Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
LÁZ
Topikgazda
válasz namilegyen #17888 üzenetére
otthonról dolgozom, és van, még nem szólt érte senki
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Freddy76
addikt
válasz namilegyen #17888 üzenetére
Lányom használja a munkahelyén. Nem nevetik ki, pedig már nagycsoportos.
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
Freddy76
addikt
válasz namilegyen #17893 üzenetére
Viccet félretéve, ha neked tetszik, uccu neki. Jól néz ki a cucc, és meglepően masszív (nem fog szétesni attól, hogy a takarítónő este arréb teszi, vagy valamelyik kolléga megnézi). Emellett nem gyerekes a cucc, sőt, a létrán szerelő pasas és a ijedt csaj kifejezetten felnőttes-vicces.
-
Jim-X
őstag
válasz namilegyen #17893 üzenetére
Semmi gaz! Mostanaban a gyerekek DUPLO-javal is en jatszom
Falcon-LAZat le kell vezetni
[ Szerkesztve ]
A játék az nem játék!
-
Ereshkigal
őstag
válasz namilegyen #17952 üzenetére
Jah, hatalmas, hiába tudja az ember előre, mekkora lesz, a végén meglepődik.
Hétvégén voltak nálunk a szüleim, eddig kb. lesz.rták a legóimat, most viszont, ahogy fater meglátta a Saturnt, egyből a kezébe kellett adni. Még anyunak is tetszett.[ Szerkesztve ]
-
Freddy76
addikt
válasz namilegyen #19144 üzenetére
Attól, hogy az ezerötszáz fokos forró acélban oldódsz fel azonnal, még a tartós 60 fok is kicsinál egy idő után . Szerintem hosszú távon nem tesz jót az 50 fok, de ez csak egy vélemény...
-
nagyúr
válasz namilegyen #20612 üzenetére
Hát, a volvo mellett igen picike. Pedig szerettem ezzel játszani, olyan 94-95 karácsonyán kaphattam.
Csak hát én meg a kerekeket cseréltem el egy vödör legóra, ami nem is lego volt, csak utánzat.
De most megvan, mindennel együtt."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Throme
veterán
válasz namilegyen #20621 üzenetére
... szóval veled cserélte el a kerekeket egy vödör nem legóra .. hoppá!!
-
nagyúr
válasz namilegyen #20621 üzenetére
Hát ami megmaradt nekem, az nem sok. Két hosszú gerenda, meg a kormányzáshoz az 5-ös például a pillanatragasztó álldozata lett...
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
MODERÁTOR
válasz namilegyen #21395 üzenetére
Valószínűleg a lepin már nagyobb a legonál...
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
unclefucka
senior tag
válasz namilegyen #21895 üzenetére
A 42065-öt a legjobban úgy lehet jellemezni, hogy egyszerű és nagyszerű.
Lehet fokozni a vizuális megjelenésén. Én ezt a moddingot csináltam meg rajta, de csak az optikai tuning és a motor rögzítés részét. Én nem szeretném kivinni a szabadba.
Az optikai tuningnak néhány részét tovább gondoltam ebből lett a oldalsó kiegészítés, nálam fehérben, ezen kívül kapott egy szarv-kormányt és egy ülést is.
Főleg az elülső motor rögzítés miatt kell tovább gondolni az elejét, mert az L-alakú elem összeakad a bütykös lappal. Nekem így fest: 42065-mod LDD file. És a kinézete (nagyjából)[ Szerkesztve ]
Akkor válsz felnőtté, amikor a nálad fiatalabbak elől igyekszel eltitkolni, hogy még mindig gyerek vagy.
-
unclefucka
senior tag
válasz namilegyen #21903 üzenetére
A motor rögzítéssel együtt át kell alakítani a "motorháztetőt is. Az elöl lévő L-alakú elem akadni fog a rögzítő elemmel és nem lehet rendesen kinyitni a felső részt.
Nálam ez az egy olyan szett, amit folyton összerakva tartok és nem is akarom megépíteni a B-modellt.
Néha jó rohangálni vele a lakásban.Akkor válsz felnőtté, amikor a nálad fiatalabbak elől igyekszel eltitkolni, hogy még mindig gyerek vagy.
-
turikoczka
aktív tag
válasz namilegyen #22755 üzenetére
Elég dagi
-
Saccco
nagyúr
válasz namilegyen #22755 üzenetére
namilegyen akkor?
----
Nekem tetszik. Ez is lesz vagy 70.█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Ereshkigal
őstag
válasz namilegyen #22634 üzenetére
Válaszolt már valaki?
Én tavaly év vége felé vettem egy egyszer összerakottat 58-ért, postával. 50-60k között reális, olcsóbban nem valószínű, hogy lesz, ennek az ára már csak emelkedni fog. Persze mindig van rá esély, hogy szembejön egy kihagyhatatlan ajánlat. Minden oldalt (bricklink, facebook, stb.) figyelni kell napi szinten, aztán hátha.[ Szerkesztve ]
-
Freddy76
addikt
válasz namilegyen #23070 üzenetére
Téged is be kell zárni.
-
Soja
aktív tag
válasz namilegyen #24089 üzenetére
Nekem van hozzá leírásom, ha nem sikerül szerezned.
Én csak a matricaívet vettem ki belőle, át sem lett lapozva, nincs megtörve, eredeti gyári állapotban, saját zacskójában. Két szettből építettem egy 9 tengelyes óriásdarut, ezért nekem nem is fog kelleni a leírás.
Talán dobozom is van, csak lapra van vágva. -
törölt tag
válasz namilegyen #25925 üzenetére
Szerintem langyos, mosogatószeres vízben elég őket beáztatni és átmosni. Majd utána egy törölközőre terítve hagyni őket megszáradni.
-
GalaHU
őstag
válasz namilegyen #26310 üzenetére
IKEA-s Ladda 2450 akksit a gépbe, eddig mindenemmel jól működött, a vakuk kifejezetten imádják. A távirányítóba AAA-s Varta elemet.
A csatornák természetesen azonosak.
Az empátia kifogyott, szimpátia nem is volt!
-
thesound
addikt
válasz namilegyen #29727 üzenetére
Nem
Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
-
Parson
addikt
válasz namilegyen #29727 üzenetére
Ahogy a képen is látszik, nem.
───────────── P r o / E N G I N E E R ─────────────
-
Cseri0058
őstag
válasz namilegyen #31108 üzenetére
Bemutatón zöld volt, szóval szerintem is zöld lesz.
Akkor ez a lambo akkora lesz kb. mint a bugatti? Mert akkor gondolom 100k felett lesz...
Jobb lenne, ha kb olyan szinten lenne mint a land rover.
Nekem megvan a ford mustang. Már ennek is teljesen jók a méretei. -
LÁZ
Topikgazda
válasz namilegyen #31173 üzenetére
Fészbukon van egy srác, aki nyomtat neked, majd otthonról elküldöm, ha addig vki n írja be 😉
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Pötyi
őstag
válasz namilegyen #31173 üzenetére
Végül is csak az egyetlen lényeges infót nem írtad bele a kérdésedbe: a készlet számát, amihez a matricaívet keresed...
QNX is cool!
-
kbalage2
aktív tag
-
namilegyen
tag
-
Pötyi
őstag
válasz namilegyen #31381 üzenetére
Majd nyáron, ha süt a nap, mert UV is kell a folyamat beindulásához, olyan 20-30 %-os, meg egy jénai. Sok jutub videó van erről, keress rá....
QNX is cool!
-
Pötyi
őstag
válasz namilegyen #31381 üzenetére
Mintha a tiédből hiányozna fehér Technic tengely is...
QNX is cool!
-
válasz namilegyen #31380 üzenetére
Én gyógyszertárban vettem, de ott csak 2dl a max amit kiadhat egyszerre. Nem tudom hány százalékos, de nagyon jó munkát végzett. Anno tettem be ide képeket, főleg szürke tecnic elemeket, meg 2x8 fehér laposokat fehèrítettem. A fehér hosszú távon is fehér maradt, a szürke kicsit vissza sárgult.
Eladó Lego: 42139 All terrain vehicle
-
NGA
addikt
válasz namilegyen #31384 üzenetére
-
MODERÁTOR
válasz namilegyen #31537 üzenetére
Remélem nem, mert nem fogom tudni nem megvenni
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
wrrs
tag
válasz namilegyen #31537 üzenetére
Ahogy várható volt. Köze sincs az eredeti IDEAS-hoz. Gondolom a moduláris jellegét is elrontották. Egyre jobb ez az év, lehet spórolni.
-
Warton
őstag
válasz namilegyen #31809 üzenetére
Próbálkoztam vele, de nem igazán sikerült. A két M motor szétrázta az egész kasznit. Nagyon gyenge alapokon nyugszik az a kocsi. Úgyhogy feladtam a dolgot.
Kompromisszummentes linux gaming.
-
kbalage2
aktív tag
válasz namilegyen #31809 üzenetére
persze, többen is. rebrickable-ön érdemes nézelődni.
@Throme - az alap 2WD modomban AAA elemtartó van, az valóban jobban elfér. A 42095-ös verzióban az a lényeg hogy a servo kivételével csak olyan alkatrészt használtam fel ami a 42095-ből jön, így aki nem akar alaktrészvadászattal bajlódni de megvan neki a szett az is tudja motorizálni a rally autót.
Minden ami LEGO RC - racingbrick.com
-
Segal
veterán
válasz namilegyen #32243 üzenetére
Nem kamu hanem a kínai változat. Lesz zöldben is az azért jobban néz ki.
De be is fejezem mert ez itt ugye off és kikapunk"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Micsurin
nagyúr
válasz namilegyen #32567 üzenetére
Na akkor legalább nem csak nekem van Evora utánérzésem.
De nekem az eredeti alapján is az van mármint a lego szettje alapján. Egyik sem fedi rendesen az arányait az eredeti alanynak: magasság szélesség hossz trió.Az MK-nak meg a legnagyobb hibája a szemembe az a kerékjárat és a felni aránya, és a gumi és a felninek az aránya.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Throme
veterán
válasz namilegyen #32942 üzenetére
Aimán , csak azzal ugyanaz a gond, mint a trabival, bár az oroszok nincsenek kevesen + kelet EU....
-
edgR
őstag
válasz namilegyen #33480 üzenetére
"Alien Conquest"
és ha jól értem, épp ezen megy a vita, hogy mi számít valódi fegyvernek, és mi nem -
tPedro_
őstag
válasz namilegyen #33810 üzenetére
Én is láttam és valóban hozzá lehet szólni.
-
LÁZ
Topikgazda
válasz namilegyen #33810 üzenetére
tegnap este még nem lehetett, értesítést is kaptam róla, ráadásul a másiknál is ki lett kapcsolva, na mindegy, amúgy is érdekes az egész csoport..😉
-
Gergőke88
addikt
válasz namilegyen #35723 üzenetére
Már nincs is...
-
Throme
veterán
válasz namilegyen #35723 üzenetére
Ez a durva, hogy 73k lett az új, hivatalos ár.
Gondoljatok bele, korábban akciós porsche 42056 (nagy, narancs) is volt 70-80k körü, a bugatti is becsúszott talán 90k alá, és a lambó volt már 89k körül. Namost ehhez képest a 73k ferka röhej! Elég nagy különbség van a kategóriák közt.
Oké forint is romlott, de nem ennyitHát így tényleg esélyes, hogy kimarad a ferka. Nekem még az 53k is sok érte...
Jelenleg ferka 2021 = 2x webshop RSR 2019
#35732 tocsek18
szép lett. 55k szett.
Mondjuk ilyen szintű épületekkel tele van az Ideas ötletgyár. Nem lehet egyszerű kiválasztani, hogy melyik győzzön...[ Szerkesztve ]
-
Sordoran
addikt
válasz namilegyen #37812 üzenetére
Nekem bejön, kell.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
bobafett
tag
válasz namilegyen #37812 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 1C robotporszívó feltörlőfunkcióval
- Eladó Krups Evidence One EA895N10 full automata darálós kávéfőző - garanciális időn belüli!
- 3 db Shelly Pro Dual Cover PM eladó
- TP-Link Tapo okos dugalj okoskonnektor Tapo P110M - ÚJ!!
- Transmitter BC49BQ Bluetooth autós MP3 lejátszó Fm LED kijelzővel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest