Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
LÁZ
Topikgazda
tologatós ujjbekapós herripotter ajcsi 170 ojró felett a japóknál
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
atus72
őstag
Sziasztok,
Milyen eljárás létezik jó minőségű lego elem krómozására, illetve ugyanitt érdekelne
aranyozás és ezüst színezés, 1x1 es plate-ket szeretnék "befesteni", valami "ipari" megoldás érdekelne inkább.
Köszi -
realist
őstag
Augusztus végén vettem egy 60238 vasúti váltó készletet amit a gyerek szeptember végén kapott meg. Mára az egyik váltó elkezdte megadni magát. Az egyik irányban rendszeresen hiába történik meg a váltás, kézzel kell ráigazítani a sin résznél, hogy megfelelően működjön. Ez így bő 2 hét után egy erőteljes csalódás a minőség terén.
Szeretném kicseréltetni egy működő darabra és nem szeretnék személyesen sokat rohangálni emiatt. Mi a bevett eljárás, a legonak kell írni valahová vagy az 1 szem váltóval a boltba kellene besétálnom ahol vettem (edigital)? kösz! -
HUN_Sector
őstag
Az auchanek átálltak ünnepi üzemmódra, gondolom máshol is átpakoltak.
Nem tudom menynire központi akció, de pl. a 10909 duplo szív doboz ára 2000ft-al volt kint Fehérváron, egy darab sem volt belőle. A középső szigeten listaáron volt kint, ade a rendszer 2000-re hozza attól függetlenül.
A city szafari offroader autó 3000. 1500 darabos classic 12500.
A korábbi pontrendszeres kedvezményes árú legok is vannak, még mindig azokon az árakon.(HP minifig 1890, efelett azonban nem tudok napirendre térni)
-
wrrs
tag
Korábban volt szó a 21322 eredeti Ideas ötlet alapján készülő összerakásijáról. Van arról valami hír? Találkozott vele valaki letölthető formában? Csak azért kérdezem, mert fake-ben kína már árulja azt a készletet Ali-n. Gondolom volt honnan ellopni azt is.
-
törölt tag
-
csigay2k
csendes tag
Sziasztok, itthon a storeban mikor szokták ajándékba adni a karácsonyi kis cuccokat vásárlás mellé? Decemberben, vagy már korábban is?
-
balint82
senior tag
Karcsú ez nagyon,ezrk szerint nem lesz kis batwing hozzá ajándékba.
Talán ha éjfél előtt pár perccel nyitják, akkor még be lehet csúszni a 2x vip pontba, de azt hiszem még így sem rendelek batwinget.
Egészen egyszerűen így nem éri meg.Fb-n majd, megveszem 45-50 körül...
Google Pixel 4a
-
balint82
senior tag
válasz hami85 #34368 üzenetére
Anno behúztam a 76139et nyitáskor, mielőtt még összeomlott a rendszer.
Anno az 85 volt, de volt 12e hufnyi pontom és 2 ajándék járt mellé (karácsonyfa es a 25e értékű kicsi batmobil), úgy azért megérte,de szoktam nézegetni, hogy 60 vége áron megy a bontatlan 76139 az fb-n...Google Pixel 4a
-
Studi
veterán
Sziasztok,
LEGO beárazós topik van? Egy összerakott, hoanytalan Porschétól (42056) és Mwrci Arocstól (42043) szeretnék megválni , de nem tudom mit érhetnek.
-
czanga
őstag
Hogy néz ez ki, most komolyan?! Az X-wing még elment, mert tényleg átdolgozták, de ez förtelmes szvsz. (Nyilván akkor érvényes, ha valóban ez lesz az idei készlet, MandR is erre következtetett.)
[ Szerkesztve ]
-
-
LudiDOK
csendes tag
Sziasztok!!
Korábban írtam, hogy a Mall-nál akciós 75192-es Falcon készletet akciós áron leütve már teljes áron számlázta ki nekem a webshop a visszaigazoló mailben. Én lemondani akartam a rendelést de mivel az ügyfélszolgálat kért tőlem képeket amivel tudtam igazolni az akciós árat a kosaramban így rábeszélt a csomag átvételére.
Több levélváltás után megegyeztem az ügyfélszolgálattal és átvettem a csomagot teljes áron múlt héten. Ma pedig megérkezett a számlámra a visszautalt 31900 ft-os különbözet.
Ezúton szeretném megköszönni az összes segítőkész fórumtársamnak illetve a webshoppos kollégának akiknek köszönhetően én is Falcon tulaj lettem.
-
LÁZ
Topikgazda
tudsz eu-ra is szűrni, és biztos van, aki itthonról árul, de pl a nagyobb fészbuk csoportokban (lego adás vétel hu, lego adok veszek) is rákereshetsz, hogy mit ad ki.
ps. általában mindenki a briklinkkel jön, de pl ha az ottani legolcsóbb használtad veszed, az már kb jó lehet, hnap délután én is utána tudok majd nézni
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
törölt tag
válasz LudiDOK #34379 üzenetére
Nem tudom elképzelni, hogy milyen lehet amikor az ügyfélszolgálatos rábeszél valakit egy 180k forintos Lego-ra.
“na légyszi vedd meg, ne szúrj így ki velünk léccike, na” és persze neked se kellett kétszer mondani, ha jól sejtem.
Tudom nálunk nem divat és amcsi szokás, de nem rég megláttam hogy korábban volt ilyen készlet és azóta vágytam rá. Végre sikerült viszonylag baráti áron (18euro) találni egyet.
több ilyen készlet kellene szvsz és nem olyanok mint az idei haloween. -
HUN_Sector
őstag
Ezt 2500ft-ért hetekig dobálták mindenki után a lego shopban és a fenének sem kellett - kivéve nekem, a gazda és a szekér nekem nagyon bejött.
-
czanga
őstag
válasz LudiDOK #34379 üzenetére
Újfent GG, ezúton is örülök, hogy sikerült!!
Én csak azt sajnálom, hogy hülye voltam, és nem kettőt rendeltem, mert a fene se gondolta volna, hogy jóváhagyják és átvehetem. (Nem nagyzolni akarok ezzel, csak befektetésnek nem rossz szerintem. Akkor pedig egyet fixen el lehet tenni, nem pedig gondolkodni rajta, hogy idővel mi legyen vele. Ezt nyilván nem lenne szívem eladni, de idővel azért végig gondolom majd újból. Addig is mindig lesz mit összerakni. )
[ Szerkesztve ]
-
Segal
veterán
válasz Predator2 #34386 üzenetére
az újracsomagolt-os dolog.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
nagyúr
Mennyi idő még ideér a Billundból a csomag?
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
hami85
tag
Amúgy ez komoly, hogy semmi promo a holnapi batwingről? Erős lehet a marketinges csapat...
-
nagyúr
Na megvettem a 42099est. Köszi az infókat!
~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Valorant
- További aktív témák...
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- ÓRIÁSI Philips Hue csomag - Hue Go, Iris Black, Play Bar, Light Strip V4 stb...
- HONEYWELL HR92EE rádió frekvenciás radiátor termosztát 3db
- Hikvision kameravezérlő egység 1 TB HDD-vel féláron!!!
- Opel Insignia Full extra! Ezt érdemes megnézni és elolvasni a hirdetést !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest