- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
-
LOGOUT
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeL
addikt
Ideje volt...
Bármelyik platform (Steam, Epic stb.) tudja helyettesíteni és kezelni a Social Club-os funkciókat, teljesen feleslegesnek tartottam már a kezdetek óta, főleg hogy az emberek nagy része eleve az említett platformok valamelyikén keresztül vette meg a játékot. Mindig is gyűlöltem hogy külön kell telepíteni egy Rockstar Launchert is, csak emiatt a játék miatt.
-
negyven2
veterán
Annak már régen vége (lévén a feed-et ahol pl megoszthattad a hallgatott zenéket, vagy az in-game készített képeket, videókat, már tavaly lelőtték. Illetve már egy ideje nyílt titok, hogy átalakítják. De amúgy most is működik egy része, mert a profilod még ezen keresztül működik. Vagyis igazából a Social Club-nak a Social részét szüntették meg (ami, mint írtam, már egy ideje nem frissült új tartalommal).
-
BerserkGuts
addikt
hát vicces mert megvettem a játékot azóta csak szarabb rémálom xD
kezdődött a social klubbal 3féle hiba üzenetet kellett megoldanom mindig újabb jött mert minden youtuber mindenfélét javasolt fixálásra xD
Nekem nem volt bajom a magyarítással a lopott verziókkal mindig úgy vittem végig a játékot
-
Mbru
tag
Azt hittem legalább ki lehet jelölni, hogy kiknek akarom elküldeni az üzenetet. Egyből gyorsabb lenne. Az mondjuk rosszabb lenne, hogy elég sűrűn is jönnének a válasz üzenetek.
Sajnos már nincs nagy számú session.
Család nincs itthon, szóval délután egész sokáig próbálok lenni. Ha olyan van majd pötyögök meghívókatInvite only-ba szoktam általában lenni
-
Toomy
senior tag
Köszi, megnézem.
Feldobtam az Indiana Jones and the Great Circle -t és csak utána olvastam el, hogy
ezen a kártyán nem fut. De van pár youtube-os video ahogy megy az RX5700xt -n is
NexusMods-al, le is töltöttem az oldaláról, de nem lehet megnyitni a rar file-t,
mert hibásnak mondja...
Pedig az is megzabálja rendesen a vram-ot.De szerintem tuti jó a kártya, mert 4-5 játékot + sok 3Dmark tesztet is próbáltam és
sehol nem hibázik még OC-n sem, csak a GTA V ezen verziójánál. -
SenorGrande
senior tag
Igen, az
SGTA*
fájlok azok.
A\control\user.xml
pedig a bill. kiosztás.Enhanced megjelenés óta nem játszottam vele, mert nem volt kedvem a bill. kiosztást újracsinálni. Így megoldódott.
#97033 negyven2:
Én arra gondoltam, hogy az enhanced indításakor megkérdezné, importálja-e a mentéseket, és vagy a bill. kiosztást. Vagy az options-be egy menüpontot beszúrni. Nem lett volna nagy dolog megoldaniuk. Szemlátomást kompatibilitási problémák nincsenek. -
SenorGrande
senior tag
Mit lehet ezen elkúrni?
#97024 rup1u5:
Én is átmásoltam a single mentéseket ahogy te, mind működik, sőt, hirtelen felindulásból a irányítás config fájlt is, így nem kellett a billentyűzetkiosztással újra babrálni az enhancedben.Teljesen nonsens, hogy ezt a R* nem volt hajlandó megoldani.
-
Chapel
addikt
Nem vagyok multis, sokat kipróbáltam, gta onlinet csak azért toltam, hogy egy messze távolban élő ismerőssel együtt játszunk és pont megállapítottam neki nem rég, hogy hát ezen a játékon azért már fogot az idő vasfoga - az is lehet az online szándékosan picit sutábban nézki, mégha minden maxon is van - de most ezekkel a fényekkel és RT-vel, ez akár ma is kijöhetne.
-
negyven2
veterán
A Career Progress konzolokon is csak azt tudta behúzni, amit a 2022-es Enhanced után értél el! PC-n kicsit talán jobb a helyeztt (most?), mert elvileg a 2022-es (vagy egy későbbi időpontól) konzolos megjelenés után már számolta a dolgokat a Legacy edition. Vagyis van amit át beleszámít. De általánosan az van, hogy amit 2022 előtt értél el, és szeretnéd érte a jutalmakat a Career Progress-ben azt újra kell csinálni.
Más...
Ahogy nézem a hivatalos oldalt... igen a gta+ előfizetéssel már PC-n is lehet játszani a Rockstar Games katalógussal (gondolom csak a Rockstar Launcher-ből). Vagyis ha ügyesek vagytok, akkor 1 hónap alatt, 3000 Ft-ból (vagy amennyi $/€-ba kerül ott) végig lehet játszani a Red Dead Redemption 1-et (és/vagy a Bully-t, az L.A. Noire-t, a felújított GTA Trilógiát, illetve Android és iOS alapú eszközökön a Liberty City Stories-t és a Chinatown Wars-t)! És persze az Enhanced GTA V-be is jár jó pár exclusive extra dolog! -
negyven2
veterán
A Story mentést fel lehet már most tölteni a Rockstar Server-re (egy mentést enged csak). Az Online meg majd úgy néz ki, hogy ha majd belépsz az Enhanced kiadás Online részére ott nem fogja neked automatikusan felajánlani a Character Transfer-t, hanem azt az Online menüből kell indítani (mindkettő karaktert külön kell majd átvinni, mert egyszerre csak az egyiket engedi).
ps. Character Transfer-t csak egyszer lehet megcsinálni profilonként. Vagyis onnantól kezdve a két Online (Legacy és Enhanced), külön lesz (vagyis ha visszamész a régihez, akkor nem lesznek ott az új kiadásban megszerzet dolgaid és fordítva). -
negyven2
veterán
Nemegészen, mert a 200GB+ csak akkor lesz, ha mind a kettő verziót használni szeretnéd. Mert ugye ez egy új kiadása (nevezhetjük remaster-nek is) lesz a GTA V-nek, amit külön kell inditani, és még a mentéseket is manuálisan kell átvinni bele! Még az Online mentés átvitel is külön lesz, és nem lesz kötelező (persze ilyenkor 0-ról kell kezdeni az Online-t).
-
-
PeL
addikt
Olyan már nem nagyon lesz sztem. Részemről én sem indítottam már el hónapok óta a játékot, ha bejön ez a frissítés én is felnézek körülnézni, de emiatt már én sem hiszem hogy újra komolyabban nekiállnék játszani. Sztem már a playerek nagy része jobban várja a hatodik részt, mint ezt a frissítést
-
-
ledgeri
nagyúr
Majd kukkants rá a forrásmegjelölés logikus, morális és etikus oldalaira!
Ilyen alapon végigmehetnél a fórum eddigi 96000+ hsz-én, mert nagy eséllyel van olyan amire nem válaszoltál még!
(Ez kb a "mindenki erről beszélt" eseted, az egyik, legutóbbi összeült a GTA V-s színészgárda-streamnél megfelelője!.)
-
Lokii
aktív tag
Nincs , de ja akkor sorrendben kéne. Bunkerbol nightclubb pl, 3x motor warsbol(hard truck apocalypse , Crossout) meg hasonlóbol szedtem össze a vagyont. Bunker meg NC közben Tudtam kinnt melózni, ugye 2 óra 40 perc 1 személyes fuvarra az idő amíg feltölt negyedig
Egy csávónak egészen bejött ez a hét GTAo doscordon
-
-
-
-
-
Krystal_s
addikt
Szia, találtál erre valami megoldást? Amúgy is gyengék ezek a küldik és kicsit sem olyanok, amit többször meg akarnék csinálni. A képek sem fogtak meg, hogy megjegyezzem mit csináltam már meg és mit nem.
Unalmamban néha 1-2-öt egyedül megcsinálnék, másra nem jó....
Gondoltam, majd belépek az adott feladatba és azon belül a 3 kép alapján már felismerem, hogy már volt-e. Most egyikbe beléptem, (de nem indítottam el). Látom miket kellene csinálni, de egyiket sem választottam ki, mert felismertem, hogy már megcsináltam. Viszont sehol nem tudom elutasítani, hogy kiléphessek. Hiába lépek ki CEO-ból is, amint újra belépek onnan akarja folytatni, nem enged másikat választani. Nem indítottam el, a nő sem p.fázta el mi lenne a feladat, csak megjelentek miket lehetne kiválasztani...
Mit lehet ilyenkor tenni? 🤔 Ennyi volt?MÁS:
A karácsonyi játékok is egy nulla. Ugyanaz a Krampuszos gagyi, mint tavaly.
Előtte minden évben voltak LTS-ek pl az In & Out, amikor kis csomagokat kellett csapatoknak összegyűjteni, leszállítani és közben egymással harcolni.
További véleményt inkább nem írok... Igazából annyira átlátszóan elengedték ezt az 5-öt a 20 éve készülő 6 miatt, hogy már szánalmas. Nem tudnak évek óta semmit, csak az a lényeg, hogy egy gumikacsáért is a térkép másik felére kelljen elmenni, aztán annyi a nagy küldetés. A havidíjakat tudják pofátlanul emelni a semmire. (PS4-PS5) :\ Sajnálom., hogy ennyi volt. Pedig nagyon vártam a karácsonyt, hátha.ui: Azt az egy szerencsétlen Halloween Survivalt, amit nagyon sokan szerettek, azt nem bírták bent hagyni 1 hétnél tovább, pedig most is aktuális lenne és népszerű. Hatalmas helyet foglalhatott a sok gagyi mellett. 🤬
-
-
-
LZs?!
aktív tag
Biztos vagyok benne, hogy vannak - én pl. játszottam kib@szósdit lvl8000 karakter ellen, aki azzal szórakozott, hogy mindenféle gépsárkánnyal (tank, Avenger, Raiju, etc.) össze-vissza lövöldözött mindenkit, aki éppen szembejött.
De eddig olyan negatív tapasztalataim nem voltak, mint régebben - értsd: az első pár hónapban, amikor még próbálkoztam public-kal az anti-cheat előtt.
Pl. sebezhetetlenség, instakill 'csipőből', missile barrage a semmiből, kocsi cunami az égből, stb. - és a kedvencem: a szélerőmű rotorja az úttesten végig elszórva, ami private session-be is követett.
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- 3D nyomtatás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Lightyear - befektetési app
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- További aktív témák...
- Igazán erős Gamer gép!
- ! Dell Precision 7770 i9-12950HX 16C / 64G D5 / 1TB G4 / Quadro RTX A5500 16GB Pro tervező BOX
- ÚJ AMD Ryzen 5 3600 4.2GHz Socket AM4 BOX Processzor - Áfás számla & garancia
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X 4.6GHz Socket AM4 OEM Processzor - Áfás számla & garancia
- AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor - Készletről Azonnal - Áfás Számla & Garancia
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok