Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
Mozaart
üzenetére
Épp most jött szembe pár napja, talán belefér mert ez is elég nagy szereplő a Mattelhez hasonlóan.
Revell Brick System auf der Faszination Modellbau
Revell Brick System setzt auf GoBricks
-
HUN_Sector
őstag
válasz
Mozaart
üzenetére
Lejárt a szabadalmi jog a kockákra, csak a figurákon maradt meg. Így ez nem törvénysértő. És ha ennyiért lehet venni távirányítót meg motorizációt, akkor az a vevőknek jó. Mert egyébként csak horror árú készletből tudnál.
Egy pl. kiállítót szerintem hidegen hagy hogy az épített moc vonatjában eredeti vagy copy-e az elektronika. Így nem tudom okolni azt aki megveszi, még én is elgondolkoztam rajta

Az árkülönbözet eközött meg a lego között sokat elárul a haszonkulcsról. -
Mozaart
aktív tag
válasz
Mozaart
üzenetére
[ Star Wars ] Magazin
Holnap!
Dátum: 10.24.
Luke SkywalkerUCS AT-AT-ban lévő!

-
Llew
senior tag
válasz
Mozaart
üzenetére
Háttér tv-nek néztem. Gyenge volt.
Az első évadot sem néztem végig, mert zavar, hogy a kötelező show elemek (feladat ismertetés, eredményhirdetés, stb.) mellett max 10% ami a Legoról szól a műsorban. az is inkább csak a díszlet és a látvány. Konkrétan ami, érdekes lennem, az ötletelés, építés, arról szinte semmi nincs benne.
Szerintem ez nekem megint ennyi volt. -
Llew
senior tag
válasz
Mozaart
üzenetére
Hasonló arányúak, de nem teljesen passzolnak. K-2SO kimondottan kilóg lefelé, de Chewienak is nagyobbnak kéne lenni. Plusz a magasság mellett szerintem K-2 és 3PO szélességben sem passzol:

Itt le is írják kommentben a részleteket.
Szerintem nincs kimondva, hogy egy termékcsalád -
-
sb
veterán
válasz
Mozaart
üzenetére
Én a régi lego.com jelszavammal lépek be. Sőt, két account van, mindkettővel ugyanúgy a lego.com-os jelszóval megy mindenféle változtatás nélkül.
Viszont ilyen dupla loginem már nekem is volt, belépett látszólag majd újra a login screen jött. De tök ugyanazzal még egyszer beírva már belépett.
Szomorúan hallom, hogy a Westendben sincs rendes PaB akkor. Nem voltam még az új, nagyobb üzletben...
-
Mozaart
aktív tag
válasz
Mozaart
üzenetére
[ Star Wars ] Magazin

Dátum: 10.24.
Luke SkywalkerUCS AT-AT-ban lévő!
-
lilaűrhajós
csendes újonc
válasz
Mozaart
üzenetére
A lánykát, aki állandóan üvöltve tárgyalja a kollégáival a magánéletlét, mondjuk megkérhetnék, hogy legyen egy picit csendesebb. Háromszor voltam, mind a háromszor végig kellett hallgatni, hogy mennyi szabadsága van, kivel melyik munkanapot cserélné el, és társai. A MOC-ok pedig elég jelentősen túl vannak árazva.
Arról már nem is beszélve, hogy szeptember 11-én ők már az adventi időszakra készülnek a FB-on... -
Mozaart
aktív tag
válasz
Mozaart
üzenetére
[ Star Wars ] Magazin

Holnap: 09.12.
Darth Maul
FEM DOBOZzal -
sb
veterán
válasz
Mozaart
üzenetére
Igen, már minden IS elhangzott. Ezért is látom úgy, hogy ami felmerült a/b/c eset az más igényeket takart volna, ami más megoldást is hozott volna magával. De alapvetően nem hibának, hiánynak látom most bármennyire is kevéssé védhető a Lego sokszor.
Itt kiválasztottak egy típust: fal mellé, dioráma, hátoldal dontcare. És ezt meg is oldották szerintem különösebb gond vagy hiányérzet nélkül.
Ha kellene ezért is írtam, hogy inkább érzek hiányt abban, hogy mit kapunk diorámaként (ismerős részletek, (fél)készletek kevesebb kidolgozás...) mint abban, hogy mi maradt ki. (+szokásos ár
)Tudom ezt is "oldjak meg"
Ha ez lett volna a cél akkor kitámasztják ami egyben hátoldali tábla, dizájn elem lesz. 10-ből 10-szer van minden nagy és nem annyira atomstabil ucs modell saját talapzaton.szerk: Doom kocka. Láttam már párszor de mindig szájtátva nézem végig újra.

-
-
-
kbalage2
aktív tag
válasz
Mozaart
üzenetére
Több része van ennek a dolgonak, ezért hosszú lesz, bocs.
Az egyik dolog az hogy rengeteg belsős tervezési szabály van, és nem csak a legál-illegál építésre gondolok, hanem a stabilitással, színekkel, alkatrészek sorrendjével stb kapcsolatban is. Ennek egy része jó és hasznos, mert konzisztens lesz tőle az építési élmény, de ugyanakkor van pár "határeset" építési technika amivel hivatalos szettben nem fogsz találkozni, pedig a műanyag még engedné.
Amire viszont leginkább gondoltam ebben az esetben az az, hogy a Technic témában úgy tűnik hogy manapság teljes mértékben a marketingesek döntik el hogy mi legyen kiadva, és egyre több bebetonozott kategória kristályosodik ki ami évről évre ismétlődik.
A licenszelt jármű jól fogy, ezért a Technicből licenszelt jármű (főleg autó) téma lett. Jön pár Monster Jam, jópár kisközepes (autószállító-kompatibilis) autó, kell egy motor ami egyik évben kisebb, másik évben nagyobb, kell 1-2 1:8-as F1 autó, 2 évente egy 1:8-as supercar, 1 RC autó, és/vagy 1-2 közepes-nagy kocsi. Ezeken kívül 1-2 munkagép maximum, de az is licenszelt, és már csak fél marék furcsaságra van keret, ami általában vagy valami űrcucc vagy apróságok.
A kisközepes kategóriában nem lehet funkciók tekintetében csodát tenni, a Bronco talán egy üde színfolt volt idén, de annak a képességei is inkább elméleti síkon mozognak. Ezek a szettek a méret miatt eleve hátránnyal indulnak, és bár egyre több az új panel, ebben a kategóriában nem lehet csodát tenni. Van néhány élethűbb darab (pl.Ferrari Fxx K, Bronco idén), de a többségbe csak jóindulattal lehet belelátni az eredetit. Ez nem a tervező hibája, ki van adva hogy x db Technic alkatrészből kell ezt az autót megcsinálni, mert ezt fixálták le a partnerrel. Szemmel láthatólag nem onnan indul a beszélgetés hogy mit tudnának jól megcsinálni LEGO-ból, hanem pont fordítva.
Bármi ami kicsit is nagyobb az megkapja a 18+ plecsnit, itt pláne a kinézet számít és nem a funkciók. Itt is van néha-néha kivétel, de az inkább erősíti a szabályt.
Ezért mondtam hogy az alternatív gyártók pont ezen a fronton tudnának nagyot gurítani, ha nem csak a hardcore építőket céloznák meg, akik élvezik a full fekete belsőt és annak örülnék minél kacifántosabb az építés. Egy bonyolultabb szerkezet is lehet élvezetesen építhető és érdekes, akár még játszható is, megbízhatóan működő funkciókkal, amellett hogy akár polcdíszként is helyt áll. Nem kell mindennek 1:8-as arányban készülni és nem kell beleerőltetni a motorizálást, és legfőképp nem kell hogy minden licenszelt legyen.
Az utóbbi években ez ritkán áll össze Technic fronton, tavaly a G500 Merci volt talán legközelebb, előtte a Peugeot 9X8, meg főleg az Airbus helikopter. 2022-ben egyébként a legjobb szett szerintem az ATV volt, semmi licensz, normális ár, csurig töltve funkciókkal.
-
-
Neurotoxin
őstag
válasz
Mozaart
üzenetére
Igen, nagyon köszönöm még egyszer neked (is) a tippet!
Meglepő módon a sajtoforras.hu-n működik az értesítés funkció is.@tibaimp: Nagyon tetszik ez a G-osztály készlet, még úgy is, hogy eleinte a színe miatt vonakodtam tőlem, de már a doboz átvételekor Alzáék bemutatótermében, a kiállított, megépített szettet látva, belém hasított az érzés, hogy te jó ég, milyen veszett jól néz ki ez élőben!
Mondjuk még mindig nem tudom hova tenni, hogy egyesek hogyan tudják megépíteni ~ 6 óra alatt. De nem is érdemes sietni az építésével. -
Throme
veterán
válasz
Mozaart
üzenetére
Nekem is ez a kép van meg kb, hogy ilyen a filmbeli madárijesztő.
Számomra a dísz váll-lap (vagy hogy hívják) nem adja ki.
A kalapját is hiányolom. Helyette kapunk egy "bájgúnár" sérót.
A ruhája se stimmel igazán. Egyszerű felső, amiből a nyaknál és a kéznél kikandikál a szalma (nyilván nyomtatással szimulálva).A többi figura jó, de ez a madárijesztő, amit a Lego prezentált nem adja.
Ettől függetlenül jó hogy kijöttek egy Óz témával. -
-
Dilikutya
félisten
válasz
Mozaart
üzenetére
Nem értem ezt amúgy. Valamelyik rohamosztagossal volt, hogy sehol se lehetett találni, mert már megjelenéskor megjelent 1-1 ember, és vitte az összeset. Aztán mégis idővel halmokban állt mindenhol. Érdekes, többi rohamosztagos nem fogyott úgy. De azt még meg is értem, ha valakinek diorámához, terepasztalhoz kell a sereg, arra ez jó forrás az akciós battlepack-on kívül. De Ahsokából ki épít sereget?
Lesz úgyis idővel, meg sok helyen most is van. -
balint82
senior tag
válasz
Mozaart
üzenetére
Egyáltalán nem mondtam,hogy nem tetszik. Én szeretem Haring művészetét.
A Lego már elindította a festmény kategóriát, szépen lassan komoly kis gyűjteményt lehet felhalmozni :
Hokusai
Van Gogh Starry Night
Van Gogh Virágok
Mona Lisa
Modern Art 31210
HaringNem lesz ennek vége sosem.
-
Crus
addikt
válasz
Mozaart
üzenetére
Sorry, de ez BS. Egy Dávid-szobor az művészet, egy Salvator Mundi az művészet. Ez meg pont olyan, mint amiket a gyerekem az oviban szokott firkálni. Az a gond a mai "modern" művészettel, hogy kevés efforttal készített izékbe a "művész" belemagyarázza a világmindenség összes titkát és ha jók a kapcsolatai, lesz is majd olyan unatkozó pénzes balek, aki aztán ezt bele is látja. Jó példa erre a falra duct tapelt banán, vagy amikor a fószer kint hagyott a múzeumban egy használt csukát és elkezdték a marhák körbeállni és fotózni.
Tragédia, hogy valóban tehetséges művészek eközben mennek a süllyesztőbe, mert nem valakinek a valakije, vagy egyszerűen csak rosszul menedzseli saját magát. (Sajnos ismerek ilyet... tátott száj a munkáit látva, közben szó szerint nyomorog.)
Értem, hogy a fordított pszicho módszerével "3 2 1...", próbáltad megelőzni az utcai horda reakcióját, de ahogy Watto (SW) mondá' vala "az elmetrükkjeid nem hatnak rám".
LÁZ törlése viszont feltétlenül.
-
RapaNui1
aktív tag
válasz
Mozaart
üzenetére
Minden negatív érzés nélkül azért néha elgondolkozom azon, hogy 2 vízszintes vonal meg egy függőleges miért érhet dollárban milliókat, illetve egy falra ragasztott banánért miért ad ki valaki több tízezer vagy százezer dollárt. Mi határozza meg azt hogy egyik ember alkotása melyet bárki más meg tudna csinálni ennyit érhet? Bármelyik müvészeti ágról van szó, szobrászat festészet költészet stb van amire azt mondom ez igen ezt nem tudnám megcsinálni és igen megértem miért kerül ennyibe, de van számtalan olyan is amit művészetnek mernek nevezni holott ha kutyám lenne az is különebbet tudna alkotni és mégis milliókat ér dollárban. Hihetetlen.
-
sb
veterán
válasz
Mozaart
üzenetére
A konkrét egyednél gyanítottam de mint kollekció/új sorozat(?) nekem általánosítva fura kicsit.
Abban végül is igazatok van, hogy ha keleti célcsoport akkor ott vélhetően ez a típusú dizájn (nekem kissé giccses) is nyerő lehet a konkrét témán (tigris) túl ... a többit meg lehet, hogy én gondoltam túl és nem jön majd ugyanez mondjuk grizzly-vel, vagy kacsacsőrű emlőssel amire vélhetően kevésbé lenne fogadókészség. Ha maradna a keleti vonal is, ott biztosan lenne másik modellre is kereslet, legalább az adott évhez kötődően.

Megint más:
Erneute LEGO Preissteigerung im Sommer??
Nyári szettekre állítólag áremelés az USA-ban. A cikk szerint Európában semmi hír róla, talán csak ott lesz első körben.. ? (a grönlandi fagyi visszanyal?
) -
-
-
LÁZ
Topikgazda
-
Ciccuka
veterán
válasz
Mozaart
üzenetére
köszi a matekot

így is elég kolosszális mennyiség.valahol egyik Lego dokumentumfilmben láttam (nem tudom melyik lehet az), hogyha az összes építőkockát összeraknák, akkor kb. hányszor érné körbe a Földet.
Ebben is van hasonló számolgatás. -
Mozaart
aktív tag
válasz
Mozaart
üzenetére
Másik érdekesség:
Manhattan teljes területe körülbelül 59,5 négyzetkilométer és körülbelül 5500 felhőkarcoló épülete van Manhattanben, talán 70 000 épület New Yorkban. Ha mindent meg lehetne építeni 2 stud vastagságban, akkor a világon elég Lego lenne ahhoz, hogy New York minden épületét megépítsük.
#87999 flashpointer Köszi, azt hiszem megfogtad a lényeget.
-
Crus
addikt
válasz
Mozaart
üzenetére
Az a gond ezzel, hogy amikor végre legalább 10%-ot egy bármilyen cég normálisan csinál, akkor arra a 10%-ra döngeti a mellét... a többiről meg nem beszélünk, rosszat tesz a kamuzöldségnek. Holott a zöldülés nagyon is életbevágó, csak nem így, ahogy a globalista cégek művelik.
-
sb
veterán
válasz
Mozaart
üzenetére
És az alkarok is repedtek régen is... Clipből nekem nincs is kb. régi ami épen maradt.
Állítólag a reddish brown hajlamosabb még ugye magában is szétesni, elég sokat vettem külön is, kíváncsi leszek rájuk...Amúgy meg van egy drága tanácsom a Legonak. Lehetne mondani a szétporladó műanyagra, hogy zöld. Mint a(z amúgy nem) lebomló zacsira. Ezzel egyszerre két problémát is megoldottam.
@koncsik

-
ripla
addikt
válasz
Mozaart
üzenetére
Brutál ára van egy ilyen plexi doboznak. Még tavaly gondolkodtam rajta, hogy a legnagyobb Millennium Falconnak veszek egyet, 300-350 euró környékén mozog. Fekete talapzat, rajta egy átlátszó, zárható plexi doboz. Semmi aranyozás vagy díszvilágítás, csak egy doboz. Nos, ennyiért nem kell, inkább porosodjon a polcon.
-
Crus
addikt
válasz
Mozaart
üzenetére
Talán velem van a baj, nem vitatom, de az egész világból, mindenhonnan ömlik ránk a negatív cunami. Ez a fekete balta, ez szintén minden csak nem pozitív. Szabályosan rossz érzés rá is néznem.
Részben azért is Legózok, mert egy szerethető, színes, varázslatos kis világ tárul az ember elé a kockák által... ezt a Rivendell annyira tudja, hogy ránézek és bekönnyezek, a Barad-dúr meg nagyon nagyon nem. Persze én készséggel elhiszem, hogy van akinek ez a fekete tömb is pozitív, de én nem ilyen vagyok. Evvan.
-
Mozaart
aktív tag
válasz
Mozaart
üzenetére
PH! LEGO klub: cserebereadokveszek
Release notes:Hozzáadott téma:
The Lord of the RingsHozzáadott validáció:
PH! ÁR / DB - numerikus értéket fogadd csak el#1 Abban az esetben ha "Küldj ajánlatot" szöveget szeretnél beleírni azt a Megjegyzés oszlopba tudod pótolni. Irreleváns árat ne adj meg, hagyd inkább üresen. Köszi!
#2 Ezentúl nem fogadja el ha azt írod 60.000,- vagy 60 000,- egyszerűen csak írd be az összeget így: 60000

-
Xboxone40
csendes tag
válasz
Mozaart
üzenetére
Igen, és a bagolyé....
Soha nem hittem volna, hogy ilyen minőségi Legókat csípek el ott, mintha a "szalagról jöttek volna le"
Mindkettő meg van szóval végül is azok is patentek. 2 volt és választhattam, Hp bagoly meg még mindig van kettő csak készleten nem hozza. Tökéletes mindegyik doboz. A torony azóta elkelt, a két madár még ott figyel
Mai szerzemény, 10/10 privatba ha hiányzik valakinek [kép] -
Dilikutya
félisten
-
apholyon
aktív tag
válasz
Mozaart
üzenetére
Nagyon király lett ez a pók, néztem is mikor megjelent, mert a régi Aragog már kifutott, ez viszont sokkal jobb lett. Nem nagyon érdekel a HP vonal, de vannak jó cuccaik, ez a pók tökéletes a spooky / Halloween-es vonalhoz (meg bármi máshoz is gyakorlatilag), a piros vonat is nagyon jó, WW-hez azt vadászom

Illetve még egy... Ninjago. Eddig is feltűnt, hogy rengeteg jó figura meg készlet van, akár a sárkányok (vettem abból egyet fillérekért ~75%-os akcióban), akár az épületek, most meg ez a robot jött szembe... Hát szerintem nagyon király, még így felnőtt fejjel nézve is:

Ezért gyerekként megőrültem volna...
Igaz a kis sárkányon kívül nincs Ninjago készletem, de ha nem lányom, hanem fiam lenne, akkor valószínűleg már vásároltam volna többet is... -
Djuree
félisten
válasz
Mozaart
üzenetére
"Ha ranezel egy szettre tavolrol egybol megmondod Lego e vagy sem."
Ebből mondjuk egyből leszűrhető mennyire nem ismered más gyártók készleteit. Nekem jó pár gyártó jó pár készletéből van összerakva, konkrétan ha a kezedbe fogod se mondod meg melyik melyik. Jó nyilván a lego feliratból igen, de ha nem lenne...persze nem minden gyártó ilyen jó, de van már pár.
Figek valóban nem az igaziak még, ezért nem is adnak figeket a komolyabb gyártók, de gyorsan fejlődik, pár év és ott sem lesz különbség. -
RapaNui1
aktív tag
válasz
Mozaart
üzenetére
Őszintén szólva amíg korábban rengeteg készletet be tudtam szerezni 30-40-50-60 ezer forint környékén addig fel sem tünt nagyon illetve nem sajnáltam egy-egy jobban sikerült készletért vagy nagyobb darabszámú készletért a 90-100, vagy akár 120-150 ezer forintos vétel árat sem, de ez még pár évvel ezelőtt is évi talán 1-5 készletet érintett, vagy még annyit sem, míg jelenleg inkább a 100 ezer forint feletti, vagy annak környékén tanyázó készletek vannak többségben. Ezt tetézi még hozzá ugye az a tény hogy Ideas és egyéb vonalon az évi 1 max 2 szett helyett sokkal több jön ki és mondjuk egy témában abból a 10 megjelenőből tetszik vagy 5 és épp ezért kell még azokat is megszanálni.
Szerencsésnek érzem magam egyébként hogy megadatott és megadatik az a lehetőség, hogy egyáltalán legózhassak, de fel kell állítanom egy ésszerű határt magamban. -
ssgk
aktív tag
válasz
Mozaart
üzenetére
A Lego biztosan tanul a minosegproblemakbol is hosszu tavon
Mióta ráálltak az új zöld" műanyagra azóta ez nem teljesen igaz. Már jó ideje probléma van a repedő elemekkel, igaz nem gyakori de régen ilyen nem volt szinte egyáltalán. Nemrég bontatlan CMF-el jártam így. Persze nem látok rá lehet rengeteg erőforrást fektetnek a továbbfejlesztésen de eddig nincs változás az elmúlt pár évben...
Szerk: Meg nekem például nagyon nem jön be ez a puhább gumis hatású anyag amiből pl a fegyvereket kis apró hegyes dolgokat csinálják, hogy játszós szettnél ne legyen veszélyes. De ez saját preferencia lehet valaki pont fordíta gondolja, más az ízlése. Nekem olcsó hatást kelt a tapintása kinézete ezeknek.
MOC lehet legobol is, ez független márkától.
A többivel teljesen egyetértek.

-
Throme
veterán
válasz
Mozaart
üzenetére
Elsőre nekem az jött le, hogy egy újabb creator 3in1 ház... aztán megnéztem az árát, aztán elkezdtem keresni a különbséget és hát igen licenszelt cucc... így már érthető....
#86930Diesel38
Nem hiszem. Egy ilyen épületet olcsóbban kihoznak egy meglévő creator 3in1 házból, vagy alkatrészeiben BL-ről.
Igaz én nem vagyok városépítő. -
Xboxone40
csendes tag
válasz
Mozaart
üzenetére
El lehet képzelni az milyen....... ha ezt venni fogják mint a cukrot akkor megeszek egy Legó kockát.... akinek szeme van csak lát.... nincs benne semmi ami egy 20 éves készletbe ne lenne.... a tető mondjuk menő mert nincs.... egy erdőbe pont passzol
ja és a farkas is "szuper" A film a lányok kedvence, szerintem nézhetetlen, ők azért nem a Legó fő vásárlói rétege..... Ez bukta lesz, bár kb 3000db eladása világszerte fedezi 30.000db költségét.....
A kisfiam ezt összedobná különbül....Jó építési élmény lesz, kb semmi
80-90.000ft ez.... 
-
sb
veterán
válasz
Mozaart
üzenetére
Hát kevés elporladó műanyagot láttam életemben, Legótól a routerig bezárólag. Elég nehezen "bomlik" (és minden más fizikai változás) alapesetben. Mondjuk ami konkrétan elporladt - megfogtad és szétmorzsoltad a műanyagot - az egy gőzölős vasaló volt... kb. 8 év után. A lehető legjobb választás ha víz+elektromosságról van szó.

Routert miért kéne cserélni ha tud mindent? Nem alsópolcos routereket használok általában, ahhoz mérhető, általában extra tudással. Alapesetben nem "kopik", sőt foltozzák.
@Mauzes
Valahogy így gondoltam én is. Akkor nem káprázott a szemem, ha úgy rémlik, hogy láttam már ilyet.
Egyébként ha már szóba jött, amúgy is látszólag tök külön piacként kezelik. Azt biztosan nem követik, hogy mondjuk durván 1.20-25 és 1.05 között hullámzik az EURUSD pl. az utóbbi években.@Ideg
Nincs vele különösebb gondom, inkább csak érdekességként dobtam be tényleg. Meg ahhoz a vonalhoz ha esetleg előjön, hogy ki milyen minőséget gyárt, mennyire 100%-os a Lego. Pótlásból meg ez már tényleg a sokadik hsz az idei karácsonyról, eddig ez nem volt jellemző.
-
sb
veterán
válasz
Mozaart
üzenetére
Nem semmi! Köszi!
Ez nálam tényleg a művészi, áll-leejtős kategória... a nagy arany sárkányhoz tudnám hasonlítani. Itt már technikában erősen a Lego limitek vannak feszegetve. Az a durva, hogy nyilván a végeredmény az igazi kuriózum de én már egy ilyenen is elmélázok percekig.

@Crus, ezt is köszi! -
Mozaart
aktív tag
válasz
Mozaart
üzenetére
Az ebay-es termék nagyon baba. Lézervágott. Közeli fotókon is minőségi darab. Van olcsóbb ebay termék is de én ezt venném meg.

12k+8k a 7 figura+5k jófogás=25k + szállítás
Marad az a pár alkatrész (ezeket részben fedezheti a jófogás termék), + a 2 drágább figura.
Várjuk a fotókat ha elkészül.
#86519 backdraft81
-
Mozaart
aktív tag
válasz
Mozaart
üzenetére
[ Star Wars ] magazin :

- 02.07. : [link]A dátum csak tipp: 42 napot vettem. 49 nappal: 02.14.
A +300 forint pedig nem drágulás, hanem mert hozzálett ragasztva egy űrhajós szett. De majd kiderül.

Pl. idén 06.30kor is ennyi volt de akkor kaptunk +figurát:
Coruscant Guard paper bag + Rey and BB-8 foil pack -
Micsurin
nagyúr
válasz
Mozaart
üzenetére
Korhű? A legkevésbé, de marha jók! A sima phase1 meg pont jó lett pilótának, oda sajnáltam volna a shock-okat.
Az AT-TE-tól azt hittem nem lesz szett amit jobban fogok szeretni a végére, tévedtem
Majd lefestem feketére a dropdownt, és valahonnan szerzek egy kamat, egyébként nagyon szép darab
Féléve, hogy újra gyűjteni kezdtem??? Mikor páromtól megkaptam az Infiltratort…Veszélyes dolog kilépni az ajtón, Frodó. Csak rálépsz az Útra, és ha nem tartod féken a lábadat, már el is sodródtál, ki tudja, hová.
Még 2-3 battlepack tuti meg szerintem az Obiwan hajó is. Aztán várom a jövő évet!
-
Warton
őstag
válasz
Mozaart
üzenetére
Bocs, rosszul írtam, ez nem infra, hanem 2,4GHz, tehát nem kell látnia a controllernek + ez USB-s, nem kell a boxot kivenni tölteni, csak rádugni a töltőt.
A saját ötletelés eddig az volt, hogy afront páncél mögé rakom, ami egyben levehető, viszont azzal az volt a baj, hogy túl nehéz visszarakni, illetve a hátul lévő motorokhoz hosszabbító kábelek kellenek és akkor azok beleakadnak minden létező dologba. Úgyhogy ezt elvetettem.
Vol1. lehet, hogy ez lesz és akkor csak körbe kell csempézni és meghagyni a bekapcsolónak, meg az usb kimenetnek egy lyukat.
Vol2. ezen én is gondolkodtam, de annyira tele van építve az alja, hogy eléggé nehézkes lenne onnan kapcsolgatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Robotporszívók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gumi és felni topik
- Steam topic
- Valami baja van a tápomnak
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Holnap!
egy számzáras kulcstároló (találtam óccsóért, igy minimálból megvan a 4db), majd szpatom őket a számokkal, és a minifig is belefér

Mondjuk még mindig nem tudom hova tenni, hogy egyesek hogyan tudják megépíteni ~ 6 óra alatt. De nem is érdemes sietni az építésével.

)

...

ja és a farkas is "szuper" A film a lányok kedvence, szerintem nézhetetlen, ők azért nem a Legó fő vásárlói rétege..... Ez bukta lesz, bár kb 3000db eladása világszerte fedezi 30.000db költségét..... 
LÁZ