Hirdetés
- Linuxos topikok Összefoglalójának szerkesztése
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
-
LOGOUT.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
doktordevil
tag
Hi!
Embereket keresek heistezésre! Doktordevil vagyok írjatok rám! -
-
doktordevil
tag
válasz dokee78 #29564 üzenetére
Nekem nem volt gondom a rampagevel. (nem tudom hogy tudod-e Trevornak van spéci képessége a caps-al aktiválod többet sebez, kevesebbet sebződik ez segíthet)
Ha több fegyvered van egy kategóriában akkor tabbal megnyitod a fegyverválasztó menüt és egér görgővel választasz, vagy a számgombokkal 1,2,3....stb
-
doktordevil
tag
Yacht mod single-be[link]
-
doktordevil
tag
válasz Wiz Khalifa #30895 üzenetére
A Rockstar szerint elvileg a single-t szabadon lehet moddolni, csak az online csalásért jár büntetés/bann
-
doktordevil
tag
válasz ats123 #30898 üzenetére
Semmi köze nincs az online skilleknek a single-beliekhez. Más karakter.
Képességet fejleszteni, pl ha a repülést akarod akkor ellopsz repülőt és repkedsz,repülőiskolát csinálod esetleg olyan küldiket ahol repülni kell. A stealth képességet elvileg úgy fejlesztheted ha hangtompítós fegyverekkel lövöldözöl, strength-et ha melee fegyverekkel gyilkolsz stb
-
doktordevil
tag
válasz kahuta #31827 üzenetére
Hát most így hirtelen azt tudnám max mondani, hogy válts át minden karakterre, várj egy két hívást hátha jön, e-mailt,sms-t utána talán engedi. Na most találtam egy ilyet erre:" If anyone ever have the same problem: I went with Michael to that location, get in the boat which is at the docks at the beach, drive a bit on the sea, come back and *tada*, the mission starts." ha angol nem megy szólj
-
doktordevil
tag
válasz terepkigyo #33174 üzenetére
Most van ez a dupla money & RP event ezeket érdemes most:
Tuesday Feb 23: Double GTA$ & RP on all of Lester's Contact Missions plus 25% off Lester Services
Wednesday Feb 24: Double GTA$ & RP on all of Gerald's Contact Missions plus 50% off Micro SMGs and Machine Pistols
Thursday: Double GTA$ & RP on all Contact Missions in GTA OnlineMa pl a Lester-es missionok fizetnek duplán
-
doktordevil
tag
Most akkor cross platformos a játék vagy nem? Vagy csak mutatja h valaki PS 4-en tolja?(én PC-n) de akkor mi értelme h mutatja?
-
doktordevil
tag
válasz Modst3R #36576 üzenetére
Van egy csávó ő ilyen autótesztelő, versenyző a játékban itt egy ehhez kapcsolódó videója:[link] Röviden azt mondja igen számít, az off road jobban tapad, van benne egy autólista melyik autóknál (bár a kuruma pont nincs benne, de lehet frissítették vagy valami) Majd lehet én is tesztelek egy kicsit
-
doktordevil
tag
Na vá-vá-várjunk egy kicsit. Szerintem ilyeneket mondani hogy t20-nak lejárt az ideje elég meredek. Szerintem teljesen jó az még föleg ha ilyen random lobbykba mész, olyanok ellen akik nem full profik, mondjuk hétvégei soförök. Illetve pályától is függ, marha kanyargós pályán pl. x80 meg lehet az új stuntos kocsik is elbuknának a t20 ellen. Szerintem az egyik legkezesebb autó, kanyarokban és forgalom kikerülésében is jól érzem a verdát.
-
doktordevil
tag
válasz Kiskokó #39682 üzenetére
Én jönnék CM-re. Még mindig nincs meg nekem se, nem jött eddig össze rá a csapat. Ez a heavy ruha nem létszükséglet azért, én is eddig anélkül toltam a heistokat, mondjuk CM-re lehet nem ártana. Vegyél armourt meg snackot amennyit bírsz akkor visszatöltheted amennyire lehet
-
doktordevil
tag
válasz freeknight #50828 üzenetére
Ez a termelési ütem úgy, hogy megvetted a termelésgyorsító upgradeket a gyárhoz?
-
doktordevil
tag
válasz freeknight #50830 üzenetére
na az úgy gáz...
-
doktordevil
tag
A heavy sniper mk 2-nél ha termal scope-ot(vagy mit) teszel rá akkor ki-be lehet kapcsolni? Vagy csak akkor lesz normál célzás ha leveszed róla?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- LG V30 - vezércsel
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Óvodások homokozója
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Linuxos topikok Összefoglalójának szerkesztése
- Új ADATA SSD-vel gyarapodott a PCI Express 4.0-s szegmens belépőszintje
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 4
- Túra és kirándulás topic
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest