Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT

Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
Kiskokó
veterán
válasz
Kiskokó
üzenetére
Közben sima everyone is tud szövegesen írni mostantól, beállítottam. hangot is látja csak beszélni nem tud, ahhoz kell rang.
Jöjjön aki akar, és keressen nyugodtan, ha esetleg saját társaságnak/játéknak szeretne külön szobát.
Saabe60 a nevemMbru
Van overlay, szóval nem fontos hangra se menni, szöveget is lehet játék közben kiiratni vele. -
negyven2
nagyúr
válasz
Kiskokó
üzenetére
Azt korábban írtam, hogy a Rockstar Launcher-ben (és lemezesen) megvett verziók is előtölthetőek. Epic-en még nem.
Amúgy kíváncsi vagyok, hogy mennyien jönnek majd ide 4-e után arról kérdezni, hogy hol vannak a mentéseim (Story/Online), vagy hol az új grafika és tartalom (az új verzióban)... na meg vajon mennyi lesz azon személyek száma aki elrontja a karakterátvitelt...
ps. mivel így most a PC-s verzió is megkapja az új kiadást, azért ezzel már nagyon picit nagyobb az esély arra, hogy leállítják a tartalmi frissítéseket a One/PS4/Legacy PC-s kiadásokban... -
negyven2
nagyúr
válasz
Kiskokó
üzenetére
Elvileg ott kéne, hogy legyen ha megvan véve a játék Steam-en (Rockstar Launcher eseténél meg ha Rockstar Launcher-ben van meg). Nekem csak Epic-re van meg, ott meg nem tudom (nem néztem még meg).
DE van hivatalos Steam hír is...
Grand Theft Auto V Enhanced - Pre-Load the Free Grand Theft Auto V PC Upgrade Now - Steam News -
Ace owner
addikt
válasz
Kiskokó
üzenetére
Már most ellehet konyvelni az évtized ha nem az eddigi legnagyobb sikernek. En hiszek benne hogy konkrétan megfog állni az élet egy hétre. Valószínűleg jatszhatatlan is lesz pár napig a gigantikus terhelés miatt.
Onlinera leszek nagyon kíváncsi maga a story nem érdekel annyira. Kérdés hogy mikor fog megjelenni szerintem biztos hogy a single után jóval. Az is kérdéses milyen jellegű lesz az online. Nem véletlen vettek meg a fivem-et biztosan lesz valami felé beépített rp megoldás. Rockstar szereti a pénzt és jelenleg hatalmas összegeket buknak azzal hogy nincsenek benne a bizniszben. Koil aki a nopixelt csinálja milliomos lett pár év alatt 2 szerverrel. Dollárban.
PC megjelenés pedig biztos hogy nem lesz 2026 előtt de szerintem 27 is lehet belőle.
-
ProgenXL
őstag
válasz
Kiskokó
üzenetére
Ami biztos hogy a különböző GTA VI témával kapcsolatos híreket komoly fenntartásokkal kell kezelni. Napi szinten jön szembe hogy késik/nem késik, minden játékkiadó fél tőle, minden várakozást felül múl/csalódás lesz és miegymás. Minden hülye pletykát felkapnak és cikket írnak belőle, de ezzel nem mondtam újat szerintem és innestől ez már a GTA VI témához tartozik.
Velem szembe jött ez a videó amit linkeltem és akkor jutott eszembe hogy basszus tényleg. Ha ez a játék az idén megjelenik akkor lesz aki már fel sem néz az V. karácsonyi eseményére, ami most szerintem elég gyenge felhozatal lett. Szinte ugyanaz mint az ezt megelőző karácsonyon.. Az első heti frissítés is elég laposra sikerült. -
Logitech
aktív tag
válasz
Kiskokó
üzenetére
Szerintem már több mint egy fél éve van ez az új rendszám készítő, akkor próbálkoztam is vele, de nem sikerült kocsira varázsolni. Most is még azt írta, megrendelés alatt van a kurumámra, de hiába mentem be vele LSC-be, nem történt semmi. Azt töröltem, most újra megcsináltam úgy, hogy közben futott a játék, így jó lett.
-
Lokii
aktív tag
válasz
Kiskokó
üzenetére
Mondjuk nekem régen is csak 1-2 ember volt , most végre tudom 1 emberrel tolni. Ugye random nem lenne rossz ha cheaterek meg K/D warriorok nem lennének. 4 éve örültem eléggé amikor orbitált bekaptam mielőtt bunkert leszállítottam, még szerencse hogy nem Nightclub vagy cargo
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
Kiskokó
üzenetére
Én egyszer már átéltem egy 600+-os szintes karakteremmel. A megjelenéstől toltam minden nap órák hosszát, volt hogy egy héten keresztül bele vertem majdnem 80 órát, aztán végleges bannt kaptam. Ez van... Nem tudtam mit csinálni, kezdtem egy újat ami most van, de már mind1 is volt mert közben bele untam ebbe a játékba.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Kiskokó
üzenetére
Mások meg törik magukat a kezetlenségért....
Hasonlóképpen bírom mikor még ma is látom chat-ben, hogy jaj, kéne X szitű level... Mikor én, van, hogy lvl700+-nál csak adott, 3x-es, autós cuccal szórakozva, pár versenyen át, szinteket ugrok továbbra is! Hát mit csinálna egy pl 10-es ugyanannyi idő alatt... -
válasz
Kiskokó
üzenetére
Amúgy ja, kb. ez a lényeg. Ha eleget írogatsz nekik, bármit megtesznek. Amúgy arra is gondoltam, hogy simán meg lehetne csinálni, hogy csak úgy a semmiből beírod nekik, hogy buktál egy csomót, aztán az 5. körben kiutalnak pár millát. Velem gyakorlatilag ez történt egyszer.
Nagy raktárat adtam el, Titan-os, 10 checkpoint-os eladást dobott be. Az utolsó 2 checkpointnál viszont bebuggolt, hiába nyomtam az áru ledobását a checkpointnál, nem történt semmi. Nem egyedi bug volt amúgy, másokkal is előfordult. A vége az lett, hogy lezuhantam a géppel próbálkozás közben és buktam 2,2 millát, plusz az időt, energiát, amit a gyűjtögetésre fordítottam.
Elkezdtem én is írogatni, hogy ez mekkora köcsögség, meg kérem a pénzem. Nyilván én is robottal beszélgettem, le se szartak. Aztán már én is leszartam volna, de azért még rinyáltam nekik, aztán egyszer csak azt mondták, hogy jól van akkor mennyit is mondtál, 2,2 milla? Nesze, akkor jóváírjuk neked.
Akkor esett le, hogy mi van? Ezek nem néztek meg semmilyen játékbeli adatot, nem ellenőriztek semmit, hogy tényleg volt egy teli raktáram vagy ilyesmim. Eleget sírtam, akkor az általam bemondott összeget jóváírták, azt csá... Így megy ez...
-
szTotyy
őstag
válasz
Kiskokó
üzenetére
Azé van annyi pénzem, mert nem költöm szir-szar Bentley-kre a péézt
Amúgy ez sorszám szerint a 188. szépségverseny.

Mondtam tegnap is, szerintem jó lenne folytatni simán a számozást, sőt majd a 6-ra is, és nem újat kezdeni. Sok-sok év múlva szép nagy szám lenne majd.Abban Wizzel egyet értek, hogy a képes topikban csináljuk a nevezést meg a szavazást. Ettől függetlenül lehet itt hirdetni többször is, hisz tényleg vannak akik a képes topikot nem is ismerik.
-
lo_jo
senior tag
válasz
Kiskokó
üzenetére
Ha egy hülyegyerek egyszer kipécézett magának, akkor mindegy, hogy invite only, crew only, kiürített public vagy solo a session, a megfelelő mod menüvel bele tud nyúlni, megtalál rockstar ID alapján, jelzi, hogy mikor vagy online, épp mit csinálsz, stb. Ezek kivédésére is van mod menü, a speedrunnerek (story és online egyaránt) a mai napig használják is, mert volt olyan bug, amivel storyban meg tudtak ölni.
-
negyven2
nagyúr
válasz
Kiskokó
üzenetére
Interaction Menu/Preferences/Media Player (Even the Score néven van):

Aztán a rádión a Media Player résznél már szól is a zene:
Amúgy ez a playlist érhető el így:
DāM-FunK Presents The Music of Grand Theft Auto Online Original Score - Album by DāM-FunK | Spotify -
.Szaki.
addikt
válasz
Kiskokó
üzenetére
Úgy-úgy.
Nekem is GTA-ban van a legtöbb játékórám. Azon kívül NFS Underground2 volt, később pedig valamelyik Forza. ... De a GTA az első óta örök számomra. Valószínűleg azért, mert mindegyiknek megvolt a maga különlegessége. A legfelejthetetlenebb számomra valamiért továbbra is a Vice city. -
Plata
félisten
válasz
Kiskokó
üzenetére
Sajna nekem nem sztímes a GTA V így nemtudom mennyi időm van benne.
De GTA 4-ben szerintem még 40 órám sincs ösz vissz.
Megnéztem.8.1 óra.
Az sztímes.
De ha sok órát akarsz akkor el mondom hogy van olyan játék amiben 13k+ órám van.
Viszont egyik másik kedvenc verdám ott is GTA-s nevet visel.
Vagy Los Santos-t vagy például a kedvenc sztori szereplőm nevét.
[kép] -
Plata
félisten
válasz
Kiskokó
üzenetére
Nekem az egyik gépen a GTA V-öt is hazavágta mikor újra fel raktam.

Azt hittem ha a GTA V szuperül megy high grafikával majd a 4 is fut jól,jah low beállításokkal futott 25 nagy ritkán 30 körüli fps-el és simán be esett 5 fps-re is.
GTA 4 az egyetlen amit nem vittem sosem végig,max olyan 25%-ig.#93991PeL
Ezzel teljesen egyet értek.A város sem jött be,a főszereplő sem. -
-
szTotyy
őstag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Autós topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Kuponkunyeráló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen autót vegyek?
- E-roller topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Acer TravelMate Spin B311RNA- - Érintőképernyős
- Blue Coat AV510 A - Network Security Appliance - tűzfal
- Albis ULAF+ Acceed 1104 DT 4WP- SHDSL Carrier Ethernet CPE
- BIG-IP Single AC PSU for i2X00 (250W)(F5-UPG-AC-I2XXX) - új bontott dobozos
- Black Box ServSwitch Wizard DXS Digital ACR101A DVI - IP Gateway
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

De van egy sanda gyanúm hogy nem erre a népcsoporta gondoltál.

Nekem is GTA-ban van a legtöbb játékórám. Azon kívül NFS Underground2 volt, később pedig valamelyik Forza. ... De a GTA az első óta örök számomra. Valószínűleg azért, mert mindegyiknek megvolt a maga különlegessége. A legfelejthetetlenebb számomra valamiért továbbra is a Vice city.
CactuS