Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-06 17:10:11

LOGOUT.hu



Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#36001) kiskuplung


kiskuplung
őstag

Egész jó kis összehasonlítás a HP G2 és az Oculus trackingjéről (6:05-től kezdődik, addig is pofázik a srác)

HP Reverb G2 | TRACKING (in depth) with direct comparisons to the Oculus Quest

Itt az elején azt csinálja, hogy szép lassan mozgatja a kezét mixed realityben, és amikor látszik, hogy a keze továbbmegy, de Beat saberben megáll a markolat a levegőben, na odáig tart a kamera látószöge.

Nyilván suhingatás közben ez nem annyira nagy baj, itt most direkt ki akarta akasztani.

(#36002) fronxie válasza Dyingsoul (#35998) üzenetére

Nyomtam kb 1 óra Alyx-ot az új pánttal, ha nem húztam meg eléggé azért hirtelen fordulásnál picit mozgott a HMD, de rátekertem még egyet és teljesen jó volt, nem szorított, nem mászott arrébb a fejemen, teljesen kényelmes.

Nem nyom, teljesen puha, arról nem is beszélve hogy végre ha le kell vennem hívnak vagy valami pikk-pakk kitekerem és egyből letudom venni, másikkal valahogy úgy éreztem óvatosnak kell lenni, ne csapjam oda a pántot véletlen a lencséhéz vagy bármi.

A kis "lyuk" amit beszéltünk a tarkómnál meg jobb is játéknál, hátradőlve fotelbe tényleg totál off sajnos...

#35998 Dyingsoul -
Nekem van egy ilyen, mások a ráfogatók rajta de hibátlan és teljesen használható volt az is.
Csatolok képeket: [kép] [kép]
Plusz ha maradsz a gyári pántnál nyomhatsz ilyet is, TPU-ból
Csak sajnos ez a másik új pánthoz már nem jó. :(

#35999 kazmerr -
Megmondom őszintén engem lehet érdekelne, mindig hangfalamon tartom vagy épp ahol ráfér rendesen, jobb lenne egy valamin, CV1-hez volt asztalra rögzíthető tartom de totál nem passzol, van egy gitárokkal foglalkozó meg gyártó ismerősöm szóval ráerőszakolnám magam hogy csináljuk meg. :DD

[ Szerkesztve ]

"Mindegy, hogy egy centivel nyersz, vagy egy mérfölddel. Ha nyersz, nyersz."

(#36003) kazmerr válasza kiskuplung (#36001) üzenetére


kazmerr
aktív tag

12:10-től érdekesebb...
A prediktív követés. izgalmasabb, mert ott látszik hogy követ, amikor lát és amikor nem. De a videós srác jól kitatlálta, ez egy jó teszt arra hogy megmutassa hogy van probléma, vagy nincs.

(#36004) kiskuplung válasza kazmerr (#36003) üzenetére


kiskuplung
őstag

Jaja, a többi érdekesebb. Random találtam YT-n, gondoltam megosztom. A lényeg, hogy igazából semmi baja a G2 trackingnek. De azért van pár mágikus tulajdonsága az Oculus megoldásának :)

(#36005) Dyingsoul válasza kazmerr (#35999) üzenetére


Dyingsoul
Topikgazda

Lol na egy ilyet lehet én is készítek, mert hánykolódik itt a szobában. A Ravaszok egyébként elférnek, nem nyomódnak be?

- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

(#36006) Raymond


Raymond
félisten

Kiprobaltam a Link-nel feltolni a bitrate-et 150Mbps-re (max ajanlott) Prefer Quality (2064x2272 felbontas) mellett meg ha a Quest-em meg mindig csak v20. Azert valamivel jobbnak tunt a kep, de kell meg par teszt hogy kizarjam a placebot. Majd valami AC es PC2, azok meg tudjak szivatni az encoder-t.

Ami erdekes meg hogy VD-nel nem mindegy milyen jatekrol van szo es milyen a bitrate, az encode es a decode latency is valtozik. Az encode random jatekonkent a decode pedig a felbontas es bitrate novelesevel novekszik. A Link-nel viszont stabilak a szamok jatektol es bitrate-tol fuggetlenul. Ott az encode 2-3ms, a transfer 4-6ms a decode pedig 8-9ms stabilan.

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

(#36007) Geradossz


Geradossz
aktív tag

Ez ám a sebesség 22:06-kor írtam nekik az Asgardal kapcs, 22:10 kor mar rajta volt az accon xd

(#36008) murphy84


murphy84
tag

Én 5 napja kérvényeztem, akkor egyből jött válasz, elküldtem az adataimat, azóta semmi. A poén az hogy pénteken vettem pár játékot, amikből kettőre kértem vasárnap refoundot, arra nem jött semmi reakció, csak látom a store-ba újra pénzbe kerülnek, de még csak egy rohadt emailt se küldtem. Eléggé idegesítő ez számomra....

(#36009) a2d2 válasza murphy84 (#36008) üzenetére


a2d2
addikt

Detto.
Lehet nyitok egy új ticketet.

A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt

(#36010) Jinxb1rd


Jinxb1rd
addikt

Az tudjátok hogy elolvasni is kell a leveleket, tehát ha mindenki kétszer annyi levelet küld, az majdnem kétszer akkorára megnyújtja az ügyintézési időt? Tehát lehet azért nem válaszolnak neked, mert valakik mások is írtak még egy levelet, amit szintén idő :U Meg most mindenki Asgardot akar asap. Új ticket nyitás is tippre felesleges...

Példának okáért a cégnél ahol dolgozok, ha a főnök külön küldi a leveleket meg mindenki, akkor kb másfél óra szokott lenni csak a 10-15 levél adminisztrálása, míg ha felfűzte volna, akkor fél óra.

7 napot minimum várnék a helyetekben.

[ Szerkesztve ]

We are only Stardust...

(#36011) barcalaci84


barcalaci84
őstag

tipp:
dugjátok rá a linket és keressetek rá a storeban az Asgardra ...
szerintem már ingyen fogja hozni nektek

(#36012) Williamgrant válasza barcalaci84 (#36011) üzenetére


Williamgrant
veterán

PC-n be se tudok lépni, mert hiába lépek be az adott facebook fiókba, utána is az oculus.com-on dobálja fel a login ablakot. Egyszerűen szar a weboldaluk. :W
A legegyszerűbb:
Mobilon belépsz, bal felső sarokban a legördülőben kiválasztod a Rift / Rifts menüt és voilá, ott van a storeban Purchased állapotban a game.

Ide valami nagyon nagy bölcsességet fogok írni, csak egyelőre még nem tudom mit mert olyan sűrűn nem nézegetek világmegváltó idézeteket. Pedig a világnak nagy szüksége lenne a megváltásra, kezdetnek mondjuk egy örök PH előfizetés mindenkinek jól jönne. PornHub. Nem Prohardver. :D

(#36013) barcalaci84 válasza Williamgrant (#36012) üzenetére


barcalaci84
őstag

én életemben nem léptem be pc-n a weboldalukra szerintem :)

én arra gondoltam h link bedug és az oculus softwareben megnézed a store-t (igazából ehhez összedugni se kell , azt csak azért javasoltam , mert az is feltétel az ingyen Asgardra h használj linket q2 höz)

(#36014) a2d2 válasza Williamgrant (#36012) üzenetére


a2d2
addikt

Legalábbis neked :)
Én kb minden nap felcsattintom Questet a kábelre, hátha, de nem akar aktiválódni a fiókomon.

@Jinxb1rd: így hogy van akinek 2 perc alatt megcsinálták nem hiszem hogy a túlterhelés miatt nem aktiválták nekem. Pedig kb elsők között kértem itt. Legalább válaszolnának a levelemre.

A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt

(#36015) Williamgrant válasza a2d2 (#36014) üzenetére


Williamgrant
veterán

Nem volt kábelen egyszer sem az igénylés óta a hmd. Szóval szerintem nincs összefüggés.

Ide valami nagyon nagy bölcsességet fogok írni, csak egyelőre még nem tudom mit mert olyan sűrűn nem nézegetek világmegváltó idézeteket. Pedig a világnak nagy szüksége lenne a megváltásra, kezdetnek mondjuk egy örök PH előfizetés mindenkinek jól jönne. PornHub. Nem Prohardver. :D

(#36016) Raymond válasza Williamgrant (#36015) üzenetére


Raymond
félisten

Szerintem sincs, ha kioldjak es megkapod a jatekot akkor az a fiokon keresztul tortenik, a HMD szeriaszam es a szamlat ezert kell elore bekuldeni.

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

(#36017) kiskuplung válasza a2d2 (#36014) üzenetére


kiskuplung
őstag

Költesz Te rendesen a Storeban? Hm? Vagy csak vered az asztalt az ingyen játékért? Hm? ;)

Nem csodálom, ha hátrasorol az ügyfélfontosság-o-méter Zuckerbergéknél ;)

(#36018) Jinxb1rd válasza a2d2 (#36014) üzenetére


Jinxb1rd
addikt

Ma elvileg megjön a headsetem, szóval kíváncsi leszek, hogy nekem beaktiválja-e. ;]

We are only Stardust...

(#36019) gulasoft


gulasoft
őstag

Nálunk úgy volt, hogy nem volt semmi a store-ban. Rájöttem, hogy az asszony accountjára kértük. Kiléptem a facebookból, beléptem ugyan azon a gépen az asszony facebookjával, és láss csodát ott volt az Azgard. Utána gépen lehetett telepíteni, a gépen futó oculus szoftverrel. Azt nem tudom, hogy ha kilépek a facebookról a gépen, és mondjuk magammal lépek le látszani fog e, de szerintem nem. Nem én kaptam /vettem meg, hanem az asszony. Ezért baromság ez az fb accounthoz kötés, mert egy gépet általában egy ember használ, míg egy fejszettet is többen használnak. Eddig volt egy oculus login a fejszetthez, és a gépen nem kellett ki be lépkedni, most meg fb accounthoz köti, és az elég szar, hogy az asszony fb-belépése kellett ahhoz, hogy az Azgardot le lehessen tölteni a gépemre. (Az övé céges, oda nem is lehet felrakni, meg el sem bírná)

Discord:https://discord.gg/JkRTcgf

(#36020) a2d2 válasza Jinxb1rd (#36018) üzenetére


a2d2
addikt

Mondjuk nem mintha sietnék, mert kb 4k felbontást 90FPS-el nem fog tudni produkálni a 1070, de még 72FPS-el sem Asgard alatt.
Szerintem ez tavaszi játék lesz nálam.
Csak azért nem szép dolog így kussolni és nem válaszolni, na.

A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt

(#36021) joss68 válasza a2d2 (#36020) üzenetére


joss68
tag

Sziasztok!
Próbáltam Steamról elinditani VR-ban a Rise of the Tomb Raidert.El is indul szépen a steam home-ból, viszont a szemüvegen csak a töltő képernyő van miközben a pc monitoron ott a játék.Minden más game eddig rendesen betöltődött.Valahol azt irják hogy rendszergazdaként inditva a steam vr-t megoldhatja a problémát.Valaki találkozott már ezzel?Egyébként a stereoscopic módban olyan mint moziban mikor 3d-s filmet néznél.OQ2-ben.

(#36022) Márton válasza a2d2 (#36020) üzenetére


Márton
nagyúr

De nektek már van V23, nem?
Én meg azt várom, Asgard's már van, de még nincs helyem telepíteni. LOL

Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"

(#36023) paler


paler
aktív tag

Sziasztok VR guruk!

A WMR-es szemcsik milyen fényviszony mellett működnek még hibamentesen? Pl. ha a szobában kislámpa világít, esetleg még mellette a monitor ad fényt, akkor szimulátorozásra alkalmas egy ilyen eszköz? Letudja jól követni a fejmozdulatokat?

JBL Synthesis -> Egy hangrendszer mind fölött, egy hang kegyetlen, egy a nyomorba dönt ( árával biztos), bilincs az Egyetlen

(#36024) Raymond válasza paler (#36023) üzenetére


Raymond
félisten

En ugy tapasztaltam nem kell neki sok vilagitas. Persze nem tudom megmondani mit jelent nald a kislampa+monitor (hogy ez mennyi feny) de hasznaltam aranylag sotetben is (ahol a jatekteren proplema lett volna papirrol valamit leolvasni).

#36022 Márton

A PC-n megvan de a Quest-en nem jott meg. Helyrol meg annyit hogy egy hete itt az asztalon mellettem a 2TB WD Blue 3D, lassan bele kene rakni a gepbe...

[ Szerkesztve ]

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

(#36025) barcalaci84 válasza a2d2 (#36020) üzenetére


barcalaci84
őstag

nekem mikor elromlott a kontrollerem akkor 8 nap múlva válszoltak h mostmár esetleg érdekelné őket h mi a probléma és szívesen segítenének :)
persze már addigra rég visszaküldtem amazonra és már a pénzt is visszaküldték rég

(#36026) Dyingsoul válasza barcalaci84 (#36011) üzenetére


Dyingsoul
Topikgazda

Én nov 17-én vásároltam a 2db Quest 2-t OCUK-ről, az aktiválás pedig november 27-én történt meg, automatán ingyenesnek mutatta így is az Asgard-ot. Egyiket magamnak, másikat új felhasználónak akinek már volt Facebook accja de soha nem volt semmilyen VR cucca.
A Questet felsetupoltuk (mobilappal, hálózattal, mindennel). Utána telepítettük az Oculus alkalmazást PC-re, rákötöttük sima Type C kábellel gépre, bejelentkezett és a store-ban kikeresve az Asgard-ot ingyenesnek is mutatta.

Csak azért írtam le ilyen hosszan, hogy mielőtt bárki ticketet küldene csinálja végig a Quest setupolást és csekkolja PC-n az Oculus Store-t mielőtt bármilyen ticketet nyitna mert úgy tűnik a rendszer működik. (Azt nem tudom milyen esetekben kell tényleg az Oculus supporthoz fordulni, hogy hogyan fordulhat elő az, hogy valaki nem kapja meg.)

[ Szerkesztve ]

- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

(#36027) a2d2 válasza Dyingsoul (#36026) üzenetére


a2d2
addikt

Igen, mert te a hivatalos akciós időn belül aktiváltad a Questet, én viszont előrendeltem.

A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt

(#36028) Dyingsoul válasza kazmerr (#36000) üzenetére


Dyingsoul
Topikgazda

Elkészült a pántom, igaz az egyik bütyök sajna hibás lett, de így is megtartja a pántot (Lehet visszaragasztom epoxyval, mert kinyomtatta csak leesett mert nem volt elég jó a tree support.)

Egy röpke pillanatra felpróbáltam, de sokáig nem volt rajtam, mert melózom. Döbbenet, hogy mennyivel kényelmesebbé tette a Quest 2-t ez a fejpánt mod. Nagoyn jó, kényelmes lett az egész és még le sem kellett csiszolni. Az utómunka annyi volt, hogy leszedtem a supportot. :))

Ennek ellenére lehet az általad linkelt verziót is elkészítem, van powerbankom és ki tudja mikor jön jól a hosszabb üzemidő. :)

- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

(#36029) Márton válasza Dyingsoul (#36028) üzenetére


Márton
nagyúr

Na, akkor lehet hamarosan jön a következő megrendelésed :)

Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"

(#36030) murphy84 válasza a2d2 (#36009) üzenetére


murphy84
tag

Én most nyitottam egy új ticket-et, egyből azzal indítottam, hogy küldtem az adatokat is és csatoltam a számlát is, kb 20 perc és jött is a válasz üzenet, hogy köszönik a felkeresést és az adatokat, aktiválták a játékot a fiókomban, gyorsan meg is néztem az oculus appon, egyből megjelent, már tölthetem is (Rá volt kötve közben kábellel a gépre a q2)
Már csak a játékok visszatérítésére kéne reagálniuk, az meg azért bosszantó, mert a semmire áll benne a pénzem, de majd csak reagálnak arra is!

(#36031) paler válasza Raymond (#36024) üzenetére


paler
aktív tag

Köszi az infót :R
A kis lámpa egy 40W-os izzóval van szerelve, a monitort pedig egy 29" 21:9 monitor kb.60-80cm a szememtől. Én általában olyan 17-20óra között szoktam vezetni, és a téli időszakban ilyenkor már sötét van a lakásban. Ez miatt érdeklődtem hogy okozhat-e ez bármi problémát egy autószimulátornál.

JBL Synthesis -> Egy hangrendszer mind fölött, egy hang kegyetlen, egy a nyomorba dönt ( árával biztos), bilincs az Egyetlen

(#36032) a2d2 válasza murphy84 (#36030) üzenetére


a2d2
addikt

Én is írtam most nekik egy vadi újat, 5 perc múlva rajta volt a számlámon. Kábel sem kellett, teló mutatja hogy purchased.

A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt

(#36033) a2d2 válasza barcalaci84 (#35891) üzenetére


a2d2
addikt

Én gyorsan letöltöttem a Kodi-t, leszedtem rá HBO Go-t, de ott is a kép helyett csak mindenféle kriszkraksz jön be. Szóval másolásvédelem itt is :(

A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt

(#36034) speppi


speppi
csendes tag

G2 hír. https://h41201.www4.hp.com/WMCF.Web/de/de/promotion/11471/Start/
Kedves német, osztrák és svájci VR közösség
A HP Reverb G2 VR headset előrendelőinek hosszú várakozási ideje miatt ürügyként 50 EURO / CHF készpénz-visszafizetést ajánlunk Önnek.
Keményen dolgozunk ezen a helyzeten.

Minden olyan előrendelés érvényes, amelyet a megfelelő előértékesítő kereskedőknél adtak le 2020. szeptember 24. előtt és előtt.

Cash-back kezdési dátum: 2020. november 27.
Cash-back date: 2021. január 31.
Hivatalos kereskedők: bestware (de), hpstore (de), 0815 (at), Brack (ch)
Csak hivatalos forgalmazók számlái, A megrendelés átvételének dátuma látható.
:DD

(#36035) Raymond válasza speppi (#36034) üzenetére


Raymond
félisten

Ez egyelore problemas lesz mivel csak a AT/CH/DE lakhelyel es bankszamlaval rendelkezok tudjak igenyelni az itteni hozzaszolasok szerint [link] Nem fogadja el az IBAN-t ha nem a harom adott orszag kodjaval kezdodik. Kell ezzel a HP-nak meg egy kort futni.

Tehat az a "Kedves német, osztrák és svájci VR közösség" mondatot ott a weboldalon szo szerint ertettek...

[ Szerkesztve ]

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

(#36036) Dyingsoul válasza Márton (#36029) üzenetére


Dyingsoul
Topikgazda

Pár kép kedvcsinálónak :D

- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

(#36037) gulasoft válasza speppi (#36034) üzenetére


gulasoft
őstag

Kapott már bárki itthon G2-őt? Lassan már urban legend lesz. Nagyon szar kezdés ha ez ilyen, hogy most már 50$-át visszaadnak, az azt jelenti, hogy nem tudják szállítani. Vajon lesz visszahívás is?

Discord:https://discord.gg/JkRTcgf

(#36038) gulasoft válasza Dyingsoul (#36036) üzenetére


gulasoft
őstag

Hmm. Ez csak egy ilyen karika?

Discord:https://discord.gg/JkRTcgf

(#36039) sheep válasza paler (#36031) üzenetére


sheep
addikt

Nálam 2x 100w van a falon a monitor felett, plusz a monitor világítása, és a plafonon is egy 100w -os. Ezeket direkt a vr miatt vettem hogy legyen elég fény. Ha sötét van és repszimezek ezeket mind felkapcsolom, de még így sem 100% a követés. Sokszor ugrál a kép vagy elveszti a centert ülés közben, és ez zavaró tud lenni mert állítgatni kell.
Autónál talán nem kell annyit forgatni a fejed, repszimnél viszont folyamatosan és ott azért zavaró.
Ha van természetes napfény akkor viszont semmi probléma.
HP Reverb

[ Szerkesztve ]

MSI MPG Z390M GAMING EDGE AC, I7 9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , G.Skill Aegis 32gb 3200 DDR4, HP Reverb G2 VR

(#36040) Raymond válasza sheep (#36039) üzenetére


Raymond
félisten

Akkor lehet azert problemas a kovetes. A kamerak it a lathato fenyt hasznaljak nem infra mint a Rift/Quest es ha tul sok a feny akkor problemas lehet. Talan kapcsolj ki kettot a harom 100W-bol.

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

(#36041) a2d2 válasza Dyingsoul (#36036) üzenetére


a2d2
addikt

Jól néz ez ki, sokat számít hogy lent is rákapaszkodik a tarkóra. Plusz szerintem ezzel még simán lehet fekve filmezni.
Nálunk sajna nem jöhetett szóba mert sokszor adogatjuk egymásnak gyerekekkel és maga a pántállítás a macerás kicsit. Kellett ez a tekerős lehetőség.

A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt

(#36042) Jinxb1rd


Jinxb1rd
addikt

komolyan mondom, valahányszor érkezik egy Oculus, annak a doboza egyre kisebb. Először azt hittem kiszedték belőle a tartalmát, olyan könnyű volt. :DDD

We are only Stardust...

(#36043) gulasoft válasza Jinxb1rd (#36042) üzenetére


gulasoft
őstag

Tudod könnyebb a fejszett van 84 grammal :-)

Discord:https://discord.gg/JkRTcgf

(#36044) paler válasza sheep (#36039) üzenetére


paler
aktív tag

Köszönöm a választ :R
Hm, ez érdekes... lehetséges hogy próbára berendelek egy Q2-t, és majd meglátom mennyire problémás a követès nálam.
Valaki tud olyan webshopot, ahol Best áron lehet hozzájutni Q2-höz (64 vagy 256Gb legyen :F )? Létezik olyan áruház ahol 30 nap a visszaküldèsi idő?

JBL Synthesis -> Egy hangrendszer mind fölött, egy hang kegyetlen, egy a nyomorba dönt ( árával biztos), bilincs az Egyetlen

(#36045) s7evcsenko válasza Jinxb1rd (#36042) üzenetére


s7evcsenko
addikt

Én is ebben a pillanatban vettem át. :B

#35742Vaze:
:R

"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."

(#36046) a2d2 válasza paler (#36044) üzenetére


a2d2
addikt

Bármelyik amazonon január 31-ig ingyen visszaküldheted ha nem tetszik. Én mindenképp azt ajánlom.

@s7evcsenko: most ez meg mi ez a kavarás már megint? :DDD Vagy eladásra megy?

[ Szerkesztve ]

A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt

(#36047) kiskuplung válasza s7evcsenko (#36045) üzenetére


kiskuplung
őstag

Akkor légyszi rakjál be róla egy képet mert különben nem hisszük el ;)

(#36048) Raymond válasza paler (#36044) üzenetére


Raymond
félisten

Q2 = Quest 2

Biztos errol van szo? Mert eredetileg a WMR-t kerdezted es a kollega es az en valaszaim is arra vonatkoztak. Nem a Reverb G2-re gondolsz?

[ Szerkesztve ]

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

(#36049) barcalaci84 válasza paler (#36031) üzenetére


barcalaci84
őstag

nálam semmi hiba nem volt ...
szimezéshez még a kis lámpa se kellett...
elég volt a tv fénye...
ha a lámpát bekapcsolod akkor ne irányitsd közvetlenül rá és akkor hibátlan lesz...
(a túl sok fény se jó , hisz elvakítod a kamerákat)

ez wmr-re és q2-re is igaz...

[ Szerkesztve ]

(#36050) barcalaci84 válasza Jinxb1rd (#36042) üzenetére


barcalaci84
őstag

nekem is pont ez jutott eszembe mikor hozta a futár:)
aztána kis dobozból előkerült egy még kisebb :)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.