Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pötyi
őstag
Hát őőő, bakker, mit gondoltál túl ezen ezen az egyszerű mondaton?
HUN_Sector:
- Újra él ez a kód: "ésidevanírvaakód"(Sejtem, hogy te azért gondoltad azt, hogy valami más lesz a kód, mert olybá tűnik, mintha mostanra már megint nem működne...)
[ Szerkesztve ]
QNX is cool!
-
Segal
veterán
válasz balint82 #34152 üzenetére
Igen én is néztem mert kiváncsiságból kipróbáltam egy oled tv-re. Nem jött be
Viszont a ducatinál mert nem jön ki a matek mert így 15020ft lehetne, de 16 alatt több helyen is látni a szettet, így végül úgy döntöttem hogy kivárok még a vásárlással amíg jön egy combosabb akció valahol.
Sajna a multkori tesco-s leárazásnál már hiába mentem nem volt. Az interspar-os kínálat az katasztrófa volt...
Viszont türelmes vagyok, de miért nincs már egy jó leárazás"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
tPedro_
őstag
Korábban a lombházhoz is működött, nem? Nekem most ahhoz nem fogadja el.
-
Segal
veterán
válasz tPedro_ #34154 üzenetére
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Segal
veterán
válasz tPedro_ #34158 üzenetére
Van egy rossz hírem. 48620ft-al lettél szegényebb
Szívesen"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
HUN_Sector
őstag
Kis cselesek. Ha a teljes árú terméket kosárba teszed, már át van húzva az ár és 0% kedvezménnyel ugyanaz az ár van alatta (csak a kosárban látszik). Ez pont elég ahhoz, hogy ne működjön a kòd.
Szerencsére az at-at-t még be lehetett így húzni reggel -
Ereshkigal
őstag
válasz HUN_Sector #34161 üzenetére
Még mindig... most behúztam én is.
-
balint82
senior tag
Akkor tudnak róla, de hagyják több terméknél futni az akciót.
Google Pixel 4a
-
LÁZ
Topikgazda
ha estig kitart ez az emagos cucc, akkor az október is jól fog kezdődni...ehh
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
HUN_Sector
őstag
Ellenben tree houset tudsz venni 50 alatt
-
tPedro_
őstag
Ezt én is észrevettem reggel, szerencsére a lombháznál nem volt ilyen trükk.
-
LÁZ
Topikgazda
válasz balint82 #34168 üzenetére
mivel még meló van, igy a mai számít,mert a 7végén comic conos pakkot próbálok intézni, az meg dellába lesz, ha összejön a 10-15 darab 😂, úgyhogy utána stop, mert cyberpunk ce, ps5, sokba lesz a november
plusz a nebulon fregatt, mert ámerikából meg tudom majd oldani, ha lesz dátum hozzá
[ Szerkesztve ]
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
törölt tag
legotakaritas
egyszer eljon az a pont, amikor a kiallitott keszletek szimpla portorlese mar semmire se eleg. ilyenkor jon a jo oreg vizes takaritas. a kerdesem, ki hogyan oldja meg?
mivel nekem csak a modularok egy resze van kirakva a polcra, igy azokat kezdtem el takaritani:
-szetszedtem darabokra egy ikeas dobozba
-engedtem ra langyos szappanos vizet, amiben megaztattam (ez a lepes szerintem kihagyhato)
-atontottem a kadba , ahol atforgattam oket, majd egy khm tesztaszurovel elkezdtem kimerni. (ezt ossze lehet vonni az eggyel elottivel)
-a szappanos legokat a tesztaszuroben meg egyszer langyos folyo vizzel csap alatt atmostam, majd lecsepegettem es ment vissza eredeit ikeas dobozba
-vegul kiteritett torolkozokon szaradnak eppa detektiv irodaval kezdtem ami 2000+ elem, de mar ez is megolt es meg van hatra par darab
a kerdesem, hogy aki szokott ilyet csinalni, mi a legtutibb, leggyorsabb modszer? vagy marad ez?
egyebkent en nem gondoltam volna, de kereskedelmi mennyisegu retek lejott rola.
-
czanga
őstag
Bezzeg emagnak most pont nincs az új SW Adventi szettből. Szomorú vagyok, pedig újracsomagolnám.
@vzarmo
Egyedüli gond ezzel (én is kb így csinálom), hogy ahol nem a leglágyabb a víz, mint itt, akkor pl a kerekek járművek esetében nem fognak olyan szépen forogni utána. Lehet erre minimális olaj lenne a megoldás, de mivel nem mozgatok semmit, inkább ezt elhagytam ötlet szintjén is.[ Szerkesztve ]
-
LÁZ
Topikgazda
válasz #75376384 #34170 üzenetére
nálunk legutóbb ezt a csaje csinálta 😂, mert home office-ba volt, folyamatos telefonkonferencia, aztán amikor már nagyon unta a call-t, nekiállt egy fogkefével a falconnak meg a 10030nak 😂....problem solved....home office 4evör 🤙😎
-
-
LÁZ
Topikgazda
lol, hirtelen 5%-al le lett árazva a dinner, hogy véletlenül se legyen jó a kupon...tán
-
Freddy76
addikt
-
törölt tag
válasz Freddy76 #34179 üzenetére
a száritás annyira nem zavaró igazából, mert csak kiterítem. a tegnap esti mosás most reggelre kb teljesen meg is száradt. szerencsére van elég hely a lakásban. igy nincs sehol útban.
ma egyszerűsíteni fogok: két ikeas doboz egyikbe megáztatom, a másikba kimerem és merés közben egyszer átmosom langyos vízzel. az assembly square mégis csak 4k alkatrész, mig a detektív iroda majdnem a fele.megnéztem a fentebb ajánlott mosozacskot és nem tudom mit gondoljak róla, mert szimpatikusnak tűnik elsőre, de Legot mosógépbe? egyszer kell csak kiszakadnia valahol a zacskónak és még a mosógépet is ki kell fizetnem.
összefoglalva, eléggé úgy tűnik, hogy tényleg ezek a legjobb megoldások. vagy valami hermetikusan lezárt szekrény.
[ Szerkesztve ]
-
Pötyi
őstag
válasz UberMutant #34182 üzenetére
Nem jó az elgondolás, mert ha a vitrinBEN vákuum van, akkor kintről befelé fogja szívni a levegőt, ami befelé viszi a port is. A profi vitrinben enyhe, 5-10 %-os túlnyomás van, abból kifelé illan a nyomás, nem megy be a por...
QNX is cool!
-
Pötyi
őstag
válasz UberMutant #34186 üzenetére
Nem a vákuum szív, hanem a vitrin, amiben a vákuum van...
QNX is cool!
-
Pötyi
őstag
-
Ereshkigal
őstag
válasz UberMutant #34191 üzenetére
Miért téved? A nagyobb nyomású térből a kisebb nyomású felé áramlik a gáz. Egyszerű fizika.
-
HUN_Sector
őstag
Off: A tiszta terek a gyárakban és a füstmentes lépcsőházak az irodaépületekben mind túlnyomásosak
-
Segal
veterán
Lassan elkezdhetnénk újra legozni is
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
HUN_Sector
őstag
Elképzelhető, hogy a dobozba behelyezésnél kiszakadt a rosszul meghegesztett zacskó és újracsomagolták. Az a por eléggé kartonszármazék gyanús. A karcok meg egyértelműen másik elemektől származnak.
-
HUN_Sector
őstag
Fehérváron a kb semmi sem akciòs kategòria van érvényben. A legkisebb készleteken van akciò, a nagy hp készleteket beszedték
-
HUN_Sector
őstag
válasz HUN_Sector #34198 üzenetére
Természetesen az auchanra értettem
-
czanga
őstag
válasz HUN_Sector #34199 üzenetére
Tesco-ban is "tanultak" az előző évi hibákból úgymond. Be voltak szedve akció elött a nagy készletek, mint pl a Millenium Falcon. Tavaly emiatt kaptak dádát, mivel Budaörsön pl kint maradtak, minusz 30%-os áron. Egy LEGO dolgozóval beszélgettem akkor, aki mesélt pár dolgot miközben töltötte a polcokat. Magában amúgy azt sem tudtam, hogy nem Tesco dolgozók végzik, bár lehet csak a 30%-os akció miatt volt szükséges külső beavatkozásra és auditálásra.
Auchan téren a napokban még körbe fogok nézni erre-arra, és ha látok jó dolgokat, bedobom ide természetesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest