Hirdetés

2024. május 31., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-06 17:10:11

LOGOUT.hu



Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#23765) Dyingsoul válasza -Solt- (#23763) üzenetére


Dyingsoul
Topikgazda

Csatlakozom a Questes véleményhez. El sem tudnám képzelni az AC-t nagyobb késleltetéssel, tömörített képpel. Egyszer mondjuk kipróbálnám és vadásznám a szétesett pixelterületeket. A szimulátorban iszonyat gyorsan változik a környezet, jóval gyorsabb, mint egy FPS. Épp ezért szerintem rengeteget hozzátenne az immerzióhoz egy sokkal nagyobb framerate. Csak kár, hogy nincs ami kiszolgálná közel screendoor mentes minőségben. De ettől valószínűleg még jó távol vagyunk szerencsére... :)
Azt még hozzátenném, hogy ha egyszer ki tudom próbálni a AC-ban a Questet és tényleg jó, megkeresem ezt a hsz-t és beírom rá válasznak, hogy "Tévedtem, a Quest valóban hoz egy élvezhető, "Ott vagyok a Nordschleife-n a haverokkal és racse privát van!" érzést adó szimulátor HMD szintet.

A Cosmos nagyon erős ebben szerintem. Gyönyörű a képe de tényleg, szerintem ilyet egy élmény látni. Feketék talán lehetnének picit mélyebbek, de nem vagyok az a fekete szín hajhászó. Minden másban viszont nagyon ramaty. De aki persze csak szimezni akar annak a HP Reverb az egyértelmű nyertes. Szóval a Cosmos egy olyan piaci rést tölt be, ami eddig szellemként csak megjelenni látszott (Köhm... Pimax), de mindig eltűnt azonban most materializálódott a HTC-nek hála: Újrahasznosítható VR Hulladék. Végül is lehet hozzá venni másik faceplate-et és lighthouse-okat no meg persze controllereket is... Köhm... AkkormárIndex...

(#23762) kiskuplung : Na igen, ilyenkor azért örülök, hogy a PH-n van egy zug ahol azért értelmesebb diskurzus megy, valóban szakmai színvonalon hála sok topiklakónak akik régóta itt vannak velünk.

- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.