Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- bitpork: Nagy dilema
-
LOGOUT
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUN_Sector
őstag
De az ára sem UCS :)
Más: mágikus emag kòdunk ismét aktív
-
Pötyi
őstag
válasz
HUN_Sector #34247 üzenetére
Hát ez nem az UCS méret...
-
czanga
őstag
válasz
HUN_Sector #34247 üzenetére
Ezt láttam ma én is pont. Én csak arra gondoltam, hogy ha kiadják őket hivatalos formában, vagy leakelődnek a dobozok! Nagyon köszi!
-
czanga
őstag
válasz
hulp01 #34243 üzenetére
Azt már most tudom, hogy a 75302 Imperial Shuttle nálam must have lesz, de tartok tőle itthon az ára nem egészen 30 felé fog konvergálni. 75090-ről lemaradtam anno, de az mondjuk pont 28-30 körül kezdett és maradt is ott. Kíváncsi leszek az itthoni árazásra, és a képekre is nagyon.
-
hulp01
senior tag
2020 H1-es készletek (árak és nevek, képek nincsenek még).
-
HUN_Sector
őstag
A fb csoportok szerint: Coop promo plus boltokban érvényes. 8 pont egy 699ft-os polybag. 1000ft 1 pont
-
draco31
veterán
Coop-os pontgyűjtős akcióról tudtok valamit? Ma hallottam, de nem tudtak pontosabbat mondani.
-
Mandi99
csendes tag
Hasonló mint a lego tároló dobozok ezzek a polcok. Vékony műanyag, de erős. Játszó asztalhoz ceruza tartónak és ágyhoz vettem könyvtartónak keskeny polcot. Egy nagyobbat meg kipakolni ép aktuális kedvencet.
Ikea doboz: össze kell rakniTeteje nem cuppan rá (nem tudom, hogy ez így érthető), csak rajta van. Viszont jó építkezéshez. Lego alaplapunk még úgy sincs, így jó kigészitője classic készletnek.
-
Gondwana
addikt
válasz
Ereshkigal #34238 üzenetére
Elfogadták az
ujracsomagolt
kuponkódot, kb. egy évvel ezelőtti nyíregyi áron kaptam, teljes áron nem vettem volna meg. A karácsonyi szünetre tervezzük összerakni, ennyiért a legfontosabb csak az volt, hogy a beltartalma az meglegyen. -
balint82
senior tag
válasz
Ereshkigal #34232 üzenetére
Tegyük hozzá, hogy ez tényleg újracsomagolt termékként volt hirdetve, nem az origi új lett így össze-vissza ragasztgatva. Mondjuk így sem a legszebb
-
Pötyi
őstag
Szezonális Lego-akció a Coop üzletekben.
-
Mandi99
csendes tag
Sziasztok!
Hátha más is keres hasonlót gyerekszobába. Lego polcok:
https://www.myminiversum.hu/kategoria/tarolo/lego-polc/Én három polcot rendeltem, egy dobozba rakták, egyesével be is csomagolták.:)
-
kbalage2
aktív tag
válasz
hulp01 #34228 üzenetére
Ez egyelőre nem termék, kb annyira valós mint a kamu LEGO light kitek amikkel a népet tesztelték. Ez is egy olyan oldalon volt fent amin az emberek véleményét kérdezték hogy "mit szólnál ha lenne egy ilyen készlet". Szerintem tesztelik hogy mennyire lenne igény rá, de tuti hogy ha lesz akkor nem ebben a formában.
-
hulp01
senior tag
-
Gondwana
addikt
válasz
tPedro_ #34222 üzenetére
Hozzám is megérkezett.
Még nem jutottam oda, hogy megszámoljam a zacskókat. -
törölt tag
Ohh micsoda kellemes meglepetés. Bevallom nem tudtam, hogy tied/tietek a bolt. Minden nyalizás nélkül mondanám akkor itt, hogy az egyik kedvenc boltommá léptetek elő, amióta ismerem a helyet.
Egyébként tegnap jött a mail és sms a postától, hogy kihozzák házhoz, de ugye dolgozom. Mivel aláírásos az átvétel, így hagytak papírt postaládában, ma megyek átvenni. Eddig amúgy ez ért ide a leggyorsabban. -
Freddy76
addikt
válasz
Mahrenburg #34218 üzenetére
A mai fiatalok ilyenek... Csak az anyagi javak, a hagyományos értékek nem számítanak nekik...
-
-
törölt tag
válasz
Throme #34215 üzenetére
nekem is totalisan az jott at, hogy mindegyiket szeretne. azert is irtam, amit.
(#34213) Novics: szerintem ha nezel rola videokat meg kepeket konnyebben el tudod donteni, mint ha itt valaki beirja, hogy "jol nez ki". ha az alapjan dontenek, ami itt a topikban megy, mar nem lennenek belso szerveim (se).
-
Throme
veterán
válasz
Novics #34213 üzenetére
Akkor félreértettelek
Ez ilyen, először jön a fellángolás, majd a tagadás, hogy miért nem is kell az igazán ....
Én is szoktam így lemondani szettekről"sőt igazából 3 db is kell"
vs
"kétszer annyiba is kerül." , "Annyira nem vagyok hajó fanatikus,", "Meg hely sem nagyon lenne"
.... kis csúsztatással....
-
Novics
senior tag
válasz
#75376384 #34211 üzenetére
Netet néztem, de gondoltam hátha itt valami topiklakónak személyes tapasztalata a szettel. (Ez nem ér, ha megvette, de még bontatlan.
)
Tény, hogy szebb, nagyobb, de kétszer annyiba is kerül. Annyira nem vagyok hajó fanatikus, ez pont az a kategória, amennyit még szánnék rá. Meg hely sem nagyon lenne, ahová ki lehetne azt állítani.
+Throme
Semmiképpen nem vennék 3 készletet, de még kettőt sem. Csak jelezni szerettem volna, hogy tetszik mind a három variáns.
-
Throme
veterán
-
törölt tag
válasz
Novics #34208 üzenetére
Brickset-en van teszt mindegyik verzióról érdemes megnézni.
Személy szerint úgy gondolom hogy csak a hajó miatt nem érdemes, mert a pirate bay hajó komolyabban néz ki.
Mielőtt hármat veszel járj utána hogy valóban szükséges e, mert a két alt build nem használ el minden nyersanyagot, így lehet kettő, plusz néhány extra alkatrész bricklink-ről is elég. -
Segal
veterán
válasz
HUN_Sector #34207 üzenetére
Nekem működött volna igaz rövid u-val, csak nem érte meg. A ducati motor máshol 158xx itt meg kuponozva lehetett volna 15020ft.
Ennél azért több engedmény kellett volna ahhoz hogy meg is vegyem, de türelem jó ducati árat terem -
Novics
senior tag
Urak,
a 31109es creator kalózhajó megvan valakinek? Mennyire jó cucc? Képek alapján bejövős, sőt igazából 3 db is kell, mert mind a 3 modell jól néz ki.
-
HUN_Sector
őstag
Tavalyi történet.
Más: emag kuponakciò bárkinek működik?
-
czanga
őstag
válasz
HUN_Sector #34205 üzenetére
Tavaly a Tesco-s akcióban vagy most? Tavaly én is tudtam szerezni, 3db-ot Budaörsről, de mivel a LEGO árakról történt a leértékelés majdnem, így 31-32 körülre jött ki, forintra pontosan nem emlékszem.
-
Fr0z3n
őstag
válasz
czanga #34200 üzenetére
Bizonyos tescok amúgy is elég ganék. Elég a bb topicot nézni. Valami értelmes dologra megy a 75% leárazás, az a csabai boltból pl eltűnik. Múltkor volt ariel kapszula fél áron 1,5 raklap. Így is drága volt. Másnap reggel teszik be, hogy Pesten 75%-ra lement. Gyorsan szedem magam, úgyis kell. Erre már csak a hűlt helye. És ez csak egy példa.
Új hozzászólás Aktív témák
- Update 05.12. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest