Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-06 17:10:11

LOGOUT.hu



Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#24301) Raymond válasza qqzs (#24300) üzenetére


Raymond
félisten

Nincs olyan ott hogy ne kerdezze, csak a Deny es Allow lehetoseg. Minden PC-re kotesnel feljon.

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

(#24302) a2d2 válasza Gigi01 (#24299) üzenetére


a2d2
addikt

Nem kell hozzá engedélyezni telóról a fejlesztői módot?
ALVR-hez és Sidequesthez tuti kell, sima fájlmásoláshoz nem tudom.

Ja és mielőtt visszaküldöd ezt nézd meg mindenképp. Én abszolut nem játszok rajta natív játékot. [link] Csak most már v7-est töltsd és kapcsold be az FFR-t!

@Raymond: nekem tuti nem kérdez már semmit.

[ Szerkesztve ]

A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt

(#24303) Raymond válasza a2d2 (#24302) üzenetére


Raymond
félisten

Erdekes, most neztem, igaz a Go van mellettem, de a 10-es OS azon is. Majd megnezem a Quest-el is valamikor. Fejlesztoi mod nem kell, ez a sima file transfer-hez valo funkcio mint barmilyen Androidos telefonnal vagy mondjuk fenykepezogepeknel is.

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

(#24304) qqzs


qqzs
őstag

Egy erdekes redit topic a lenyeg mit gondol Zuck a VR-rol es hogy haladnak:
"Zuck: On VR and AR, you're right. This is taking a bit longer than we thought. And I'm still optimistic, I think that the long-term vision and the reasons why I thought this -- we're going to be important and big are unchanged. So we're seeing a lot of people use these products and love them and because of that I think that we're still going to get there. Obviously, the fact that it's taking a little longer than we thought, it cuts both ways. On the one hand, that of course means that the future might be a few years further out and that it might be more expensive to develop because we'll be funding this for a bit longer until it gets there. But on the other hand, from our perspective, we're not a company that's traditionally done hardware or built operating systems or these kind of products. So every year that we get to practice and get better and build our brand around Oculus in terms of building the best products that we can in this space, I just think that we're going to be better off when this is really ready to be a completely mainstream thing with hundreds of millions of people using it. You're right that Quest is growing and doing quite well. We are selling them as fast as we can make them, the demand has been strong and the content is starting to pick up both on the AAA, really high quality side and some of the [indiscernible] stuff that I think is quite good. I'm very excited about what we're seeing and very optimistic about the future."

Eladó: GTS450

(#24305) abydos


abydos
aktív tag

Szerintem aki gondolkodik azon, hogy szeretne questet venni, vegyen nyugodtan. Már ha tud, mert nehézkes a beszerzése.
A helyzet az, hogy nem hiszem, hogy lesz fekete péntek akciója. Most is többet vesznek, mint amennyi van. Ha lesz is fekete péntek akció, csak azért lesz, hogy felkeltse a figyelmet, jutni nem fog neked. Karácsonyra, ha ajándéknak szánod, szerintem még most van esélyed rá, hogy megvedd, utána szinte lehetetlen lesz, vagy nagyon résen kell lenned.
Lehet nem lesz igazam, de én nem javaslom, hogy kivárd a november-december időszakot, szerintem itt olyan fosztogatás lesz, hogy még a gyárból se jutnak majd ki tulajdonos nélkül. Aztán az élet megcáfol. Vagy nem.

VRHír.hu - We AR here // http://vrhir.hu // Csatlakozz hozzánk, ha VR hírekre szomjazol :)

(#24306) qqzs válasza abydos (#24305) üzenetére


qqzs
őstag

Mondjuk nem ertem hogy a beidezett interju alapjan ha megsem ugy fejlodik ahogy szeretnek akkor miert nem gyartanak tobbet ha ugy veszik ahogy gyartjak?

Eladó: GTS450

(#24307) abydos válasza qqzs (#24306) üzenetére


abydos
aktív tag

Nagyon egyszerű, ezt hívják úgy, hogy kapacitás.

Ez nem úgy van, hogy én akarok hirtelen 2 millió darabot holnapra és akkor az úgy csak ott terem.

VRHír.hu - We AR here // http://vrhir.hu // Csatlakozz hozzánk, ha VR hírekre szomjazol :)

(#24308) qqzs válasza Raymond (#24289) üzenetére


qqzs
őstag

Ez a 360 photos app nincs a questen csak Go-n latom.
Most probaltam atnevezni egy masik panoramat ugyanolyan nevstrukturara es nem lett belole VR foto a Google photosban Visont a VR fotonak cimkezett foto letoltve megvagva VR foto lett visszatoltes utan. Es ez a vagott valtozat is 3Dben jelenik meg Oculusban a masik panorama meg nem, lehet csak veletlenul hasonlo a meretarany mint ami 2 szemnek eltolva mutatva 3D hatast ad. Mas ertelmes magyarazatot nem tudok

Eladó: GTS450

(#24309) qqzs válasza abydos (#24307) üzenetére


qqzs
őstag

Hat azert ez mar nemcsak tegnap hallottuk hogy ugy adjak ahogy gyartjak es meg csak nem is emlitik hogy jovan akkor majd tobbet gyartunk. Mintha ez valami petprojekje lenne aztan boardmeetingen beszoltak neki hogy acsi :)

Eladó: GTS450

(#24310) qqzs válasza qqzs (#24308) üzenetére


qqzs
őstag

Azaz megsem mert hasonlo aranyu panoramabol sem lesz GP VR vagy Oculus 3D. szoval valamit a GP belevarazsol a fotoba amitol VR es 3D lesz belole. De IPTC es EXIF sem mutat semmit

Eladó: GTS450

(#24311) Raymond válasza qqzs (#24310) üzenetére


Raymond
félisten

Barmelyik fotoba vagy csak panoramaszerube?

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

(#24312) Gigi01 válasza a2d2 (#24302) üzenetére


Gigi01
őstag

Most már a teló sem találja.

(#24300) qqzs : a saját kábele van csak,nincs nekem usb c-usb kábelem.

[ Szerkesztve ]

(#24313) Dyingsoul válasza qqzs (#24306) üzenetére


Dyingsoul
Topikgazda

Mert kiszámíthatatlan a piac. Nem tudni azt sem, hogy egy karácsony mennyit dob a keresleten egy Quest esetén hiszen ez kb az első értelmes kereskedelemben kapható standalone VR HMD.
Gyártói és eladói szempontból az a legjobb, ha egy termék hiánycikk. Fogyasztói szempontból nem, de az senkit nem érdekel.

[ Szerkesztve ]

- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

(#24314) abydos válasza qqzs (#24309) üzenetére


abydos
aktív tag

Ez akkor sem úgy van, hogy hirtelen a semmiből a földből kinő a gyártókapacitás. Sőt, egyáltalán nem nő ki a földből semmi, akárhogy várják.
Ehhez nem elég az, hogy hé, bővíteni kéne a gyárat. Ok, akkor bővítjük.
Ahhoz, hogy ez bővüljön már eleve emberi erőforrásokra van szükség. Nem kevésre, rengetegre, ráadásul ennek egy részének szelleminek kell lennie, azok száma pedig limitált. Holott most éppen a világ legfejlettebb és igazán egyedi szórakoztató elektronikai eszközéről beszélünk. Nem egy tamagochi.

Aztán ott van az a kérdés, hogy őké, de akkor gépeket kéne csinálni, amik segítik a gyártást. Honnan szerzel egy ilyen gépet? Azok sem nőnek ki a földből, azokat is idő míg elkészítik.

De ha vannak gépeid is és embereid is, biztosan tudod, hogy ez a projekt meg fog érni annyit, hogy megéri egy kisebb ország GDP-jét ráállítani a fejlesztésre? Biztos 10-20 évig 100%-on fognak pörögni ezek a gyártósorok? Vagy pénzkidobás lesz az egész?

Aztán arról se beszélünk, hogy a nyersanyag sem terem mindenhonnan, még ha meg is épül minden gyártósor, emberekkel és gigaberuházásokkal, van elég érc egyáltalán a piacon, amit fel lehet használni az eszközök építése során vagy akkora a várólista rá, hogy nem is tudnak elindulni a gépek. És itt még meg is említhetném, hogy a partnereknek van elég CPU-GPU, akkumulátor, kijelzője, amit meg lehet tőlük venni? Nincs? Miért nincs? Azért nincs mert van 50 másik cég, akiket ki kell szolgálniuk? Minek gyártsunk le 2 millió Questet, ha csak százezer kijelzőt tudunk szerezni hozzájuk. Addig legyenek a raktáron kijelző nélkül?

Éppen, hogy nagyvonalakban egy igencsak aprócska részét írtam most le a problémának.

És arról nem is beszélve, hogy az Intel, az AMD és egy csomó elképesztően nagy gyártó vár a sorára és ők sem tudnak annyit legyártani a saját termékükből, mint amennyit szeretnének, mert nincs ki megcsinálja. Ez nem Oculus mérték, ez két giga CPU/GPU vállalat, ami minden 2. IT eszközbe rak valamit a saját technológiájából. És még ők is szűkösen jutnak gyártókapacitáshoz.

A világ finoman szólva k. bonyolultan működik, nem tudom mivel foglalkozol, de legyél egy kicsit nyitottabb a világra és annak működésére, mert amúgy érdekes egy hely. Mellesleg semmi nem fekete és fehér, semmi nem lesz a semmiből. De elég, ha csak annak utánajár az ember, hogy egy zsemle, amit megkensz otthon, az mennyi munkát, energiát igényel és az a zsemle se hirtelen egy pék kezében lett zsemle.

[ Szerkesztve ]

VRHír.hu - We AR here // http://vrhir.hu // Csatlakozz hozzánk, ha VR hírekre szomjazol :)

(#24315) qqzs válasza Raymond (#24311) üzenetére


qqzs
őstag

csak a panoramaszerube. Amit panorama funkcioval lottem. amit gombpanoramaval azt sima 2d 360fokosnak erzekeli minden. Te telefonoddal nem backupolsz GP-be ott ha panoramat losz nem VR kent kezeli nezeskor a GP? Ha igen akkor nezhetnel egyet amit azzal lottel. Hacsak neked sem Pixel mert akkor itt valami Pixel sumaksag van Google reszrol.

Eladó: GTS450

(#24316) qqzs válasza abydos (#24314) üzenetére


qqzs
őstag

Hehe ilyen egyszeru embernek latszom vagy tulporogted ezt egy kicsit? :) Hidd el ha akarnanak tobbet gyartani akkor ez alatt a par honap alatt siman gyartananak tobbet.

Eladó: GTS450

(#24317) Raymond válasza qqzs (#24315) üzenetére


Raymond
félisten

Nem lovok panoramakat :) Majd a napokban kiprobalom, a telefon az Xiaomi A1 de a Google Photos-ba mennek a dolgok.

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

(#24318) Gigi01 válasza Gigi01 (#24312) üzenetére


Gigi01
őstag

Megint elb@sztam pár órát.Gép felismerte,másolás közben eltűnt.Teló nem látja.
Kell valamit törölni,mielőtt visszaküldöm?,bár nem találtam semmi ilyesmit.

(#24319) Vaze


Vaze
őstag

Ha kell quest valakinek, itt van [link]
128 GB is van [link]

[ Szerkesztve ]

MSI Raider GE78 HX 13V Intel® Core™ i9-13980HX -- GeForce RTX 4090, GDDR6 16GB -- 32GB, 2TB SSD

(#24320) Viktoár válasza Gigi01 (#24318) üzenetére


Viktoár
addikt

Uhh... Remélem nálam minden rendben lesz majd ha kipróbálom. Még itthon a gyerek, így jövő hétre marad a móka.

"Kell valamit törölni,mielőtt visszaküldöm?" A könnyeidet az arcodról! :U :D

Üdv:Viktor

(#24321) qqzs válasza Raymond (#24317) üzenetére


qqzs
őstag

Megvan a megoldas. Pixel camera appja a panoramat cardboard formatumban tarolja ami nem latszik az exifben de https://imgur.com/C4o4cOh exiftoolgui megmutatja XMPben van tarolva sztereo meg hang info. most hogy felhangositottam a telefont a panaromak nezegetese kozben hang is van. Ami tudja ezt rogziteni Pixel nelkul az a cardboard camera app. Az Oculuson nem sikerult a hangot eloszedni de valami 15 mp play elindithato csak csend van. mostmar csak az MPO tamogatas hianyzik es itt a 3D heaven :)

Eladó: GTS450

(#24322) Gigi01 válasza Viktoár (#24320) üzenetére


Gigi01
őstag

Hát eddigi tapasztalatom alapján,megsíratni nem fogom. :DDD

(#24323) Raymond válasza qqzs (#24321) üzenetére


Raymond
félisten

Akkor most mar ertheto honnan veszi a projection adatokat, de az hogy 3D a kep az meg mindig valami anomalia. Ott az XMP kepen/adatoknal lathato hogy ez sima cropped pano.

(#24322) Gigi01

Hat pedig nalad valami problema van. Vagy a Quest-el vagy a USB port-al a PC-n. Ha nem is kerdez ra hogy mi legyen es par masodpercen belul betojik aztan a telefon se latja (pedig az BT-n keresztul kapcsolodik) akkor az nem OK. A telefon latja egesz addig amig ra nem kotod a PC-re? Mert akkor az USB rakotesnel bugzik valami.

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

(#24324) Gigi01 válasza Raymond (#24323) üzenetére


Gigi01
őstag

Az tuti,hogy nálam persze.Nem csatlakozik a mobil.Géppel összehaverkodott.
Egy videót másoltam át,hogy milyen minőségben adja le. :O
Nem támogatott formátum..
Ami hab a tortán,ahogy írtátok páran.R0hadt kényelmetlen.
A színnel nekem nem volt bajom,rift s-re ráver. ;]

[ Szerkesztve ]

(#24325) qqzs válasza Gigi01 (#24324) üzenetére


qqzs
őstag

Skyboxot probaltad? mar networkrol is jatszik nativan ehhez nem kellett volna masolni

Egyebkent most hoyg ujra elovettem aGo-t oriasi a kinalat kulonbseg. azaz mar viccesen keves a Questre. Szerintem egyertelmu hogy tovabbra is izombol probaljak letolni a nepek torkan a "dogoljunk bele de akkor is jatek konzol leszunk jo draga jatekokkal"-t es ez nem mukodik, es szerintem nem is fog mert a VR nem csak errol szol

[ Szerkesztve ]

Eladó: GTS450

(#24326) Viktoár válasza Gigi01 (#24322) üzenetére


Viktoár
addikt

Sajnálom hogy neked ilyen rossz tapasztalatod lett. Írod hogy nagyon kényelmetlen, olyan vr cover- rel (vagy minek hívják azt a párnázott cuccot) nem próbáltad?

Üdv:Viktor

(#24327) kiskuplung


kiskuplung
őstag

(#24328) Pinky001


Pinky001
csendes tag

Üdv! Esetleg nem lapul valakinél egy felesleges Rift s? Meglepném magam. Ha van dobj pm-et! Köszi! :)

Quest 2

(#24329) Gigi01 válasza qqzs (#24325) üzenetére


Gigi01
őstag

Na azt nem tudtam,fasza.Most csináltam factory resetet.

(#24326) Viktoár : á,nem.Annyit nem lesz nálam szerintem,hogy még azt is vegyek hozzá.2 pihenőnapom elvette,család nuku,holnap már velük is kéne lennem.Utána napokig megint nem lesz rá idő meló végett.
De nem azt mondom,hogy nem jó,most nálam így sült el a dolog.

(#24330) Raymond válasza Gigi01 (#24329) üzenetére


Raymond
félisten

Lehet hogy az USB3.1 portal nem birjak egymast. Pedig nalam is Asmedia van a Z170-es lapon, nalad is ugy lesz. Na mindegy, ez van.

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

(#24331) #48613632 válasza Vaze (#24319) üzenetére


#48613632
törölt tag

Épp most akartam linkelni :)

(#24332) Dyingsoul


Dyingsoul
Topikgazda

Cosmos TheVR teszt.

- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

(#24333) Dark197405


Dark197405
tag

Sziasztok!

Most fogok I7 8700k-ra váltani és ehhez alaplapot is cserélnem kell. Egy MSI Z390-es lap lett kinézve, amin csak USB 3.1-es csatlakozól vannak. Az MSI oldalán a kompatibilitás résznél okésnak jelzi az Oculust, de itt olvastam problémákról ha nem 3.0 portba lett dugva a VR.
Van erről valakinek tapasztalata? Rift s-em van amúgy.

[ Szerkesztve ]

(#24334) MlbMatic válasza Dark197405 (#24333) üzenetére


MlbMatic
tag

nekem 3.1 ben van a S, no problem, ASUS ranger alaplap I7

(\ /) (O.o) (>< ) /_|_\

(#24335) Gigi01 válasza Raymond (#24330) üzenetére


Gigi01
őstag

Gép felismerte.Mobil nem csatlakozik.Megpróbáltam újrapárosítani,nem tudom.Mobilom lesz a ludas ebben szerintem.

(#24336) Jacek válasza Dark197405 (#24333) üzenetére


Jacek
veterán

Én is 3.1-ben használom Gigabyte Z390-ben.

(#24337) Dyingsoul válasza Dyingsoul (#24332) üzenetére


Dyingsoul
Topikgazda

Hát megnéztem de szakmai szempontból most kicsit csalódtam bennük. :( Pisti fel sem tudja venni normálisan a Cosmos-t. Nem tudja a fülest hogy kell rögzíteni. A Beat Saberben nem számít a tracking? Ez komoly? El sem hangzik egyszer sem, hogy inside out tracking illetve az, hogy 6DOF mikor épp azt magyarázzák? Sok kérdés vetült fel bennem, de most tényleg azt látom, hogy fényesebben is felvezethették volna a VR témát a csatornájukon.

- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

(#24338) Gigi01 válasza Dyingsoul (#24337) üzenetére


Gigi01
őstag

Ugyanmár.Ki sem próbálták,csak feltette a fejére.Az a VR nem az,ami volt.Pénz beszél.
És nem kicsi pofa kell,hogy azon a néven futnak,röhej.

(#24339) Vaze válasza #48613632 (#24331) üzenetére


Vaze
őstag

Jo is ez az oldal,itt szinte minden van :)

MSI Raider GE78 HX 13V Intel® Core™ i9-13980HX -- GeForce RTX 4090, GDDR6 16GB -- 32GB, 2TB SSD

(#24340) Dark197405


Dark197405
tag

MlbMatic és Jacek köszi. Akkor jövőhéten upgrade lesz. :C

(#24341) abydos válasza Raymond (#24330) üzenetére


abydos
aktív tag

Nekem és másnál is van probléma a 3.1-gyel, szóval óvatosan

[ Szerkesztve ]

VRHír.hu - We AR here // http://vrhir.hu // Csatlakozz hozzánk, ha VR hírekre szomjazol :)

(#24342) katsi


katsi
tag

Sziasztok!

Szeretnek bemutatkozni a VR topicban. :)
Katsi a becenevem. Kb 1.5 honapja vettem egy Rift S-t, amivel kapcsolatban hosszasan gondolkodtam, hogy kell-e ez nekem, illetve kell-e a VR ugy egyaltalan.

Egyaltalan nem bantam meg, sot! Az igazsag az, hogy az elmult 1 evben szinte alig jatszottam. Tobb konzolom is van PS3-ig bezarolag, de valahogy elkopott a vágy, hogy leuljek akar valamelyik exkluziv cim ele. A Rift S es a VR visszahozta nekem azt, amiert szeretek jatszani: az ujdonsagot, az egyszeruseget, ahol igazan nem a grafika szamit megint, nem a kacifantos jatekmenet, hanem hogy ott vagy es elvezd. Nagyon jol a komplex storyval rendelkezo cimek is, de egy hossu nap utan, amikor az ember agya vegig porgi a 8 orat, nem biztos, hogy erre vagyik.
Nekem pont ezert jott jol a VR, megint visszarepitett abba a korba, ahol nem a szamhaboru ment FPS ertekekkel es polygonokkal,120 oras jatekidovel, hanem az egyszeru jatekmechanika volt a jatek maga.

Alapvetoen autoversenyek miatt a téli honapokra, ehhez kepest csak nehany orat jatszottam ilyen jatekkal, mert hamar felkerult a Beat Saber. Mondta az egyik baratom, hogy teljesen mindegy, mivel jatszol, mi utan csorog a nyal, ugyis Beat Saber lesz a vege az elejen. Igaza lett, 1 honap utan vegre sikerult nehany dalt Expert szinten is megcsinalni, es nagyon elvezzuk baratnommel a party modeban a high scorejaink dontogeteset. :D

Figyelemmel kiserem az akciokat, tegnap megvettem az IN DEATH cimu jatekot, gyakorlatilag ijasszimulatort a Riftre. Van otthon egy tradi ijam, a vesszo esese, az, ahogy kihuzod es oldasz, a celzas.. minden szinte teljesen olyan, mint az eletben, persze hianyzik a 35-os fontero kihuzaskor, de amit lehetett megoldottak a keszitok az ijaszattal kapcsolatban. Ajanlom nektek is. Roguelike a cim, minden halal utan ujrageneralodik a palya, ujabb esely az eletben maradasra. Kellemesen nehez egyebkent, de ha taktikusan jatszik az ember, nap vegere ~nehany ora utan el lehet jutni az elso bossig.
Amikor jonnek feled 5en a zombik, es mindnek kiosztasz egy-egy pontos fejlovest, az igencsak satisfying. :D
Apro tipp: a pajzs utesre is jo, 300 fanok elonyben. :)
Viszont vigyazat, eleg addiktiv: egy jobb menet az elejen siman lehet 45 perc, es ott lesz utana a "csak meg egy kort" erzes.
15 dollar Oculus Storeban, 10 euro Steamen, ha kedvet hoztam hozza, vegyetek amin jol esik. Nekem Steamen lett meg vegul, hogy tudjam osztani Family Share-ben es mas ismerosom is ki tudja probalni, meg tudja venni.
Ne refundoljatok ezt a jatekot. Egyreszt story bar nincsen, de van content dogivel, masreszt az iranyitas tokeletes, harmadreszt remelem a keszitok csinalnak meg hasonlo, profi jatekot. A teljes arat is megeri (nekem).

Koszonom a figyelmet, ha talalok meg hasonlo VR csemeget, fogok meg irni ide.

(#24343) qqzs


qqzs
őstag

Questre kijott a Synhrider. Gyarilag egybol custom song supporttal. Tok ugyan az az allaspontjuk illegal zene ,drm stb ugyben mint amikor a BS moddingot vedik. Appbol lehet direkbe cummunity altal keszitett songokat felrakni allitolag. Ha ezt igy az Oculus beengedte akkor akkor nem ertem mi a bulshitteles a BS "illegal" custom songolassal.

[ Szerkesztve ]

Eladó: GTS450

(#24344) kiskuplung válasza katsi (#24342) üzenetére


kiskuplung
őstag

Isten hozott a Prohardver Beat saber topicjában :P

Az In death-t én kb 2 éve ajánlgatom itt lelkesen, keress csak rá itt is :)

(#24345) Joshi


Joshi
titán

Mintha valahol azt olvastam volna hogy az Oculus Questet is rá lehet majd kötni a PC-re. Igaz ez?

(#24346) Gigi01 válasza Joshi (#24345) üzenetére


Gigi01
őstag

Igaz,én is azért vettem.Minél előbb jöhetne a frissítés.

[ Szerkesztve ]

(#24347) kiskuplung válasza Joshi (#24345) üzenetére


kiskuplung
őstag

Igen, de miért érdekel ez? Hiszen még nem telt el 5-8 év., tehát egy fos. :C

(#24348) s7evcsenko válasza kiskuplung (#24347) üzenetére


s7evcsenko
addikt

lol :C

"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."

(#24349) Joshi válasza kiskuplung (#24347) üzenetére


Joshi
titán

Egyáltalán nem függ össze a két hsz, honnan veszed hogy magamnak akarok VR cuccot? :F

(#24346) Gigi01 Ez jó hír, de akkor még nem elérhető a funkció?

[ Szerkesztve ]

(#24350) Raymond válasza Joshi (#24349) üzenetére


Raymond
félisten

Ebben a honapban jon.

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.