Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-06 17:10:11

LOGOUT.hu



Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#52001) proly01


proly01
őstag

Nem vagyok teljesen biztos abban,hogy bármilyen pü üzenetet vagy akár az említését is ide be lehet keverni. De majd jelentés után az adminok meg mondják. :U

[ Szerkesztve ]

....Pr:)ly....

(#52002) Danecay válasza proly01 (#52001) üzenetére


Danecay
őstag

Na, erre kíváncsi leszek! 😊 Egyébkén a PÜ-em is több mint vállalható, ha gondolod szívesen beillesztem ide is, de nem hiszem, hogy erre itt bárki kíváncsi lenne. Egyébként mégis mit szeretnél konkrétan jelenteni :U?

(#52003) camaro79 válasza nimfas (#51998) üzenetére


camaro79
aktív tag

Roviden: horror

(#52004) Danecay válasza Crus (#52000) üzenetére


Danecay
őstag

Értem, én is éppen ezért fogalmaztam a leírtakat úgy ahogy, nem pedig tényként beállítva, viszont ha kivesszük a képletből a negatív értékelésék szűrését, akkor is ott van majd 300 db. 5 csillagos értékelés is, aminek még ha továbbgondoljuk és azt feltételezzük, hogy ezek fele is kamu, még akkor is marad vagy 150 5 csillagosös értékelés a termékre. Valamennyinek csak igaz kell, hogy legyen 😊 Egyébként nem ez alapján választottam, ez max csak megerősített a döntésben.
Én a nagam részéről, leginkább a szorító mechanika tartósságára leszek kíváncsi, érzésre az tűnik egy kicsit "esetlennek", de jelenleg működik és tart. Összességében a gyári gumis megoldásnál nagyságrendekkel jobb a dolog, mondjuk annál szinte bármi jobb :D Elég csak ha arra gondolok, hogy amikor eddig a gyerekekre adtam rá a headset-et, hányor húztam meg a hajukat, miközben támasztottam a fejüket, hogy meg tudjam kellően fedzíteni a gumipántot.

(#52005) vaakuum


vaakuum
addikt

A VR szemüvegek tudnak valamilyen szintig rövid/távollátást korrigálni? Mint mondjuk egy távcső, ahol pl. +-2 dioptria között lehet mahinálni, hogy ne kelljen szemüveget használni hozzá??

"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}

(#52006) gulasoft válasza fatal` (#51986) üzenetére


gulasoft
őstag

Igen nagyon aranyos végig is vittem. Nem folyik benne a vér, de néhol azért nagyon nehéz tud lenni. (mondjuk van egy olyan pála, ahol bemész 3 élettel és 6-al jössz ki minden nehézség nélkül, majd meghalsz kezded a pályát 5 élettel....) A végén 26 élettel mentem tovább:-) Eélég volt.

Discord:https://discord.gg/JkRTcgf

(#52007) BITBOYS


BITBOYS
addikt

Sziasztok,

Iracinget szeretném elkezdeni és van itthon egy htc vive szettem. Ez elég lehet hozzá?

Az ellenség? Ő is kötelességtudó volt, akár te. Vajon mi volt a neve? Honnét jött? Valóban gonoszság ült a szívében? Miféle hazugságok sodorták ily távol az otthonától? Maradt volna inkább odahaza...,békében. A háború mindnyájunkkal végez.

(#52008) gulasoft válasza nimfas (#51998) üzenetére


gulasoft
őstag

Kell még hozzá a 2 szemed is, de utána látváyn kárpótol a fekete tényleg fekete lesz, nem szürke! :-)

Discord:https://discord.gg/JkRTcgf

(#52009) fatal` válasza vaakuum (#52005) üzenetére


fatal`
titán

Nem tud (van 1-2 headset ahol lehet állítani, de nem jellemző). De nem kell szemüveg, lehet rendelni hozzájuk lencsét, vroptician pl.

(#52010) fatal` válasza gulasoft (#52006) üzenetére


fatal`
titán

Köszi, akkor szerintem megveszem :)

(#52011) abéla válasza fatal` (#52009) üzenetére


abéla
senior tag

Nemhogy lehet/érdemes, de nekem pl rövidlátóként (lencse és cilinder, össz: -3; -2.5) kb kötelező.
Van most két Rift S-em: az egyiken -az optikusnál kapott értékkel bíró- rendelt lencse van, a másikon semmi (ez főleg gyerkőcömnek + mozgolódós-térigényes játékokhoz plafon-kábelrögzítéssel,
a másik lencsés, meg apunak, ülős-szimekhez :K );
nos a lencse nélküli kb olyan mintha egy oculus dk2-t hasonlítanánk egy rift S-hez. (tudom, mert az is volt/van)

Egyébként érdekes tény, hogy anno a dk2-t nem találtam valami szupernek felbontás/vizualitás terén, aztán amikor már gyak. nem volt értéke/nem féltettem, beraktam egy szemüveget alá (és bár műa. lencsés szemüveget pakoltam alá, így is borsodzott a hátam, ahogy koccantak egymáson :Y );
és hát nna, nagyot néztem mennyit hozott a felbontáson, élességen; olyannyira, hogy lehet, ha ezt hamarabb meg merem lépni (vagy ehhez is rendeltem volna lencsét) meg sem veszem a Rift S-t :D
...persze nyilván de; de ja, kell a lencse a nyégyszeműeknek!

[ Szerkesztve ]

hootka!

(#52012) Dyingsoul válasza Danecay (#52004) üzenetére


Dyingsoul
Topikgazda

Én nem tudom hogy kavarhatott port ráadásul ekkorát, egy egyszerű, rövid vélemény egy aliról rendelt fejpánttal kapcsolatban. Évek óta megy a topik és az aliról rendelt termékeket nem egyszer kibeszéltük már, de persze mindig vannak újabbak, új eladóktól.

A Quest 2 arcot takaró része botrányos (volt). A facial interface cseréje illetve a fejpánt 3D nyomtatással való kiegészítése vagy annak cseréje kötelező volt mindenki számára aki 20 percnél tovább szeretett volna VR-ozni benne.
Azt tudom, hogy volt revizió a faceplate-en, az első (vagy első x?) batch-et vissza is hívták persze ez a bőrirritáció miatt volt, de attól ez ugyanúgy negatívan hat a komfortra, nekem is az első szériából van ami egy kalap kaka. Ha visszatekertek a topikban a Q2 megjelenéséhez, ott tutira több száz de talán több ezer hozzászóláson keresztül gyakran felmerült a kiegészítők kérdése, honnan, milyen arc/fejpántot vegyünk ami kényelmes és az ára is elfogadható...

Na de még a topikban olyan nem volt, hogy valakit leszólnak mert a kényelmetlen headsetet próbálja kényelmesebbé tenni egy bárhonnan vásárolt kiegészítővel és megosztja ez ügyben szerzett tapasztalatait... :U

Igen, évekkel ezelőtt is csak Kínából tudtunk kiegészítőket rendelni, a VR cover is régen csak a facial interfészre való huzatokkal indult, nem volt ám ennyi kiegészítő a HMD-khez, mint most. Én rendelgettem vegyesen mindenfélét VRCovertől és Aliról is és szerintem az csak jó ha vannak alternatívák és egy-két dolgot Kínából is meg lehet venni, akár azért mert nincs máshol akár azért mert ott olcsóbb. És lehet a kínai cuccokkal is nagyon elégedett az ember hiszen tudnak ők minőségi dolgokat is gyártani de lehet köztük selejt is. Ezért jó, ha a konkrét termékekkel, linkekkel rendelkező termékekről írnak pár sort.
Danecay szerintem ne vedd fel az ilyeneket, sajnos néha sokkal cifrább emberek is felbukkannak itt a topikban... :R

[ Szerkesztve ]

- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

(#52013) Márton válasza Dyingsoul (#52012) üzenetére


Márton
nagyúr

Nem tudjuk, mi volt abban a pü-ben, lehet ott ment el a vonat vakvágányra. :B

Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"

(#52014) fatal` válasza abéla (#52011) üzenetére


fatal`
titán

Nekem is "kötelező" (-2/-1.75, cilinder nincs), de van, aki nem akar erre költeni, hanem használja szemüvegben.

Én ezt nem javaslom, de ezt mindenki el tudja dönteni magának. :)

Nekem ez az első HMD-m, kipróbáltam én is szemüvegben, hogy kell-e, de féltem, hogy összekarcolja a HMD-n lencsét. Kipróbáltam, pár napig használtam úgy, aztán ment is az order a lencsékre. :D

(#52015) abéla válasza fatal` (#52014) üzenetére


abéla
senior tag

Jaja, hasonló cipőben járunk.
Tudom, a dk2-be is beraktam a szemüveget még az elején, de be voltam tojva, hogy karcol, így nem is mertem rendesen beigazítani (mint ahogy ezt utólag, már nem parázva megtettem).
De pl ebből is tanulva, Rift S-ben már nem is rizikóztam.

Ami viszont a rendelős lencsékkel gond(?), hogy ha többen használjátok ugyanazt a hmd-t, akkor ezeknek ki-be pakolása nem tűnik olyan jó ötletnek (kicsit rigid a vázuk - VR opti lencsék).
A fentieken túl, részben ennek is köszönhető, hogy be lett szerezve ez a 2. riftS (na meg persze, hogy ennek a össz-képpontszáma mellett még megfelelő fps értéket kiizzad egy, a 2. gépben lévő 2070s is + mozgás-fluiditásban csak a sokkal drágább alt-ok hoznák ugyenezt).

Egyébként a fenti szempontok -számomra fontos- magas prioritása végett, izgalommal követem az új psvr2 hmd pc-konverziójának folyamatát.

Mert számomra megdöbbentő, hogy a quest2/pro-hoz képest mozgásmegjelenítésben, annak folytonosságában mennyivel előrébb jár a Sony új fejrevalója.
Pl a már korábban linkelt YT vidiben, többek között: itt és itt azért elég látványosan kijön a különbség.

Furi is, hogy itt a fórumon mintha ennek/ezeknek nem tulajdonítanának túl nagy jelentőséget :F (lehet túl sok a quest tulaj? ;] )

Pedig hát játékélmény szempontjából az egyik, ha nem a legfontosabb jellemző a mozgás élethű, folytonos megjelenítése ...na meg, nem utolsósorban, a motion sickness-re is jótékony hatással van.

[ Szerkesztve ]

hootka!

(#52016) fatal` válasza abéla (#52015) üzenetére


fatal`
titán

Én egyedül használom a HMD-t de erre a megoldás a mágneses adapterek, mint pl. a VRWave :)

Nem szeretem ezeket a through the lens videókat, nem vagyok benne biztos pl., hogy a Questek nem az alapértelmezett 72hz-en vannak. Bár nem néztem meg a videót, lehet, hogy elmondja.

(#52017) Raymond válasza abéla (#52015) üzenetére


Raymond
félisten

"Mert számomra megdöbbentő, hogy a quest2/pro-hoz képest mozgásmegjelenítésben, annak folytonosságában mennyivel előrébb jár a Sony új fejrevalója.
Pl a már korábban linkelt YT vidiben, többek között: itt és itt azért elég látványosan kijön a különbség."

Az csak abban a videoban van igy , a HMD-kben termeszetesen nem igy nez ki. Ott arrol van szo hogy maskepp veszi fel az 60FPS->120FPS/Hz OLED es az 90FPS/Hz LCD kepet a kamera.

[ Szerkesztve ]

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

(#52018) abéla válasza fatal` (#52016) üzenetére


abéla
senior tag

Ohho, köszi a lencsecserés megoldást!

Egyebekben is igazad lehet, YT-on is kurvul a világ ..és persze van az a pénztömeg, hogy széleskörben is, nagyon sok videos ugyanazt "gondolja" az adott termékről.

Ettől függetlenül azért itt is és más fórumokon is elhangzott, hogy a quest1/2(pro?) azért
- főleg PC-s címekkel használva - nem a mozgásfolytonosság netovábbját nyújtja; szóval nem tudom, de ezért is a megfigyelői státusz: kivárok, figyelek.

Még úgy is van ezekben az S-ekben 1-2 év. :K

Raymund: azért az elég amatőr hiba, hogy nem változtatja meg a kamera shutterét/felvételi frekijét, főleg, hogy ha ennyire szembetűnő a "hiba" (esetleg nem véletlen maradt így ;] )

[ Szerkesztve ]

hootka!

(#52019) fatal` válasza abéla (#52018) üzenetére


fatal`
titán

Én nem látok problémát 90hz-en, de más játékokban sincs különbség. Inkább a trackingben van egy kis lag érthető okokból.

De, ahogy Raymond is említette ez adódhat a kijelzők különbségéből is.

(#52020) Jinxb1rd


Jinxb1rd
addikt

Sziasztok!

Egy ideje nem figyeltem a VR piacot.

1) Kijött bármi olyan új headset az elmúlt fél évben, ami natívan jeleníti meg a PC futó játékot? (tehát nem videó stream alapú)

2) Javultak-e valamelyik eszközben a lencsék vagy a követés pontossága? (vagy esetleg az új headszettekben ez jobb lett-e)

[ Szerkesztve ]

We are only Stardust...

(#52021) Dyingsoul válasza Jinxb1rd (#52020) üzenetére


Dyingsoul
Topikgazda

1: Nem.
2: Igen. Pancake lencsék: Quest Pro és Pico Neo 4

- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

(#52022) izomman1 válasza gulasoft (#51968) üzenetére


izomman1
senior tag

Ma megszületett a kis jézus berendeltem egy 4080 at ... Kisebbet nem akartam venni VRAM fóbiám miatt és ezt most jó áron volt.. legalább 6-8 évig nyúzhatom mint a mostani karim.. (GTX 1080 ti)
13600 K veszek mellé azért az ár számítana ahogy nézem szerintem ki fogja hajtani...

[ Szerkesztve ]

(#52023) nimfas válasza izomman1 (#52022) üzenetére


nimfas
addikt

Hali, komplett gept+VGA mennyiben áll meg?

(#52024) Csavez™ válasza izomman1 (#52022) üzenetére


Csavez™
veterán

4080 jó választás, nálam a vive pro2 a 4090-től bekéri a legtöbb játéknál a 16gb vramot.

(#52025) izomman1 válasza nimfas (#52023) üzenetére


izomman1
senior tag

alap gépet még vadászom de egy kihagyhatatlan 1100 euros 4080 at tudtam kifogni kéz alatt ( viszont eladás ) a 13600 K szerintem elég lesz bár lehet inkább 13700 K kellene vennem nem is tudom... gondolkotam még AMD 7700 x en de mikor megláttam Cyberpunk alatt megveri a 13600 K akkor rájöttem nekem AMD nem kell és több a mag is.. olyan 240 e pluszba az alap gép fejlesztés most még csak a kártyát szerzem meg gyorsba, mert gyengül sajnos a kis forintunk de rövidesen a többit is.. Nem akartam kompromisszumot kötni 4070 ti vel , mert nem akarok 2 év múlva máris gépet fejleszteni.. azért a 4090 meg elég brutál áramot tol be és azért valahol a pénztárcámat is védem elég lesz ez a 4080... szerdán kapom most már mindennek szépen mennie kell elég volt az akadós játékokból! :D

[ Szerkesztve ]

(#52026) izomman1 válasza Csavez™ (#52024) üzenetére


izomman1
senior tag

Oh Vive Pro 2 van? Meg vagy vele elégedve ? FOV ban is egész szép előrre lépés?
Várok már én is nagyon egy jó lézeres követős headset-et , de sajnos még nem jött el..
G2 őt és sima Vive ot használok mellé követésre..

Más :
VR moddolt játékoknál Open XR ban tudom használni a G2 őt és át is tudom állítani a renderelést steam VR ra is.. Persze OPEN XR módba majd 1,5 X magasabb az fps.
Néztem a régi Vive on is ott! csak steam VR renderelést enged alacsonyabb felbontáson gyengébb a renderelés . HIába állítom át a luke ross VR mod ot OpenXR ba nem engedi Vive alatt
Ez azért van mert lézeres steam VR headset vagy valahogy be lehet állítani erre?
Vive Pro 2 re is be lehet Open XR állítani? és hogy kell valami extra program alá?

(#52027) beci43 válasza izomman1 (#52025) üzenetére


beci43
senior tag

13600K-val nincs baj, bármelyik tesztet nézed, fej-fej mellett halad a 13900K-val játékok alatt.
Ha komolyabb dolgokra kell a proci választhatsz erősebbet, de játékra sztem felesleges.

(#52028) proly01


proly01
őstag

Tudna valaki ajánlani platform játékokat? :R

....Pr:)ly....

(#52029) Crus válasza izomman1 (#52022) üzenetére


Crus
őstag

Viszont 1100€-ért nem igazán kapsz olyan 4080-at, aminél borítékolható a 6-8 éves üzem. Ha Asus ROG Strix, vagy MSI Gaming X Trio a kártya, akkor nem szóltam, de erősen kétlem, hogy ilyeneket 1100-ért meg lehetne csípni. A többinél a 6-8-hez nem kis szerencse fog kelleni...

Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc

(#52030) pRoject22 válasza Jinxb1rd (#52020) üzenetére


pRoject22
őstag

HTX Vive XR Elite, Wifi6 + USB C.

¯\_(ツ)_/¯

(#52031) Raymond válasza pRoject22 (#52030) üzenetére


Raymond
félisten

1399EUR es egyelore csak elorendelheto, ezek nem elhanyagolhato reszletek :)

[ Szerkesztve ]

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

(#52032) fatal` válasza pRoject22 (#52030) üzenetére


fatal`
titán

Elvileg nem natív.

(#52033) pRoject22 válasza pRoject22 (#52030) üzenetére


pRoject22
őstag

HTC-t akartam írni amúgy :D

¯\_(ツ)_/¯

(#52034) izomman1 válasza beci43 (#52027) üzenetére


izomman1
senior tag

Nincs másra szükség csak játék 13600 K lesz ez is eldőlt .. Sajnos nem a legmárkásabb a 4080 de reméljük bírni fogja a hütését ezeknek elég jól megtervezték nem melegszenek úgy mint a 3080 asok..

(#52035) kzolee216 válasza izomman1 (#52034) üzenetére


kzolee216
aktív tag

Nekem az Asus TUF 3080 OC max 63 fokos. :D Nem mondanám azt se melegnek.

[ Szerkesztve ]

(#52036) ad4m1337


ad4m1337
aktív tag

Sziasztok!

Elkészítettem a "home by me" amatőröknek szánt lakberendező szoftverrel a lakástervünket, és elvileg lehetőség van VR körbemenni a 3D tervben.

Elkezdtem emiatt gondolkodni, hogy beszerezzek egyet... az Oculus Quest2 -t néztem ki. Hogy áll most a VR piac? Érdemes belevágni vagy inkább a polcon fog porosodni? Milyen területeken tudom kihasználni? Egyszer próbáltam egy ilyen zenés jatékot, valamilyen saber volt a neve, tetszett, de az ilyen játékokon kívül van még benne lehetőség?

Egyszer mindenképpen akarok venni, várjak meg pár évet amíg teljesen kiforrja magát a technológia vagy nem igazán fog tömegesen elterjedni. Ki hogy látja ezt aki mar régóta használja?

:R :R :R

(#52037) kiskuplung válasza ad4m1337 (#52036) üzenetére


kiskuplung
őstag

Lakástervezést én is csináltam, mert asszony el nem tudta képzelni 3D-ben az új házat, és így meg a saját lábaival be tudta járni mérethelyesen.

Arra, hogy érdemes-e én csak ezt a régi képet tudom elővenni :)

(#52038) ericdrawen74


ericdrawen74
senior tag

Üdv!
Alyx-ben, hogy tudom eltüntetni az oculus quest 2 controllereit?

Olyan világ jön, amikor mindenki gyanús, aki szép. És aki tehetséges. És akinek jelleme van… A szépség inzultus lesz. A tehetség provokáció. És a jellem merénylet!… Mert most ők jönnek… A rútak. A tehetségtelenek. A jellemtelenek. (Márai Sándor)

(#52039) PROTRON válasza kzolee216 (#52035) üzenetére


PROTRON
addikt

De a vram modulokat is figyeled?
Mert nem a GPU csip hűtésével szokott a gond lenni a 3080 és a 3090 alap változatainál, hanem azzal hogy sok esetben a hátoldalra kerül a vram csipek fele és azok nem kapnak légáramból, hanem csak egy hőelvezető lap van rajtuk rosszabb esetben belső hőcsöves elvezetés nélkül és simán felmennek 110-120 fokra amikor épp ki vannak hajtva.

Persze ha ennél minden memória modul az alap oldalon van akkor nem kéne ilyen gondnak lennie.
Ezért vettem TI-t a sima 3090 helyett (persze semmi másért, csak ezért ááá dehogy másért... :D ), mert annál már minden egy oldalon van.

Elméletileg nincs hülye kérdés...az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.

(#52040) kzolee216 válasza PROTRON (#52039) üzenetére


kzolee216
aktív tag

Igen, tudom. Nekem az is szerencsére rendben van. Max 85 fokos volt a memória. A gépházam brutál nagy és a hűtésre kifejezetten odafigyelek (6 venti csücsül benne) :D

[ Szerkesztve ]

(#52041) Csavez™ válasza Csavez™ (#48368) üzenetére


Csavez™
veterán

A 4090 -hiányzott a pro2 mellé, szemenkénti 4952x4952 -es felbontás max. grafikai beállítással viszi a dr2-t, msaa nem is kell már, valami brutál ez a vga. :)

[ Szerkesztve ]

(#52042) PROTRON válasza Csavez™ (#52041) üzenetére


PROTRON
addikt

Bocs hogy tudatlan vagyok, de melyik "Pro 2" tud szemenként 4952x4952 felbontást?

Elméletileg nincs hülye kérdés...az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.

(#52043) Csavez™ válasza PROTRON (#52042) üzenetére


Csavez™
veterán

sry. vive pro2, az a steam vr 100%-os felbontása.

(#52044) Márton válasza PROTRON (#52042) üzenetére


Márton
nagyúr

Hát a Saomi :DDD

Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"

(#52045) Raymond válasza PROTRON (#52042) üzenetére


Raymond
félisten

A Vive Pro 2-nel a szemenkenti felbontas 2448x2448 de a SteamVR ha aktiv az Auto resolution akkor azt is figyelembe veszi a 100%-nal hogy milyen a GPU-d es gondolom egy 4090-el ratolt rendesen es nem a regi standard 1.4x szorzot hasznalja.

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

(#52046) wrrs válasza Csavez™ (#52041) üzenetére


wrrs
tag

Sajnos az én gépemből is egy csomó mindenhez hiányzik egy 4090-es, de leginkább a lelki békémhez és ahhoz, hogy tudjam, jól keresek. Mivel nincs, frusztráltan állapítom meg, hogy sz@r a fizum. :)

(#52047) PROTRON válasza Raymond (#52045) üzenetére


PROTRON
addikt

Köszi, ez az info hiányzott.
#52046 wrrs
Nekem nem sz.r a fizum, sokat keresem, csak sose találom. :D
Meg hát a melóm sem sz.r, tele van fűtve szexualitással...sz.pat a meló és ba..ogat a főnök. : O

[ Szerkesztve ]

Elméletileg nincs hülye kérdés...az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.

(#52048) Csavez™ válasza Raymond (#52045) üzenetére


Csavez™
veterán

Akartam írni, hogy te majd elmagyarázod. :R

(#52049) Busterftw válasza Crus (#52029) üzenetére


Busterftw
veterán

Ada topikban mondjuk epp az Asusnak nincs jo hire, foleg a CW miatt.
MSI-bol is van par problemas, ami a hutest illeti. (pl AIO)

Szoval ezt a "markas" "nem markas" dolgot en elengednem, a 4000 szeriaban akkorak a hutok hogy kb tokmindegy melyiket veszed. Olyat meg nem hallottam, hogy a GPU die meghalt volna 6-8 even belul.

(#52050) Crus válasza Busterftw (#52049) üzenetére


Crus
őstag

Ha előfordul CW, az VR témában nem releváns, hiszen örülünk neki, amikor 90 frame van (ott nincs CW, vagy extrém ritkán). A CW magas frame értékeknél jelentkezik, másrészt VR esetén bajosan lehetne meghallani.

Van 4070TI PNY, meg Inno márkában 400k alatt, meg van 50-60k-val többért Asus és MSI. Érdemes megnézni a garis számokat általánosságban is. Ezek a "budget" márkák jóval nagyobb arányban hajlamosak dögleni. Az meg, hogy pl. az Asus is minőségi alkatrészekkel dolgozik ilyen Rog Strix kategóriájú termékeinél az nem kérdés, hanem tény.

Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.