Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lorell71
tag
Amikor kiszállok a Terrorbyte belsejéből, áttesz az út túloldalára, ez bosszantó.
[ Szerkesztve ]
-
Daw93
senior tag
Ezzel a Terrorbyte-tal kapcsolatban olyan érzésem van, mintha vettem volna 6 vipworkot 3+ milláért..
GTA Online: Daweee93
-
szTotyy
őstag
kb. igen. Pluszban még arra jó, hogy feltehess az új opressorra egy homingot.
A "leghasznosabb" dolog a terrorbyte-ban a rakétavetője. Semmilyen dolgot nem lehet becélozni, ami a földön vagy kicsivel a föld felett leselkedik rád. Csak légi célpontok ellen érne valamit, viszont nem túl gyorsan fordul. Pláne, hogy nem hőkövető a rakéta.
Így inkább egy búcsús céllövölde, amivel az alsó sor pálcás játékokat nem lőheted.
Ha majd a későbbiekben bárki ezzel mentette meg a játékon belül az életét, vagy bármikor a hasznára vált, az írja le!(#66410) HussarF : ja, mégis homing? Akkor egy picit hasznosabb. De, ha valaki megtámad, én tuti mással próbálom megvédeni magam. Inkább elbújok.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz szTotyy #66409 üzenetére
Meg supply meg source indítható onnan meg drónok stb. Elég jó az, többet ér, mint sok más drágább dolog...
A rakétát még én nem tudtam kitapasztalni teljesen, a Chernobog-éra emlékeztet. Nekem befogott már rendőrautót földön is, de egyértelműen légi célok ellen a legjobb. Csak azokon még nem tudtam kipróbálni.
-
Daw93
senior tag
válasz szTotyy #66409 üzenetére
Ja, igen, de nekem nem kell az új opressor, a régi sincs meg De hát van itt pénz, 500k/db áron 6 vip work
Amúgy, ha mondjuk valami játékos üldöz, mert ki akar nyírni, én meg beszállok ebbe a csodába, (vagy adott esetben a MOC-ba) akkor amíg leülök a rakétás számítógép elé (ami egy fél nap amennyit tölt), nem tudja felrobbantani az egész kócerájt? vagy ha bent van az ember a jármű "hasában" akkor addig kívülről nem tudnak felrobbantani?
Mert nekem eléggé alkalmatlannak tűnik önvédelemre vagy pvp-re a MOC is meg a Terrorbyte is.
A drónos cucc jópofa, de szart nem ér az sem, olyan lassú.
A yacht után szerintem ez az egyik legnagyobb pénzlehúzás.GTA Online: Daweee93
-
Plata
félisten
Vígan szétlőnek amíg te eléred a számítógépet.
Terrorbyte egyébként nem rossz,érdekesek a küldik,Opressor egy nagy nulla de közlekedésre jó.
Ezzel nem halok meg minden felszállás után.
A yacht-ot ne szidd,én szeretem akkor is ha semmi értelme.
Tudod te hány száz heistet toltam le érte?
Sokat.De nem bántam meg soha. -
Daw93
senior tag
-
Mr.Csizmás
titán
kicsit off, steamen ingyenes most egy GTAO paródia
BROKE PROTOCOL: Online City RPG
Become the Most Successful (or Most Wanted) man in the city. Broke Protocol is like a low-poly GTA Online with a strong focus on roleplaying features. You define your own goals and identity in a persistent, interactive, and reactive online sandbox.
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Plata
félisten
válasz Mr.Csizmás #66418 üzenetére
Na neee,ez még viccnek is rossz,Minecraft és GTA klón?
Azon csodálkozom eddig hogy nemvolt ez ingyenes? -
h3lios
addikt
Úgy isten igazából rohadjon meg a R*-nál , aki kitalálta ezeket a cargo bobos I/E küldiket. Hosszú is mint a bűn + kb. instant lelőnek, amint megpróbálod a tengerről felszedni az autókat.
Gyakorlatilag kimondatlanul azért kerültek be, hogy nerfeljék a bevételt.
B-tag: H3lios#2825
-
gyugyo79
addikt
válasz h3lios #66420 üzenetére
Lekéred a Buzzardot és azzal mész. Lelövöd a Cargo körüli őröket és mész tovább van 3 platform ahova tovább küldhet szerintem ezt mindenki tudja fejből. Letisztítod a Buzzard-al a platformokat. Lehet nyugodtan rakétázni nem sérül a kocsi még ha felgyullad a platform akkor se. Vissza repülsz a Cargoért és felszeded vele a kocsit emelkedsz csak amíg meg nem jelennek a támadók. Akkor elindulsz és simán beviszed a raktárba. Biztos nem mindbe lehet sérülés nélkül mert ami messzebb van annál nem lehet végig menni mert nem elég az emelkedés a támadásig. De simán bevihető minimális sérüléssel...
Nekem a Murietta H. van abba 2 helyről 100% 0 találattal viszem vissza 1ről meg olyan max 2-3 találat van ritkán. Mondjuk kontrollerrel könnyebb mert lehet úgy is előre menni, hogy nem veszít a magasságból annyit.[ Szerkesztve ]
-
Mr.Csizmás
titán
pénzes fb stream vinnyogó luvnyával
rózsaszín ledes villogó gamer szék oda*sz
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
h3lios
addikt
válasz Mr.Csizmás #66422 üzenetére
Szerencsétlen csajt szétgriefelik. Ezek a streamek legalább arra jók, hogy ha valaki el akarja kezdeni a játékot, kap 1 kis ízelítőt, mire számíthat a későbbiekben.
Ettől függetlenül én átlag élek a lehetőséggel, hogy 1 kis plussz pénzt szerezzek. Az új cuccok nagy része, ezekből jött össze. Sajnos az utóbbi időben csak a kötelező minimumot droppolta a stream.
B-tag: H3lios#2825
-
Ideg
aktív tag
válasz Mr.Csizmás #66422 üzenetére
Fú de idegesítő... Nem csinál semmit, látszik, hogy tök céltalanul bolyong, azt se tudja mi fán terem ez a játék. Ennyit nem ér meg az a pár koszos dollár amit droppolnak, hogy ezen szenvedjek.
-
Dahkteromar
csendes tag
Érdekes info a Terrorbyte-ról (magam nem teszteltem, csak olvastam valahol):
- Ha a garázsban ülünk bele és így vezetjük ki az NC-ből akkor csak 4 RPG-t vagy 4 Homingot bír
- M menüböl lehívva viszont akár 34 rakétát is elvisel -
addikt
válasz Dahkteromar #66425 üzenetére
Akkor az már MOC/Avenger tűrőképesség lenne. Inkább még erősebb. És megdőlne itt a fentebbi lesajnálás oka, hogy PvP-re nem is jó. Én próbáltam A-10-el szétlőni néhányat a múltkor. Igaz nem próbálkoztam túl sokáig, de nem robbantak fel. Sztem azok menüből lehívottak voltak.
(#66420) h3lios
Ha Cargobob-ost kapsz, akkor bepattansz Hydrába, odarepülsz, szétlövöd a cargobob-ot, és repülsz vissza indítani a következő missiont. Vagy helyben lehívod a haszontalan Terrorbyte-ot és indítod onnan.[ Szerkesztve ]
-
h3lios
addikt
Ha valóban így működik a Terrrobyte akkor csak bugos.
Valszeg olyan erős akart lenni, mint az MOC & Avenger páros, csak elszaródott valamiért a garázsból lehívós verzió.
Hasonló feladatokat lát el, mint az előző kettő, ráadásul lassabb is, mint az MOC, szóval logikus lenne a magas ellenálló képesség.B-tag: H3lios#2825
-
addikt
Az Akulával mi van most akkor? Ha dual gépágyú van fent neki, akkor nem megy a homing?
Most akartam ticketet írni, de látom, nem én lettem volna az első: Akula Mounted Homing Missiles Not Locking On in GTA Online
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Dahkteromar #66425 üzenetére
-
Kiskokó
veterán
Már egy ideje megakarom kérdezni, a Buzzard homingja csak nálam lett egy rakás fo...ltos kiskutya?
közelről, szemben álló, alig mozgó célpont és 5ből 5 nem talál...| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
addikt
válasz Kiskokó #66431 üzenetére
Már elég régóta iylenek a hagyományos homingok. Sztem mióta az első agilis homingot behozták, talán a Ruiner 2000-el. Ha gyorsan haladó földi járműre lövöd ki, akkor mögötte csapódik be, ha helikopterre, akkor meg ha nem egyenesen rá lövöd, akkor elmegy mellette. Nem sokat korrigál, alig jobb, mint ha homing nélküli rakétával akarnád kilőni. De nem csak a buzzardra igaz sztem, hanem a kézi homingra, meg más buzzard típusú homingokra (pl repülőkön, csak ugye azt ritkán használod, mert hydra cannon vagy mást nyomsz inkább)
-
Plata
félisten
válasz Kiskokó #66431 üzenetére
Frászt,nekem is vér gáz.
Klubos küldiben az autópályán előttem haladó kamiont alig bírtam lelőni,pedig nem ment gyorsan.
CEO ládázásnál valkűrt nem tudtam leszedni vele,az meg szét lőtt a francba,minigunnal szedtem le.(#66432) HussarF
Buzzardot CEO ládázás miatt vettem meg,de így semmi értelme,rálőttem valkűrre CEO küldiben erre balettozni kezdtek a rakéták körülötte.Vagy két három kört letoltak körülötte de semmi.[ Szerkesztve ]
-
addikt
Nem olyan vészes, csak tudni kell használni. PvP-ben homing nélkül lőttem mindig a gyalogosokat. Ilyen gyakorlat után igazából nem jelent problémát bármilyen helit leszedni hominggal, csak ne maz van, mnit eddig, hogy elereszted a vakvilágba és úgyis megtalálja, hanem kicsit oda kell rá célozni.
-
addikt
válasz doktordevil #66437 üzenetére
Csak mekkora lett a resistance? Remélem nem 4 rakétát bír a menu-ből lehívott is most már
-
addikt
válasz Dahkteromar #66440 üzenetére
Van akkor idő leülni a rakéta elé, ha betámadnak PvP közben
-
freeknight
őstag
válasz HussarF #66443 üzenetére
Pedig tényleg az. Semmit nem ér az az ágyú a tetején, még egy dodo is le tudja rázni a rakétáit kb. Földi célpontok ellen pedig nulla. Drónokról már ne is beszéljünk.
A terrorbyte tipikusan csak egy újabb paywall, ami kell a játék leg op-bb járművéhez. Aki akarja az opressor mk2-t az vegye meg, de elég csak az alap árat meg a tuningműhelyt beletenni. -
drkarner
csendes tag
Hi, iamcsed néven jelentkeznék a balhéba. Általában 5 után vagyok elérhető, van mikor picit később, de azért naponta fogok tudni lenni az esti órákig. Későbbiekben változhat. Köszi
-
Syklas
tag
Srácok.. Kérdés..Ha csináltam egy új karaktert amit természetesen el is neveztem. A játékon belül az új karakter miért a régi karakter nevén jelenik meg..? ( vagy ez a normál szabványos eljárás..) Kicsit kiábrándító hogy az új csajos karakter a régi pasis néven fut
Kedves Jézuska egész évben jó voltam... okéé, csak néha-néha... Áááá..hagyjuk inkább,megveszem magamnak a Prohardveren..!
-
addikt
válasz freeknight #66444 üzenetére
Van egy teherautó, amit szinte fel sem lehet robbantani, plusz lehet a belsejèből source missionöket indítani. Tegnap rekordsebessèggel csinàltam meg a special cargo missionoket. Beraktam a Terrorbyte-ot a kèt raktár közé, es ahogy vège lett az egyiknek, nagyon gyorsan tudtam indítani a következőt.
Lehet, hogy ez haszontalan azoknak, akiknek a jaték annyiból áll, h belépnek, megveszik a supplyokat, aztàn meg kaszkàd eladást csinàlnak, de van akinek ennèl több a jàték.
Az Opi mkii-t is túldimenzionàlod kicsit sztem. Hasznos, de azert leg op-bbnak nem neveznèm.Sokszor az az érzésem, mikor itt olvasgatok, hogy sokan egy olyan dlc-nek örülnènek a legjobban, hogy beraknànak egy piros gombot a vàros közepére, amit megnyomva kap 100k $-t 1 min cd-vel, meg adnának teleportàlas képességet.
Lehet modmenü tenne csak boldoggá itt sok embert
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Melyik tápegységet vegyem?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Politika
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- További aktív témák...
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest