Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Azonnali informatikai kérdések órája (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2014-05-05 09:36:50

LOGOUT.hu

Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#130251) Tim82 válasza Pyttawrx (#130244) üzenetére


Tim82
nagyúr

A dual channelt laptopok kapcsán "veséztük ki" másik topikban. Itt asztali gépről van szó, van két memóriacsatorna (laptopoknál kevés kivételtől eltekintve egy van), mindkét memóriacsatorna azonos méretű modulokkal. Ez most nem az aszinkron vagy nem aszinkron dual channel témaköre.

Kérlek, értelmezve olvasd el, amit írok: "mehet bele" az pontosan mit jelent szerinted? Én arról írtam, hogy értelmesen és viszonylag pici pénzből bővíthető processzor téren is, mert erre jó gépalap.

Szerintem meg, ha eleve adott a gép és nem most kéne megvásárolni, igen, érdemes vele foglalkozni (a Te "nem"-ed semmivel sincsen objektívabb módon alátámasztva, úgyhogy nem kellene ultimate végszónak beállítani). SSD-vel, 6 GB RAM-mal eleve használható, még a kétmagos E6600-zal is.

"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

(#130252) inf3rno válasza Balion (#130249) üzenetére


inf3rno
nagyúr

Persze ez lehet, de ez az üzlet kb. olyan, mintha most Trabantot akarna venni valaki. Ha rászorul, akkor tegye, ha viszont van pénze rá, akkor talán több értelme van egy fokkal fiatalabb kocsit.

Buliban hasznos! =]

(#130253) inf3rno válasza Pyttawrx (#130250) üzenetére


inf3rno
nagyúr

Nekem E5430 volt [link], az annak idején elég tűrhető teljesítményt adott, aztán váltottam s1150-re és core i5-re, amikor lett rá keret. Most egy ideje már az van, a következő talán AM4-es lesz, még meglátom. Egyelőre felújítás helyett inkább több cél gépben gondolkozom, pl külön itthoni szerver és router és a régiről egy csomó dolgot átszervezek majd ezekre és kb. csak klienseket hagyok rajta meg esetleg játékokat. Felújítani így nem látom most sok értelmét. Mármint ráférne a váltás, de ha hardver hiba van, akkor sem jár pl adatvesztéssel, és amire nekem kell arra most elmegy. Nem vagyok már hardcore gamer.

[ Szerkesztve ]

Buliban hasznos! =]

(#130254) Balion válasza inf3rno (#130252) üzenetére


Balion
senior tag

Nyilván én is legalább egy i3-at javasolnék. Én egy 4170-et használok jelenleg, ami alatt azért a youtube videók még 1440p-ben sem röccennek meg. Csak ugye nem kérdezte az illető, hogy "vagy mit ajánlanátok helyette", hanem azt kérdezte, hogy érdemes e egy friss telepítést végre hajtani azon a gépen, tudja-e majd használni a kolléga bankolásra, facebookozni, illetve ügyfélkaput csekkolni. Az ssd pedig igen, kellemesebbé teszi a használatát, még annak a gépnek is :D

[ Szerkesztve ]

(#130255) inf3rno válasza Balion (#130254) üzenetére


inf3rno
nagyúr

Amíg van hozzá driver, addig tudni fogja használni. A memória elég alap dolgokhoz, ahogy a tárhely is. Gyorsnak nem lesz gyors egy Win10-el, de mondjuk egy fapadosabb Linuxal szerintem használható.

[ Szerkesztve ]

Buliban hasznos! =]

(#130256) Tim82 válasza Pyttawrx (#130250) üzenetére


Tim82
nagyúr

Ez a 775/771-es Xeon-ok között nagyon "gyenge", alacsony órajelű proci azért. YouTube videókon sokat segített volna a h264ify böngészőaddon beállítása, ott ugyanis az a gond, hogy a YouTube jó pár éve VP9 kodeket használ, azt meg kb. Skylake-tól felfelé támogatja az Intel, az AMD meg talán az RX4**, az Nvidia meg azt hiszem, a GT10** vonaltól natívan. Ez alatt "izomból" kell, hogy megoldja a VP9-et a gép, ezen segít az addon a h264 kódolás "erőltetésével" a YouTube-ra (1080p 60fps videók és még nagyobb felbontású/bitrátájúak esetén ezen sem sajnos).

[ Szerkesztve ]

"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

(#130257) Balion válasza inf3rno (#130255) üzenetére


Balion
senior tag

Na igen, ha már böngészés a cél, ebben az esetben zavarja a legkevésbé az átlag usert, ha linux fut a gépen, hiszen a böngésző ugyanaz és azért a linuxok is tartanak már ott, hogy egyértelmű legyen, hogyan kell a böngészőt frissíteni pl. Egy linux mint tökéletes lehet, egy mate vagy cinnamon még hasonlít is a windows felületre.

[ Szerkesztve ]

(#130258) Pyttawrx válasza Tim82 (#130251) üzenetére


Pyttawrx
HARDVERAPRÓD

Köszi a kioktatást :R
Nem állíítottam be végszónak. ezt már sokszor eljátszottad mással is, hogy neki állsz mert nem egyezik a véleménye a te véleményeddel. Én nem vitázom senkivel sem. Volt egy kérdés arra válaszoltam, hogy miért nem éri meg, miért nem hozza vissza a ráköltött összeget.
Tulaj dönt :R
Amúgy
egy q6xxx - q9400cpu kb 5-8e
q9450-től pedig 10-15 és felette (normális helyről véve garral)
ehhez jön a ssd 11-13 kb
azaz kb 20k-ra jön ki a legolcsóbb valamire való fejlesztés is. Ezért és erre írom még mindig hogy nem éri meg, mert nem hoz annyit mint amennyit rá költ. Ha jól saccolom kb

(#130259) Pyttawrx válasza Tim82 (#130256) üzenetére


Pyttawrx
HARDVERAPRÓD

Igen ezt tudom, de nyilván azért nem zavart több évig mert szervizre volt, és néha kellett youtube. Már cseréltem kompletten. Nekem kellett a sata3, mert sokat másolok/mentek adatot.

(#130260) Pyttawrx


Pyttawrx
HARDVERAPRÓD

Skacok én részemről zárnám ezt a szálat, mert nem vita a cél. Az adott gép szerintem nem éri meg anyagilag sem. :R Remélem senkit nem sértettem meg, ha igen bocsánat.
És tőled is Tim82, mi valahogy mindig elbeszélünk egymás mellett. csak kinövöm egyszer. Szép estét mindenkinek

(#130261) inf3rno válasza Pyttawrx (#130258) üzenetére


inf3rno
nagyúr

Egy q9450-höz képest dupla teljesítményű Xeon szerintem most 5000 alatt lehet aprón, az SSD meg újra használható másik gépben, ha ezt kidobja, szóval nem feltétlen kell hozzászámolni. Talán a Xeon-hoz való hűtő megtalálása a legnehezebb része a dolognak. Megoldható a dolog 10k alatt szerintem, ha az SSD-t nem számoljuk, de én sajnálnám az időt rá.

[ Szerkesztve ]

Buliban hasznos! =]

(#130262) Pyttawrx válasza inf3rno (#130261) üzenetére


Pyttawrx
HARDVERAPRÓD

Hát igen az ssd átvihető, ami olyan xenon, az megint csak kidobott pénz, az szinte alig lesz erősebb, mint ahogy az enyém is kevés volt e5310.

(#130263) Tim82 válasza Pyttawrx (#130258) üzenetére


Tim82
nagyúr

A nem is annyira burkolt, sértődöttségből fakadó személyeskedésedre inkább nem reagálok.

Q9400-at, Q9450-et ugye tudod, hogy ez a gép nem kezel? Nem kompatibilis a chipsettel, csak későbbi generációs gépekkel, alaplapokkal. Ha el is indul vele egyáltalán, akkor csökkentett FSB-vel/órajellel fog, és valószínűleg sípolni fog, hogy hiányzik a mikrokódja is a BIOS-ból, valamint a hűtés maximális fordulatszámmal fog süvíteni.

Egy, a Fujitsu-val valóban kompatibilis, kb. Q6600 közeli tudású X3220 Xeon amúgy Aliexpress-ről kb. 10-11 USD (3100-3200 Ft) szállítással együtt most ránézve. Nem kell miatta foglalatot faragni, plug'n'play, a mikrokód miatt sem lesz probléma, a gépsárkány hűtése is el fogja bírni.

Én egyelőre sehol sem olvastam azt sem, hogy meg kell venni azt az SSD-t bele és nem áll már eleve rendelkezésre.

[ Szerkesztve ]

"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

(#130264) Pyttawrx válasza Tim82 (#130263) üzenetére


Pyttawrx
HARDVERAPRÓD

aki meg van sértődve az te vagy, nem kell ez ide. Szerintem abba is hagyhatod ezt. Megint sok a mellé beszélés.

(#130265) inf3rno válasza Pyttawrx (#130262) üzenetére


inf3rno
nagyúr

A tiédnél kb. 2x erősebb egy normális Xeon 5000Ft-ért, amire én váltottam az i5 meg kb 4x erősebb. Böngészéshez egy Quad Xeon már bőven elég, és jóval olcsóbb, mint egy hasonló tudású Core2 Quad, nem véletlen, hogy annyira divatja volt a nútolt Xeonoknak, sőt még talán most is van valamennyire. [link] A probléma szerintem nem a CPU-val lesz majd, hanem az alaplappal. Itt már 15 éves elektronikáról van szó, ami idővel széthullik, nem véletlen, hogy filléres áron van. Én már az s1150-hez is nehezen találtam lapot, és ez is gyanús, hogy USB hibás, az s775-höz meg még ritkább lehet a működő lap.

[ Szerkesztve ]

Buliban hasznos! =]

(#130266) Tim82 válasza Pyttawrx (#130264) üzenetére


Tim82
nagyúr

Tárgyi tévedéseid vannak, amikre hivatkozva "érvelsz" és nem tudod elviselni, hogy azokat javítják ki, "sokadszorra, sokadik topikban", nem csak én: hozzáteszem, az állítólagos kioktató hangnemet sem én kezdtem kettőnk közül, csak mert nem tudtál egy "amúgy"-gyal felvezetett, láthatóan nem veled vitázó, hanem a témában plusz információt adó mondattal mit kezdeni. Ezekre az a reakciód, hogy a vitapartnered vélt vagy valós személyi kvalitásait firtatod, majd én "beszélek mellé, mely nem kell ide". A szakmai tévedéseiddel, csúsztatásaiddal kapcsolatban persze nincsen érdemi reakciód. Gratulálok, tényleg.

Ne próbáld meg beállítani azt sem, hogy a "véleményedbe szállnék bele", mert ez simán nem igaz, más topikokban sem láthattál tőlem ilyet, pontosan hasonló szituációt igen (t. i. szakmai pontatlanságokat teszek szóvá és legfeljebb az alapján levont következtetések helyességére mutatok rá). Most is fel kéne ismerni, hogy nem a véleményednek ugrik neki más, hanem azon következtetések helyességét, megalapozottságát, szakmai alátámasztását vitatja, amikkel alátámasztod. Hogy ezt mennyire vagy hajlandó megfelelően értelmezni, az egyéni szocprobléma.

[ Szerkesztve ]

"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

(#130267) joysefke


joysefke
veterán
LOGOUT blog

Budapesten ismer valaki helyt ahol SZÉP kártya terhére lehet számtech cuccot venni? Jöhet privátban is

(#130268) Pyttawrx válasza Tim82 (#130266) üzenetére


Pyttawrx
HARDVERAPRÓD

---- inkább töröltem
áhh hagyjuk. Igen tévedtem :R
Kszönöm a korrigálást

[ Szerkesztve ]

(#130269) w.miki válasza Pyttawrx (#130268) üzenetére


w.miki
veterán

csináljak egy videót, anyu gépéről, ahogy internetezik? ;]

Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu

(#130270) mezis válasza w.miki (#130269) üzenetére


mezis
nagyúr

Igen, de 10x gyorsítással tedd ki! ;] :D

mezis

(#130271) Pyttawrx válasza w.miki (#130269) üzenetére


Pyttawrx
HARDVERAPRÓD

Ahogy írta mezis, úgy! 😂

[ Szerkesztve ]

(#130272) w.miki válasza w.miki (#130269) üzenetére


w.miki
veterán

tessék ;] ;] rosszul emlékeztem, már E8400, és 4GB RAM
csak 4 perc, de majd beletekertek :DDD

[ Szerkesztve ]

Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu

(#130273) Grave_444 válasza w.miki (#130272) üzenetére


Grave_444
nagyúr

Én nem rég használtam E8400, 8GB DDR2, 120GB SSD-t, nem volt olyan vészes. :B

(#130274) pjen válasza Pyttawrx (#130271) üzenetére


pjen
félisten

Mert lemarad valamiről böngészés közben, ha nem 2 hanem 5 másodperc alatt jön be egy oldal.Multkor voltam ultrahang vizsgálaton, pont olyan gép park volt mint amivel Noé tervezte a bárkát.Működik.

(#130275) w.miki válasza Grave_444 (#130273) üzenetére


w.miki
veterán

SSD... talán a királyoknak van olyan :(

Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu

(#130276) Pyttawrx válasza w.miki (#130272) üzenetére


Pyttawrx
HARDVERAPRÓD

--:U

[ Szerkesztve ]

(#130277) sh4d0w válasza w.miki (#130275) üzenetére


sh4d0w
nagyúr
LOGOUT blog

10 rongy környékén már kaphatók kisebb darabok...

https://www.coreinfinity.tech

(#130278) pjen válasza w.miki (#130275) üzenetére


pjen
félisten

11k ért vettem 256 gigásat üzletben garival.

(#130279) Pyttawrx válasza pjen (#130278) üzenetére


Pyttawrx
HARDVERAPRÓD

melyik típust, ha tudható?

(#130280) pjen válasza Pyttawrx (#130279) üzenetére


pjen
félisten

Tévedtem kingston A400, csak 240 Gb.Most 11900 ért láttam.Nekem csak egy Tv háttér tár, tehát mindegy.

(#130281) inf3rno válasza pjen (#130274) üzenetére


inf3rno
nagyúr

Ja hát létezik olyan is, hogy felhasználói élmény, bármilyen hihetetlen. :P

Buliban hasznos! =]

(#130282) inf3rno válasza w.miki (#130275) üzenetére


inf3rno
nagyúr

120-as SSD-ket már lehet 5k-ért is kapni, egy oprendszernek már azok is elegek. Már ha az oprendszer nem Windows és eszi meg az egészet.

Buliban hasznos! =]

(#130283) mezis válasza inf3rno (#130281) üzenetére


mezis
nagyúr

Igen. A reklámokban! ;]

mezis

(#130284) Pyttawrx válasza pjen (#130280) üzenetére


Pyttawrx
HARDVERAPRÓD

Arra jo az a400, masra nemigazan ajanlott

(#130285) ColdMan


ColdMan
tag

Nem gondoltam hogy ekkora vitát fogok szítani (nem baj egyébként, legalább pörög a topic :) ).
A tulaj ragaszkodik hozzá, hogy próbáljuk meg. Majd beszámolok a fejleményekről.

(#130286) Tim82 válasza ColdMan (#130285) üzenetére


Tim82
nagyúr

Azért azt tegyük hozzá, hogy mi Pyttawrx-szel közben privátban "leültünk és megbeszéltük" és én legalábbis elkönyveltem (részemről) kommunikációs félreértésnek. Ennek megfelelően, mivel finoman fogalmazva is nem volt részemről szép a reggeli reakció, utólag is elnézését kérem.

"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

(#130287) ColdMan válasza Tim82 (#130286) üzenetére


ColdMan
tag

Így kell ezt kulturáltan megoldani.
:R

[ Szerkesztve ]

(#130288) Balion válasza Pyttawrx (#130284) üzenetére


Balion
senior tag

Szia.

Mondjuk úgy, hogy ezen megint erősen felhúztam a szemöldököm, de ma ennek a közlésénél meg is állok.

(#130289) laskr99


laskr99
addikt

Sziasztok!

Van egy adott probléma a gépemmel, amire nem tudok rájönni mi okozhatja.

Probléma:
Ha a lemezek bármelyikére ír bármelyik program(world of warships telepítő pl) akkor a gép baromira elkezd akadni mindenhol, van,hogy a 2 pitty is van a hangszóróból annyira megfagy a gép.

Ha elmúlik az írás akkor annyi a dolognak.

Gépem az adatlapon, mindegy ha HDD/SSD-re van írva. DE! ha közben indítok képernyő felvételt Shadowplayel akkor a probléma megszűnik míg megy a felvétel, ahogy vége megint akad minden(eddig 2x próbáltam ezt)

Előre is köszönöm.

(#130290) Tim82 válasza Balion (#130288) üzenetére


Tim82
nagyúr

Arra gondol, hogy mivel a Kingston többféle revíziót használ, amit nem jelöl amúgy, az A400-ak körében más SSD-khez képest viszonylag magas az elhalálozási ráta. Ha jól emlékszem, vezérlővel kapcsolatos firmware-hiba a konkrét ok, amit van, hogy lehet javítani, van, hogy nem. De kb. rulett, hogy bekövetkezik-e vagy nem.

Ezt most csak emlékezetből írom, de a Flash SSD topikban azt hiszem, van bőven róla információ, Graphics fórumtárs kotorta ki valami orosz fórumról a firmware javítási megoldást, de az ő tapasztalata az is, hogy nem minden esetben működik.

"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

(#130291) Balion válasza Tim82 (#130290) üzenetére


Balion
senior tag

Persze, én ezt értem, ahogy azt is értettem, hogy jobb gépet szeretne ajánlani Coldman kollégájának.

De ha van egy alap dolgokra használatos DDR2-es gépem és valahogy meg szeretném tolni a felhasználói élményt egy ilyen (bocsánat) szutyok gépnél, akkor nem 870 EVO-t fogok venni, hanem egy A400-at, vagy valami hasonlót (Intenso-t ;] ). (főleg, hogy 595 5*-os értékelés van róla ÁK-n és 4 db. 1 csillagos. Nem azért mondom, mert ez alapján döntenék ilyen helyzetben, de nem rossz.

[ Szerkesztve ]

(#130292) Pyttawrx válasza Tim82 (#130290) üzenetére


Pyttawrx
HARDVERAPRÓD

Igen jól emlékszel a firmware-re

(#130293) Pyttawrx válasza Balion (#130288) üzenetére


Pyttawrx
HARDVERAPRÓD

Szia.
Nem kell, van az az a400 helyett jobb megbízhatóbb és az is olcsó ssd, a wd green, az pont ezekbe a gépekbe ajánlott. Megbízható és stabil. Ellenben az A400-al főleg a a korábbi szériákkal sok gond volt. a 870 sem ajánlott mindenhova, sok helyre elég egy patriot burst, vagy wd blue 3d. Ez most más lapra tartozik. Sajnos nekem is van A400-am egy olyan gépbe amit havonta 2x kapcsolok be szoftverezés céljából. Mostanában amúgy az 870-nek jó ára van az elődre alapozva ezzel sem lesz gond, de még ez korai

(#130294) Tim82 válasza Balion (#130291) üzenetére


Tim82
nagyúr

Nekem is van egy darab 240 GB-os A400, egyelőre a fiókban várja, hogy beépítsem majd egy régi Core 2 Duo-s Thinkpad-be, ami akkor lesz bekapcsolva, ha retró jellegű játékokat szeretnék rajta játszani, de mindennapi használatra szánt gépbe jelenlegi ismereteim alapján nem biztos, hogy tennék.

Nyilván én sem 870 EVO-t, de pl. Crucial BX500-at, Micron 1100-at/5100-at szívbaj nélkül szoktam, újabb gépekbe is, valamint nem szoktam fázni a használt SSD-ktől sem. Egyszerűen az A400 meghibásodásával szaktopikban olvasott információk alapján (mivel nincs saját merítésem, ezért az ottanira tudok támaszkodni) én lehetőleg el akarok kerülni az általam használt vagy másoknak összerakott/kipofozott gépeknél egy ilyen hibalehetőséget.

"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

(#130295) Pyttawrx válasza ColdMan (#130285) üzenetére


Pyttawrx
HARDVERAPRÓD

Igen megbeszéltük Tim82-ve, rendben van minden. Nem ettől kellett volna pörögni a topiknak, még 1x én is elnézést kérek, félre értettem én is.
Nem a te hibád.
Szóval ssd:
Akkor meg vegyél bele patriot burst, vagy wd green-t, tökéletesek meg olcsók is. Van még a PNY ssd is, rengeteget építek be mind a 3 típusból.( Hozzáteszem a napokban mondta valaki nekem, de még nem néztem utána, hogy volt valami gond a PNY-al is.) Majd utána nézek.
Én megnéznézném ebben a sorrandben, hogy melyik az olcsóbb:
1. Patriot
2. wd green
Amelyik pénztárca barát azt tenném bele, plusz esetleg kellhet keret is ha máshogy nem lehet felfogatni rendesen

(#130296) Pyttawrx válasza Tim82 (#130294) üzenetére


Pyttawrx
HARDVERAPRÓD

BX500 is tökéletes, csak azt kell elfogadni nála, hogy pár fokkal kb 3-5, melegebb mint a hasonló társai. Ez semmi hátránnyal nem jár. A Micron-t és is szerettem, mosatnában nem került kezeim közé, de nem azért mert rossz lenne.

(#130297) Balion válasza Tim82 (#130294) üzenetére


Balion
senior tag

Na igen, a BX 500 egy jó kis alternatíva, én pl. azt választottam anno (2 éve kb.) és semmi gond nem volt még vele. Jön-megy, teszi a dolgát :D

[ Szerkesztve ]

(#130298) w.miki válasza Pyttawrx (#130296) üzenetére


w.miki
veterán

BX500-al tesómék beszívtak.
Azt tanácsoltam nekik, de AMD (vagy intel :F ) procival/lappal nem működött együtt, aztán mindig kifagyott a GTA

Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu

(#130299) Cs1csó válasza w.miki (#130298) üzenetére


Cs1csó
félisten

BX mellé kellhet a SATA driver frissítése.

(#130300) elistvan


elistvan
senior tag

Van egy sorozatom aviban aminek bizonyos filejainél a tv médialejátszójával lejátszva kép fekete hang van, a többinél minden rendben. Ahol jó a ké is hang is ott a következő információt mutatja a media player classic a file-ról: Xvid 512x416 29.97fps 1149kbps [V: mpeg4 simple profile, yuv420p, 512x416, 1149 kb/s]

a hibás fileoknál (pc-n van kép persze) Video: Xvid 544x408 25fps 1083kbps [V: mpeg4, yuv420p, 544x408, 1083 kb/s

magyatán a különbség a kódolásnál a simple profile volt kiválasztva azaz a tv-n valamilyen kodek specifikus beállítás miatt nincs kép.

Kérdésem a következő: Lézetik-e olyan program ami esetleg kíírja mi lenne ez vagy lehetséges-e a hibás fileokat újrakódolás nélkül átalakítani tehát ezt a hibás beálítást kiszedni belőle?

Minőségi angol humor magyar felirattal: http://goo.gl/5kvyBr

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Azonnali informatikai kérdések órája (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.