Hirdetés

2024. május 12., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  LEGO klub

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-26 21:04:58

LOGOUT.hu

A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#53101) Tyler Durden válasza szombatitomi (#53085) üzenetére

Nagyon szépen köszi a nép nevében is ezt a beszámolót. :R Defenderről nagyon sok jót olvastam /ár-építésiélmény arányban nagyon dícsérték/. Ez, hogy másodlagosan ilyen badass helikoptert lehet belőle építeni -ami ráadásul kihívás is- előre lökte ezt a szetet a listámon.

Más: tegnap volt egy kis időm legózni, és rég nem volt ilyen, de a dom's charger motor részével szívtam. Nemtudom a fáradtság tette e, de ha nem rontottam el 5x /anyázva, hogy miért ilyen szar a megoldás, közben én voltam a hülye/, akkor 1x sem.
Tanulság: a nap végén, ha már dekoncentrált vagyok lehet nem a legóval kell levezetnem.. :U

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo

(#53102) RapaNui1


RapaNui1
aktív tag

Na srácok a helikopterből kész az első 2 csomag. Hihetetlenül összetett és bonyolult egy készlet. Nem akarok megbántani senkit, a big redet és a dózert nem én építettem össze, így ahhoz nem tudok viszonyítani, de a Deffender, Sián, és a Shiron csak jelenthetnek ennek. Itt aztán mindene működni fog nem csak dísznek van kitalálva, mindne mozzanat fontos és lényeges. Már az elején el is néztem egy elemet aztán szedhettem szét. A bonyolultsága a kompelxititásában rejlik, ha véletlenül elnézel valamit bonyolult, nehéz és nagy munka visszabontani. Még így sem vagyok biztos benne, hogy eddig mindent jól raktam össze, bár mozog ide meg oda, de nagyon kell figyelni hogy amikor egy harmadik elemet összeillesztesz a másik kettő mellé akkor azok úgy álljanak ahogy annak kell. Szóval a fene sem tudja hogy a futóművet jól raktam e össze és az úgy fog e majd működni ahogy annak kell és ugyan így nem vagyok biztos a pilóta fülke irányító rendszerében sem, merthogy az első csomag legbonyolultabb eleme a futómű volt a másodiké pedig a pilótafülke irányító rendszere és még hátra van 4 csomag. És épp ez a bonyolultság a szép benne, hogy majd csak a végén tudod meg hogy mindent jól raktál e össze, mert ha nem akkor kezdheted előlröl, mert annyira komplex az egész hogy a hibát csak akkor találod meg ha az egészet szétborítod. Le a kalappal a Lego előtt. Ez eddig a legbonyolultabb technic építési élményem és bennem van a cidri hogy vajon mindnet jól csináltam e mert az úr segítsen ha ezt vissza kell bontani. Szóval ezt a készletet ajánlom mindenki figyelmébe.
³

(#53103) Tyler Durden

Aki esetleg Defendert szeretne venni, most, hogy a helikopter build ilyen nagy sikert aratott, annak ajánlom marketplace-n van egy jó darab.
43k 1x összerakott, matricák nincsenek felhasználva, igen jó állapotú dobozt /kép alapján/ + leírás.

RapaNui1: köszi a beszámolót, kíváncsi leszek a kész szettről készült képekre. Úgy látszik ez a helikopterezés nem amatőröknek való móka /defenderes MOC-ra is írta fórumtárs, hogy nehéz/

[ Szerkesztve ]

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo

(#53104) Mauzes válasza szombatitomi (#53085) üzenetére


Mauzes
őstag

Komoly cucc, jó nagy is. Az útmutató milyen, jól átlátható? Néhány moc útmutató nincs valami jól összerakva.

Ja, és a Defender szétszedése mennyi időt vett igénybe? :)

(#53105) kbalage2 válasza RapaNui1 (#53102) üzenetére


kbalage2
aktív tag

A váltószerkezetet külön is lehet tesztelni, és ha a helyére kerül akkor a funkciók nagy részét is tudod már tesztelni, a videómban láthatod hogy minek hogyan kell működnie a különböző fázisokban.

Minden ami LEGO RC - racingbrick.com

(#53106) szombatitomi válasza Mauzes (#53104) üzenetére


szombatitomi
aktív tag

Kifejezetten jól követhető, két jó hosszú könyv van hozzá. Viszonylag sok benne a hiba, több lépésnél nem egyezik az alkatrészlista és a tényleges lépés, olyan is akad, hogy plusz alkatrész van a listában és keresed, hogy az mégis hová kellene, de ott nem használja fel, csak pár lépéssel később.

A Defenderből most a motorizált változat volt összerakva, kb 2 óra volt szétszedni kategóriánként (liftarmok, konnektorok, pinek szín szerint, tengelyek, stb) szortírozva. Az alapmodell szétszedése kb 1 órával volt több.

RapaNui1: Köszi a képeket, ez is nagyon jól néz ki, kíváncsi vagyok a végeredményre és a véleményedre. A Defender MOC-ra is igaz ez a nehézség, én is összeraktam a két szuperautót, Claas Xeriont, Liebherrt, de ez mindtől bonyolultabb. Persze ez általánosságban is igaz a Technic MOC-okra, de úgy látszik, a helikopterekre különösen.

(#53107) apholyon válasza kbalage2 (#53105) üzenetére


apholyon
aktív tag

Megmondom őszintén, nem vagyok nagy videó "fogyasztó", inkább csak azokra keresek, amiket meg szeretnék venni. Látom mennyi videótok van fent, akár neked, akár Zolinak és néha kicsit irigykedem... Mennyi készlet, ráadásul egy rahedli "ajándékba"... És akkor még ott van a reklámokból befolyó összeg. Aztán megnézek egy ilyen 15 perces videót és elgondolkodom, hogy mennyi időt és energiát kíván ez, mennyi munka van mögötte... Kitalálni a tartalmat, koncepciót, felvenni x óra anyagot, ezeket szortírozni, megvágni, szerkeszteni... És mindezt munka és család mellett... Csak annyit tudok írni, hogy le a kalappal.

Ha a dolgok nem fordulnak jobbra, hát majd balra fordulnak... :)

(#53108) Pötyi válasza apholyon (#53107) üzenetére


Pötyi
őstag

(Egy összerakható játék esetében kurva nehéz ám kitalálni a tartalmat. Hm! Vajon miről szóljon a videó? Á, megvan! Tán csak nem az _összerakásról_ ?)

:DDD

Bocs, nem tudtam kihagyni!

:DDD

QNX is cool!

(#53109) czanga


czanga
őstag

Na ilyen Hidden Side LEGO sapit ne vegyetek. Egyrészt pocsékul néz ki, másrészt gyerek méret, de nagyon. A valóban apró fejemre rá se ment rendesen úgy, hogy ki volt patentolva hátul. :DD :C Pedig csak arra lett volna jó, hogy bedobjam a kocsiba, hogy az erősen kopaszodó búrám ne égjen szanaszét. Nem baj, lesz helye a családban ajándékként.

(#53110) LÁZ


LÁZ
Topikgazda

vajon a SC Aston a Store-nál mennyi most, 6300, mint a kockán, vagy 9500, mint a legónál :F

[ Szerkesztve ]

insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween special figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO PC/PS5 FOR SZÉL

(#53111) HUN_Sector


HUN_Sector
senior tag

Olvastátok a foxpost új árlistáját? Durva

(#53112) ayo válasza HUN_Sector (#53111) üzenetére


ayo
addikt

Olvastátok a *lassan bármi * új árlistáját? Durva

:(

lesz ez még drágább, de igazából engem sok más jobban zavar :)

[ Szerkesztve ]

http://jateknaplo.blog.hu

(#53113) czanga válasza HUN_Sector (#53111) üzenetére


czanga
őstag

Elég kemény, jah. Aug 16-tól pedig élesedik. Én most küldtem el kérésre egy HP szettet @Crus fórumtársnak, és hazaérve láttam, hogy pár nap múlva mennyi lett volna a dolog.

(#53114) RapaNui1


RapaNui1
aktív tag

No elkészült a váltómű, összkötöttem a motort. Le is fáradtam mára elég is lesz ennyi. A rotor se piskóta, néztem is nagyokat hogy hogyan miként, vagy 2x kellett kiszednem mire jó lett. Már most van vagy 2-3 kg az egész. Egy baj van nincs itthon elem hogy teszteljem. Majd holnap. Most is azt mondom nagyon kell figyelni az építésnél, akit érdekel a technic szett ne hagyja ki, ez már nem gyerekjáték, igazi felnőtt móka.
Sundesz kérdezte hogyan érek rá ennyire.
Annyira nem örülök neki, mert most kevesebbb a munkám több a szabadidőm, de ez azt is jelenti hogy kevesebb a pénzem is.
Azért optimistán állok a dolgok előtt, legfeljebb eladok pár legot. :)

(#53115) RapaNui1 válasza HUN_Sector (#53111) üzenetére


RapaNui1
aktív tag

És ezt hol olvastátok dobjatok már egy linket. Köszi

(#53116) czanga válasza RapaNui1 (#53115) üzenetére


czanga
őstag

Én itt olvastam.

(#53117) Mauzes válasza HUN_Sector (#53111) üzenetére


Mauzes
őstag

Nagy boxok esetén tipp: jófogáson keresztül kell a Foxpost szállítást kérni, úgy 1500-ba kerül minden méret és nincs utánvételi díj.

(#53118) HUN_Sector válasza RapaNui1 (#53115) üzenetére


HUN_Sector
senior tag

XS-S 1500
M 1600
L 2300
XL 3500
(terminálból terminálba)

(#53119) HUN_Sector


HUN_Sector
senior tag

Kapható

(#53120) balint82 válasza HUN_Sector (#53118) üzenetére


balint82
senior tag

:Y
cc. 20%-os emelés.

Még szerencse, hogy más nem drágul

Lassan átmegyek a csomagnet.hu-ra.

Fox-os XL-es csomagot (60*50*25cm, 5.2 kg) háztól házig 2200 Ft-ért vették fel ma.

[ Szerkesztve ]

Google Pixel 4a

(#53121) Pötyi válasza apholyon (#52936) üzenetére


Pötyi
őstag

Na, volt időm összehasonlító-elemző fotó készítésére a zsenórról. A készletekben az eredeti, gyári mazzag látható. Ez egy az egyben ugyanaz a vastagság, szín, ugyanaz a sodrás:

QNX is cool!

(#53122) sb


sb
veterán

Sziasztok újra!
Volt valami érdekesség, akció mióta pár napja erre jártam? :)

Kabaré, hogy eltűnik az ember kicsit és rögtön jön az akció. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#53123) magickonfig válasza Pötyi (#53121) üzenetére


magickonfig
tag

Ez a zsinór vastagság egy az egyben megegyezhet a régi castle szettek zsinórjával is? Mi a pontos márkája, mert képen nehezen kivehető! Köszi :R

(#53124) Segal válasza RapaNui1 (#53102) üzenetére


Segal
veterán

Troll mod ON
Melyik készlet a "Shiron"? ;] :P
Troll mod OFF

"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)

(#53125) RapaNui1 válasza Segal (#53124) üzenetére


RapaNui1
aktív tag

Jogos. :)

(#53126) jackal79 válasza apholyon (#53087) üzenetére


jackal79
aktív tag

Köszi, hogy jelezted :) A Lamborghini Countach-t meg is rendeltem. Augusztus 31-ei szállítási dátumot adtak meg :Y

Még új vagyok itt a topikban, viszont az nagyon tetszik, hogy az akciókat megosszátok, remélem ezt a jó szokást jó sokáig megőrzitek :)

[ Szerkesztve ]

(#53127) sb válasza balint82 (#53120) üzenetére


sb
veterán

Komolyra fordítva a szót:
Most extraolcsó a benzin a 800-as szintekhez képest ahol már járt, de így is laza 1.5x szorzó van a 480-as hatósági ár felett.
Csodák nincsenek. Most aktuálisan pl. egy 2x10-15km-es kiruccanás is mondjuk 1000 helyett 1500 arányaiban. Ennél kevesebbet drágul a szállítás ahogy nézem.
Csak, hogy aktuális legyek, ez egy Auchan út nekem. Bár költségtől függetlenül nem tudom érdemes-e még kizarándokolni valahova ilyen későn ébredőknek. :)

@LÁZ: 9500 a Store-ban az új SC. Minden S@H áron van kivéve ami drágább. Pl. láttam Delorean-t is 75-ért.

@szombatitomi
Szuper a leírás, a képek pedig kifejezetten igényesek és tök jó, hogy vannak folyamat közbeniek is.
@Rapa, ez nálad is nagyon jó... lenne, de te túl sok készletet összeraksz. :D Veszélyes végignézni a posztjaid.

A heli MOC is nagyon jó. Bár engem nem vonzanak a helikopterek de kifejezetten előnyös Technic oldalról amit eddig csak a munkagépekben láttam: több a funkcionális lehetőség. És az átépítési lehetőségeket is erősíti bennem amit nálunk már korábban is követendő iránynak írtam Technic vonalon.
City-modular-WV vonalon inkább számít a design, színhelyesség nálam. És, hogy vmi nagyobb épülhessen több készletből. Technicnél pedig marad a funkcionalitás+újraépítés.

Ehhez a múltkor itt kérdezett hiányzó alkatrészes-union listás izét is összeraktam (sikerült rebrickable-n megoldani). Nyilván sok mindentől függ, de az arányok miatt talán hasznos lehet másnak is. Egy szerintem közepes bázison (Offroader 500db, Mac Anthem 2600db, Tow Truck 2000db, pár kisebb készlet és némi plusz alkatrész+kerekek) kb. 27-30e Ft-nyi cuccot dobott ki 1db motorral együtt a következő 5 készlethez:
Buggy, Porsche 911 RSR, Defender, Volvo 6x6, Extreme Adventure.
Szerintem ez egész korrekt arány. :)

(#53128) RapaNui1 válasza szombatitomi (#53085) üzenetére


RapaNui1
aktív tag

Ez is nagyon jó, de nekem az a problémám, hogy szétszedni is nagyon utálok egy szettett, hát még szétszedni valami mást újra összerakni, aztán meg megint szétszedni, voizont meg megvenni még egyszer egy MOC kedvéért az sem gazdaságos. A Porsche 911 megvan vagy 4x, de még mindig nem jutottam el odáig hogy a belőlük építhető MOC elkeszüljön. Inkább gyönyörködöm itt az alkotásaitokban.

(#53129) Crus válasza czanga (#53113) üzenetére


Crus
őstag

Még nyilván nem érkezett meg, de elöljáróban is feltétlenül jár a nagy köszönet, meg a tengermély respect! Most húzhatlak ki téged is a Death Note-omból... nyuszika még rajta van! :DDD

Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other.

(#53130) sb válasza HUN_Sector (#52882) üzenetére


sb
veterán

Általánosságban gondoltam, főleg a tolltartóra. Amúgy valós kérdés volt mert te ezeket sokkal jobban követed és tudod mire-milyen kereslet lehet. :)

Ránéztem erre az AT-TE-re amit említettetek még a figurával. Laikusként nézve még az se látszik melyik lehet az extra minifig. Az ugyanolyanmintatöbbi csak vmi bigyóval a fején vagy az ugyanolyan csak kicsit más árnyalatú. :D

Ha már készletek, ezek csak nekem vannak beragadva - gondoltam, de közben utánrendelés és out of stock lett: City Vasútállomás + az űrutazós teherautó is. Ezzel szemben Galaxy Explorer simán van. (Delorean, Tallneck, Orchidea, Fiat 500-on nem csodálkozom, hogy nincs. Vagy kifutóként(?) a kovácsműhely is bevillant már utánrendelésre.) A váron sem csodálkozom fordítva, hogy van még az ára miatt :). De az Explorer szerintem elég jó ár/érték arányú ahhoz képest, hogy exkluzív készlet. A Cityket nem tudom hova tenni... ennyire kicsi lenne a készlet vagy ennyire kapós mégis?

Az Explorer (kettő) közben nekem is megjött az Astonnal és a City zöldségessel.
@apholyon. Nálam sincs se Space se más nosztalgia de szerintem jól sikerült szigorúan technikai szemmel is. Bénának tűnhet, én is írtam korábban, de inkább oldschool, vagy "letisztult", mert ha megnézed akkor a részletek, építési technikák, ferde részek, stb... mindennek mondhatóak csak egyszerűnek nem. Emellett pedig az új Lego árakhoz képest teljes áron se rossz az összkép. Ajándékkal - szinte féláron - meg kifejezetten jó deal volt szerintem.

(#53131) RapaNui1 válasza kbalage2 (#53105) üzenetére


RapaNui1
aktív tag

Köszi. Sikerült elemeket szereznem és kipróbálni. Szépen kinyomja a kerekeket és vissza is húzza, ereszti és húzza a csörlőt, valamint szépen forog a felső rotor gyors és lassú üzemmódban is. Hihetetlen a botkormány ahogy megcsinálták, hogy tényleg összekötötték a pilóta és másodpilóta kormányát, ahogy szinkronban mozognak és mozgatják a rotort előre hátra és oldalra. Nagyon menő lett pedig már nem egy technic szettet raktam össze de számomra ez valami fenomenális. Korábban rosszul írtam nem 6 hanem csak 5 zacskó van, így hátravan még kettő gondolom a farokrész és a burkolat, de már így is nagyon menő.
Megvan a kistesója is a mini technic rescue helikopter, ez szinte pontosan annak a nagyobb és motorizált verziója.
Az gyerekjáték ez meg apunak való. :) na jó nem ajnározom tovább mert még azt hiszitek fizet érte a legó :K

[ Szerkesztve ]

(#53132) jackal79 válasza sb (#53130) üzenetére


jackal79
aktív tag

Szia! Vigyázat hülye kérdés! Melyik az Explorer?

(#53133) sb válasza jackal79 (#53132) üzenetére


sb
veterán

Nem az. Most itt csak egy régi készlethez tettem számot/linket amit valószínűsítettem, hogy nem egyértelmű. :)

A 10497 - Galaxy Explorer. Amit te vetettél fel, hogy megéri-e.
Szerintem jó kis készlet. Úgy is, hogy engem amúgy nem fog meg a téma.

[ Szerkesztve ]

(#53134) jackal79 válasza sb (#53133) üzenetére


jackal79
aktív tag

Nem volt egyértelmű, de egyre jobban hajlok rá, hogy veszek egyet. YT-on megnéztem pár videót tök jó játék funkciók is vannak + a beltér is nagyon bejött.

(#53135) SAABPEPE


SAABPEPE
tag

Van újra Bro Thor New Asgard legonál.

(#53136) Llew


Llew
senior tag

Auchan kecskemét

2 db Pick up 34e
~10 HP sakk 13e
1 db Papagáj 21e

Ja most nezem, hogy tocsek mar delben irta

[ Szerkesztve ]

Az emberiség olyan, mint a krumpli: a java a föld alatt van.

(#53137) koncsik válasza SAABPEPE (#53135) üzenetére


koncsik
MODERÁTOR

kösziii :R

Eladó játékaim (LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html

(#53138) RapaNui1


RapaNui1
aktív tag

[ Szerkesztve ]

(#53139) Dilikutya


Dilikutya
félisten

Ford Mustang Shelby® GT500® 42138-ról vélemény? Úgy láttam, jóformán semmi építhető mechanika nincs benne, a felhúzó motor is egyben, zárt kasztniban érkezik. Ér az így bármit is?

Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

(#53140) Crus válasza RapaNui1 (#53138) üzenetére


Crus
őstag

Na ne...

Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other.

(#53141) RapaNui1 válasza Dilikutya (#53139) üzenetére


RapaNui1
aktív tag

Könnyű laza kis építési élmény volt és tetszik a végeredmény is. Nem egy agyalós darab de jól játszható masszív felépítmény és hátrahúzós mechanika. Gyerekeknek készült játszani, nem kiállítási darab, szerintem jó lett, korábban írtam itt róla és tetzem fel képeket is talán még megvannak. Attól függ mire és kinek kell, keress meg privátban ha érdekel használtan.

[ Szerkesztve ]

(#53142) HUN_Sector


HUN_Sector
senior tag

Dobozsérült AT-AT
238.900
[link]

(#53143) RapaNui1 válasza Crus (#53140) üzenetére


RapaNui1
aktív tag

Tetszik és nem is 200k mint az euro árfolyam indokolná. Azért nálam is van egy határ amit 150k környékén szabtam meg , de persze vannak kivételek mint a Millennium Falcon, vagy a Titanic, de ez nem az a kategória. A várat is azért vettem meg mert 90. évfordulós készlet, ahogy az űrhajó és az erdei búvóhely is. Annak látom értelmét és értéket, de Harry Potter hagyjuk már. Persze ha Amerikában élnék és 8000 dollart keresnék lehet megvenném, de itt élek és kész. Biztos idővel a másodpiacon lesz olcsóbb is kivárok egy egyszer összerakottat 110-120k környékén

[ Szerkesztve ]

(#53144) RapaNui1 válasza HUN_Sector (#53142) üzenetére


RapaNui1
aktív tag

Jófogáson a hibátlant is megkapod 220k, de láttam már egyszer összerakottat is 180k ért. Annál többet nem is ér.

[ Szerkesztve ]

(#53145) Pötyi válasza magickonfig (#53123) üzenetére


Pötyi
őstag

Az első fotón véletlenül nem egy régi castle készlet látható? :DDD

QNX is cool!

(#53146) Pötyi válasza magickonfig (#53123) üzenetére


Pötyi
őstag

Tökk ugyanaz a szál. Szálvastagságra, matt fekete színre, sodrásra.

QNX is cool!

(#53147) #75376384 válasza RapaNui1 (#53143) üzenetére


#75376384
törölt tag

Mondjuk a forint euró árfolyamhoz képest meg meglepően jó is az árazás. Németeknél 500 euró.

(#53148) kbalage2 válasza Dilikutya (#53139) üzenetére


kbalage2
aktív tag

Szerintem nem sokat. Kormányzás nincs, hátrahúzós motor van és egy levehető indító mechanika amitől a hátsó lökhárító rész eléggé hajlamos a széthullásra. Van hozzá egy frenetikus AR app ami egy kalap szamócát se ér, időre lehet versenyezni egy virtuális pályán láthatatlan ellenfelek ellen...

Minden ami LEGO RC - racingbrick.com

(#53149) szombatitomi válasza RapaNui1 (#53128) üzenetére


szombatitomi
aktív tag

Meg tudom érteni. Nekem csak az elején volt szenvedős a nagy szettek szétszedése, utána hozzászoktam. A Liebherrt először 3 estén keresztül bontottam, kb fele annyi idő kellett hozzá, mint az összerakáshoz. Azóta pár szettet megépítettem és szétszedtem, legutóbb a Liebherrt is kb 3 óra alatt szétkaptam, szortírozva. :D De Technic-et még mindig szívesebben szedek szét, mint systemet, bár a separator sokat segít.

(#53150) RapaNui1 válasza #75376384 (#53147) üzenetére


RapaNui1
aktív tag

Igen ezt mondom én is, de a magyar viszonyokhoz mérten szerintem túl drága még így is. Tegyük fel hogy 1 millát keresel havonta, ami azért vidéki viszonylatban elég ritka itt inkább a 100-200k közötti fizetések a gyakoriak, de ha egy millát is keresel akkor is a készet annak kb az 1/5 része, ami azért ahhoz a fizetéshez mérten sem kevés, főleg amilyen ütemben érkeznek a jobbnál jobb készletek mostanában.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  LEGO klub
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.