Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
-
LOGOUT
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mozaart
aktív tag
válasz
flashpointer
üzenetére
Tovabbra se ertem miert kell promozni ami nem lego egy lego topikban.

De legalabb tegyuk off topicba ilyenkor.

sb #91845
+1 revellbol sose neztem volna ki hogy kockazik.
-
Mozaart
aktív tag
válasz
HUN_Sector
üzenetére
Engem ez lesokkolt. Hogy már egy hazai lidl be eljutott egy lego masolat. Nyilvan ez nyugat eubol (DE) de akkor is.
-
Mozaart
aktív tag
válasz
flashpointer
üzenetére
Dagobah.
-
Mozaart
aktív tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
RapaNui1 is alive.
-
Mozaart
aktív tag
StarWars-fantime: Most találtam erre a srácra EC Henry.. megkell nézzétek ezt. Baljós árnyakban elrejtett részletekről szól.
Kedvenc részletek: C-9979 ; N-1 starfigther
Srác artstation honlapja. -
Mozaart
aktív tag
Raknék bele 2 falu uveget es tennek bele szinezett kek vizet. Tudjatok regen meg most is van olyan muanyag pohar amibe csillamos folyadek lotyog.

Amugy en se ertem ezt minek kellett. Lassan tenyleg atfordul a lego diszpolcos / szobros vonalra.Nagyon tetszett sb a technic-es kommented. Neha mar kezdem elengedni a forumot mert mindig csak a panaszkodas / hiszti van. De ilyenkor mindig olyan jó ilyen gyongyszemeket is olvasni. Koszonom!!
-
Mozaart
aktív tag
válasz
Mozaart
üzenetére
[ Star Wars ] Magazin
Holnap!
Dátum: 10.24.
Luke SkywalkerUCS AT-AT-ban lévő!

-
Mozaart
aktív tag
válasz
Zotyipotyi
üzenetére
Nézegettem, hogy bosszankodjak AT-ATon de hopszi, újra elfogyott.
-
Mozaart
aktív tag
válasz
Stefi_dzsi
üzenetére
Yep. Mindig adott zacskóból építeni!
Bár nem vagyok huh de nagy szett epito. De itt valaki lebukott hogy nem legal epit ertsd mindig csak adott zacskót nyitja ki. 
-
Mozaart
aktív tag
Tenyleg gyenge volt. Meroben mas volt a tematika mint az 1. evad de ahhoz kepest h osszesen 8 óra épites volt egy nagy zajt kaptunk osszecsapva. Mondtam asszonynak h nézd azokat az Ikarusokat. Na azok gyonyoruek. Mondtam is buszken h full ugyanilyet terveztem az egyik itteni forumtarsnak epitesre. Persze meglevo kep alapjan.

De ez a busz mégszebb volt még a tetejen levo bordak is latszottak. -
Mozaart
aktív tag
Lego Masters valaki?

-
Mozaart
aktív tag
AT-AT elérhető újra csak online. De ingyenesen kihozzák DPD-vel átadópontra. 1-et már vettem és még azt írja elérhető.

Köszi SB

-
Mozaart
aktív tag
Nagyon baba. Nekem az tetszik hogy elviekben ezek az upscale figurák egymashoz meretaranyosak nem?
Tehat C3PO, R2-D2, Battle Droid, Chewbacca, Ewok es még ha kimaradt valami
Tehat akinek megvan az osszes tokjo montazst tud osszetenni.C3PO es R2 annyira bekene huzni.. miota lattam kiallitva oket egyutt az Arenaban..
Tudom regen is volt Buildable széria de azok olyan bénák voltak a legtobbje szerintem. =) Ez a sok darabbol osszeaallo viszont nekem bejon.
Azt nem tudom hogy ki van e mondva h ez egy termekcsalad-e.
-
Mozaart
aktív tag
Holnaptól Lego Masters!
-
Mozaart
aktív tag
válasz
Stefi_dzsi
üzenetére
-
Mozaart
aktív tag
Death Star UCS MOC reallly sphere form

Kiallitas hivatalos weboldala Halalcsillag !!!
"This is currently display in Melbourne, Australia. (...) It is technically made by Lego, as the team is lead by Ryan "Brickman" McNaught who is an Official Lego Certified Professional / Representative."
-
Mozaart
aktív tag
válasz
flashpointer
üzenetére
A kraken csápjai vannak alulméretezve. A filmbeli méreteivel simán dobálhatta volna a hajókat, csak a hajók még gyengébbnek néztek volna ki egy olyan filmben/korban ahol a hajók voltak a járművek ranglistájának a tetején.

Kiragadtam ide az egyik jelenetet, a Fekete gyönggyel való harcban nem volt távlati kép a szörnyecskéről.
+egy érdekes koncepció, hogy is nézett ki a rajzasztalon
-
Mozaart
aktív tag
-
Mozaart
aktív tag
válasz
Victoryus
üzenetére
Ki mondta h nem tudod megváltoztatni. BrickLink / Alábbi oldalon tudod megváltoztatni e-mailt.
Ha nem éred el itt a HelpDesk Change Name, Address, E-Mail or Password
-
Mozaart
aktív tag
válasz
Mozaart
üzenetére
[ Star Wars ] Magazin

Dátum: 10.24.
Luke SkywalkerUCS AT-AT-ban lévő!
-
Mozaart
aktív tag
Van valakinek rossz, jó TP-je ezzel a BL account + Lego account Merge-gel? Félve, de BL-en megcsináltam.
egyelőre simán megy minden.

elkiabáltam, re-login: régi jelszó nem jó, gondolom bújtatott security h változtasd meg a jelszód. oké.
aztán 6 digit code. őő. oké. ismét belépek megint kér kódot..legalább van egyfajta 2FA csak akkor is..
miért volt régen jobb minden.. 
-
Mozaart
aktív tag
válasz
lilaűrhajós
üzenetére
1. lánykát nem ismerem 2x voltam eddig a boltban sajna kiesik
de átérzem 
2. az árukról nem beszéltem, csak maga a PR ötlet zseniális
3. amúgy voltam nemrég az új Westend lego boltban emeleten, na végre egy világszinten Budapesthez is méltó lego store (alkatrész választék nem volt nagy) de attól még pl láttam a Fekete gyöngyöt, ami nagyon adta..
-
Mozaart
aktív tag
Aki még nem járt Kocka Store-ban Aréna Mall-ba és budapesti. Ajánlom! Napokban voltam Allee Lego Store-ban, ég és föld a 2. Hihetetlen mennyire le van szabályozva minden, tök rideg és nyers a Kocka Store-hoz képest.
Rengeteg kiállított szett. Rengeteg készleten lévő UCS szett. MOCverzum néven saját MOC-okat árulnak mint pl matchbox-ok külön egyedi matchbox szerű csomagolásban. Az egyik MOC tervezőjük az egyik eladó srác is.

A BTTF Delorean egyszerűn gyönyörű, ráadásul kivílágítva volt. Képen tök szögletes, de élőben még jól is állt neki. Hiszen az eredeti autó is szögletes.

Az új SW figurák.. álomszépek. Ráadásul egyben voltak kiállítva. Egyből eszembe jutott, hogy tök jó szett családot lehetne összerakniuk. -
Mozaart
aktív tag
válasz
Mozaart
üzenetére
[ Star Wars ] Magazin

Holnap: 09.12.
Darth Maul
FEM DOBOZzal -
Mozaart
aktív tag
Nyílvan az a keretbe/árazásba nem fért bele hogy gomb legyen a masik oldala. Mennyi kocka az egy ekkora szettnel. +úgy még a falhoz se tudod tenni. Milyen mély polcra fér az rá..

+arra senki se gondol de ha felgomb is van rajta akkor eldol mivel nem egyenletes a suly. Tudom ezt is "oldjak meg"..
-
Mozaart
aktív tag
válasz
hami85
üzenetére
Az elso kepek alapjan leirtam. De a teljes egeszt latva egyben. Állat.. azert is merfoldko ez a szett. Mert legjobb tudomasom szerint ez a legatfogobb halalcsillagot bemutato szett. Dioramasitva..
+tudom egy bolygo. De ez a cikkely cucc. Álllat. Az a foto amikor szembe van veled. Te fejben kiegeszited az egesz bolygot. Ezen az ellentéten tancol a szett..
A fekete mélysége a szettben.. nem tudom leirni.. az a foto ami teljesen oldalrol mutatja az egeszet..
+az egesznek van egy ilyen a halalcsillagot bemutato tervrajz (Metszetnek hivjak) erzese. Mivel az is.
Ezaltal egy uj nezopontbol tudsz csatlakozni az Új remenyben látottakhoz..
Ja igen. Csak el ne doljon oldalra az egesz..
-
Mozaart
aktív tag
válasz
kbalage2
üzenetére
Huh. Imadom az irasaid a legoval kapcsolatosan. Azert is szeretem mert amikor olvasom oket egy pillanatra odaulok az egyik tervezo szekebe..
az erzesig.
Inkabb a szabaly reszere kapcsolodok. A technic sosem allt hozzám kozel. De imadom ahogy a systemet kiegesziti allekonysag/funkcio kerdesben.Erdekes dolog ez. Igen. Pont ezert lesz allandositva a minoseg es a brand erzes. Hogy igen ez egy Lego szett. Es bar nem ismerem ezeket a CopyPaste gyartokat. De ez az amiben a Lego ott van. Persze nem keves evtizeduk volt ezt az egesz milliőt kiepiteni.
De nem is védem oket mert marketing teren elk*rv*ltak. Annyi szett jelenik. De annyi..
De visszakanyarodva. Aki tervezo lesz naluk felvesz egy Lego Rules szemuveget biztosan. Kerdes otthon letudja e tenni sajat moc epiteseben. Kerdes akar e még otthon is legozni..
Annyi szabaly koti a kezuket hogy erdekelne ezek utan is valoban van e szabadsaguk.
Mondjuk az epiteszetben is ez van. Az epitesz 5-10% ba szolhat bele. Maradek: epitesi szabalyzatok, megrendelo szava szent.
+kicsit olyan ez. Hogy lehet azt is nezzik hogy adott evben mennyire valtozott adott kocka szerkezete, falvastagsaga. Es ehhez merten nem engednek mindenfele epitest. De lehet en gondolom ezt tul. -
Mozaart
aktív tag
válasz
Neurotoxin
üzenetére
Az sw advent calendar megjelenese evek ota szept.1. Ugy latszik most jobban beizzitott tobb keszletekkel. Ez az AT-AT nagyon suti.. egyemmeg..
-
Mozaart
aktív tag
válasz
balint82
üzenetére
Nem tudom ki szurta ki. De ott van egy kis kék elem a foldon. Amit a hatara tudsz illeszteni. Ez a víz..

Sztem amit lehet kihoztak belole. A szornyecske puhisaga hianyzik tehat hogy szormés. De az még tobb elem lenne es csak potyogna. De pl a labujjai kezujjai ijesztoen hasonlit..
Egy gyerekszobaba ejszaka felelmetes lenne ha beparaztatna valaki a gyerkocot hogy oda teszi a szonyegre..
-
Mozaart
aktív tag
Szvsz a lego F1 keszletek eladasai nem a Legonak koszonheto hanem az F1 idei elso felevben elegge agressziv marketingkampanyuk sztem. Csapbol is F1 folyt.
Szoval hogy rekord beveteluk lett sztem inkabb ennek tudhato be. Mas kerdes ha gyarat bovitenek a szamok biztosan tenyleg jok.
-
Mozaart
aktív tag
Nekem egy autó szimulátor jut eszembe róla. Család ismerősőnél játszottam vele a 90-es évek közepe körül. szimulátor - 3:27-től működés közben.
-
Mozaart
aktív tag
válasz
vtommy
üzenetére
Eloszor is Izlesesen talalt kincsed van. Amire jó ranezni pl HO kozben munka alatt. =)
Masodszor én UV allo foliat tennék az uvegekre. Ha zart dobozban fenymentesen repedeznek ezek a regi kockak is miert lenne jobb elcsomagolva? A tudat miatt?
Nyilvan az erteket ugy orzi talan jobban. De ugy nem tudod elvezni.

Ez a dzsungel zöld.. imadom.. ranezel es olyan mintha ott lennel a maják kozott.
Az egyiptomi szetteidbol is kellene egy ugyanilyen vitrin sivatagi sargaval...
#77046 hsz volt
-
Mozaart
aktív tag
Üdv!
Bár nem lego termek de segitseget szeretnék kérni. 14 napos ellálás. Nyilatkozatot mar elkuldtem.Q1: Megkell varni hogy reagaljanak az emailre vagy kuldhetem is vissza?
Q2: GLS csomagponton vettem at. Ott vissza tudom kuldetni?
PM-ben nyugodtan kereshettek!=) Nem akarom a forumot szét offolni! =) Koszi!

-
Mozaart
aktív tag
válasz
UberMutant
üzenetére
Koszi. Ures sorok torolve. Maskor is batran eleg igy uresen hagyni. Ez a legtutibb. =)
-
Mozaart
aktív tag
válasz
Neurotoxin
üzenetére
Isten hozott téged is!

Nagyon örülök, hogy sikerült megszerezned. Ilyenkor jó érzés, hogy valakinek mégiscsak segíthet a kiírásom.
Ha csak emlékeztetőnek is.#90231UberMutant röviden, igen. De ha nem tudod, hogy kell / balesetet csinálsz szólj kérlek és törlök / helyreállítok! Köszönjük!

-
Mozaart
aktív tag
válasz
Virtues
üzenetére
Szia!
Örülök, hogy aktívkodtál. Bár ez lehet szól inkább a mostani PH nyári szünetnek.
Szeretnélek emlékeztetni, hogy márcsak 49 hsz választ el a PH-s excel táblázattól!
A 'belépés' minimum feltétele némi aktivitás a topikban,
ami minimum 50 érdemi topik hsz-t takar.
További Részletek az Összefoglalóban.
-
Mozaart
aktív tag
válasz
Major Lion
üzenetére
Nope. Par napja mar hasznalt muszakit is lehet. Innen pedig nem nehez tovabb gondolni. Lasd lego.

-
Mozaart
aktív tag
válasz
balint82
üzenetére
Amúgy én Mondrian festményeivel vagyok úgy hogy hamár sose tudom az eredetit a falra tenni akkor a masolatat szeretném egyszer majd eletnagysagban legobol.
Ez az egyik kedvencem. "Csak" 18 milliard HUFért kelt el egy aukción..
ON
A Lego új termékkore lehetne eredeti festmenyek replikája. Eredeti meretaranyban. A geometriai festmenyek lasd Mondrian nagyon babán neznenek ki egy lakas falán..
A szerzoi jogdijakra mondjuk kivancsi lennek. -
Mozaart
aktív tag
válasz
balint82
üzenetére
A festmenyei kozul a legolcsobb 1000 ft a legdragabb tobb mint 2 milliard huf.
Azert mert vmi nem teccik / nem ismeri az ember attol még muveszet. Juj. Negativ hsz aradat keszul. 3 2 1..Egyebkent a nehai festo az utcan kezdte a muveszkedest. Ha ugy teccik graffitizett.

ON:
Aki a festmenyei utan rajong vagy esetleg megvan neki az egyik sztem orommel fogja kitenni a modern lakasaba ezt a szettet a falra. Nyilvan nem az utca emberenek szolo alkotas feltetlen.
-
Mozaart
aktív tag
válasz
tocsek18
üzenetére
Friss review videó. Lego még felsem fedte egyébként. Olyan a szett mint egy UCS egy playscale jatszhatosagaval. Nagyon bejon.

Az oldalso raketakat kihagytak ahogy nezem. Oreghiba.

-
Mozaart
aktív tag
-
Mozaart
aktív tag
Igazábol most probaltam a szememmel nezni a vasalo aranyait. Es nagyon ovatosan de ugy latom szebb a mostani UCSnak mint 75060nak.
Ha 1 dolgot megneztek. Ahol betoljak Hant. Tehat a kapu hatul. A filmben sokkal alacsonyabb aranyu.
Na mindegy nem megyek bele. Ezek az UCS aranyok.. pff..
-
Mozaart
aktív tag
válasz
Diesel38
üzenetére
Ami az elejetol fura volt es irtatok is. A felig nyitott terkezeles. De miutan kivancsi voltam az elso Zsáklakra rajottem hogy ez a verzió a 79003 kidolgozottabb verziója ami még mindig messze elmarad az eredeti alaprajztól.

Valamint ha az árazáshoz kapcsolodok ami egybol feltunt hogy megint tobbet ad a Lego mint amire "igény" lenne. Pl vegyuk Gandalf erkezeset ami anno egy kulon szett volt. Most ez is benne van.
Szerk.: igen a szett neve: "A megye" de a 79003 neve se "The Baggins' Home" volt

Ami még nekem fura volt az a tetejen levo system ezés (fold+fű elemek) de ez a megoldas is ugyanaz mint a 79003ban.
+a szőnyeget úgy besullyesztene a szemem a tile-ok koze. De úgy.
-
Mozaart
aktív tag
válasz
HUN_Sector
üzenetére
Trailer!! És igen!! A pricetag biztos nagy lesz.
Nekem úgy nézz ki a Nintendoval álltak össze.
Nem tűnik ördögtől valónak lásd Mario szettek. -
Mozaart
aktív tag
válasz
Stefi_dzsi
üzenetére
-torolheto hsz-em. Koszi!-

-
Mozaart
aktív tag
válasz
Dilikutya
üzenetére
Nekem transparent lila van. Jellemzően fabuland / belville szettekben volt. +1 harry potter szett is volt. : )
-
Mozaart
aktív tag
válasz
Mozaart
üzenetére
Másik érdekesség:
Manhattan teljes területe körülbelül 59,5 négyzetkilométer és körülbelül 5500 felhőkarcoló épülete van Manhattanben, talán 70 000 épület New Yorkban. Ha mindent meg lehetne építeni 2 stud vastagságban, akkor a világon elég Lego lenne ahhoz, hogy New York minden épületét megépítsük.
#87999 flashpointer Köszi, azt hiszem megfogtad a lényeget.
-
Mozaart
aktív tag
válasz
Ciccuka
üzenetére
Nem bírtam ki. Kiszámoltam nektek.
Alapvetés 2x4 alapkockával számolva. Csak szemléltetésnek. (Tudom rengeteg méretű elem van.)1958-2008 - 400 billió db - 204,8 km2
1958-2015 - 600 billió db - 307,2 km2 - Szeged: 281 km2 (külterülettel)
1958-2024 - 1.1 trillió db - 563,2 km2 - Budapest: 525,14 km2 (csak a főváros)+egy forrás 2015-ig 760 billióra hivatkozik, ami a számítása szerint elég a Gízai piramis kirakásához, sőt annál picit nagyobbra.
Szóval nem annyira "nagy" terület mint amekkorára gondolnánk.
-
Mozaart
aktív tag
Ezt csakúgy itt hagyom.

"The company also uses the European rail network to transport products from its factories. This results in an estimated saving of 2,000 tonnes of CO2 per year"
Törekednek rá az látszik. Hogy világszerte koncepció-e. Valószínű ha egy kontinensen már így gondolkodnak.
De azzal egyetértek hogy a vonatot kellene előnybe hozni a kamion transzporttal szemben. De ha a repülővel szállítás is kedvezőbb mint egy vonat akkor ne csodálkozzunk.
Lobbi az egész. -
Mozaart
aktív tag
válasz
HUN_Sector
üzenetére
Ezek a feedback-ek "csak" minifigura elemek. Én a rendes brick-ekre lennék kíváncsi még.
A Clipsek régen is törtek. -
Mozaart
aktív tag
válasz
kbalage2
üzenetére
Ezt kitűzném ide. Így nem beszélnénk újabb körben erről.
Köszönjük a kimerítő válaszod. 
Önmagában sztem nem feltétlen gond h műanyag, hiszen játszanak vele és nem a tengerbe öntjük -már amikor elsűllyed egy-egy konténerhajó
-
Amit lehetett belőle talán kihozták. Nem lehet minden is "zöld". A fogyasztás visszavetése + folyamatos növekedési gazdasági szemléletet (GDP hajszolás) kellene elvetni ennyire egyszerű.
lenne. -
Mozaart
aktív tag
válasz
flashpointer
üzenetére
Megérdemlik. 25-ben Vietnámban, és 27-ben USA-ban nyitnak ki új gyárat.
-
Mozaart
aktív tag
Egy nagyobb MOC verzió is csupa fekete majdnem.
Eloben ez a barad dur lego szett sokkal jobban kijon mint kepen. Pedig nem tartom magam lotr fannak.
SW temaban is mindig elojon nem sw fanoktol ez a miert csupa szurke. A filmben sincs mas szurke.

-
Mozaart
aktív tag
Ez mindig ilyen. Képek alapján nem szabad elore eldonteni.
Ezert szeretek en is beterni neha Allee bravostore-ba. (Ha jol mondom az uj nevuket
)Amit viszont nem szeretek hogy a boltban vannak ilyen kor lampak mint tudjatok amit fotozashoz hasznalnanak. Es ugy "mégszebb" a keszlet tudjatok. Mert kivan ugy vilagitva.

-
Mozaart
aktív tag
válasz
szombatitomi
üzenetére
A lényeget nem írtad ki:
2025 március !! nem tudom mennyire valós!
Még több kép.EasterEgg!

Keress rá a szett sorszámára:
1. nyisd meg lego.com-ot
2. keress rá: 76968
3. szóval nem biztos h pletyka : )) -
Mozaart
aktív tag
válasz
Mozaart
üzenetére
PH! LEGO klub: cserebereadokveszek
Release notes:Hozzáadott téma:
The Lord of the RingsHozzáadott validáció:
PH! ÁR / DB - numerikus értéket fogadd csak el#1 Abban az esetben ha "Küldj ajánlatot" szöveget szeretnél beleírni azt a Megjegyzés oszlopba tudod pótolni. Irreleváns árat ne adj meg, hagyd inkább üresen. Köszi!
#2 Ezentúl nem fogadja el ha azt írod 60.000,- vagy 60 000,- egyszerűen csak írd be az összeget így: 60000

Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- Assetto Corsa Rally
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kihúzhatja a gyufát a PC-s gyártóknál az érkező új Xbox
- Starlink
- Robotporszívók
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Cudy routerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Nuki Smart Lock Ultra okoszár
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest