Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
addikt
-
ripla
addikt
Ha már várak.
-
kbalage2
aktív tag
Szerintem addig örüljetek amíg egyáltalán létezik LugBulk... látszik hogy a szetteken kívüli alkatrész-árusítás hogy recseg-ropog folyamatosan, szettekből is konstans hiány van. Csoda hogy ezt a programot még senkinek se jutott eszébe beszántani, valószínűleg csak egy méretes púp a logisztika hátán.
Minden ami LEGO RC - racingbrick.com
-
Mozaart
aktív tag
válasz kbalage2 #53807 üzenetére
Pedig azt gondolna az ember hogy egy ekkora meretu vallalatnal lenne ra budzse. De lehet a megfelelo szandek nincs meg.
Engem nem erint de ha ez is megszunik hogy epulnek ezen kozossegek mocjai.
Neha azt hiszem a lego nem orul ezen mocoknak.. :D de valoszinu hulyeseget irok.AT-AT: https://flic.kr/s/aHsmWKTBXH
-
zsuha
aktív tag
válasz Mozaart #53808 üzenetére
Szerintem büdzsé van rá. Csak logisztika nincs, esetleg alapanyag, munkaerő, gépek, stb. Nem triviális egy ekkora vállalatot menedzselni.
Örül-nem örül a lego? Mittudomén. Gondolom mindnekinek mások a meglátásai a felsővezetésben.
kbalage-nak lehet igaza, örülnék hogy egyáltalán van.
Az Ideas pl. egyértelműen sikert hoz, hiszen ingyen felmérik a vásárlói igényeket, meg ingyen designolnak nekik szetteket.
[ Szerkesztve ]
-
Throme
veterán
Kis érdekesség a Brickheadz-ek világából.
Nem is gondoltam rá, csak feltűnt, hogy több ilyen szettben szerepel rózsaszín kocka...hát nem ok nélkül.
Lightyear építésénél se értettem azt a "technikát", de most már világos... és milyen ötletes
[videó] -
addikt
Gondolkodtam mi legyen a következő projekt, így, hogy a dodge charger 95%-on áll az alkatrészhiány miatt /illetve a led részt még nemtudom, hogy fogom megpatkolni/.
Arra gondoltam, hogy amit szintén használtan szereztem be /nemtom olvassa a fórumot az illető, de köszönet a tökéletes csomagolásért, illetve a zacskó szerinti visszabontásért/, és hoszabb építési időt ígér /főleg a mostani szabadidő mennyiségemmel/ az ez:Direkt nem néztem róla videókat, viszont a filmnek nagy rajongója vagyok így alap volt, hogy beszerzem /igazából a nagy Tumbler fixen jönni fog még, a kocsi viszont határeset az ára miatt, abból lehet csak a [42127] kerül megvételre és a régi batmobil MOC lesz belőle építve/.
Ami így a dobozt kézbevéve meglepett, hogy durván nagyméretű /legnagyobb szet lesz amit eddig építettem/, illetve a zacskókat elnézve így elsőre baromira sok ez a 2300+ darab. Ha a végére értem, akkor majd írok róla egy rövid szösszenetet illetve rakok fel képet /bár gondolom jópáran túlvagytok már a megépítésén, de én nekem ez kb most olyan, mintha karácsony lenne /"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
-
kuntics
aktív tag
Minden hónapban szokott lennei x ft feletti vásárlás esetén ajándék? Mert akkor várok egy kicsit a kovácsműhely vásárlással.
-
LÁZ
Topikgazda
válasz kuntics #53822 üzenetére
nem mindig, mivel a store calendarokat is beszántotta a lego, így kicsit nyögvenyelős hamarabb megtudni az esetleges promókat, szeptemberi leak/akármi még nem volt ezügyben sztem, amint lesz vmi, úgy is kikerül ide.
ps. érdemes a promobrickset nézegetni, vagy a #legoleaks az instán
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Major Lion
senior tag
válasz Tyler Durden #53815 üzenetére
En ajanlom a 40433-at inkabb, bricklinken ossze tudod valogatni, uj elemekkel huszasbol meg volt nekem, vicky Vale figuraval, a Joker az szerintem 8000 alatt nincs, szoval azt meg szamold…
On a long enough timeline the survival rate for everyone drops to zero
-
balint82
senior tag
válasz HUN_Sector #53827 üzenetére
Én még számítok arra is, hogy korrigálják az árfolyamot is ebben a szuper országban.
Titanic elvileg 7%- kal fog drágulni, viszont jelenleg a német s@h-t véve alapul 365-ös árfolyammal van átváltva, nah most ha azt felhúzzák 420-ra, akkor itthon nem 7% lesz, hanem...
Google Pixel 4a
-
kuntics
aktív tag
válasz HUN_Sector #53827 üzenetére
De ha mellécsapnak egy ajándékot, ami ér kb 10-15k-t, akkor olcsóbbra jön ki a mostani áránál is nehéz döntés
-
-
addikt
válasz Major Lion #53826 üzenetére
Köszi a javaslatot utána nézek . Magát a készletet néztem, de horror ár, 70-80k-s bontatlanok vannak belőle, annyiért nálam nem játszik, viszont összeválogatva már megfontolandó.
balint82: szerintem az emelés mellett biztosra vehetjük a korrigálást is. Gyakorlatilag HUF szabadesésben van, legóék meg nem a máltai szeretetszolgálat. Pénztárcákat felkészíteni
[ Szerkesztve ]
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
Đusty
addikt
válasz Tyler Durden #53831 üzenetére
A Tedi német lánc régóta 500 Ft.-os euroval számol.
A nyomtatott árú két euros usb kábelt ugyanis 1000 Ft.-ért adja. (Jó egy kicsit az áfa is belejátszik) -
Lana102
csendes újonc
Tudnátok adni egy linket a friss drágulási listáról?
Ami nekem van, abban a kovács és a Titanic sincs benne.
Köszi! -
apholyon
aktív tag
válasz Tyler Durden #53831 üzenetére
40433 +1 szavazat BL-ről összeszedni. Én is úgy csináltam (nem csak új alkatrészekből, 12-13k jött ki postával). Jokereket én is kerestem, de valóban drága...
#53816 jackal79 Szerintem ezzel mind így vagyunk... Egyébként ez a Countach jön majd hozzám is valószínűleg...
[ Szerkesztve ]
Ha a dolgok nem fordulnak jobbra, hát majd balra fordulnak... :)
-
balint82
senior tag
-
magickonfig
tag
válasz HUN_Sector #53819 üzenetére
Remélem nem azért került vissza pár 20%os újracsomagolt, mert kilpotak pár minifiget .
ha jól emlékszem , már volt rá példa, hogy hiányzott alkatrész vagy zacskó az újracsomagoltból
-
petya86
tag
Nem tudjátok véletlenül, hogy a megújúlt pick-a-brick oldalon mikor kerülnek vissza a jelenleg hiányzó alkatrészek? Régebben rendeltem figurákat, kiegészítőket, de mióta egybeolvadt a Pick a Brick és a Bricks and Pieces, azóta egy rakás régen elérhető alkatrész teljesen hiányzik, vagy egyszerűen hónapok óta (4+ hónap) nincs raktáron.
Azért is érdekes, mert ha ugyanazokra az alkatrészekre rákeresek, mint ha hiányzó/törött alkatrészt keresnék, akkor ott simán elérhetőek ezek pótlásra. -
apholyon
aktív tag
A múltkori "fiaskó" után most rendeltem egy 6-os pack Muppetet az emag-ról (7.3k) de megint 3 dupla lett...
@Crus / LÁZ: írjatok mik hiányoznak
-
-
-
apholyon
aktív tag
válasz maross #53845 üzenetére
Hát már 7 darab megvan, a gyerek meg imádja... (meg én is... ). A maradék 5-öt elcserélgetem (bár putrifalván nehéz, marad a posta)... illetve pályázom a Sesame str-re (... majd...).
Zsákbamacska ide vagy oda, pofátlanságnak tartom, hogy dobozon belül is van dupla... persze senki nem mondta, hogy nincs... és ismerve a szerencsémet, számítottam is rá... csak rendeltem az akciós wc papírt emagról és elkapott a flash...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest