Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-06 17:10:11

LOGOUT.hu



Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#33001) camaro79 válasza barcalaci84 (#32997) üzenetére


camaro79
aktív tag

Jó lenne... :)

(#33002) camaro79 válasza bunnyhu (#32999) üzenetére


camaro79
aktív tag

Köszi

(#33003) dan83


dan83
tag

Tapasztal más is Index esetében roppant idegesítő búgást a base stationokból? Asszony kifülelte, azóta én is hallom folyamatosan, és elég idegesítő.
Írok a supportnak, hátha kicserélik.

(#33004) gulasoft válasza Komplikato (#32992) üzenetére


gulasoft
őstag

Mi az hogy HP Reverb G2 Omnicept Edition? Ez valami új HP reverb G2 vas amiben van szemkövetés, vagy ez benne van a mostaniban is (A mostani g2-es videóban erről szó nincs)? Ha ez csak ebben az Omnicept edition-ban van, akkor meg érthetetlen miért nem ezzel jött ki a mostani vas. Van már reverb , most jön a G2, meg utána az omnicept ugyan úgy 600$-ért mint a G2? Nem biztos hogy szerencsés üzleti fogás, hogy ennyire szétaprózzák a hardvereket, nem tudom a számokat, de szerintem reverből negyed annyi nem ment el, mint rft-s-ből, és már itt az új g2, ami még kint sincs, előrendelésben biztos nincs annyi mint a quest2-ben, és már jelentik be, hogy ja ha vársz még egy évet, kapható lesz a szem és arckövető verzió?
Mondjuk a sony is szemkövetést igért a ps5 vr-jára, lehet erre válasz a pc vonalon a hp-tól? Egyébként tök jó, hogy egy ilyen nagy cég beszáll a vr-ba, mert akkor talán a pc vr nem hal ki az oculus-fb hülyesége miatt.

Discord:https://discord.gg/JkRTcgf

(#33005) -Solt- válasza Komplikato (#32992) üzenetére


-Solt-
veterán

Hmmm... izgalmasan hangzik! :)

www.smart-bus.hu

(#33006) barcalaci84 válasza gulasoft (#33004) üzenetére


barcalaci84
őstag

Az omnicept nem nekünk készül hanem cégeknek, fejlesztők ék és vélhetőleg jó drága lesz:)
Mi nem tudunk semmit kezdeni ezekkel a feature-okker... Az meg messze van h otthoni felhasználásra legyen értelme... Ha elkezdenek fejleszteni rá /vele, akkor majd a következő generációban már biztos leszivarog a consumer piacra is...

(#33007) bunnyhu válasza barcalaci84 (#33006) üzenetére


bunnyhu
senior tag

Így van, ez egy olyan feature ami benne lenne csak az égvilágon semmi nem használná ki. Viszont fizetnél érte, mint a katonatiszt. Jó ez így, amúgy a G1 pro is elvileg céges használatra lett célozva, csak aztán több okból az terjed el a gamerek között is (főleg, mert a ráncfelvarrás csak arra jött ugye).

https://divecenter.hu

(#33008) a2d2 válasza a2d2 (#32994) üzenetére


a2d2
addikt

Bocs, nem szóltam. Bedobtam a francia szöveget egy google fordítóba és a Delivery date az ami véglegesült október 20-23-ra.

A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt

(#33009) gulasoft


gulasoft
őstag

Na megnéztem ezt a Frostpoint VR: Proving Grounds-ot. Uninstall lesz, nem azért, mert nem volt benne senki, este 10 felé azért voltak benne, és nem is a grafika miatt bár jobban lehetett volna textúrázni a dolgokat, hanem a fegyverkezelése is egy kalap szar volt, 3 fejlövéstől nem halt az ellen, lehet beállításoknál lehetne állítani az alapból futást, és nem értettem benne Én sem, hogy jönnek az idegenek, azokat is kell nyúvasztani, a másik csapat embereit is kell nyúvasztani és az egész nagy katyvasz lett. Inkább alfa ez mint béta. Egy contractors vagy pavlov mellé nehéz lesz betörni.

Discord:https://discord.gg/JkRTcgf

(#33010) kiskuplung válasza gulasoft (#33009) üzenetére


kiskuplung
őstag

Nem értem a problémádat. Béta. Ingyen. :C

(#33011) dan83 válasza dan83 (#33003) üzenetére


dan83
tag

update:

válaszolt is a support, kértek egy címet hogy hova küldhetik az újat.

korrekt :R

(#33012) gulasoft válasza kiskuplung (#33010) üzenetére


gulasoft
őstag

Egyébiránt rájöttem mire jók az idegenek. Kapsz értük pénzt hogy vehess fegyvert lelőni az ellent :-) De legalább ingyen szar :Y

Discord:https://discord.gg/JkRTcgf

(#33013) gulasoft válasza dan83 (#33011) üzenetére


gulasoft
őstag

Iszonyat jó a supportja az indexnek.

Discord:https://discord.gg/JkRTcgf

(#33014) Raymond válasza dan83 (#33011) üzenetére


Raymond
félisten

Nem ujkeletu a dolog, a benne levo porgo alkatresz rezonanciaja. Guglizz ra hogy "vive base station buzzing" es lesz info eleg egesz 2016-ra visszamenoleg.

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

(#33015) a2d2 válasza Raymond (#33014) üzenetére


a2d2
addikt

Ezekben van mozgó alkatrész? Beszarás, most hallom ezt először.

A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt

(#33016) Raymond válasza a2d2 (#33015) üzenetére


Raymond
félisten

Igen, erdekes ahogy mukodik, erdemes utannanezni.

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

(#33017) gulasoft válasza a2d2 (#33015) üzenetére


gulasoft
őstag

Egy tükröt forgat ha jól tudom. Nekem halk sípoló hangot ad.

[ Szerkesztve ]

Discord:https://discord.gg/JkRTcgf

(#33018) gulasoft


gulasoft
őstag

https://www.youtube.com/watch?v=OZ_YPILt_Jo
2:30-tól lehet látni ahogy forog

[ Szerkesztve ]

Discord:https://discord.gg/JkRTcgf

(#33019) SeRoKrigid válasza camaro79 (#32984) üzenetére


SeRoKrigid
csendes tag

Szia,

én kifejezetten a simezéshez építgetem a szettet évek óta. Volt CV1-em, utána vátottam Rift-S-re és április óta egy Indexet hajtok. A Rift-S 80 Hz-s kijelzője igazából nem dráma, szerintem nem számít igazán az hogy 80/90 FPS-en futtatod a játékot, ettől nem nagyobb motion sickness kockázata. Én inkább az inside-out trackingban látom a problémát. Ha komolyabban szimeznél (úgy értem az lenne a prioritás, és kompetetív dologban gondolkodsz) versenyeznél magasabb szinten, online vagy ligás versenyeken (iRacing), az én véleményem az, hogy jobban jársz egy index/HTC headsettel, mert lényegesen pontosabb a mozgáskövetés. Amikor az apexeket célozgatod, vagy 3wide-ban vagy nem előnyös a pici elcsúszkálás. Nálam egyébként rendszeresen el is dobta a vertikális, horizontális követést.
Egy 2 hónapos levelezést folytattam az ügyben az Oculus supportal, ebbe nem mennék bele részletesen... de a lényeg hogy a szokásos húzdki/dugd be, Dugt át másik usb-be, usb energiagazdálkodás, nézd meg a kábelt, frissítsd a drivert, ne legyen tükör a szobában, ne legyen wifi stb okosságokat írkáltak felváltva 4 ügyintéző. Cseréltem tápot, cseréltem alaplapot, semmi nem segített. Sima VR játékoknál ez nem annyira jön elő, meg persze ha újra kell indítani sincsen dráma, de egy 2 órás online endu futam 20. percében leálló nyomkövetés gyakorlatilag a verseny végét jelenti teljes bukóval (ott nincs restart). De ahogy látom a tpic FAQ-jában is elsősorban rifthez kapcsolódó problémák kezelése van nagyobb számban.

Ha valakit érdekel, összedobtam egy cikket kifejezetten a VR szimulátorozáshoz is:
(amennyiben a moderátorok relevánsnak tartják bedobható a FAQ-ba a link)

[link]

(#33020) Asaob


Asaob
csendes tag

Sziasztok! Most írok ide először. Annó vettem egy htc vive-ot de visszaküldtem 10 nap után mivel mindig rosszul voltam tőle. Valszeg amúgy kevés volt hozzá a r9-290x. Most előrendeltem a Reverbe g2-őt. Egy RTX 3080-al karöltve. Kérdésem, használ itt valaki vorpx-et? Mik vele a tapasztalatok? Szeretnék pár AAA címet kipróbálni a sisakkal (csak barangolni benne) mint RDR2 vagy Witcher 3, Kingdom Come D. ? Vannak ezzekkel tapasztalataitok? Köszi!

(#33021) Dyingsoul válasza Asaob (#33020) üzenetére


Dyingsoul
Topikgazda

A topik összefoglalóban van a VORPIX-ről tapasztalat. Nem ajánlott kategória. A VR az VR, a flat az meg flat.

(#33019) SeRoKrigid: Köszi, este átnézem de szerintem ez simán bekerül majd az összefoglalóba! :R

[ Szerkesztve ]

- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

(#33022) Asaob válasza Dyingsoul (#33021) üzenetére


Asaob
csendes tag

Köszi a választ. Azt értem, hogy nem arra lett tervezve, de a legtöbb fps-nézetes játékot nem képes a program úgy megjeleníteni, hogy úgy érezd ott állsz abban a világban? Azt hittem a 3d-s jelenlétet azért képes megteremteni a vorpx még akkor is ha nem a vr-ra lett kitalálva az adott játék.

(#33023) a2d2 válasza Asaob (#33022) üzenetére


a2d2
addikt

Ha FPS-t és TPS-t szeretsz akkor inkább ezekre ruházz majd be:
FPS:
- Asgard's Wrath
- Alyx
- Walking Dead S&S
TP(S)
- Hellblade
- Chronos
- Moss

A második kupac már fillérekért beszerezhető.

A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt

(#33024) gulasoft válasza Dyingsoul (#33021) üzenetére


gulasoft
őstag

A flates játék alapban azt tolja eléd ami pontosan előtted van, egy képet renderel és rak eléd. A vr-ban eleve két képet kell csinálni két külön nézőpontból, ráadásul a széleken is kell generálnia+alul felül is valamennyit, hogy ne olyan legyen mintha egy vászon előtt ülnél. A nem vr játékok erre nagyon nincsenek felkészítve a vorpixnak ráadásul emulálni kell az egér mozgást, vagy a billentyűket amivel a fejed forgatod....
Ha belevágsz a vr-ba, nem fog hiányozni a flat. 1 év és 3 hónapja a céges lanpartin ülök flat játék elé, napi 2-3 órát simán játszom, és csak vr-al. Egyszerűen onnan visszamenni egy flat játékra már nem akarok, kevés, és lehet hogy szebb a grafika, de egy kulcslukon keresztül nézed. Szerinted mi a jobb? Egy kulcslukon benézve látni egy szebb világot, vagy belépni az ajtón, szembesülni, hogy ez egyenlőre (hl alyxnál azért megmutatták, hogy ez csak akarat kérdése) kevésbé szép világ, de benne lenni, úgy hogy körbe vesz. Elite dangeroust próbáltam úgy leírni nem vr-osoknak, hogy jobbra nézek űrhajó, előre nézek űrhajó, balra nézek űrhajó, lenézek űrhajó, felnézek űrhajó, hátra nézek űrhajó, és nem jobbra nézek fal, előre nézek űrhajó egy kis négyzetben, egyébként fal, balra nézek fal, lenézek padló, felnézek plafon, hátra nézek fal. Szerinted melyik ad valósághűbb élményt?

Discord:https://discord.gg/JkRTcgf

(#33025) camaro79 válasza SeRoKrigid (#33019) üzenetére


camaro79
aktív tag

Válaszoltam az imént, de valamiért nem ment el.
Szóval újra:

Köszi a sok infót.
Elsődlegesen csak az élvezet és szórakozás miatt szeretnék szimulátorozni esténként, amikor már alszik a gyerek :) , nem célom a versenyzés.

Eddgi Quest 2-vel szemeztem, de most a G2 jobbnak tűnik.

[ Szerkesztve ]

(#33026) barcalaci84 válasza SeRoKrigid (#33019) üzenetére


barcalaci84
őstag

Szerintem nálad volt gond, mert az inside out tracking fejkovetesevel egyik headsetemnel (rift S, Quest, reverb G1) se volt gond szimezes közben...

Bazisallomasos követésnekszerintem semmi értelme szerintem szimezni (drága és szimezesnel nem jön ki h fejlettebb mint a kamerás)

(#33027) Márton válasza gulasoft (#33024) üzenetére


Márton
nagyúr

"A nem vr játékok erre nagyon nincsenek felkészítve"
Már hogyne lenne: stereo 3D :)

Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"

(#33028) kiskuplung válasza gulasoft (#33024) üzenetére


kiskuplung
őstag

Ne is mondd, már most rosszul vagyok, hogy kénytelen leszek a Squadronst MONITORON :O játszani :(

(#33029) gulasoft válasza kiskuplung (#33028) üzenetére


gulasoft
őstag

Mi a baj a vr-os résszel?

Discord:https://discord.gg/JkRTcgf

(#33030) kiskuplung válasza gulasoft (#33029) üzenetére


kiskuplung
őstag

(#33031) Csavez™ válasza kiskuplung (#33028) üzenetére


Csavez™
veterán

Nagyon lehúzták a játékot.

(#33032) gulasoft válasza Csavez™ (#33031) üzenetére


gulasoft
őstag

Ki? Hol? A link nem oda mutat.

[ Szerkesztve ]

Discord:https://discord.gg/JkRTcgf

(#33033) Csavez™ válasza gulasoft (#33032) üzenetére


Csavez™
veterán

Steamen minden 2. ember refundról beszél.

(#33034) kiskuplung válasza Csavez™ (#33031) üzenetére


kiskuplung
őstag

Ki? Hol? Fogalmam sincs Gyula milyen linkről beszél.

Amúgy most tekertem bele 70 percet és ez csak az prológus volt :) Fele ennyi idő alatt is gondolom le lehetett volna zúzni, de .... én 20 éve várok erre játékra. Nekem ez az, ami itt sokaknak az Alyx volt :)

Nem tudom mit húztak le, mert a grafika tökéletes, a játék gyors, mint a disznó (nálam 220 fpsen pörög ha kikapcsolom a V-syncet), a zene ugye hibátlan, a hangulat a helyén.

Az irányitás nem is lehetne jobb, igazi easy to learn, hard to master-nek hat már így elsőre is.
HOTAS X-szel tolom.

Én nem tudom mi baja volt vele, és kinek:
The VG247 - 4/5
PCGamesN - 9
Twinfinite - 4.5/5
Game Informer - 8.25
Vandal - 8.4
IGN Italia - 88/100
Shacknews - 8
Hobby Consolas - 79/100
COGconnected - 75/100
IGN US - 8
Jeuxvideo (French) - 16/20
GamesRadar - 3.5/5
God is a Geek - 85/100

Sajnos most vérző szívvel abbahagyom, míg meg nem jön nekem is a G2 a bestware-től (november végére ígérték...)

(#33035) Csavez™ válasza kiskuplung (#33034) üzenetére


Csavez™
veterán

Szerintem összekeverte a hsz-t, legtöbb embernek az a gondja, hogy a vidókat nem vr-ben, hanem a monitoron játssza le. Megveszem egy próbát megér. :)

(#33036) Dyingsoul válasza kiskuplung (#33034) üzenetére


Dyingsoul
Topikgazda

Ahogy én elnézem az emberek Steamen pont azért húzzák le, mert érződik rajta, hogy ez VR-ról lett átportolva flat screenre. :D :D :D

3. VR compatibility. This is an interesting reversal; instead of a game being poorly ported to VR, this is a VR game poorly ported to other consoles. You can tell the only reason this isn't VR-only was because of the inevitable backlash it would receive.
3a. To elaborate: You cannot walk around the hangar or briefing room, or the halls between them(the only places you're allowed to go. You have to teleport point-and-click style.
3b. Controls are difficult if not impossible to change and non-intuitive on keyboard; slightly better with a HOTAS. I still don't know how to communicate with my teammates.

De van mindenféle bug is benne. Crashek meg ilyesmik. Bizonyos beállításoknak a hiánya.
A review-k alapján kicsit olyan, mintha egy béta szoftvert adtak volna ki.
Szvsz csak a szokásosm EA minőség és itt most nem az Early Accessre gondolok, de akár az is lehetne. :C

[ Szerkesztve ]

- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

(#33037) Jinxb1rd


Jinxb1rd
addikt

Hajaj ki kellene próbálni, csak közben ott a Fifa is, amivel szívesebben foglalkoznék most az első napokban...
Nincs senki aki tesztelje? Mert akkor feláldozom magam, ha a véleményre vagytok kíváncsiak.

[ Szerkesztve ]

We are only Stardust...

(#33038) #54625216 válasza Dyingsoul (#33036) üzenetére


#54625216
törölt tag

Íme a megoldás a VR terjesztésére: minden játékot VR-re kell fejleszteni és onnan portolni át (szarul) flat-re. :))

(#33039) Raymond válasza Dyingsoul (#33036) üzenetére


Raymond
félisten

Ugy nez ki kesobb kiprobalhatom, a Trial az Origin Access (EA Play?) resze.

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

(#33040) kiskuplung válasza Jinxb1rd (#33037) üzenetére


kiskuplung
őstag

Én senki vagyok? Írtam, hogy semmi baja, teljesen jó játék.
Gondolom a jóféle DEnuvo védelem miatt omlik össze néhány embernek.

Update: sikerült feltámasztani hamvaiból a CV1-et :D, úgyhogy megyek is vissza X-wingeket lődözni.

(#33041) camaro79


camaro79
aktív tag

Bestware-en G2 előrendelésnél levonják az egész összeget a megrendelésnél, vagy majd a szállítás előtt?

Alaz-n van egy olyan lehetőség, hogy x összeg (termék árának 5%-a) fejében 60 napon belül vissza lehet vinni a terméket és visszafizetik a teljes vételárat (persze, ha olyan állapotban van).
Arra gondoltam a G2 megérkezésig veszek egy Rift S-t.

(#33042) gulasoft válasza kiskuplung (#33034) üzenetére


gulasoft
őstag

Ezt kérdeztem pont, hogy ki húzta le ls hol, mert csak jókat írtak róla. Erre kuplung adott egy linket ami nem mutatott sehova.

Discord:https://discord.gg/JkRTcgf

(#33043) s7evcsenko válasza gulasoft (#33042) üzenetére


s7evcsenko
addikt

de kiskuplunk nem azt írta, hogy szar a VR része, hanem, hogy szar a VR szemüvege, ezért kénytelen monitoron játszani...
Elolvastad, amit linkelt?

"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."

(#33044) Dyingsoul válasza camaro79 (#33041) üzenetére


Dyingsoul
Topikgazda

Levonják a teljeset.

- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

(#33045) kiskuplung válasza s7evcsenko (#33043) üzenetére


kiskuplung
őstag

Köszönöm szépen :) Ismért bebizonyosodott, hogy van akinek tök felesleges beírni bármit is, arra használja a fórumot, hogy írjon, de ne olvasson. :P

Amúgy most, hogy sikerült életre lehelni az CV1-et, újra megcsináltam a prológust.
Nekem ez továbbra is Életem játéka, na jó kicsit túlzok :C

Én nem tudom milyen technikai problémák vannak. Az Ars technicás cikkben említett hibák közül nem jött elő egy se, és az is egy baromság, hogy nehéz átváltani VR módra.

Van egy gomb, toggle VR, erre megjelenik a kép a HMD-ben, és ezt egy SPACE lenyomásával kell konfirmálni. Ezt mondjuk megcsinálhattták volna úgyis, hogy eleve PLAY IN VR módban indítsa az ember.

Olvastam pár steames hozzászólást, ott azt is kifogásolták, hogy rossz a gombkiosztás.

Nos, mindent át lehet állítani, nekem alapből a yaw és roll tengelyeket kellett csak felcserélni, meg kapcsolni az invertet az Y tengelyre. Ennyi. Hűha.

Fogalmam sincs kik írják ezeket a steames reviewkat.

A videók azok mozivásznon mennek, na bumm.

[ Szerkesztve ]

(#33046) kiskuplung válasza camaro79 (#33041) üzenetére


kiskuplung
őstag

Tudsz választani olyan opciót, hogy akkor fizetsz ha megjön, a futárnak. Én azt választottam.

Payment Method
Cash on Delivery
Maximum shopping cart value: 5.450 €.

Please note that the parcel carrier does not carry an electronic payment device. Please hold the full amount in cash.

(#33047) Dyingsoul válasza kiskuplung (#33045) üzenetére


Dyingsoul
Topikgazda

Nekem topikgazdaként is az az alapelvem, hogy nem muszáj ám mindenkinek minden kommentjére válaszolni. :))

Azért lehet, hogy van benned egy adag elfogultság, vagy csak mások többet vártak netán többet játszottak már vele. Alyx-szel kicsit én is így voltam, de az mondjuk egy tökéletes VR játék. :D
Steam-en ha belegörgetsz szerintem azért vannak értelmes negatív review-k. Pl volt aki azt sérelmezte, hogy faék egyszerű a sztory és mindent meg lehet jósolni. Na ezzel én is pont így voltam, már a bétában. Előre tudtam mi lesz a prológusban. Engem ez csak picit bosszantott, mert az SW azért sosem a csavarjairól vagy a bonyolultságáról volt híres.

[ Szerkesztve ]

- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

(#33048) a2d2


a2d2
addikt

Amúgy megint a kiscsaj tolja legjobban - YAV VR-al: [link]

A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt

(#33049) Dyingsoul válasza a2d2 (#33048) üzenetére


Dyingsoul
Topikgazda

Na igen náluk elő is jött az egyik hiba ami miatt steamen elárasztották negatív review-al: A menü állandóan feljön magától VR-ban. :D

- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

(#33050) kiskuplung válasza Dyingsoul (#33047) üzenetére


kiskuplung
őstag

Lehet, egyelőre ott tartok a sztoriban, hogy harmadszor viszem végig a prológust, annyira tetszik :) Amúgy VR-ban még 100x jobb, mint monitoron. Ahogy bereped a szélvédő, meg ahogy csipog mögöttem az asztrodroid. Tökéletes.

Amúgy meg Star wars-ban bonyolult sztorit keresni.... Hát igen.

Közben megcsináltam az első multis partit is, 20 másodperc alatt bedobott 5-5 emberrel. 30-29-ra kikaptunk sajnos :( De én lettem a csapatban a 2. legjobb K/D aránnyal rendelkező ember, erre nagyon büszke vagyok, a 0 multis tapasztalattal.

4 órát játszottam ma vele, semmilyen, semmilyen hiba nincs.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.