Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
-
LOGOUT.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Segal
veterán
válasz szTotyy #49132 üzenetére
Ha szigoruan nezzuk akkor anno azt irtak tavasz ami szerintem majus veget fog jelenteni. Ami biztos hogy valamelyik kedden jon
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
wrongduke
aktív tag
válasz szTotyy #49329 üzenetére
Добрый день! Можно мне вашу учетную запись? Спасибо за ваше сотрудничество! Хорошего дня!
by Google Translate
Eredeti angol: Good day! May I have your account please? Thank you for your cooperation! Have a nice day!
Magyar: Jó napot! Megkaphatom a fiókját kérem? Köszönöm az együttműködést! Legyen szép a napja![ Szerkesztve ]
"A tigris az mindig egy jellem, sőt, jellem és tigris az egy!" Discord: wrongduke#6214
-
Mbru
tag
válasz szTotyy #49351 üzenetére
Na a "B" csapat nekem is megfelelne. Nem szeretném a 3 "profi" miattam szívna.
Heistbe még csak a The Humane Labs Raid-nál járok, a tábla legalsója van vissza. Ahol csendbe kell bejutni egy épületbe vagy megszerzni egy kocsit. Most hírtelen nem emlékszem. De eddig nem találtam olyan játékosokat akikkel megtudtam volna csinálni.
Esetleg van valami olyan oldal ahol utána lehetne olvasni kisebb tippek-trükköknek a Heistekkel kapcsolatban?
Jobb a tűzben égni, mint a húgyban ázni - - - SC: BruzsaT
-
Heller2
aktív tag
válasz szTotyy #49351 üzenetére
Egy ilyen újkrumpli bandában benne lennék, de szerintem nem birok majd addig fent lenni. Igyekszem, de biztos jönnek az álommanók és ráülnek a szemhéjamra. Ha más alkalmakkor is lesztek, akkor élnék ezzel a lehetőséggel és csatlakoznék. Rád, rátok keresek alkalomadtán. Ahogy látom ebben van a legnagyobb meló, összehozni a dolgokat.
A nagyok meg hadd morgolódjanak egy meglőtt pénzes táska miatt, egy halott NPC miatt, egy rossz kanyar miatt...GTA V Online: Lepke77 vagy valami hasonló(k)
-
Segal
veterán
válasz szTotyy #49391 üzenetére
Lassatok kivel van dolgotok ha nem sikerul este talalni egy ps heistre indulo komolyabb csapatot akkor beallhatok kozetek mert en tutira fentleszek fel12 korul.
Majd kiderul en is hogy erek haza hogy szervezodnek este a csapatok de szivesen segitek az alapokat elsajatitani a feladatoknal ha ugy alakul az este."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
addikt
válasz szTotyy #49477 üzenetére
Ez egy elég komplex probléma. Egyrészt azt hallottam, ha nem ilyen p2p alapon mennének a dolgok és nem playerek host-olnák a session-öket, akkor sokkal könnyebben megoldható lenne. Valószínűleg így is, de jogi akadályokba ütközhetnek. Pl. ha valami rá akar mászni a GTA-ból, hogy átnézze, hogy nincs-e másik program (a cheat modul), ami működik, akkor egyből menne a hiszti, hogy a GTA kémkedik, meg adatot gyűjt illegálisan a gépről. Aztán gondolom, ami lehetőség ezeken meg még az egyéb akadályokon kívül - amiket én sem tudok (lehet ezeket sem jól) - marad, az ennyit tesz lehetővé. Amúgy meg nem hülyék azok sem, akik a cheateket csinálják. Ez most olyan, mikor azt mondják, hogy a dizájner drogokat mirét nem tiltják be, biztos meg lehetne oldani. Ja, csak hogy ha hétről hétre változik az összetevője? Akkor max nagy puskával lehetne rá lőni, de akkor meg lenne bőven járulékos veszteség is, na és akkor abból milyen hiszti lenne.
Nem védem én a RS-t, mert ettől függetlenül szerintem sokkal több energiát kéne ebbe fektetnie, de a téma nem olyan egyszerű azért, hogy most az elsős informatikus összedob egy script-et C++ -ban és meg is lehetne oldani minden problémát.
Ki tudja, lehet már a GTA6-ot csináják és szarnak erre, oda koncentrálják az energiákat. -
addikt
válasz szTotyy #49482 üzenetére
Mondjuk abból kiindulva, hogy régebben még több csaló volt (2015 vége felé), ez nem feltétlenül igaz. Egyszerűen csak több energiát kéne ebbe fektetniük. De remélem, hogy nem p2p a GTA6-ban az online, ha lesz ilyen.
Valamelyik nap azon gondolkoztam, hogy milyen lenne a játékmenet, ha nem lehetne más playereket látni a radaron és nem villanna fel már egy kilométerről a fejük felett a nevük, ha arra nézünk (hanem úgy egyáltalán nem villanna fel). Bele lehetne simulni a járókelők közé, menne ott egy fazon az utcán és amíg nem csinál semmi extrát, lehet nem is tudnád, hogy player.
Ha így lenne, akkor mondjuk lehetne egy session-ben akár 100 player is simán, mert a map nagy, azon bőven elférnének. Csak mondjuk lehet, hogy be kéne még rakni pl +2 CEO irodát, mert ha mapon nem is látnák egymást, azért az ilyen csomópontokon, mint CEO iroda (csodálkozom amúgy, hogy ebből csak 4 van most is, az kevés) biztos, hogy ki tudna alakulni feltorlódás.
De pl a global signal-ok megmaradnának, tehát ha valaki visz ládát/kocsit, az megjelenne. Valószínűleg így sokkal több akció is lenne, mert ha csak ők látszanak, akkor az akarva-akaratlanul is odavonzaná a playereket. Ki lehetne dolgozni ennek a részleteit, hogy mondjuk egyéb feltételek mellett is látszódjon a játékos. Pl. ha hydrában ül és vadászgat, akkor is felvillanna, hogy ne tudjon csak úgy észrevétlenül lecsapni akárhol. Stb.
Szóval nekem tetszene egy ilyen GTA. -
Segal
veterán
válasz szTotyy #49524 üzenetére
Volt hogy este kaptam de tobbnyire reggel. Tulajdonkeppen adott napon az elso belepeskor.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
SkyLine3000
addikt
válasz szTotyy #49660 üzenetére
Én is laposon tolom (ha tolom) 8gb rammal, 1gigás HD7670-el, közepes beállításokkal, bár néhány maxon van és teljesen élvezhető így is. Viszont muszáj volt feltennem tavaly a 10-et, mert Win7 alatt egyszerűen nem volt hajlandó elindulni, akármit csináltam. Win10 alatt viszont szó nélkül megy.
-
Laraxior
titán
válasz szTotyy #49788 üzenetére
Azt azért vedd számításba, hogy egy tömött publicban, nem olyan egyszerű pénzhez jutni, mert mindig van aki keresztbe tesz....
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
addikt
válasz szTotyy #49788 üzenetére
Szerinte mez egyáltalán nem igaz. Eleve, amíg meg nem szerzed meg a pénzt ezekre a bizniszekre, ami jó pár millió dolcsi és sok farmolás. Ráadásul, ha valaki élvezni akarja a játékot és nem csak a minél nagyobb bevétel / egységnyi idő a célja, akkor eltart egy darabig. Miután megvan, már egyszerűbb a helyzet, de rengeteg tartalmat lehet venni és még azt is sokáig tart azért összefarmolni. Ráadásul szintén itt is igaz, hogy ha nem csak a farmolás a cél, hanem az élvezet és kihasználja az ember a rengeteg lehetőséget, amit a játék nyújt, akkor szintén eltart egy ideig a pénzszerzés. És ez nem egy WoW, amit az emberek 0-24-ben tolnak, hanem a casual playereken nagyobbb a hangsúly.
Így is tele van cheaterrel minden mert "olyan nehéz megszerezni a dolgokat és ki akarnak próbálni mindent" nem egy pénzkunyerálótól hallottam már ezt. Szerintem korrektek az árak. -
ProgenXL
őstag
válasz szTotyy #49790 üzenetére
Bármikor történhet valami. pl a nyakadba hullik pár 100milla, felrobbansz, leklónoznak, felportolnak az égbe, rád tesznek egy objectet, kigyulladsz stb.. tök izgi
De egyébként már elég sok alkalommal ki lett beszélve hogy ki hogy játszik. A vége mindig az hogy zárjuk le a témát mindenki úgy játszik ahogy akar.
[ Szerkesztve ]
Gunner for life
-
ProgenXL
őstag
válasz szTotyy #50522 üzenetére
Nincs erre semmi extra dolog. Invelsz aztán ha akar megy ha nem nem. Néha én is szoktam invelni de inkább azokat akiket jobban ismerek. Előfordul hogy kapsz levelet tőlük pl hogy köszöni az invet de most ezt meg azt csinál. Mert hát lehet pont olyat sikerül invelned aki a heists közepén van. De egyébként többnyire mindig van üres session tehát nem muszáj invelni elég ha te csatlakozol valakire és általában üresben van vagy már a többi crew taggal egy helyen.
[ Szerkesztve ]
Gunner for life
-
Kiskokó
veterán
-
rup1u5
nagyúr
válasz szTotyy #50608 üzenetére
A stílus a baj! Ha normálisan fogalmazna még talán válaszoltam volna is!
"Egy bebaszott csávó simán bevisz az erdőbe hülyéskedéssel, te meg felülsz ennek?"
Ez mi ha nem arcoskodás?! Leírtam amit láttam. Hogy ebből hogy szűrte le hogy engem "bevittek az erdőbe" az számomra érthetetlen.
Épp supply-oztam tök egyedül és semmi másra nem koncentráltam.De tényleg zárjuk le most már ezt mert unalmas!
[ Szerkesztve ]
Why don't you knock it off with them negative waves!
-
Plata
félisten
válasz szTotyy #50796 üzenetére
Hát őszintén szólva asszem én nem játszottam még vele.
Ha Ph sessionban ölt volna meg háromszor biztos rosszul esett volna.
Igaz sima publicban nehezen tudna megölni,mert nem járok olyanba,vagy ha még is bedob akkor is passzív vagyok.
De ha jól emlékszem már Laraxior is lőtt rám ph sessionban. -
Segal
veterán
válasz szTotyy #51761 üzenetére
Ez regwbbi ruham mint a cilinderes. Ezt a talalkozo miatt vettem fel es azota rajtam maradt...
-
bluuzia
senior tag
válasz szTotyy #51769 üzenetére
Megemelték a gyárak elleni támadást.
2 nap alatt négyszer rohanták le a 3 gyáramat. 2x buktam a product felét mire odaértem. Persze hogy pont a térkép másik végén voltam.Segítség a GTA V. napi feladataihoz: https://logout.hu/bejegyzes/bluuzia/gta_v_daily_objectives_tippek.html
-
Kiskokó
veterán
válasz szTotyy #51972 üzenetére
Axim!!! Locsold máár meg azt a póznáát! Nem hallok egy kuuurva szót se!!!
Egyre szarabb a színvonal... 1 éve 20-25 perc alatt kihozták, azon csodálkoztunk hogy sül meg és hozza ki ennyi idő alatt... most meg több mint 1 óra mindig...
Sorry az Offért:
ezért ON
Patrik nem járt sok sikerrel. Senki nem segített neki. De 2 perc múlva már 2 másik 3-as MC csoport volt.
dezi írta hogy eladás rögtön + meg , inv meg hívjEz van na ha nem Ph-s az ember
[ Szerkesztve ]
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Segal
veterán
válasz szTotyy #52027 üzenetére
Sajnos nekem sincs már meg, ezt a képet a netről vadásztam le
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Gamer PC (I713700KF,RTX4070TI,1TB M.2,32gb D4,RGB) 2ÉV Garancia!Beszámitás OK!
- Laptop Wifi és WWAN (3G 4G) kártyák
- Thrustmaster T300 Ferrari alcantara t-lcm pedálal
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest