Hirdetés
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brumi
senior tag
Igen, a Technicbricksen volt is róla cikk, de ez egy kicsit nagyobb volt
Körben a falakon volt róla még több információ. A területet már körbekerítették, és elkezdődött az építkezés, a kerítésre pedig minifiges fóliát tettek nagyon stílszerűenhttp://www.flickr.com/photos/brumi/
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
Szerintem a görög istennő atom, a varázsló is must buy. Dzsinn mellé ugye jön az asszony az is must buy A hun harcos érdekesre sikeredett. Szerintem íjjal sokkal jobb lett volna, de így se rossz. Szerintem ez az egyik legjobb széria eddig
Te mondd, hogy rablótámadás, a te hangod mélyebb!
-
-
nagyúr
-
Mcray
senior tag
Te se haragudj de te meg úgy pumpálod fel magad a semmin, mint a legtöbb nethős + még ki is oktatsz.
Az ár nem mérvadó. Vannak fent eladó Legok töredék áron folyamatosan a neten és ha valaki aki éppen arra vadászik, megtalálja, akkor az el is fog menni töredékáron. Ugyanígy vannak fent bolti ár feletti szettek is és bitony azok is szépen fogynak. Minden árszintnek megvan a maga vevői rétege. Az "olcsó = hamis", nem törvényszerű. Több drága de az életben használhatatlan dolgot vettem életemben, mint olcsót és jót.
A BMW miatt meg ajánlok egy cikket: [link]
Ezen sem kell felhúznod magad, mert az Opelem ami nincs ebben a listában is egy kalap szar
"Dö Pávaa det wí ár díling hír iz immezsöréböl" WoWs: das_booty
-
Gondwana
addikt
(Gyerekkorodban - az enyém még tart! - te is full karbon hokiütővel toltad? Nekem két összeszögelt léc volt a hokiütőm, csak a szálkákkal kellett vigyázni, vagy ha már belement a kezembe, időben kiszedni, hogy ne gyulladjon be)
... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )
-
Lavar
aktív tag
Vegyél vissza kicsit, gondolhatod, hogy nem vagyok olyan bamba, hogy az áldásotok várom egy egyértelműen alkalmi vételre. Ha fentebb elolvasod mit írtam, látod, hogy ahogy megláttam ma reggel, egyből írtam neki. A kérdést azért tettem fel, mert kíváncsi voltam, hogy mennyiért tudok túladni rajta. (Ha sikerült volna megvenni)
Szerk.: Azért csúsztam le róla, mert nem tegnap este láttam a hirdetést, hanem csak reggel. Több mint valószínű, hogy már este írtak neki hogy viszik.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
Pötyi
őstag
_ELKÉPZELHETŐ_, hogy azért nincs jelen per pillanat az LDD elemei közt, mert a BrickLink szerint 2011-ben gyártották/használták utoljára. Itt látszik, hogy van összefüggés a program által felkínált elemek és a gyár kínálata közt. Merthogy van egy olyan lehetőség a programban, hogy amit megépítesz, azt akár meg is rendelheted a gyárból. Nomármost ha egy bizonyos elemet nem gyártanak, akkor nem fog szerepelni a programban sem, mert ha szerepelne és felhasználnád az általad épített modellben, majd megrendelnéd - akkor nem tudnák kiszállítani neked!
QNX is cool!
-
Mcray
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest