Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
freeknight
őstag
Sziasztok!
Beszálltam már én is az online-ba, lenne néhány kérdésem:
van már lassan 200ezrem, szerintetek mit éri meg elsőnek venni? Ház vagy garázs? Illetve még mindig a páncélozott kuruma a legfontosabb kocsi, amit elsőként kell megvenni?
Hogyan tudok én magam hostolni különböző versenyeket, munkákat? Ha odasétálok a térképen a körökhöz, akkor általában egy meglévő lobbyba dob be, csakhogy én tesómmal játszanák elsősorban, és fontos lenne, hogy mindig be tudjam invelni. Esetleg nincs valami party a játékban, hogy őt mindig láthassam a térképen?Illetve ha valakinek van kedve játszani velem, vegyen fel nyugodtan, social clubon freeknight1991 vagyok, steamen meg Freeknight. Jó lenne, ha egy 4-es küldetést is értelmes emberekkel tudnék csinálni, nem idétlen random arcokkal.
-
freeknight
őstag
Sziasztok, ha este valakinek van valami drogszállítási feladata, írjon ide, és majd felvesszük egymást, szívesen csatlakoznék!
-
freeknight
őstag
Nekem Simeon miért nem küld ellopandó autók listáját online-ban? Már lassan 20-as szinten vagyok, elméletileg 10-es szinttől kéne neki küldeni.
Más:
Azért jó a steames gta, mert nekem 5 perc alatt lejött a patch -
freeknight
őstag
válasz HussarF #43834 üzenetére
Hát ja, lehet, hogy kevés pénzt ad, de nekem minden cent számít . High end apartmanom már van, most kéne még ~230k az armored kurumára.
Esetleg 2 embernek innen nem lenne kedve letolni a heistokat? Jól jönne a +1milka loyalty bónusz
Plusz esetleg kérhetném a magam és tesóm felvételét a ph crew-ba, ha még van hely? Úgy láttam, crew tagokkal plusz rp-t is ad a játék. Az én social club nevem freeknight1991, tesómé meg LordOfTheWolves
[ Szerkesztve ]
-
freeknight
őstag
freeknight1991 néven küldtem belépési szándékot a crew-ba
-
freeknight
őstag
Sziasztok, ph crew-ba kérhetnék belépést? freeknight1991 social club néven már jelentkeztem. Én 25 éves vagyok, és nyugodtan szeretnék pár heistet játszani kilépegetős és instant küldetést elbukó vérpistikék nélkül. Igaz, még csak 29-es szintű vagyok a játékban, de minden eddigi gta-t kijátszottam, és folyékonyan beszélek angolul, szóval azzal nem lesz gondom, hogy felfogjam, mit kell csinálni.
-
freeknight
őstag
válasz p.csabi1987 #44381 üzenetére
Jaja, biztos a vcredistel van valami baja. Most nekem is ezért kellett refundolnom a Dying Lightot, mert az istennek nem bírtam működésre bírni, egy vcredistes dll fájlt hiányolt, pedig rajta volt a gépen, és más játékkal nincsen problémám. Egy win reinstallt meg nem ért a dolog. Én csak ezt tudom javasolni, persz akkor megint órák hossza a telepíteni a gta-t, de a szűz rendszerre directx, .net framework, és vcredist telepítésen kívül nem sok esélyed van. Annyi hibalehetőség lehet ezzel a 3 programmal, hogy szinte lehetetlen kiszűrni a hiba okát.
Ez a hó nekem nem nagyon bejövős... nem túl élethű dél-kaliforniában a hóesés
-
freeknight
őstag
válasz bandita31 #44459 üzenetére
Persze, a pénz cheat nem ugyanaz, mint a godmode meg robbantgatások, de azért te sem vagy okos, ha már másodjára szaladtál bele tátott szájjal a f*szerdőbe
Ha már egyszer tiltottak, lehetett volna annyi eszed, hogy tudd, nem azoknak van igaza, akik azt mondják, ha nem te moddolod a pénzesőt, csak felveszed, akkor nem tiltanak ki. Erre mégis megcsináltad másodjára is. Gratulálok!Azon még azért gondolkozz el, hogy amennyit a permabanok miatt eddig kiadtál arra, hogy újra megvedd a játékot, annyiből már jópár milliót vehettél volna shark cardon is teljesen legálisan, és a karaktered is meglenne
-
freeknight
őstag
válasz Laraxior #44465 üzenetére
Szerintem is van valami határ. Pár százezer miatt nem biztos, hogy bannolnak (persze lehet), végülis nem lenne logikus, hogy mindenkit kirakjanak, akire csak egy aktatáska is ráesett.
De szerintem ha srác csak "pár autót akart", és abból az egyik pl a ruiner 2000... akkor ilyen 5-10 milliókat dobathatott magárabandita31: "aki god modozik szerintem sokkal zavaróbb a többi játékosra nézve". Ebben tökéletesen igazad van, és az első prioritásnak a klasszikus cheaterek elkapásának kéne lennie.
[ Szerkesztve ]
-
freeknight
őstag
válasz Redneck #44585 üzenetére
Nem is kell fejlesztened, elég a 8 giga ram. Hogy honnan tudom? Nekem 6 giga van, és döccenés nélkül megy a játék. Az offline részt volt, hogy majdnem 10 órát futtattam egyhuzamban (sokat is toltam, meg pause), és semmi jelét nem láttam a memory leaknek, ugyanúgy megvolt a 10. óra végén is a stabil 60 fps.
Amit tudsz tenni: lőj ki minden háttérfolyamatot (chrome és egyéb böngésző semmiképp se fusson!), nyomj egy fájlok újraellenőrzését (ha steames verziód van), ha semmi nem segít, akkor egy teljes win reinstallt. Meg kell oldódnia. Nem mondom, biztos meghálálja a játék a 16 giga ramot, de hogy csak emiatt a játék miatt verd magad pluszköltségbe, ahol még a mai napig nem tudtak egy legalább problémamentesen működő online kódot csinálni, azt érdemes minél tovább elkerülni
-
freeknight
őstag
válasz Laraxior #44731 üzenetére
Én is jövök szívesen a loyalty meg criminal challenge-re, úgyhogy szerintem már meg is vagyunk 4-en
Amúgy vicc, hogy a criminal se olyan durván nehéz, a hard szinte semmiben nem nehezebb a normal fokozatnál, egyedül a halálokkal kell vigyázni, mert az egy óvatlan mozdulattól is összejöhet.
[ Szerkesztve ]
-
freeknight
őstag
Üdv!
Hogy tudom elérni, hogy csak top range kocsikat dobjon a ceo lopásokban a játék? Mintha olvastam volna, hogy ez valahogyan lehetséges. -
freeknight
őstag
válasz gabo91 #44853 üzenetére
Szerintem az lesz a következő, ha legalább havi 10 eurót nem költesz el shark cardra, bannolnak . Nevetséges ez a hozzáállás a rockstartól, a pénzre azonnal ráharapnak, de az nem baj, ha az idiótája folyamatosan felrobbantgat passzív módban is, az teljesen rendben van szerintük.
Más téma: szerintetek ezen 3 benny kocsi közül melyiknek a legjobb a teljesítménye: comet retro, elegy custom, sultan RS? Most a kinézet, pénz semmi nem számít, csak az, hogy melyik a leggyorsabb, és melyik a legkevésbé farolásra hajlamos.
-
freeknight
őstag
válasz bluuzia #44862 üzenetére
"Licensor reserves the right, in its sole discretion, to terminate, suspend, or modify your User Account and your VC and VG and terminate this Agreement if you engage in, assist in, or request any Unauthorized Transactions."
Lényegében itt arról van szó, hogy a r* bármit megtehet az accoddal, ha csak résztveszel (engage in) valamilyen ingame pénzes kavarásban. Ez nem hangzik túl jól, de ezt enélkül is gondoltuk, tehát okosabbak nem lettünk. Sajnos eula alapján joguk van bannolni akkor is, ha csak véletlenül vetted fel a rádpotyogott pénzt.
Érdekesség még a BALANCE CALCULATION részben van:
"you hereby acknowledge and agree that Licensor’s determination of the available VC and VG in your User Account is final, unless you can provide documentation to Licensor that such calculation was or is intentionally incorrect."Itt, és fentebb arról volt szó, hogy a r* számítja ki, mennyi pénzed van ingame. Az utolsó mondat szerint viszont ha te tudod bizonyítani, hogy nem volt korrekt a számítás akkor blabla. Na a lényeg, hogy figyelembe kell ezt venniük, tehát az eula alapján ELVILEG nem szabad figyelmen kívül hagyniuk és el kell olvasniuk az olyan tartalmú emailt, amiben te azt bizonygatod, mennyi pénzed van online.
Talán nem árthat mégis írni nekik, bár 90% hogy leszarják, vagy ha el is olvassák, max bannolnak . Szerintem még mindig a legjobb megoldás, ha 2-3 hétig nem bankolod be a lóvét (szerintem költeni költhetsz), aztán ha eltelt némi idő, beteszed. Vagy annyiszor ölöd meg magad míg eltűnik tőled az összes cash
-
freeknight
őstag
válasz Anulu79 #44890 üzenetére
Nekem az a tapasztalatom, hogy igen, ami beállítások tökéletesek storyban, azok előbb-utóbb mikrolagokat eredményeznek nálam, kicsit lejjebb kellett vennem, főleg hóban. Nem vészes amúgy, de a minimum gépigénynek megfelelő konfig biztos nem elég az online-ra. De jó lenne tudni a pontos speckókat, meg hogy milyen felbontáson tervezed játszani.
HussarF: gta-ban nem tapasztaltam ilyet, de mikor az előző vga-m kezdte kilehelni a lelkét, akkor igen... más játékban is látsz furcsaságokat? Nemcsak kék, hanem piros vagy zöld kockák, csíkok, felvillanások is lehetnek.
Próbáltad régebbi driverrel is?[ Szerkesztve ]
-
freeknight
őstag
Na srácok, tudom, hogy unalmas, de az előbb mi is belefutottunk egy jó kis moneyrainbe... Fritzkandurral épp végeztünk egy autóeladással, mire felfogtam, hogy mi történik (még sosem volt moneyrainben részem), már rám is vágtak 130ezret... Kíváncsi leszek mi történik. Pénzt a bankba nem raktam be, és még nem is költöttem, illetve sajnos nem azonnal léptem ki a sessionből, hanem pár perccel az eset után. Nem is rakom be a bankba a pénzt egyelőre, szerzek még 1-2 millió suskát kocsieladással, aztán addig hátha el is kopik.
Majd írok a fejleményekről, addig is, a közeljevőben senkinek sem tanácsolom, hogy egyáltalán játsszon az online-al! Max csak ph-sokkal teli sessiont próbáljátok, és minél kevesebb időt töltsetek kocsi nélkül.
-
freeknight
őstag
válasz Anulu79 #44949 üzenetére
Nincsenek szerverek, sessionök vannak, ahol p2p módszerrel kapcsolja össze a playereket a játék. Szánalom, de ez van. Ha rámész hogy go online, bedob valahová automatikusan. Van még lehetőséged crew tagokhoz vagy barátokhoz csatlakozni, de az is véletlenszerű. Van még invite only és solo session is, de azokon csomó dolgot nem lehet csinálni.
Online útmutató: gyűjts össze jobokkal vagy különféle játékmódokkal (most a vehicle vendetta fizet sokat, de ez mindig változik) 200ezer dollárt, abból a dinasty8.com-on futni fogja a legolcsóbb high-end apartmara. Így lesz egy házad és 10 autós garázsod, ezen kívül tudsz heisteket hostolni. Told le az elsőt (fleeca job), így kinyílik a páncélozott kuruma. Erre gyűjts össze kb 500ezer dollárt, vedd meg, és told le a maradék heisteket. Ha nem költesz sokat és közben is csinálsz jobokat versenyeket és ilyesmiket folyamatosan, a pacific standard meló után elég pénzed lesz egy ceo irodára és vehicle warehouse-ra. Onnantól kezdve kb óránként szerezhetsz 400ezer dollárt, és nem lesznek pénzügyi gondjaid.
A többire meg majd rájössz magadtól is, főleg ha belépsz a crew-ba és segítesz a ph-soknak. Igazából ilyen online útmutató azért nincs, mert folyamatosan hoznak be újdonságokat, mindig változik mivel lehet sokat keresni. Ami a lényeg hogy kezdőként ezt a sorrendet kövesd: highend apartman - páncélozott kuruma - heistek sorrendben letolása, a többi rajtad múlik.
-
freeknight
őstag
Azt hiszem zárhatjuk a banos témát: tegnap beraktam a bankba a rámdroppolt 130ezer dollárt, és nem tiltottak ki. Előtte írtam a supportnak, hogy vegyék le a pénzt, de egy szabvány levél jött vissza, miszerint ha én magam nem modoltam, nyugodtan rakjam el a pénzt, ők majd egy rendszeres sweep keretében úgyis törölni fogják a jogtalanul szerzett javakat, de nem büntetnek érte.
Én nem tudom mit történt azzal, akit 40ezer miatt bannoltak, de ott lennie kellett másvalaminek is mellette. Mondjuk azt én is tanácsolom, hogy ne verjetek a seggére a pénznek, mert ha nincs az ingame számládon fedezet, elképzelhető, hogy bannolnak és resetelik a karidat, de ha jóhiszeműen nem költesz belőle, 100%, hogy nem lesz belőle bajod. Így visszagondolva butaság is, mivel a money rain ellen semmiképp sem tudsz védekezni, és mindenkire dobtak már, ezzel az erővel az összes játékost bannolhatná a rockstar, ami kicsit nonszensz...
Persze ha rájuk jön az ötperc, és mégis bannolnak, tájékoztatlak titeket, de én részemről a témát lezártnak tekintem, és megkérnék mindenkit, hogy ilyen butaságokkal ne ijesztgessük többet az embereket.
[ Szerkesztve ]
-
freeknight
őstag
válasz Anulu79 #44974 üzenetére
Steamről ne vedd, mert akción kívül majdnem 20ezer forint. De steames kulcsot éri meg beszerezni, mert a játék frissítése új patch esetén sokkal gördülékenyebb, mint a rockstaros verzió.
Én a G2A-ről szereztem be, arra figyelj, hogy GLOBAL régiós kulcsot vegyél. Ott én a steames verziót 9000 forintért vettem december elején, teljesen baráti ár érte.Ezt nem kell kiírnod DVD-re, csinálsz egy steam fiókot, oda regisztrálod a kulcsot, és onnantól kezdve onnan tudod egy kattintással bármikor, bárhova letölteni és telepíteni (természetesen egyszerre csak egy gépen futtathatod csak). A kulcs örökéletű.
Rockstar kulcsot is vehetsz, az némileg olcsóbb, mint a steames. A bolti lemezes verzió is rockstaros, de hiába van maga a játék lemezen, mindenképp le kell majd töltened telepítés után 10-20 gigányi patchet.[ Szerkesztve ]
-
freeknight
őstag
Nos, én így vittem az online-t, amíg megvettem a ceo irodát. És nem került nagy erőfeszítésembe, kicsit több, mint 3 hét.
200k a legolcsóbb high-end apartman, ez tény, semmi extrát nem ad a drágább sem, szögugyanolyan az összesnek a belseje, akkor a tied is sötét lyuk ezek szerint A Del Pierro Heights pedig kifejezetten fasza helyen van. De mindenki olyat vesz aki akar, de első high-end apartmannak talán nem a legdrágábbal kell kezdeni.
Én kb 7 óra alatt "kapartam össze" a kurumára valót. És jól szórakoztam, adversary módok, versenyek, elsőre jó szórakozás. Az aktuális featured mód megnyerésével 80k felett is lehet keresni, ha hosszabb a meccs. Én egyszer egy 40 perces turf warsért 110k-t kaptam.
Csak és kizárólag a hardon elvégzett PS-ért 1,7 milliót fogsz keresni hostként elsőre, ha feltételezzük hogy 55%-ot viszel el és természetesen megvan az all-in order challenge. A többit most nem számolgatom ki, de 1 millió körül fizet az összes többi heist együtt. Jól mondod, legolcsóbban ceo-nak állni 2,6 millióért lehet. Nekem kijött a matek, ps után meg is tudtam venni a ceo hálózatot. Sőt, emellé vettem az irodába +700k-ért szebb belsőt pluszban.
Fegyverek is lesznek, hiszen nyilván a heistek közben is nyomhat pár versenyt, jobot (azokat is lehet farmolni, hardon is könnyűek és rövidek, legtöbbet egyedül is tudod).
A lényeg, hogy ki kell bírni, nem venni drága járgányokat meg tuningoltatni Bennynél, amíg nincsen meg a ceo iroda. Az legyen az elsődleges cél. Ha nem is tudja az ember maximalizálni a garázs termelését (nem biztos, hogy vannak fent mindig segítőkész crew tagok, hogy 4-en adjatok el), de bődületes pénzek jönnek be belőle könnyen.
Én a leírtak alapján toltam az online-t, december 9.-én vettem a játékot, az online részt karácsony elött 1 héttel kezdtem, most pedig már milliós értékben vannak autóim (mondjuk házam nincs, csak a del pierro heights, meg a ps-hez való, jók nekem a lyukak is ) . Kövi terv a buzzard beszerzése, aztán meg jöhet a ruiner 2000, de lehet addigra meg is unom.
[ Szerkesztve ]
-
freeknight
őstag
válasz freeknight #44992 üzenetére
Ja, és a jó kis pénzszerzési módok közül nem is említettem a sentinel spawn mókát, amivel a különféle játékmódok mellett még kellemes bónuszt is szedhetsz magadnak. Amíg nem volt meg a ceo garázs, csak sentinelekből összeszedtem vagy 300-400ezret Kuruma megvásárlásához is nagy segítség.
De tolhatod beteg módjára is, 50 percenként beállított ébresztővel és napi 8-10 eladott kocsival, így 1 hét alatt milliomos lehetsz[ Szerkesztve ]
-
freeknight
őstag
Jaaa, a kilátás . Az mondjuk igaz, de ha a magasabban lévő házat veszed a del pierroban, szerintem nem rossz, és a 2. legolcsóbb high-end ház a játékban. Nekem az van, eddig tetszik, bár csak a session elején pár másodpercet töltök a házban
Na a Tinselbe én is tervezem valamikor átköltözni, de nekem még az eclipse tower is tetszik, jó helyen van az is.
Segal: te melyik irodát választottad? Én persze a legolcsóbbat, a maze bankeset, de külön tetszik, hogy konkrétan a lakásom szomszédjában van, csak át kell sétálni az úton . Persze az a király, ha benne laksz, csak mivel ilyen közel van a lakásomhoz nem tartottam jó ötletnek az átköltözést
Amúgy ha később át szeretném költöztetni pl az arcadius centerbe az irodát, el lehet adni az előzőt? Vagy legalább az upgradeket átvinni?
Mert egy baj van a legolcsóbb iroda+vehicle warehouse párossal, hogy rohadt messze vannak egymástól. 3,5 km-t kell autóznom, ha egy lopás után szeretnék még egy kocsit leszállítani. Az Arcadius center sokkal közelebb van, meg az tetszik a legjobban az elérhető irodaházak közül, csak mikor vettem, nem akartam majdnem másfélszer annyit adni érte, mint a maze bank westért.[ Szerkesztve ]
-
freeknight
őstag
Oda írtam, figyelmesebben olvass: all-in order bónusszal. Persze ez csak egyszeri alkalom, de jó pénzügyi vérátömlesztés az a bónusz 1 millió dodó
HussarF: hát igen, nekem is az arcadius tetszik a legjobban, csak ugye én már bőven a ceo update után kezdtem a játékot, és nem volt kedvem még plusz 1,2 milliót összekaparni, hogy drágább ingatlant vegyek, plusz akkor nem engedhettem volna meg magamnak a belső dekor átalakítást sem
A legolcsóbb raktár kifejezetten jó helyen van, ahhoz képest, hogy a legdrágábbtól csak 1 kilométer választja el, és szépen ki lehet kerülni a belvárost, ahol a legtöbb player van. Ahogy kitapasztaltam, a város nyugati részén lévő raktárak érnék meg a legjobban, vidékről ugye minden irányból hozhatsz kocsit, de ha los santosból kell lopni, azt leggyakrabban az északnyugati villanegyedből, vagy a vespucci beach környékéről kell hozni. Ezen kívül csak arra kell figyelni, hogy autópályához minél közelebb legyen, mert a pályán is kevés player van, akik késztetést érezhetnek kárt tenni a kocsikban
[ Szerkesztve ]
-
freeknight
őstag
A sentinel eladásban az a jó, hogy az 5 perces jobok mellett, sőt bármi mellett is simán tudod csinálni. Este 10 és hajnal 4 között az említett tinsel towert pl simán meg tudod rakni 10 kocsival (de a legolcsóbb ház, a del pierro heights sincs messze, abban egy este 6-ot tudsz vinni), onnantól kezdve óránként (na jó, 48 percenként) adhatsz el, ami maximum 2 perces folyamat, onnantól kedzve meg már csak néhányszor újra kell tölteni. Kevésnek tűnik az a 17k, de ha azt nézed, hogy szinte nulla befektett munka van vele, rohadt jó kis keresetkiegészítés. Nem hiába tolja pl Logitech kolléga is a mai napig ceo mellett .
Mike: na igen, így már értelek, hogy mikor te kezdted, még se mc, se ceo nem volt . Én szerintem most kezdőként bűn lenne ceo előtt elgubázni a pénzt kocsira, lakásra meg ruhákra, mert ez a vehicle warehouse móka olyan szintű profitot generál adott időegységre lebontva, amit pl a második legjobb kereseti lehetőség, a pacific standard meg sem közelít. Ha megvan a raktár, onnantól kezdve meg már csak annyit kell kibírni, amíg kifarmolod az összes standard meg mid tier kocsit, onnantól kezdve ömlik a pénz.
-
freeknight
őstag
válasz HussarF #45132 üzenetére
Miért, ceo és mc mókán kívül mit lehet igazán élvezni a játékban? Ott vannak a heistek, ezekből van 5, amikből csak 4 élvezetes igazán (a series a unalmas és keveset is fizet), elismerem, azok kiszabott jók, de már fejből fújom az átvezetők szövegét, nekem már unalmasak. A versenyek sem izgalmasak, mindig van egy vérpistike, aki a custom vehicle-t kikapcsolva is elhúz a rajtnál 1 kilométerre tök ugyanolyan kocsival, mint az enyém, tehát ez is gagyi, így semmi verseny nincs benne. A játékmódok közül van frankó, de azokat is hamar megunod, plusz mindig csak a legújabb fizet jól, úgyhogy ha akarsz is keresni valamit, csak egyfélét tolhatsz (meg arra jön csak maximális számban játékostárs).
Az izgalamat a heistek után csak az új járgányok kipróbálása és megvásárlása jelent, ehhez azonban pénz kell, amit shark cardon kívül jelenleg csak autóeladással tudsz teremteni.
Vagy élvezhetem még a csodálatos netkódnak köszönhetően a 10-15 perces töltési időket
Ki lett már tárgyalva, mindenkinek más az izgalmas. Te lehet, hogy például roppantul élvezed mások lelövöldözését meg szivatását az utcán, én azért annyira nem, de mégsem szóllak le miatta. Persze ha nem ezt élvezed elnézést, csak egy példát mondtam.
[ Szerkesztve ]
-
freeknight
őstag
Ja, mások szivatásáról jut eszembe, tegnap volt egy gyerek, aki autolopásnál csinált nekem egy kis kárt - csak 5ezer dodót, mert etr1-el voltam, nem igazán tudott utolérni
A legjobb az volt, hogy utána ledobott egy proximity mine-t a raktár ajtajába. Na az ilyen férgeket irtanám tűzzel-vassal. Még szerencse, hogy éppen nem adtam el semmit, ezért csak engem robbantott fel a gyökér.Mondjuk utána megkerestük insurgenttel, és addig öltük, míg rá nem jött, hogy nem neki való ez a session. Azt mondjuk tény és való, hogy élveztem, mégha "insurgent noobok" is voltunk
-
freeknight
őstag
válasz gabo91 #45281 üzenetére
Nem lehet szerepeket kiosztani újra, csak ha van egy setup előtti mentésed.
A szélerőműveknek megy neki? Mert ha gyengét hoztál (pl Karim Denz) és nincsen tapasztalata valami előbbi melóból, amire szintén elvitted, akkor az sajnos -100 milla, nem tudsz vele mit kezdeni. Ha a merryweather buzzardok lövik le, akkor csak szimplán trevorral kell hamarabb leszedni az ellenséges heliket.
-
freeknight
őstag
válasz gabo91 #45284 üzenetére
Karimmal amúgy nincsen probléma, ahogy ricky (a hacker srác) is baromi jó, ahhoz képest, hogy milyen keveset kérnek. A titok nyitja annyi, hogy ha az utolsó heisten akarod őket használni, akkor előtte vidd őket az ékszerbolti rablásra meg a bureau raidre, és olyan jó teljesítményük lesz, mint a legdrágábbnak
Ja, amúgy a first driver vinné a helit valóban, szerintem ott rossz sorrendben választottad őket (a táblán jobbról balról haladva van az első ember, pont fordítva, mint a megszokott).
Eddie Toh helyett meg inkább Taliana Martinez legközelebb
Szerintem replay-nél nem fog adni már pénzt egyik küldi sem.
-
freeknight
őstag
Nekem meg olyan volt hogy minigunos bohócokkal meg tiszti egyenruhás katonákkal (wtf, ilyeneketet nem is láttam még a játékban) pakolta tele a safehouse-om belsejét meg környékét. Ebben az a különösen szép, hogy ha session-t váltasz sem tűnnek el Ezért megéri a cheatereknek bannoltatni magukat és megint kifizetni 10-20 k-t a játékra, de ők tudják
-
freeknight
őstag
válasz -Faceless- #45309 üzenetére
Ezt szerintem tegyük félre, én sosem vettem shark kártyát, de a topikban biztos sokan megtették már, felesleges flame. Biztos neked is van egy rakás olyan dolog amit megveszel de más teljesen értelmetlen hülyeségnek tart (pl cigi vagy mást ne említsek százezres gép játékra).
-
freeknight
őstag
-
freeknight
őstag
válasz Anulu79 #45624 üzenetére
Á ugyan semmiség, fogsz még párszor meghalni
A küldik alapból sokkal nehezebbek, mint a sztoriban (főleg hardon), rengeteget bele kell küldeni az ellenfelekbe, míg meghalnak. Más játékosok ellen meg még nehezebb.Amíg nincs páncélozott kurumád, addig ha nem ph-s sessionben vagy érdemes bekapcsolni a passive mode-ot (M betűs menü, ott a legutolsó opció), így szabad járkálós módban nem fognak tudni lepuffantani Persze te se másokat, szóval ha harcolni van kedved ne felejtsd kikapcsolni
-
freeknight
őstag
válasz Mr.Csizmás #45636 üzenetére
Lehet fegyverenként is vásáolni a skulót, úgy azért barátságosabb.
-
freeknight
őstag
válasz Redneck #45901 üzenetére
Én nemrég váltottam, nem érzem, hogy jobban futna, de legalább rosszabbul sem
A win7-en sokat lehet spórolni pl a wuaserv kilövésével (pörgeti a procit és legalább 1 giga ramot felzabál pluszban, a microsoft kb szándékosan nem javítja, hogy lassabnak érezd a 7-est, és vátlsál win10-re ) max az érezheti gyorsabbnak, aki ezt nem tette meg 7 alatt, és úgy vált 10-re.
Én személy szerint hétvégén rakom vissza a 7-et, amíg van támogatása, azt használom, nem jött be az új rendszer.
szalontai: sok gépen láttam már futni a gta-t, de még egy olyat se, ahol ne zabált volna fel minden elérhető ramot . Ez egy ilyen játék, de problémát nem okoz, szóval engem nem zavar
[ Szerkesztve ]
-
freeknight
őstag
Ha mákod van, sima kispisztollyal is ugyanúgy első lövésre kiszedheted a pilótát
Egyéni preferenciák, én sokkal gyengébbnek érzem az AP pistolt mint a micro smg-t, hiába azt ajánlgatja mindenki.
Üldözők (főleg más játékosok) kiiktatására meg továbbra is a stickyt kötelező megtanulni használni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic ezüst 47mm bluetooth okosóra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest