Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • emiki6

    veterán

    Elkezdtem nézni tegnap az A Quiet Place-t gondolván, hogy itt az új fejhallgatóm, aminek az imagingje olyan, hogy berosálok, nézzük miklyen a film, amiben olyan jók a hangok és az a helyzet, hogy muszáj voltam kikapcsolni, amikor elfolyt a magzatvíz. Én ezt nem bírom, nem bírom az ilyen filmeket, rosszul vagyok az írástól. A Pain and gaint tett hasonlóan próbára, ott is rosszul voltam a cselekménytől, azt mondjuk végignéztem és a kezes jelenetet sosem felejtem, ellenben ezt nem tudtam végignézni.
    Végignéztem volna, ha nem úgy van írva, hogy ha nem ilyen mesterkélt az egész, hanem a család életét mutatja be, a mindennapjait úgy, hogy semmi vagy minimális probléma van. De ezt, ezt nem! Aszittem eretvágok, mikor a film elején a kissrác elvette az elemeket az asztalról, aztán mikor láttam, hogy szög és magzatvíz, akkor kinyomtam. Ennyi. Inkább újranézem az arthur királyt vagy mittomén, azt legalább jó nézni és nem szenvedés...

    [ Szerkesztve ]

    "De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."

Új hozzászólás Aktív témák