Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hegyipapa
senior tag
Sziasztok !
Szeretnék csatlakozni a Prohardver Crew-hoz. (hegyipapa1)
-
hegyipapa
senior tag
Sziasztok
Barátokat keresek feladatokhoz (Heists) megcsinálásához, természetesen én is segítek
hegyipapa1 néven megtaláltok. -
hegyipapa
senior tag
Mostanában szerencsére elég sok Prohardver Crew taggal játszom, jó pár Heist-et segítettek megcsinálni, kitartóan . Köszi srácok !!
Egy kép Pacific standard végéről :
-
hegyipapa
senior tag
válasz Modst3R #38424 üzenetére
Az tény hogy van Lag, néha idegesítő. Nem tudom emlékszel-e rá egyik PS HS végén csónakba szállunk be. Nálam a következő volt látható, karakterem elkezd bemászni a csónakba, következő kép víz alatt lebeg Pöti Lag
Néztem mi a .... Többiek már bennültek, gondolom ilyenkor mit gondolhattok mi a szart csinál Néha előfordul mindenkivel hogy bénázik, de Lag még rátesz egy picit főleg hétvégén tud durva lenni. Amúgy Budapestről 100/100 nettel tolom.[ Szerkesztve ]
-
hegyipapa
senior tag
Hívtak muszáj volt Szerencsére mindig van rá játékos, és lesz még ps is. Esetek nagyrészében a pH crew-ból simán összejön 4 ember. Sőt nagyon sokszor van hogy már ps hs nyomjuk, és hívnak vagy rámírnak hogy van-e ps lesz-e esetleg. Igyekszem válaszolni, segíteni összehozni a ps- t. pl tegnap Daweee írt rám és összehoztan egyett
-
hegyipapa
senior tag
-
hegyipapa
senior tag
válasz ProgenXL #41315 üzenetére
Pici kiegészítés Asuska írásához : A motoros klubházban alul van 2 szoba. Egyikben a laptop a másikban nagy tárgyaló asztal található. Az asztal mellett a falon vannak képek ha ezekre rákattintunk, akkor feladatokat lehet csinálni. Az egyikhez 4 ember kell, a többit lehet egyedül csinálni kb 20000 ad. Ugyan azt a pénzhamisított vettem meg mint Asuska, kipróbáltam amikor még csak elkezdődött a termelés, ahogy az első adag szállítható mennyiség elkészült leszállítottam, 25000 adott motorcsónakkal kellett vinni 5 helyre. Nem tudom még hogy hány leszállítás jön ki ha full-on van.
Hamisító üzem amikor megy a meló :[ Szerkesztve ]
-
hegyipapa
senior tag
Olcsóbb és a drágább azonos típusú gyárak között van valami különbség ?? (Elhelyezésen kívül)
Valaki talált már valami leírást tábláztatott melyik mennyit hoz full-on ? -
hegyipapa
senior tag
Pár lelkes PHHU-s arccal próbálgatunk néhány 4 személyes legalja menekülős autót. Legolcsóbb, leglassabbakat kerestük. Így egy kicsit fel lehet dobni az agyon unott Ps finalt . Van egy kis kihívás és izgalom benne és mindenkinek tetszett. Először a legolcsóbb (8000$) 4 személyes kombi autót próbáltam, de az olyan lassú hogy nem lehet időre megcsinálni a final-t. Következő 13000$ Furgon na az már bőven jó Kibírják a leugratást is a végén. A cabrio meg már nagyon király, atom vagány, és alig vesztünk vele pénzt kukába a kuruma-val Volt még egy olcsóbb jeep arról nem csináltam képet de az is frankó volt azt hiszem Rancher xl 9000$ .
-
hegyipapa
senior tag
Nekem 2 gyáramba (kokó + fű) fixen full-on van mindig alapanyag nem fogy el. Nem kell alapagyagot se venni, se lopni örökké tart Szóval ebből kiindulva simán eltudom képzelni hogy valakinek termel ha offline van, és valakinek meg nem. Másik két gyáram az rendesen működik ott elfogy az alapagyag és néha pótolni kell.
-
hegyipapa
senior tag
válasz Triathlete #42593 üzenetére
Nyugodtan jelöljetek barátnak.
(hegyipapa1) -
hegyipapa
senior tag
Új és nem túl régi játékosok !!! Légyszíves olvassátok el ! Pár tényt leírok hogyan játszunk, milyen szabályokkal.
1, Beköszönünk nem csak azért mert illik. Esetleg nem a PH Crew az elsődleges Crew beállításod, vagy másik Crew-ba vagy benne, és betévedsz hozzánk tudjuk hogy magyar vagy. Mert különben idegből Kick-et kapsz mindenkitől.
2, Mindig békésen játszunk, egymást nem öljük, buzeráljuk. Itt mindenki segít mindenkinek.
főleg hogy mi régóta összeszokott csapat vagyunk .3, MC-ben nem szoktunk alapanyag lopásba segíteni, nem azért mert ilyen genyák vagyunk.
Vesszük az alapanyagot az összes gyárba. Ezzel nem húzzuk az időt, egyrészt mert olcsóbb most az alapanyag, és drágábban adod el termelést. Másrészt mindenkinek lopnánk és eladnánk 24 órában lehetne a gép előtt ülni. Inkább vesszük az alapanyagot, és csak eladunk, így ha segítesz másoknak, visszajön az alapanyag ára, mert ha segítesz azért is kapsz lóvét. Most főleg MC megy mindenki azt tolja. Ezért úgy szokjuk csinálni az eladásokat, hogy szépen sorba veszünk mindenkit.4, Esetleg más autóját vagy bármilyen járművét használod és megsemmisíted, legalább írd
hogy ez oda lett vagy valami. Volt hogy kerestem bután hogy hol van autóm, mire rájöttem hogy telefonálnom kell mert oda lett úgy hogy nem tudtam róla.Lehet kiegészíteni a listát Részemről most ennyi mehettek jásszani
-
hegyipapa
senior tag
válasz rup1u5 #42640 üzenetére
Nyilván te döntesz hogy veszed vagy lopod. Én azt mondom hogy a többség most veszi. Elmúlt napokban elég sokan összejöttük és pörögtek az eladások szinte folyamatosan. Nem nagyon akad így idő az alapanyag lopásra, mert mindenkinek lopnánk reggelre érnénk a sorvégére, főleg tőbb gyára is van elég sok játékosnak. Ezzel többség nem szarakodik
[ Szerkesztve ]
-
hegyipapa
senior tag
válasz Kiskokó #42664 üzenetére
Elmúlt napokban nagyon beindult az esti játék, meglepően sokan vagyunk Ez tök jó, egyre több ùjonc is csatlakozik, és részt vesz az esti PH session-be. Ma este is frankó volt, és egész jól sikerül idegenenket távol tartani. Erre azt mondom igazi csapatjáték ami mostanában van
-
hegyipapa
senior tag
válasz gabo91 #42667 üzenetére
Felőlem csinálhatunk csoport képet autós talit rajtam nem múlik Garázslátogatásról és autók kipróbálásáról csak annyit. aki megkér rá azt az illetőt szívesen behívom a garázsaimba és kipróbálhatja az autóimat amelyiket csak ki akarja próbálni. Te Gabo, és Daweee meg Atish, már jártatok nálam, és kipróbálhattatok pár autót ami szimpatikus volt nektek .
-
hegyipapa
senior tag
válasz Bjørgersson #42700 üzenetére
Igen lehet, csak nyugisan működőknek ezek session-k . Mostanában MC eladások mennek, de előfordul hogy Ceo-zik is valaki. Tegnap pl : Elfogytak az eladások és csináltuk egy Autós talit aminek hamar vége lett.
Megjelentek a rendőrök + valakinek a gyárát betámadták ha jól emlékszem.[ Szerkesztve ]
-
hegyipapa
senior tag
-
hegyipapa
senior tag
válasz Bjørgersson #42715 üzenetére
Főleg este felé talán a legtöbben 8-10 óra között vannak. Én most kb 7-11 óra között voltam fent.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- Napelem
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Asszociációs játék. :)
- LEGO klub
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Automata kávégépek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest