Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA V

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:24:19

LOGOUT.hu


Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#48036) Segal válasza Farkas23 (#48029) üzenetére


Segal
veterán

A crew only sem mukodhetne. Ittvan pl ucil. Nem ph tag de megis nevez a versenyre es semmi baj nrm volt vele de ezzel a dontessel kizarnank meg mas olyanokat is akik esetleg nem neveznek es nem is ph-sok de megsincs veluk semmi baj mert tudnak viselkedni.
Az invite only resznel meg vagy demokracia lenne es ha johet mindenki akkor ugyanez varhato mint most vagy ha valaki hoz egy dontest hogy x nem johet mert nem tud viselkedni az sertodeshez vezethet. Egyeltalan ki hozna egy ilyen dontest vagy ez is szavazasra kerulne? Ez igy nem mukodik. Szerintem mindenkinek meg kell adni a lehetoseget hogy reszt vegyen max megirni a forumba hogy mit lehet es mit nem egy ilyen talalkozon es ha nem tartja be valaki akkor elbeszelgetni vele hogy nem muszaj eljonnie a talira vagy visszaesonel hogy a crewbol valo kirakasat kockaztatja. Ha nem ph-s aki nem tud viselkedni akkor meg kirakni a sessionbol.

"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA V
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.