitoromon egy apró mikro karcolás (de tényleg!) se volt. Rendeltetésszerűen használtam, kíméltem, stb. Természetesen megvolt az eredeti doboza, minden tartozék, még a fóliák is! Erre cserébe visszakapom úgy, hogy a U2311 dobozába zsúfolták be az újat, természetesen a fóliák nélkül. :W Hazaviszem kibontom, tapinyom a monitoron, csavarok lekopva, láthatóan szétszedték, a mozgatható elemek is be vannak járatva, plusz van néhány apró (nem feltűnő) karc rajta.

Szerintem ez baromi nem fair, ilyet még nem láttam, hogy hivatalos szerviz így járjon el. Azt egész biztos elérték, hogy a büdös életbe nem fogok többet DELL terméket vásárolni, az tuti. :W

Korábban mintha olvastam volna itt, hogy valaki hasonlóan járt, de a keresőben nem találtam.

(#37808) Isual válasza Howkeddlee (#37806) üzenetére


Isual
veterán

Barátom, egy plazmához akarod az LCD-det hasonlítani. :B
Hallod nekem is baromi lassan gyorsul Porschém egy sportmotorhoz képest 100-ra, de nem azért mert a Porsche egy szar autó. Hanem mert az auto, a másik meg sportmotor. (Nincs Porschém :D)

Ezen a képen egy picit jobban látszik, de túl közelről van fényképezve, ami felerősíti a jelenséget. Ami lehet glow vagy egy kisebb bevilágításon felerősödött glow (tehát a kettő együtt). Ha én az a kereskedő lennék, ahonnan ezt te vetted, egyelőre még nem érezném meggyőzve magam, hogy a reklamációd jogos.

Én is telóval csináltam fotókat annak idején a monitoromról, az se volt sokkal jobb, de legalább értelmes távolságból. Kérj kölcsön egy fényképezőgépet és a fényerőt éjszakai használatra állítva készíts pár ilyesmi fotót, s majd akkor lehet el tudjuk dönteni, hogy hibás a monitor, vagy te azt hiszed, hogy az IPS plazma szintű feketét fog majd neked nyújtani. :U

[ Szerkesztve ]

Egy a lényeg, hogy egészség legyen… meg beteg

(#37809) Howkeddlee válasza Isual (#37808) üzenetére


Howkeddlee
senior tag

"barátom"! :)

Ki mondta hogy plazmám van? :)
Amúgy a fekete színt az öreg 4éves fujitsu-siemens monitorom jobban megjelenítette mint a "csodás" IPS paneles asus. (igaz ott a többi szín közel sem volt ennyire szép!)
De szívesen felajánlottam volna neked (ha Bpesti lettél volna) hogy gyere el hozzám és nézd meg a saját szemeddel,hogy mi az ami nekem nem tetszik. Neked sem tetszene...
Egyszerűen olyan hogy megértsd mi az én gondom,hogy pl ha egy játékban vagy egy filmben sötét van,azt éppenséggel egy besötétített szobában sem fogod sötétnek látni,mert olyan,mintha a fényerő és a kontraszt maximumra fel lenne húzva,holott igencsak vissza van véve! Épp ezért is mutattam a képeket a tv és a monitor között ugyanannál a filmnél.

(#37810) PNP válasza Slownz (#37807) üzenetére


PNP
őstag

Engem (is) olvashattál. Vásárlás óta az ötödik monitor van nálam. Mindegyik csere használt volt, és mind hibás.

(#37811) Isual válasza Howkeddlee (#37809) üzenetére


Isual
veterán

A Pana TV-d LCD? :U
Ha igen, akkor nagyon szerencsésnek érezheted magad, ilyen LCD TV-t még nem láttam. Ami eddig elém került mind bevilágításos volt, LED-es vagy nem, tökmindegy, a fekete meg nem volt sokkal jobb. Persze a képed megint csalóka lehet...

Csinálj jobb fotókat, ezek nem mutatják azt, amiről te beszélsz. Én elhiszem, hogy így éled meg, csak egyelőre még abban nem vagyok biztos, hogy a monitorod valóban ilyen drasztikusan produkálja az IPS-ekre általánosan jellemző glow-t és/vagy a minden LCD monitornál előforduló bevilágítást.

[ Szerkesztve ]

Egy a lényeg, hogy egészség legyen… meg beteg

(#37812) Slownz válasza PNP (#37810) üzenetére


Slownz
senior tag

Rákeresve a nevedre, igen téged olvastalak.

Pofátlanok...

"Szerencsére" én monitoromnak legalább technikailag nincs baja. Csak hát az ember szájíze...

Egyébként megnéztem a garanciapapírt, és ilyenről szó sincs. A boltban, ahol intézték a garanciát (akik mellesleg nem tehetnek erről), azt mondták, hogy a Dell nem köteles új monitort adni, hiszen az én monitorom se új, amikor gariztattam. Érdekes logika.

(#37813) bb0t


bb0t
senior tag

Sziasztok!

Olyan monitorra lenne szükségem amiben van portré mód, tehát 90°-kal elforgatható. Nem feltétel, hogy IPS legyen inkább csak az ára fontos. Programozáshoz kellene. SZóval melyik a legolcsóbb ami tudja?

Talán azoknak való leginkább a hatalom, akik nem vágynak rá. Azoknak, akiket (...) a sors állít az élre, akik szükségből öltik fel a palástot, s aztán maguk is meglepődnek rajta, mennyire jól illik a vállukra.

(#37814) Howkeddlee válasza Isual (#37811) üzenetére


Howkeddlee
senior tag

Igazából itt látszik a legjobban hogy miről is beszélek,és ok hogy egy crt-vel van összehasonlítva,de nehogymár a fekete színt "ne lásd" a bevilágítás vagy a glow miatt,egy IPS paneles monitornál? Amúgy a TN paneles monitoroknál is ilyen a fekete szín?

(#37815) Hexaa válasza bb0t (#37813) üzenetére


Hexaa
aktív tag

Ha az ár fontos akkor használtan,garanciával: DELL 2209WA,LG231P,LG235P. Mind 40000Ft alatt...

http://www.monitorguru.hu/

(#37816) Isual válasza Howkeddlee (#37814) üzenetére


Isual
veterán

TN sokszor rosszabb. A mai jobb IPS-ek 900-1000-res natív kontrasztot tudnak, ami már bőven jó. S-PVA-k 1000-1200-at, C-PVA-ak, AMVA-k 3-5000:1-hez. CRT, plasma még többet. Irreális dolog LCD-t akármi más nem LCD alapúval összehasonlítani.
Az LCD-k között egy U2412M, U2913WM, U2713HM a maga 950-1050:1-hez kalibrált kontrasztjával kiváló. A te ASUS-od lehet "csak" 850:1-et tud, de az se rossz.
Glow, bevilágítás ilyen-olyan formában, mértékben lesz minden IPS-nél. Bevilágítás minden LCD-nél. Hosszú lenne részletesen körbejárni az ügyet - már magam is rég tervezem - de a szubjektív globális képminőséget szem előtt tartva az IPS a legjobb.

Egy a lényeg, hogy egészség legyen… meg beteg

(#37817) Howkeddlee válasza Isual (#37816) üzenetére


Howkeddlee
senior tag

Köszönöm a korrekt választ uram! :R
Szóval el kell fogadnom a helyzetet sajnos. Csak mivel új még a monitor (2napos) így én valamelyest hibára gyanakodtam,amit miatt ha valósan tényleg hibás,akkor vissza is vittem volna!
Szerinted a monitor ezen részén,hogy valamennyire feketébbnek lássam a feketét,egy kalibrálás segítene?
Amúgy egy 3D-s Asus VG23AH monitorról van szó,bocsánat ezt eddig nem is írtam...

(#37818) bb0t válasza Hexaa (#37815) üzenetére


bb0t
senior tag

és újból melyik a legolcsóbb? lg231p?

Talán azoknak való leginkább a hatalom, akik nem vágynak rá. Azoknak, akiket (...) a sors állít az élre, akik szükségből öltik fel a palástot, s aztán maguk is meglepődnek rajta, mennyire jól illik a vállukra.

(#37819) Isual válasza Howkeddlee (#37817) üzenetére


Isual
veterán

Nem.
Neten nem találtam olyan review-t, amiből megmondható lenne a statikus kontraszt aránya, úgyhogy nem tudom milyen a monitor. Dinamikus Kontrasztot viszont kapcsold ki és használd a fényerőt a fényviszonyoknak megfelelően. Ennyit tudok tanácsolni.
Persze kalibráltathatod, azzal a képminőség javul, ez egészen bizonyos, de a kontraszt nem lesz nagyobb.

Egy a lényeg, hogy egészség legyen… meg beteg

(#37820) KAMELOT válasza Howkeddlee (#37809) üzenetére


KAMELOT
titán

Ez a gond! Minek vettél asus IPS monitort?! :) IPS csak DELL vagy EIZO ott is a drágábbik fajtát. Mivel te egy olcsó IPS-t vettél ezért olyan is.

V1200 - 18CORE - SUPRIMX

(#37821) Isual válasza KAMELOT (#37820) üzenetére


Isual
veterán

khm... :U
ne butáskodj már

Egy a lényeg, hogy egészség legyen… meg beteg

(#37822) Hexaa válasza bb0t (#37818) üzenetére


Hexaa
aktív tag

Igen,de nem éri meg.45 körül mozog ha még kapható valahol, helyedben gyűjtenék egy kicsit U2312HM-re, mert egy klasszissal komolyabb a régebbi LG szériáknál. 2209WA-t megkaphatod 30-ért (viszonylag kevés üzemórával) ha rám hallgatsz...

http://www.monitorguru.hu/

(#37823) Howkeddlee válasza Isual (#37819) üzenetére


Howkeddlee
senior tag

Köszönöm az infót. Mégegy dolog lenne,ami még kicsit zavar,az pedig hogy világos háttérnél látható,enyhe foltok vannak az alsó sarkokban és alul. Ez "normális" dolog?

(#37824) SRII válasza KAMELOT (#37820) üzenetére


SRII
őstag

krrrrrrr

[ Szerkesztve ]

Légy önmagad! Mindenki más már foglalt!!

(#37825) Howkeddlee válasza SRII (#37824) üzenetére


Howkeddlee
senior tag

:K igen,ezzel én is így vagyok! Látom te is gondoltál mást,de inkább visszafogtad magad és szerkesztetted a választ!

[ Szerkesztve ]

(#37826) Isual válasza Howkeddlee (#37823) üzenetére


Isual
veterán

Nem normális. :N

Egy a lényeg, hogy egészség legyen… meg beteg

(#37827) vadallat88


vadallat88
tag

sziasztok.
IPS224V és IPS225V? szép és jó h ezek ajánlottak 40k kategoriában... de hol lehet őket kapni? esetleg tudja valki h mi a külömbség köztük? esetleg ezek helyett valmi más ebben a kategóriában? :R

ASRock Z77 Extreme4 | Intel Core i5-3570K 3.40 GHz | ASUS HD 7970 DirectCU II | Corsair Vengeance LP 2x4GB DDR3 1600Mhz | OCZ Vertex 3 120 GB SSD | FSP Raider 550W | Zalman Z11 Plus | Samsung Galaxy Note II

(#37828) Howkeddlee válasza Isual (#37826) üzenetére


Howkeddlee
senior tag

Már lebeszéltem a cserét,ki lesz cserélve a monitor,s remélem hogy jobb lesz mint a mostani!
Köszönöm a segítséged!! :R

(#37829) Isual válasza Howkeddlee (#37828) üzenetére


Isual
veterán

Majd számolj be a tapasztalataidról! :K

Egy a lényeg, hogy egészség legyen… meg beteg

(#37830) Howkeddlee válasza Isual (#37829) üzenetére


Howkeddlee
senior tag

Rendben,mindenképp megírom! :K

(#37831) vadallat88


vadallat88
tag

Ezek közül:
-Dell S2240L 45k [link]
-DELL U2311H 42k [link]
-LG D2343P 45k [link]
-Samsung S24A300B 30k [link]
-Lg 22en33s 30k [link]
-Dell U2312HM 45k [link]
mindegyik monitor-ról a kinkben van a pontos típus és infó. ezek közül melyik éri meg pénzét?
vagy esetleg hasonló ár/érték arányu monitor?

[ Szerkesztve ]

ASRock Z77 Extreme4 | Intel Core i5-3570K 3.40 GHz | ASUS HD 7970 DirectCU II | Corsair Vengeance LP 2x4GB DDR3 1600Mhz | OCZ Vertex 3 120 GB SSD | FSP Raider 550W | Zalman Z11 Plus | Samsung Galaxy Note II

(#37832) triluan válasza vadallat88 (#37831) üzenetére


triluan
tag

Idézem tőled "Játéka és netezésre szeretnék főként monitort venni" akkor Isual megválaszolta.
Amúgy Dell S2240L fényes, Dell U2312HM matt felületű. Tn panelest inkább ne( csak HC játékosoknak de az akkor 120 hz). A többi meg annyiba kerül mint a dell. Kérdés?

(#37833) Wolfy_


Wolfy_
tag

Sziasztok!

Szemezek egy LG 27MA73D-PZ tipusu monitorral. A tipusra keresve ugy latom meg nem volt rola szo, van valakinek tapasztalata vele?

A felhasznalasa vegyes lenne, net, film es jatek is.

Elore is kosz!

[ Szerkesztve ]

(#37834) spm


spm
tag

Sziasztok!

Olvasgatom már pár hete a fórumot és ez alapján nagyjából le is szűrtem a kört 3 versenyzőre amik közül holnap szeretnék egyet megvenni mivel épp Pesten leszek és jobbnak láttam ha előbb élőben is megnézem őket:
- Dell U2412M
- LG IPS277l
- LG 27EA73LM
A kérdésem csak annyi volna hogy melyik boltban esélyes hogy mindhármat láthatom működés közben?
Illetve még annyi hogy szeretném kalibráltatni is ott helyben és mivel nem nagyon értek az egészhez hogyan győződjek meg róla hogy minden jól sikerült? (na meg egyáltalán hol érdemes ilyet csináltatni)

Üdv!

(#37835) Isual válasza vadallat88 (#37831) üzenetére


Isual
veterán

U2311H :K
(Ha tényleg be tudod valahonnan szerezni, s jó általános állapotban van.)

(#37834) spm: U2412M, illetve én még várnék a P2714H tesztjére, ha mindenképpen ragaszkodsz a 27"-es mérethez. (Meg ha nem, akkor is. :U )

[ Szerkesztve ]

Egy a lényeg, hogy egészség legyen… meg beteg

(#37836) triluan válasza spm (#37834) üzenetére


triluan
tag

Talán a Monitorgurunál ott több az lg monitor de ezt előre kellene egyeztetni velük. Még megpróbálhatod az Oázis computert is bár ott túl sok LG tuti nem lesz..

(#37837) Murloc


Murloc
tag

Sziasztok! Otthoni használatra mi lenne a legjobb tippetek 30 ezer fele? Semmi extra, böngészés, szövegszerkesztés ilyesmi. Köszönöm!

(#37838) djxp01


djxp01
senior tag

Üdv!

Monitorvásárlás előtt állok, 3.éve egy BenQ G2220HDA-t használok, amivel eddig elégedett voltam, de most a sok pozitív véleményt olvasva az IPS monitorokról, IPS panel felé nézelődnék.

1., A keret maximuma 100k, főleg játékra kellene, ezért fontos lenne a minél alacsonyabb input lag és ms, 1920x1080-as felbontás, inkább 24"-es méret érdekelne, HDMI csatlakozó. Ha esetleg van olyan szempont, hogy alacsonyabb glow effect vagy clouding, az is fontos lenne. Mivel elég erőteljes "fekete-AMLOED" mániám van a telefonom miatt, ezért ha esetleg előfordulhat ilyen, minél mélyebb feketével rendelkező monitor érdekelne. Ja és a legfontosabb, pixelgaranciát lehessen vásárolni rá.

2.,A másik kérdés az lenne, amivel kapcsolatban szinte folyamatos ellentéteket olvasok a neten, hogy a 120, 144hz-es monitoroknál ugyanúgy jelentkezik a tearing effektus a játékoknál V-sync kikapcsolt állapota mellett?

3.,Ha egy 120hz-es monitoron bekapcsolom a V-syncet, 120 FPS fixre "törekedik" majd a VGA, illetve monitor? Mert ugye a jelenlegi 60hz-es BenQ monitor 60 FPS-re próbálja fixálni a sebességet

:R

[ Szerkesztve ]

regisztrált: 2005-07-05

(#37839) d@minator válasza Murloc (#37837) üzenetére


d@minator
addikt

Benq GW2255 kerek 30-ért. DVI kábel nincs a dobozban az még +1800Ft. Vagy 38 körül valami LG IPS.

(#37840) Murloc válasza d@minator (#37839) üzenetére


Murloc
tag

Köszi!

(#37841) juszuf11


juszuf11
csendes tag

Szia!

A Benq 2255 remek vétel. Eddig 3 monitorral hasonlítottam össze. Igaz mind a 3 monitor TN paneles de a Benq sokkal szebb képet produkál. Az ára pedig tökéletes.
Juszuf

(#37842) spm válasza Isual (#37835) üzenetére


spm
tag

Oázisba sikerült ma beugranom pár percre. Sok Dell-t tudtam gyorsan megnézni egymás mellett egyszerre. Végre láthattam élőben is mit tudnak ezek a fórumban sokat említett monitorok. Az U2412M képe csodás (főleg a jelenlegi régi TN-es monitorom után). Egyébként az eladó srác nagyon kedves és segítőkész volt és amennyire meg tudtam ítélni biztosan érti is a dolgát, szóval piros pont nekik ;). Vásárlás ugyan még nem volt és meg is várom hogy milyen is a P2714H, de rosszul már nem dönthetek ha a két Dell közül választok.

(#37843) harry válasza vadallat88 (#37831) üzenetére


harry
veterán

-

[ Szerkesztve ]

Theoretically, this damn thing oughta work now.

(#37844) harry


harry
veterán

Arról miképp lehet meggyőződni a legegyszerűbben, hogy egy u2312hm pwm-es, vagy sem? Mondjuk max. egy pár perces kipróbálás alatt. Vagy revíziószám, egyéb? Pl. egy 1 éves darabnál (amit mondjuk gyárthattak ugye régebben is). Tehát nem a mostani bolti darabokra gondolok.

Amúgy nekem új ez a téma, érdemes ezzel egyáltalán foglalkozni? Volt ilyen variálás 2311-nél is? Most amúgy egy jó ideje egy 14" led hátteres notebook kijelzőt nézek, ami bár szintén dell, de azért nyilván sokkal igénytelenebb, gyanítom ha ezt bírom, akkor ilyen pwm apróságokkal nem érdemes foglalkoznom :D De azért gondoltam megkérdem, mégis csak érdekel a téma.

Theoretically, this damn thing oughta work now.

(#37845) Brekk válasza Isual (#37835) üzenetére


Brekk
addikt

2714 sztem elég jól sikerült, a P2314 ről tettem is ki kalibrációs eredményt, esetleg ha valakit érdekel akkor csináok a 2714ről is. :) Linket nem teszek, oázis hirben lesz updatelve.

http://www.oaziscomputer.hu - Professzionális monitorok szakértőktől.

(#37846) Isual válasza Brekk (#37845) üzenetére


Isual
veterán

Láttam, a report is érdekes lehet, de eddig jól áll a dolog. Érdemes lenne a 27-esre is ránézni, elég keresett lett mostanában ez a kombináció. Valamiért... :U

Egy a lényeg, hogy egészség legyen… meg beteg

(#37847) Drizzt


Drizzt
nagyúr

Valamilyen 20", vagy kisebb fullhd ips monitor van valamelyik gyártónál, amin érdemes lehet elgondolkodni? Philips 200W6CS-em van, ami ugyan tök jó, de nagyobb felbontást mostmár el tudnék fogadni.

I am having fun staying poor.

(#37848) schawo válasza Brekk (#37845) üzenetére


schawo
titán

Sajnos kivezetik az alsó árszegmensből az Ultrasharpokat és a 16:10-et. Szomorú :(

A P2314 kalibrációs eredménye szemre és emlékezetből elmarad az U2312-től.

[ Szerkesztve ]

evDirect villanyautós töltőhálózat

(#37849) bl0ck


bl0ck
tag

Üdv.

Köszönöm a tanácsokat, akik segített, és az U2312Hm-et javasolták.
Rászántam magam, pénteken meg is kaptam, szombaton üzembe helyeztem(driver-kalibrálás).
Nekem bejön, mint külsőre, mint képminőségre, csak meg kell szoknom a méretét, meg a fényerejét.

(#37850) Zizzencs


Zizzencs
csendes tag

Sziasztok!

Nem részletezendő körülmények között megszűnt működni a régi Samsung 245T (1920x1200, IPS panel) monitorom. Szeretnék helyette egy újat venni és ha már ez van, szeretnék jót.

Ahogy néztem, ma már az eggyel nagyobb felbontású monitorok (2560x1600) is elérhetőek, úgyhogy ilyet szeretnék. A gépemben egy Sapphire Radeon 7950-es videókártya van, az többé-kevésbé meg tudja oldani, hogy használható képet küldjön egy ilyen monitorra. Fontos lenne, hogy az új monitornak legalább olyan szép színei legyenek, mint a 245T-nek voltak. Amire igényem lenne még, az az, hogy a monitor ne zúgjon, ne legyen az, hogy kellemetlen, magas hangot ad ki használat közben.

Árban 200e Ft környékén szeretnék maradni.

Tudtok ajánlani (a melegebb éghajlatú területek meglátogatásán kívül) valamit?

Útvonal

Fórumok  »  Monitorok  »  Milyen monitort vegyek? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.