Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
Nektek lejátssza a filmecskét? Hiába kattintok a háromszögre, csak fényesebb lesz, de nem történik semmi.
Ha nálam van a hiba, akkor miként orvosolható?Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Top cat
addikt
válasz Vakegérke #115851 üzenetére
Nálam működik. Lehet, hogy ad - vagy flashblockert használsz.
Nézd meg megy e az eredeti indavideo oldalon.
Én nem igazán szoktam a porthu-val foglalkozni, ha film akkor IMDb
-
DDA40X
aktív tag
Hali!
Légyszi segítsetek, mert most fogok agyfszt kapni ebben a percben!
Egy pár napja elkezdtek előjönni különböző időpontokban mindenféle reklámoldalak a chrome-ban. Kipróbáltam már több fajta virusírtót, adware írtót, spyware írtót, de állandóan előbukkannak! Főleg akkor jó, amikor olyan játék fut, ami nem szereti az alt-tab ozást. Erre megnyílik a böngésző, előjön a reklám, és onnantól szépen elcsesz mindent.
Eddig ilyen címek voltak: informereng.com, dedating.online, audienceline.com, bestadbid.com stb..Egyszerűen nem tudok semmit ellene. Pár dolgot talált ugyan némelyik program, de miután kipucoltam, nem szűnt meg a jelenség.. Már a hajam is kezd elfogyni.. Ha valakinek lenne ötlete, megköszönném!
Tomi
-
Vakegérke
félisten
Köszönöm a válaszokat.
Az a helyzet, hogy uBlock Origint használok, de kikapcsoltam a Port.hu-n. Az Indavideo-n nincs gond, de már máshol is előfordult, hogy a "háromszöges" videó nem indult el. No mindegy, ami nem megy, azt ne erőltessük.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Lori82
senior tag
válasz Kristof_94 #115850 üzenetére
Hoppá sorstárs,nekem is ez a gondom. Már százszor újraraktam a drivereket,régit,újat,nem megy,sőt most a gépem is beszart. Nem indul a windows. Légyszi szólj ha újraraktad a windowst és még mindig szar. Szereztem új vga kártyát ,most azt akarom megprobálni
-
Marci112233
addikt
válasz DDA40X #115855 üzenetére
Tegyél fel reklámblokkoló kiegészítőt, az lehet megoldja a gondot. Mondjuk Adblock Plus.
Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
ricshard444
veterán
Sziasztok!
Tippeket szeretnék kérni a következőhöz:
Rendeltem 2 pár drága cipőt, kínából jött egyenesen, viszont nem az érkezett amiket rendeltem. 2x férfi futócipőt kértem és 2x női-t kaptam és nem is azonos modelleket.
Mivel csak email van megadva, ezért csak oda tudtam írni, már vagy 10x írtam angolul és magyarul is, de semmi reakció.
Küldjem vissza a saját költségemen, lebeszélés nélkül és reménykedjek, hogy kapok cserét vagy pénzt avagy megpróbáljam eladni itthon a 44-s női futócipőket?Várom a válaszaitokat.
[ Szerkesztve ]
Vannak dolgok...
-
Cs1csó
félisten
válasz ricshard444 #115865 üzenetére
PayPal-on keresztül kellett volna intézni és mivel nem az érkezett amit rendeltél egyszerűen reklamálsz a PayPal-nál és visszakapod a pénzed.
Ez már eső után köpönyeg, ez volt a tanulópénz.
-
Cs1csó
félisten
válasz ricshard444 #115867 üzenetére
Ha válaszoltak volna már az első email-edre akkor talán, de így nem látok esélyt most legalább van cipőd még ha nem is pontosan az amit szerettél volna el tudod adni vagy ajándékozni ha visszaküldöd sőt a saját pénzeden ami még ugye postaköltség akkor arra és a cipőkre is keresztet vethetsz.
Milyen felületen történt a vásárlás? Ebay? Az eladónak milyen a reputációja? Volt valami felület ahol pozitív vagy negatív visszajelzéseket is lehet adni?
[ Szerkesztve ]
-
ricshard444
veterán
válasz Cs1csó #115868 üzenetére
Az a modell ami kellett csak itt volt és kellemesek az árak is. Google is első találatnak adta be.
Fizetés után 2 nappal már követhettem a csomag útját és 2 hét alatt meg is jött.44-s női cipőket elég nehéz lesz eladni, az egyik hiába limitált kiadás. Viszont sajnos én sem tudok jobb ötletet.
Vannak dolgok...
-
Cs1csó
félisten
válasz ricshard444 #115869 üzenetére
HÜBAMEG!! Erre nem is figyeltem: 44-es női cipő?? AZ komoly, az átlag női láb 38-as ha jól tudom - mint ahogy férfiban a 42-es.
Mikor én futkároztam Saucony-t használtam. Az Asics-ről jókat hallottam de piszok drágák és ilyen módon vásárolt cipőnél engem az is zavarna hogy nem e hamisítvány.
-
ricshard444
veterán
válasz Cs1csó #115870 üzenetére
Évek óta Asics-ket használok, nagyon jók az biztos. Semmi nem utal arra, hogy ne lennének eredetiek, találkoztam ezekkel a szériákkal boltokban is és 1:1-ben ugyanezek voltak.
Felteszem őket eladásra, talán eladható valamilyen formában, ha meg nem, akkor az egyik, kevésbé meleg jó lesz edzeni.
Vannak dolgok...
-
nagyúr
válasz ricshard444 #115871 üzenetére
Vedd fel a "melegebbiket", ha megkergetnek benne, lesz plusz motivációd a futásra.
-
Cs1csó
félisten
válasz ricshard444 #115871 üzenetére
Fesd át valami festékszóróval, egyedi lesz. Amúgy is divat
rózsaszínizé pink vagy magenta, citomsárga vag valami hasonló extrém színben viselni.[ Szerkesztve ]
-
vivi33
újonc
Sziasztok. Lenne itt egy gép, amit pár napja raktam össze, és az eseménynaplóba egy kritikus hiba jelentkezik mikor bekapcsolom a gépet.41/63-as esemény. Minden alkatrész szinte új. Asus maximus gene viii alaplap g.skill 16gb memória 6700k proci. A táp 850w Antec. A videó kártya gtx 770.Win 10 home. Valami ötlet?
[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
válasz vivi33 #115874 üzenetére
Első használatkor jelentkezett már? Ha már telepítettél rá pár dolgot és azután keletkezett akkor jó lenne rá tolni egy tiszta Windows 10-et is kb. hagyni mindent alapon - driver-eket engedd hogy a Windows felrakja- aztán használd így annyi ideig amíg korábban már jelentkeznie kellett volna a hibának aztán kezdheted a gép belakását.
Ha ez nem válik be akár szét is szedhetnéd és újra összerakhatnád hátha valamit elnéztél.
[ Szerkesztve ]
-
Marci112233
addikt
válasz Cs1csó #115875 üzenetére
Azért én nem bízom a 10-re a driverek telepítését.Inkább manuálisan letöltve az alaplap gyártói oldaláról. Ha szükséges akkor lemezről egyedül a LAN drivert, hogy a legfrissebb drivert le tudjam szedni.Egyszer kipróbáltam amúgy had tegye magának fel őket, de végül hiába rakta fel magának ugyanis nem a legfrissebbet tette fel, és működésbeli, teljesítménybeli probléma lépett fel.Amint manuálisan feltettem meg is javult az egész gép, és a rendszer is.
Egyébként nekem csak akkor rakja ezt ki mikor nem simán leállítom a gépet a start menüből hanem valami zavaró hang miatt hirtelen hosszan nyomva a bekapcsoló gombot a házon.
[ Szerkesztve ]
Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
vivi33
újonc
válasz ricshard444 #115878 üzenetére
Neked is volt ilyen hiba az eseménynaplóba?
-
vivi33
újonc
válasz Marci112233 #115877 üzenetére
Neked is volt ilyen hiba az eseménynaplóba?
-
Marci112233
addikt
válasz vivi33 #115880 üzenetére
Igen és le is írtam nálam mikor jelent meg. Azon kívül nekem sose jött még elő.
-
vivi33
újonc
válasz Marci112233 #115881 üzenetére
Igen, közben észrevettem. Megpróbálom én is úgy, hogy az asus honlapjáról telepítem a drivereket. Azt tudom, hogy resetelésnél kiírja a hibát. De az hogy csak simán bekapcsoláskor miért, rejtély marad számomra.
-
HdRew
őstag
Sziasztok!
Sony Vegas Pro 13 programmal szeretnék megvágni egy videót, aminek hangja is van, de sajnos valamiért az mp4 formátumnál nem ismeri fel és csak a képet tudom megvágni. Fb-ről szedtem le a videót, picit trükközni kellett hozzá a múltkor, de sikerült, most azzal a módszerrel sajnos nem ment.
Tudtok esetleg segíteni?
Előre is köszi.
-
joergie
őstag
Sziasztok!
Keresem keresem, de nem találtam topikot, ami ezzel foglalkozna:
USB megosztás hálózaton, vagy interneten keresztül. Vannak ilyen szolgáltatók, érdekelne ki milyen lehetőségekről hallott ebben a témában(természetesen a magam kis kutatását megtettem a témában már).Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
Timyyy
őstag
Win10 boot pendrive-ot készítenék épp telepítéshez (laptopra), GPT vagy MBR-re kell állítanom a partíciós sémát?
[ Szerkesztve ]
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
King Unique
titán
válasz Timyyy #115885 üzenetére
Amilyen bootolási módot támogat a laptop, meg amelyik szerint telepíteni akarod, arra kell állítani, aszerint kell elkészíteni a telepítőt. A Rufus használatánál amúgy kb. magától értetődő, hogy az MBR-BIOS opció a legacy (CSM) módhoz, a GPT-UEFI pedig nyilván a natív UEFI-s bootoláshoz és telepítéshez való.
Magán a pendrive-on egyébként mindkét esetben lehet MBR partíciós séma, a GPT max. a natív EFI módhoz kell. Illetve a Windows 10 telepítőjénél a fájlkezelős másolás módszere is működik, vagyis felcsatolni az ISO-t a fájlkezelőben, majd a tartalmát 1:1-ben rámásolni a FAT32-re formázott pendrive-ra. Arról utána legacy (CSM) és UEFI módban egyaránt lehet bootolni, max. az előbbinél hardvertől függően szükség lehet előtte a pendrive-on lévő partíciót aktívként megjelölni.
[ Szerkesztve ]
-
feri1014
senior tag
Üdv!
Adott egy laptop jack csatlakozója, amibe beletört a jack dugó vége. Én lettem az a szerencsés, akinek ezt meg kellene oldania. Bármi tipp, hogyan lehetne kiszedni a csatlakozóból?
-
vadember666
csendes tag
Sziasztok kérnék egy kis segítséget.... vettem egy új alaplapot ! GA-970A-DS3P FX (rev. 2.1)
és kicseréltem a régivel... minden működik de azóta olyan hangos a táp mintha fel akarna robbanni....
előtte a másik lappal nem volt semmi gond... szerintetek mi lehet a probléma? a tápom : cooler master 500 w de az új alaplap óta nyekereg de brutálisan hangosan.... -
Top cat
addikt
válasz vadember666 #115890 üzenetére
Az ATX csatlakozó mellett van egy PWR_FAN 3 tűs csatlakozó. Ezen keresztül tudja szabályozni a tápegység ventijét. Persze ehhez kell a tápon is ilyen csatlakozó.
-
nagyúr
válasz vadember666 #115892 üzenetére
Dugj bele egy ceruzát!
-
Csupingo
veterán
A ventilátor hangos, vagy mondjuk valami "sípoló" hangot hallasz? Régebben a vacakabb tápok szoktak időnként sípolni, mostanában akkor fordul elő, ha a videókártya és a táp nem szereti egymást és magasabb fps-nél "megszólalnak" a tekercsek. Lehet, hogy csak tápcserével tudod orvosolni a problámát.
Terhelés (pl. játék) nélkül is hangos? A hangszóróból jön a hang, vagy biztosan a tápból? Minden földelt aljzatba van dugva?
[ Szerkesztve ]
Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)
-
Top cat
addikt
Valószínűleg a BIOS-ban kell állítani valamit.
Kérdezz rá az alaplapod topikjában .Bár ez kicsit inaktív
Vagy az Azonnali alaplapos kérdések órája topikban. Ez sokkal aktívabb.
-
vadember666
csendes tag
válasz Csupingo #115895 üzenetére
A ventilátor nagyon hangos !!! nincs sípoló hang ! Játszani azóta nem is merek.. ahogy elindítom a gépet még be se tölt teljesen minden már jön is ez a nagy hang... biztos hogy a tápból jön mert hallom... levettem a gép oldalát... 2 órával ezelőtt a régebbi alaplapnál nem volt semmi gondja... amióta beraktam az újat azóta ilyen...
-
Csupingo
veterán
válasz vadember666 #115898 üzenetére
Amúgy az előző milyen lap volt és milyen procid van?
Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óra topik
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robotporszívók
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest