Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz penge111 #47843 üzenetére
Az analóg földfelszíni sugárzás szűnik meg, én voltam félreérthető, bocsánat!
Az analóg kábel szolgáltatás (amiért te fizetsz gondolom) vagy megy tovább ahogy volt, vagy a szolgáltatód biztosítja egy beltérivel hogy továbbra is élvezd, amiért fizetsz. Az átállás csak azokat érinti, akik az éterből nyerték az adást.
Mások számára a kondi fáradós, nekem farad-os...
-
Rivaul
addikt
válasz penge111 #47849 üzenetére
Nem nagy történet. Bemész a szolgáltatóhoz ha aktuális lesz s kérsz egy olyan csomagot. Max egy ezressel lesz drágább. Kivéve ha több tv van a háztartásban... Ebben az esetben minden tv mellé kell egy box.
HartgeH3-2.8Nem az artic tehet róla. Kis millió lap van, legalább ennyi méretben. Nem igazodhatnak mindhez. Corsair Vengeance KIT-nél alább soha. Ezt meg inkább meg se láttam
[ Szerkesztve ]
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
HartgeH3-2.8
addikt
Köszönöm a válaszokat ez igazából Arctic tervezési hiba. Sajnálatos, de a hűtési hatékonysága kifogásolhatatlan. Ezért haragudni nem tudok rá.
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz Rivaul #47852 üzenetére
Jó hát nekem tökéletesen bevált na
Szerintem maga kategóriájában hibátlan hardver
Kingston hyperX?
A-Data?
OCZ mocskos drága, igaz SSD-ben nem szégyeltem kiadni rá a pénzt
Mondj nekem egy általad favorizált memória gyártót és ígérem utána nézek a tiszteletem jegyeként
[ Szerkesztve ]
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
tikshow
addikt
válasz HartgeH3-2.8 #47854 üzenetére
Nekem ilyenem van. Bocs, de ezt sajnos te nézted be nem az Artic.
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz tikshow #47855 üzenetére
Ja hogy hűtőborda nélküli verzióban rámenne. Hmm.. Low Profil alatt azt hittem a no name memóriákra gondolsz bocsi.
Ha menne is akkor nagyon ki van centizve A hűtőnek a kerete amiben a venti van nagyon széles és mélyen ül.
Rendben , hát akkor ennyit a hűtőbordás memóriáról amit ráadásul nem is tuningolok
Még akartam szemléltetni mennyire mélyen ül ez a hűtő.
Tényleg ha el is férne abszolút határ eset.
Kicsit kellett volna csak a heat pipe-okkal feljebb emelni egy emelettel.[ Szerkesztve ]
-
Rivaul
addikt
válasz HartgeH3-2.8 #47854 üzenetére
Nem a favorizáltságról van szó. A corsair nem gyárt memóriát... Csak a nevet adja. Meg kell nézni mihez veszed s abból se az alját, különben mellé lehet nyúlni velük rendesen. Ha ésszel veszi az ember akkor az is teljesen jó választás de egy kingston, kingmax memóriával szinte lehetetlen mellé nyúlni. Minden támogatja s minden mellett megférnek. Persze mindig vannak kivételek de nekem ez a tapasztalatom. A legtöbb probléma itt a topicok alatt a corsairekkel van, bár leginkább inkompatibilitási.
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
Vakegérke
félisten
válasz penge111 #47849 üzenetére
Szerintem a Digi felajánlja hamarosan, hogy bérelhetsz, vagy vásárolhatsz tőlük set top boxot.
Miért nem hívod fel őket? Elképzelhető, hogy nem is lesz rá szükséged.[ Szerkesztve ]
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Elvagyok
senior tag
válasz HartgeH3-2.8 #47840 üzenetére
Szia.Csak egy kérdés!Jól tetted fel a hűtőt a processzorra mert a fénykép alapján a két ramslot szabad kell hogy legyen.A jobb oldalnak nem bal oldalon kéne hogy legyen?Laci.
Soha többé ...
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz Rivaul #47857 üzenetére
Persze abszolút értelek.
Én már a második de lehet harmadik generációs gépemben is Corsair memóriát használok a korábbi DDR2-es korszakban a Corsair XMS2 szériám volt tökéletesen tette a dolgát.
Ennél a gépemnél is patentra megnéztem melyik széria (típus szám) mehet a lapba, lehetséges azért sem sikerült mellé nyúlni túlzottan
Na igen ahány gép annyi féle tapasztalat
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz Elvagyok #47859 üzenetére
Jól
Hidd el nekem, hogy belelóg
google picEz nem az én tapasztalatlanságom vagy tudatlanságom eredménye ha nem " low profil" memóriát veszek a gépembe
[ Szerkesztve ]
-
Elvagyok
senior tag
válasz HartgeH3-2.8 #47861 üzenetére
Ok,Te látod de Én a ventilátort a másik irányba fordítanám mert akkor szerintem elférne.Laci.
Soha többé ...
-
Vakegérke
félisten
válasz Elvagyok #47862 üzenetére
Ha megnézed a hőcsövek elhelyezkedését, valószínűleg pont takarná úgy is az első memória bankot a hűtő. Ráadásul szinte elveszne a hátsó ventilátor szerepe, amely kifelé húzza a levegőt a házból.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Teasüti
nagyúr
Van TV stúdiós, vagy kamerás topikunk?
A mikrofonokon található szélzaj-csökkentőről kérdeznék.
Azokról a bundás mikrofonokról.
Köszi! -
HartgeH3-2.8
addikt
válasz Elvagyok #47862 üzenetére
Meg lehet oldani igen, és tökéletesen passzentos
Egy ismerősöm szeretne ugyan ilyen hűtőt feltenni a lapjára (nem véletlenül) és ezért dobtam fel csak a témát. Elméletben a sima V testvére az enyémnek ami detto ATX lap ugyan olyan szabvány és még típus is chipset minden csak gazdagabb felszereltség az hajszállal , de nagyobb lap. másképp vannak elhelyezve ezen fontos részek.
Köszönjük Asus
[ Szerkesztve ]
-
Elvagyok
senior tag
-
Töpi
tag
Nem tudom, hogy xboxhoz értők vannak -e itt. Igazából egy copu kulcsot szeretnék kiolvasni csak a xell reoladed-et mindid a dvd tálca nyitógombjával írják, hogy indítsam. Sajnos az én gépemben nincs dvd, ezért más módon elő lehetne varázsolni?
A sárga inkább piros, mint zöld...
-
ReverzY
tag
Üdv! csak annyit kérdeznék hogy azzal nem tennék kárt ha esetleg kivenném mind 2 ramot kifújnám porszívóval a helyüket és megnézni utána hogy megoldódott-e a probléma?
-
spiritex
veterán
válasz ReverzY #47874 üzenetére
Jó lenne ha használnád a Válasz gombot, hogy tudjuk mire utalsz vissza... Mert visszalapoztam és látom, hogy már egy ideje húzódik a problémád. Tehát, ha lehet könnyítsd meg a válaszolók dolgát avval, hogy visszautalsz a Válasz gomb használatával a legutóbbi hozzászólásodra, vagy más valakinek a problémádra érkezett hozzászólására.
[ Szerkesztve ]
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
Rivaul
addikt
Boxos topicok a fórumon. Rájuk céloztam. Nekem rgh-s boxom van de ott ilyesmire nem válaszolnak. Az előbb linkelt oldalon tény hogy lassabban de segítenek. esetleg olvass bele keresővel
-
Rimuru
veterán
Ha vonaton viszek biciklit első kerék nélkül akkor nem kell fizetni ugye? mintha csak csomagot vinnék.
Vigyázat, csalok!
-
Rivaul
addikt
válasz Rimuru #47880 üzenetére
"A kerékpárjegyet akkor is meg kell vásárolni, ha az utas szétszereli a kerékpárját (például az egyik kerekét leszereli), de a részeket egyazon utazás során szállítja. A szétszerelt kerékpár egyebekben a kézipoggyásszal megegyező módon helyezhető el a vonaton."
Idézet a MÁV-tól.
-
Elvagyok
senior tag
Sziasztok.Kérnék szépen segítséget,T-home van a lakásban.A NET akadozik,sokszor hibát ír ki,nem tudok letölteni.D-Link átalakítóm,Edimax Routerem van amelyen Négy LAN csatlakozásnak van hely.Mi a teendő?Kiknek tudnék e-mail-t írni a NET ügyében?Laci.
Soha többé ...
-
addikt
Üdv!
Próbálkoztam már egy-két helyen itt a fórumon a problémámmal, de eddig eredmény nélkül, szóval itt is felteszem, hátha itt van valakinek használható ötlete.
Szóval ma reggel bekapcsoltam a gépet, megnyitom az intenetet, és minden előzmény nélkül ez fogadott:
Magyarán a Google.hu használhatatlan, a keresőbe hiába írok be bármit is, ez a kép fogad.
Mind az IE, mind a Firefoxnál hasonló a szitu. Lefuttattam az MSE-t, a SuperAntispyware-t, a Malwarebytes-t, a Spybot SD-t, de semmit nem talált. Próbáltam rendszervisszaállítást, nem segített. Ezt az OpenDNS-es szart nem találom a bővítmények között, sem a telepített programok között se. Honlapokat már csak a Kedvencek, vagy a Könyvjelző menüből tudok elérni, de ott is, ha megnyitok egyet, ilyen csúfságokat látok:
Szóval fontos lenne a dolog, mivel a pénzügyeimet is a neten intézem, de így nem merek lépni semmit."Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
Vakegérke
félisten
-
Impressa
őstag
válasz pendre54 #47895 üzenetére
Elég agresszív "vírusod" van, arra készülj, ha semmi sem fog használni, akkor újra kell húzni a rendszered.
Ha jól tudom ezt hívják DNS mérgezésnek. Esetleg külső meghajtóként egy másik gépre kötve, lefuttatni mindent a vinyón, lassú kereséssel. De még az is lehet, beeszi magát a másik gépbe is.Kávégépek szervizelése. :) Jura, Melitta, Saeco stb. 705077032
-
kispx
addikt
> "Ezt az OpenDNS-es szart nem találom a bővítmények között, sem a telepített programok között se."
A DNS beállítások között nézted? (+ ha van router, akkor annak a beállításai között is)[ Szerkesztve ]
-
Predator2
addikt
ugyan ez nálam is
"Helló
Sürgős segítségre lenne szükségem.
Az összes itthoni számítógép ezt a hibaüzenetet dobja ha megakarom nyitni a Google vágy bármi mást aminek köze van a Google-höz.
Mi lehet a baj és mit lehet vele csinálni? (mozilla opera stb.... mind ezt csinálja)"
[ Szerkesztve ]
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok