Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- VHS digitalizálás
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
-
LOGOUT
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
LÁZ
Topikgazda
értem

mindenesetre már a logo is örvendetes, az extra figurával együtt, a kevesebb valszeg több lett volna, de majd jól elmondja a dizájner, ha lesz hivatalos videó róla.
plusz simán lehet, hogy 'szabadkezet' kapott akinek ki lett adva
ps. én pl vmi lightbrickes reflektort is el tudtam volna képzelni, vmi közepes méretben, az fless lett volna

-
Throme
veterán
Szerintem is hülye a Lego.
Ha jól tudom 3 csillagok háborúja film volt (ep 4,6,7)
Most kiadták volna ezt csak EP4, aztán 2 év múlva EP6, nagyobb db számban 42 figurával 500k huf, és utána (mittudomén) EP7, mégnagyobb db szám, mégtöbb fig és 600k huf.
Plusz a gwp-s szettek.
Simán megvennék.Sőt lehetne egy Roge one halálcsillag is, bónuszként.
-
Krajczi
tag
Egyszerű: a 928-as sosem volt meg, csak képről ismerem. A 6980-as még most is megvan és továbbra is nagy kedvenc. Mindkettő jól játszható, több lehetőséget nyújt hozzá. Méretben is közelítenek, de az igazi összehasonlítás még várat magára. Valószínűleg az új hosszabb lesz, bár a 6980-as is bőven lelóg a hozzáadott alaplapról.
A Golf IV helyett inkább választom a 2005-s "vasaló" Swiftet.
Ha már autós hasonlatot hoztál be. -
Mozaart
aktív tag
Szvsz a lego F1 keszletek eladasai nem a Legonak koszonheto hanem az F1 idei elso felevben elegge agressziv marketingkampanyuk sztem. Csapbol is F1 folyt.
Szoval hogy rekord beveteluk lett sztem inkabb ennek tudhato be. Mas kerdes ha gyarat bovitenek a szamok biztosan tenyleg jok.
-
edgR
őstag
Mankókerék?

Egyébként szerintem jobb lett, mint a korábbiak, az "ál 3D-s" megvalósítás szerencsésebb a sok kis diorámához, mint a teljes gömb váz.
Rengeteg fig, sok apró kis részlet, és az easter eggeket még nem is ismerjük.
Ehhez viszont egy ~400e ft-os (vagy nagyobb) árcédula fog tartozni, amit feltehetően nem is fognak agyonakciózni. Bár a tömegeknek drága, az egyik legsikeresebb SW UCS lesz - persze nem a magyar kereslet miatt. -
HUN_Sector
őstag
én először talán olyan 13 éve találkoztam ezzel igazán keményen, amikor az akkori családi cégünkkel védőeszközt forgalmaztunk. A br. 150 ft-os szerelőkesztyű 750 ft volt az obiban.
Szóval nem csak az árfolyam, hanem a 31,5% 33% áfa is (kisker adó 4,5%, csipszadó 1,5%) rádob sokat amagyar árakra. Nem beszélve a kötelező árréses termékekről, amit máshol kell beszedni. Az Auchan, vagy épp a müller is gyakran 10%-kal van az MSRP felett.
-
tibaimp
nagyúr
Az mind Alien/Predator/AvP könyvek, kb. az összes, ami itthon megjelent. A DVD is megvan, de a "TV szobában".
-
Llew
senior tag
Ez mind a spiderverse filmsorozathoz tartozo figura. Mondjuk erdekes valaszték, mert a felük az max cameo volt a masodik reszben. Én nagyon szeretme a ket filmet, de ezek total hidegen hagynak, szerintem gyengek is. Miguel karja ha jol nezem nem is festett, pedig ő az egyik főszereplő. Random pokember varianse meg az. Nem ertem.
-
-
sb
veterán
-
sb
veterán
Én ki vagyok békülve a spec, nagyobb elemekkel is már, de leginkább ez a konkrét modellekre kellene, hogy igaz legyen. City - kitalált - formákra szvsz felesleges sok esetben. Vonat, repülőre pl. nekem bejött az, hogy épített orral dolgoznak, de pl. 2-3 féle hozzáillő - és minőségileg nehezen helyettesíthető - szélvédő készül hozzá. Esetleg az orrhoz is készül vmi új, de univerzálisabb elem.
Anno szét is néztem mikor a most (ki)futó City gyorsvonat orrát behozták, hogy erre biztosan lenne igényesebb brick-built megoldás vágott slope elemekből... de meglepően kevés általános alkatrészt találtam a 2-3 studos lejtős/vágott elemekből. Az 1 studosból van egy rakás fajta.
Mondjuk manapság az oldal-studos építéssel és sok kis slope/curved plate elemmel elég sok minden megoldható, de ez érdekes hiányosság és sztem jó lehetőség lenne új elemekre. -
Neurotoxin
őstag
Maga a dock MOC-ot
meglehet rendelni a Youmko-tól 200$ [link]. Srácok, én már korábban is írtam, hogy ez az asztal ennyi, horror az ára.@Diesel38: Volt egy szám a fejemben a Rexire, de azért ez most mellbevágott, tudván, hogy elég hurka alkatrészekből van. Mondjuk ismerve ezt a ~3.000 körüli elemszámot, nem is tudom, hogy mit gondoltam.
-
Llew
senior tag
Moc. Redditen volt multheten, se rebrickableen is fent van.
-
sb
veterán
Azt hiszem megvan a főnepper.

@Llew
Igen, eléggé érzékelhető a kontraszt print/új elem ügyben a többihez képest. Főleg egy ilyen gyűjtőképen. De említettem már, hogy ha megnézzük akkor a Friends is hasonló. Nyilván más színvonal (vagy jelleg), de ott is sok, témához képest igényes újdonság jön mindig.@Mauzes
Na igen. Ne is beszéljünk róla...
Pedig még mindig elérhető és jelen áron is egész korrekt. De helyügyileg ez már kiverné a biztosítékot. 
-
Mozaart
aktív tag
Nem semmi, mennyi a LightMyBricks-en. Elvileg replika csak.
De az eredeti alkatrész olyan 200 ft. 
Na jó.
2039+3626+4740 = 320 ft újként.
-
HUN_Sector
őstag
Tegnap dobtam ki kettő darab, kb másfél éve vett fehér kart. Dobozban elrakva álltak a torzóval kézfej nélkül. Végigrepedtek.
A mindenki szuper készletben most cserélem másodjára a teljes fehér figurát (torzó, karok, lábak) Ez a nappaliban sll, közvetlen nap nem éri
Gyerek fél éves készletekből a világosszürke dobozkonténer tüskéi mind letörtek, holott vigyáz rá.A lego értékálló, de nem időtálló.
-
sb
veterán
Nem tudom mivel hirdetik de minden kopik.
Nemrég levettem a routerem a szekrény tetejéről. Megfogtam az egyik antennát és el akartam fordítani, ugye forgatható. A kezemben maradt, érintésre azonnal tört a műanyag keret. Aztán a második antennával ugyanez. Négy van rajta, a többit nem mertem megfogni.
@RangerFox
EUR árat szoktam nézni és azt kb. lehet tudni milyen árfolyamon váltják. Eddig amit néztem 420 körüli volt az idei szetteknél, tavaly év közepén/végén lementek 405 körülre pedig magasabban kezdték.
Viszont úgy rémlett az EUR és USD ár nem mindig egyezik... de lehet, hogy félrenéztem.
(Az ÁFA tartalom különbséggel tisztában vagyok, de más miatt is árazhatnak máshogy, nem kötelező azonosan. Viszont nem figyeltem konkrétan, úgy rémlett szokott lenni eltérés, de lehet, hogy csak az AUD/GBP eltérések maradtak meg bennem.
) -
Throme
veterán
Az általad említett tárgyak dobozára sincs ráírva, hogy meddig működik, mégsem feltételezed, hogy örökké működnek, akkor a legótól mért várod el?
Melyik más játékot terveznek az örökkévalóságnak?
A Legonak meg mi érdeke van abban, hogy neked a legód még az ük-ük-ükunkád kezében is makulátlan legyen?
Pláne, hogy elindultak a lebomló műanyag irányába. -
Djuree
félisten
tudom hogy ki volt, de reménykedtem benne hogy nem fog megtörténni.
ja már kezdek rátalálni a dolgokra, de nekem így nagyon fura, nagyon lassan haladok így.
majd belejövök. 13.000 darabos hajó mochoz csinálom a listát, de sok idő lesz így, amúgy is az lenne, de így 2x annyi lesz.
-
RapaNui1
aktív tag
A telefonba azt mondta a srác hogy ma már nem kísérli meg újra majd holnap. Erre fél óra múlva jött az üzenet hogy 2. sikertelen kézbesítés. Ha azt mondja elsőre hogy ok mindjárt visszamegy vagy szóljak haza hogy figyeljék, akkor hazaszóltam volna. Igen én voltam a buta, hogy nem mondtam a 70 éves szüleimnek, hogy álljanak ki a a kapuba és várják a postást hátha megkísérli újra, de jobban belegondolva inkabb meg kellett volna adnom a telefonszámukat a futárnak hátha hajlandó felhivni őket, de olyan ideges lettem, hogy sajnos erről az opcióról elfeledkeztem. Na mindegy 5 napig tárolja a posta addigra hazaérek és átveszem.
-
Micsurin
nagyúr
-
-
Micsurin
nagyúr
Weboldalról indítható.
~1 hét alatt megkapod, mi a Maul hajónál sajnos először de kellett kérjünk segítséget. Kiválasztod weben az elem(et/eket) és jön majd postán ha csak nem mintás. (Itt mondjuk érdekelne mit számítunk licenszelt mintának. Pl köztársaság logós cucc a kimarad a dobozból így jártam? Vagy ha nincs batman logó akkor szintén gatya?
) -
Throme
veterán
Egyszer majd - talán - rájönnek az emberek, hogy a környezetvédelem nem több, mint reklám és politikai húzás. Akik igazán tehetnének érte, azok pont leszarják és inkább arra áldozak, hogy elkerüljék a vele járó kellemetlenségeket...(pl olyan országban gyártatnak, ahol ez nem szempont)
Szerintem a Lego a növényi (vagy milyen) műanyag helyettesítő alapanyaggal is csak azért kísérletezik, hogy legyen alternatívája a műanyagnak, ha annak az ára egyszer elszáll és nem a környezet védelme a cél, csak jó ezt hangoztatni....
Új hozzászólás Aktív témák
- KPC Roadster 3.0 Lady női kerékpár, nem új, de soha nem használt
- Új Reolink TrackFlex Floodlight WiFi biztonsági kamera
- DeLonghi Magnifica Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Mio Star 8750B Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Új NEWTRAL Freedom-X-FF állítható irodai görgősszék gurulósszék
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3551,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, mer ugye az felülről takarva van ergo kevesebb a por rajta

meglehet rendelni a Youmko-tól 200$
elég csak a fény...

LÁZ