Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-06 17:10:11

LOGOUT.hu



Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#55001) Aki21 válasza kiskuplung (#55000) üzenetére


Aki21
aktív tag

Akkor mégis csak hozzák ma a cuccot ups-sel? Nekem már08:30óta Gyórón van. Lehet akkor még esély hogy kihozzák ma? 😊

(#55002) bali777 válasza Raymond (#54999) üzenetére


bali777
aktív tag

Ez nagyon komoly. Ilyesmiben reménykedtem már a Q2-nél is :C

Meta Quest 3

(#55003) section9 válasza kiskuplung (#55000) üzenetére


section9
őstag

Nem akarlak elkeseríteni, de a UPS sajnos ilyen, elvileg még telefonszámot sem ad nekik az Amazon, úgyhogy nekem kellett felhívnom a UPS ügyfélszolgálatot, amikor egymás után három nap nem tudták kihozni a csomagot, pedig egész nap itthon ültem.

(#55004) Chal válasza kiskuplung (#55000) üzenetére


Chal
addikt

Az durva, és nálad mi látszik a trackingben, mikor érkezett be Vecsésre?

(#55005) Raymond válasza section9 (#55003) üzenetére


Raymond
félisten

Igen, sajnos ez ilyen. USA-bol es egyenesen az Oculus-tol rendelt cuccot siman itt hagytak az ajto elott. Az egyiknel meg csak nem is csengettek, a masiknal igen de mire kinyitottam az ajtot mar csak a csomag volt ott, a futar nem. Ujabb EU-s szallitasoknal amiket Amazon-rol rendeltem pedig csak neked adjak oda. Ha azt akarod hogy a szomszed atvegye akkor konkret nevet kell megadni elore, nem lehet hogy "hagy annal aki ajtot nyit". Hivni pedig nem hivnak fel, pedig sok eve meg Irorszagban az UPS futar engem mindig felhivott, mindegy hogy haza vagy a meloba ment a csomag.

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

(#55006) a2d2 válasza Aki21 (#55001) üzenetére


a2d2
addikt

Hozzák, hozzák! Én most felhívtam őket mert most már az amazon is azt írta hogy ma este 8-ig megkapom. Mondta a hölgy hogy igen, úton van Pécs felé és este 6 órára látja kb az érkezését! Lett volna pedig esélye Gyulának szerezni még pár Walkabout koronát hétvégén, de hát nem :DDD

A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt

(#55007) Aki21 válasza a2d2 (#55006) üzenetére


Aki21
aktív tag

Akkor lehet nekem is fel kellene hívnom? Nekem nem jött még semmi üzenet, hogy ma hozzák de 08:30óta Gyórón van akkor csak kihozhatnák. 3 órszágon keresztüljött tegnap délután fél 3óta még éjjel is akkor nehogymár itt hasaljon el magyarba.

(#55008) Njozsef1 válasza a2d2 (#55006) üzenetére


Njozsef1
csendes tag

A mogorva mindenségét. Az enyém még a világ végén van. Szombaton ezek dolgoznak? (UPS)?
Estimated delivery
Monday, October 16 by End of Day

[ Szerkesztve ]

Csak mert paranoid vagy, nem biztos, hogy nem üldöznek.

(#55009) Raymond válasza a2d2 (#55006) üzenetére


Raymond
félisten

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

(#55010) a2d2 válasza Aki21 (#55007) üzenetére


a2d2
addikt

Mondjuk neked akkor tényleg extrán expressz szállítás lenne.
Amazon mit ír? Ők is látják hogy áll UPS és frissítik az érkezési időt.
De ott van a tracking szám, amit be tudsz írni közvetlenül az UPS tracking oldalon, én azt figyeltem a héten.

@Njozsef1: ja, én azt hittem pesti vagy, azért írtam reggel hogy te tuti megkapod ma Vecsésről.

[ Szerkesztve ]

A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt

(#55011) kiskuplung válasza Chal (#55004) üzenetére


kiskuplung
őstag

Ugyanaz ami neked. De már beszéltem vele, azt mondta h se kapucsengő, se telefon nem votl megadva, így szegénynek esélye se volt. Lerakja egy felvételi ponton és mindjárt elugrok érte.

(#55012) Aki21 válasza a2d2 (#55010) üzenetére


Aki21
aktív tag

Amazonon is ugyan azt írja mint ups oldalán. Hétfőt ír am. Csak az a furi hogy tegnap délután indult el olaszból egész éjjel hozták ma ért magyarba azt itt meg sz*rnak rá. Ez azért kicsit elszomorító

(#55013) a2d2


a2d2
addikt

Azt meg tudjátok mondani hogy a Resident Evil 2 & 3 remake is ugyanúgy szenved a Biohazard féle kültéri rossz fényhatás effektustól?
Ezek ugye újabbak annál, nulláról újraépítve.
Na, csak mert Humble store-on most 10 dollár darabja.
Rákerestem melyiket kellene megvenni a kettő közül de nem lettem okosabb, úgy tűnik mindkettő jó: [link]

A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt

(#55014) BusinessGuy válasza kiskuplung (#55000) üzenetére


BusinessGuy
senior tag

Ugyan ez....
A vicc az hogy én cég cimre kértem ide napiszinten jár a futár.
Jött a levél hogy probléma van, felhívom ups-t hibas cim vagy címzett....Bediktálom..Minden stimmel.
"Helyettesítő kollega" a futár. Konkrétan szart idehozni, meg se próbálta....A telefonszámat megadni nem adják, fel nem hívják. Majd jövőhét....
Egy rohadt vicc ez a cég.

(#55015) a2d2


a2d2
addikt

Basszus nekem megérkezett.
De úgy hogy majdnem buktam ebéd miatt a mai kiszállítást, kb 3 percen múlott. Ha úgy döntök hogy délben megyek ki ebédelni akkor bukom. Mondta a srác is hogy nincs telefonszámuk, semmi, csak a cím.

Ezek szerint teljesen random hogy megéri-e az expressz kiszállítás. Én sima kiszállítást fizettem, de Aki21-nek pl nagyon hamar itt lesz az expressz.

[ Szerkesztve ]

A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt

(#55016) BusinessGuy válasza kiskuplung (#55011) üzenetére


BusinessGuy
senior tag

Beszéltél futárral? Hogy? Nekem ügyfélszolgálat nemhogy a számát nem adja ki, felhívni sem hajlandó.

[ Szerkesztve ]

(#55017) Aki21 válasza a2d2 (#55015) üzenetére


Aki21
aktív tag

Most hívtam fel az ügyfélszolgálatot. Mivel itt ahol lakom nem minden nap jön futár ezért majd csak hétfőn hozzák ki. :W hát elmennek ám a p*csába. Milyen egy cég ez te jó isten. Más futárcég nap mint nap jár itt.Sejtettem hogy ez lesz fél nap se kellett hogy olaszból ideérjen ebbe a putri országba meg bumm már el is b*szák az egészet. Gyönyörű mondhatom. Fél 9óta itt van magyarba.

(#55018) kiskuplung válasza BusinessGuy (#55016) üzenetére


kiskuplung
őstag

bocs, beszéltem VELÜK, a központi ügyfélszolgálatos nekem se volt hajlandó kiadni a futár számát, de mondta hogy berakják ilyen átvételi pontra, és mehetek érte. Az átvételi pontossal beszéltem.

(#55019) Aki21


Aki21
aktív tag

Ez az ups cég valami kritikán alluli. Elöbb visszahívtam őket mondom megkérem írják már rá a csomagra a számom hogy feltudjon hívni a futár ha jön azt tudjak szolni hova tegye a csomagomat mert nem leszek itthol hétfőn. Erre az ügyfélszolgálat válasza: nem hív fel a futár mert nem lett kérve az a szolgáltatás. Mondom akkor had adjak meg másik kézbesítési címet, erre a válasz majd ha megvolt azelső sikertelen kiszállítás utánna lehet változtatni csak. Más futárcégeknél ez nem igazán szokott problémát okozni de ezeknél. Botrány ez a cég. Na csak kapjam meg a csomagot. Azértékelésüket utánna 0ra fogom tenni:(((

[ Szerkesztve ]

(#55020) AeSDé Team válasza kiskuplung (#55018) üzenetére


AeSDé Team
őstag

Ez sem normális szerintem, a GLS ügyfélszolgálat pl. kiadja a futár számát, volt már hogy ez mentett meg attól hogy elkerüljük egymást.

Olasz, 128GB Quest 3 rendelés update: nekem ma reggel levonták az összeget, de még mindig nem "Shipped". Email sem érkezett. Azért remélem most már lesz valami :)

(#55021) GeneraL_XTX


GeneraL_XTX
veterán

Én jól benyaltam a német rendeléssel is, sehol semmi, naponta megy egy centit a orderből a dispatched felé a csík...... holott nekem már október 2 óta elő volt rendelve az olaszoknál....egy biztos soha többet semmit nem rendelek elő az amazonon az tuti. :((

(#55022) Raymond válasza a2d2 (#55015) üzenetére


Raymond
félisten

Gratula! :C

Csak meg egyszer megjegyzem a gyari strap nem igazan idealis egy gyerek fejre, a felso panton nincs eleg tepozar igy nem tudod a vegtelensegig huzni. A hatso reszt huzd le annyira amennyire csak lehet aztan azt a ket reszt ami felulrol jon huzod oldalra, attol szorul. Igy mar eleg magasan lesz a HMD a szemukon ahhoz hogy a felso panton meg beakad a tepozar.

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

(#55023) Raymond válasza Aki21 (#55019) üzenetére


Raymond
félisten

"Erre az ügyfélszolgálat válasza: nem hív fel a futár mert nem lett kérve az a szolgáltatás. Mondom akkor had adjak meg másik kézbesítési címet, erre a válasz majd ha megvolt azelső sikertelen kiszállítás utánna lehet változtatni csak"

Elmeletileg ha van vagy csinalsz MyUPS vagy hogy hijak fiokot akkor ott tudod valtoztatni, szamot megadni stb. En nem mentem vegig ezen anno, inkabb vartam es elmentem erte masnap atvenni az eloszoban.

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

(#55024) Chal válasza Raymond (#55022) üzenetére


Chal
addikt

Ez a Q2-vel is így volt már. Nálunk kséőbb megfordult egy Bobo, de mindenkinek csúszkált a tarkóján, így visszaküldtem. A Kiwi viszont nagyon bevált, a gyerkőcnek (9) is jó (mondjuk nem nagyon engedjük neki a VR-t, heti egyszer BS-ezhet 10-20 percet, hálisten nem is nagyon érdekli jobban).

A Kiwihez hétvégén nyomtatom én is a Q3 átalakítót, viszont időszerű lenne amúgy is a cseréje. Van most valami ajánlott, ami nem a Bobo, és van már belőle Q3 változat legalább bejelentés szinten?

UPS kapcsán még egy meredek sztori, mert felhívtam őket újra: a csomagom nekik is gyanús, hogy miért látszik úgy belül, hogy nincs még az országban. Szerintük itt lesz az, csak nem ment át a scanner alatt véletlenül.... Teendők: ha ma nap végéig nem jön meg, akkor hétfőn nap végéig LEHET, hogy megjön. Ha akkor sem, akkor a csomag majdnem biztos hogy eltűnt, tegyek panaszt az Amazonnál :D És mindez csak úgy fog kiderülni persze, hogy ülök itthon mint a jógyerek ma is és hétfőn is, "nap végéig".

[ Szerkesztve ]

(#55025) Tyrone89 válasza GeneraL_XTX (#55021) üzenetére


Tyrone89
tag

Én is okt 1. adtam le a rendelést, nekem is áll a csík a dispatched előtt. Semmi nem történik. Mondjuk én amúgy is megszívtam mert az 512est rendeltem. Úgy hogy nekem ez lehet hogy több hónap várakozás lesz ha addig nem törlik a rendelést..

(#55026) ericdrawen74


ericdrawen74
senior tag

Q3, kipróbáltam a Hubrist és a First Encounterst. Ahogy a kis űrhajó leszáll a szobában... ezt a kertben is meg kell néznem :)

Olyan világ jön, amikor mindenki gyanús, aki szép. És aki tehetséges. És akinek jelleme van… A szépség inzultus lesz. A tehetség provokáció. És a jellem merénylet!… Mert most ők jönnek… A rútak. A tehetségtelenek. A jellemtelenek. (Márai Sándor)

(#55027) Raymond válasza ericdrawen74 (#55026) üzenetére


Raymond
félisten

De a kertben milyen falakat (es foleg plafont) definalsz neki?

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

(#55028) Sirandrish


Sirandrish
legenda

Haliho mindenki!
Lenne pár kérdésem a Meta Quest 3ról...látom pörög a téma így remélem hamar kapok választ!
Látom sokan amazonról rendeltétek, és nem nagyon értettem, aztán átváltottam...tényleg 70K-val olcsóbb ha külfödről rendelem? Ekkora a szakadék? És ha már onnan venném, a gari hogy működne? Illetve honnan lenne érdemes? Amazon.co vagy .de?
Azt jól látom hogy az 512es verzió az kapufa? :D
Oh, és szemüvegesek tudják rendesen használni? A Quest 2 nekem pont fasza volt szemüveggel..

És a legfontosabb...biztos kipróbálnék pár címet, és végig is vinnék ezt azt, de javarészt Beat Saber lenne..
Még úgy is megérheti a felárat a 2höz képest?

Tudom ez egyéni referencia kérdése, de összességében tud annyival többet? Magyar viszonylatba kb dupla az ára jelenleg. Persze ha külföndi rendelést nézek, akkor nem is olyan vészes..
Bér egy elite strap így is úgy is kell, ahogy látom, mert ahogy kell, ezt a fejpántot is elqrták...

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#55029) ericdrawen74 válasza Raymond (#55027) üzenetére


ericdrawen74
senior tag

Ha kipróbáltam kint, majd elmondom :).

Olyan világ jön, amikor mindenki gyanús, aki szép. És aki tehetséges. És akinek jelleme van… A szépség inzultus lesz. A tehetség provokáció. És a jellem merénylet!… Mert most ők jönnek… A rútak. A tehetségtelenek. A jellemtelenek. (Márai Sándor)

(#55030) -Solt- válasza ericdrawen74 (#55029) üzenetére


-Solt-
veterán

Azért arra figyelj, hogy a lencsét ne érje napfény...

www.smart-bus.hu

(#55031) Márton válasza -Solt- (#55030) üzenetére


Márton
nagyúr

alien-ek nem jönnek nappal..

Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"

(#55032) GeneraL_XTX válasza Sirandrish (#55028) üzenetére


GeneraL_XTX
veterán

Igen, ennyivel olcsóbb külföldről, hogy miért azt a fantáziádra bízom :D Amazonról a gari ugyan úgy működik mint máshol, jelented a hibát, visszaküldöd ők meg vagy javítják, vagy küldenek egy másikat. Amazon.co.uk-ről sztem ne erendelj, mert már nem EU-s ország, a többi amazonon meg jelenleg nem kapható már a 128-as se. Szemüvegesek is ugyanúgy tudják használni persze.

De nagyrészt beat saberre amúgy teljesen felesleges a váltás.

(#55033) GL820


GL820
tag

Hát úgy tűnik én még várhatok rá. Rendeltem a Quest 3-al együtt egy head strapet is, ma kaptam emailt, hogy annak a várható szállítási ideje 17.-e, a Quest 3 meg 19. Naivan azt gondoltam, hogy egyszerre szállítják ki, de sajnos nem.

(#55034) gulasoft válasza Chal (#55024) üzenetére


gulasoft
őstag

Ne nyomtass. A q3 felén a falvastagság (ahol rásimul a q3-ra) cirka fél mili. Ráadásul látszik, hogy hozzávágta valahonnan, van benne egy csík, ahol nyomtatási iránytól függően magától eltörik. Szétvagdostam, megnöveltem 2-re összerakosgattam, este kipróbálom, mert azért vnnak kétségeim, hogy jól csináltamn e.
Nézd meg látod e, ha nem felrakom a thingiverse-re rajta van az eredeti és a módosított is.
[link]
Ugye a módosítottat kell kijelölni és kiexportálni, de ha találsz hibát a fenti alapján megcsinálhatod jobban is.

[ Szerkesztve ]

Discord:https://discord.gg/JkRTcgf

(#55035) Márton


Márton
nagyúr

Hoppá, hoppá!
"Read and play videos on a USB flash drive (FAT32 / exFAT / NTFS support)"

Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"

(#55036) kiskuplung


kiskuplung
őstag

Köszönöm mindenkinek a tartalmas hetet, akkor én most megkoronázom ezzel a remek képpel, sajnos pörköltszaftot nem találtam, csak fanszőrös padlót.

@Raymond: te elmész ezen az eye relief-en? A melléketl kép tanulsága szerint 2 kézzel benyomom oldalt, és a harmadik kezemmel kihúzom a face plate-et? :D

(#55037) kevike576 válasza GeneraL_XTX (#55032) üzenetére


kevike576
senior tag

Sztem mindegy hogy unios vagy nem
Most ez van az amazon.de-n:

Jöhetnek a rendelés törlés feedback-ek a fórumra !

Ps.: Grat kiskuplung :) :)

[ Szerkesztve ]

(#55038) Raymond válasza kiskuplung (#55036) üzenetére


Raymond
félisten

En kivettem az egesz faceplate-et es kulon allitottam az egyik aztan a masik oldalt.

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

(#55039) Tyrone89 válasza kevike576 (#55037) üzenetére


Tyrone89
tag

Hát erre már nincsenek szavak esküszöm.. Mi a franc értelme volt ennek az erőlendelésnek ha gyakorlatilag a semmire vették fel a rendeléseket? Jól megszivatták vele a népet...köztük engem is.

(#55040) fatal` válasza Sirandrish (#55028) üzenetére


fatal`
titán

EU-n belülről rendelj, az olaszról érdemes mert ott a legkisebb az áfa különbség (22 vs 27%).

Elvileg szemüveggel könnyebben használható, mert állítható a facial interface, nem csak egy plusz műanyag van, de én lencsét rendeltem elő (mondjuk HMD-t még nem :D).

A többi egyéni preferencia kérdése.

(#55041) gulasoft válasza Chal (#55024) üzenetére


gulasoft
őstag

Illetve megpróbálhatod a felső verziót is kinyomtatni mert az lehet már vastagabb anyaggal van. Kíváncsi lennék az eredményre.

Discord:https://discord.gg/JkRTcgf

(#55042) ericdrawen74 válasza -Solt- (#55030) üzenetére


ericdrawen74
senior tag

Figyeltem rá. Igen, kint egy kissé "magasan" van a plafon... Alyx-et újrakezdtem, közben lemerült. A kép élesebb, tisztább a 2-höz képest az biztos.

[ Szerkesztve ]

Olyan világ jön, amikor mindenki gyanús, aki szép. És aki tehetséges. És akinek jelleme van… A szépség inzultus lesz. A tehetség provokáció. És a jellem merénylet!… Mert most ők jönnek… A rútak. A tehetségtelenek. A jellemtelenek. (Márai Sándor)

(#55043) a2d2 válasza Raymond (#55022) üzenetére


a2d2
addikt

Milyen gyári fejpánt? :))
Most fejeztem be a barkácsolást.
Még egyszer hatalmas köszönet Njozsef1 fórumtagnak a régi Quest fejpántjáért!

[ Szerkesztve ]

A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt

(#55044) Dyingsoul válasza gulasoft (#54979) üzenetére


Dyingsoul
Topikgazda

A Magyar Posta tudod hogy működik?

- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

(#55045) murphy84


murphy84
tag

Nekem ma reggel 5-kor vonta le az olasz amaron a pénzt, megkaptam a követési számot is. Viszont én is express-be rendeltem ami 13-17.-ei szállítást írt, viszont most az amazon azt jelzi hogy 19.-e a várható érkezés.... Szintén október 1.-én rendeltem be! Lassan talán már összekapják magukat és mindenkinek feladják a csomagot! Gondolom azért is tették készlethiányosra, hogy a bődületes előrendeléseket ki tudják előbb szolgálni, így talán utolérik magukat :D Aki már megkapta annak GRAT!! és jó tesztelést a hétvégére! :)

(#55046) Njozsef1 válasza Chal (#55024) üzenetére


Njozsef1
csendes tag

Fazsa, az enyém is ott áll Nürnberben tegnap délután óta, nem moccan. Az expressz szállítás náluk annyit jelent, hogy 3 juróval többe kerül. Ennyi.

Csak mert paranoid vagy, nem biztos, hogy nem üldöznek.

(#55047) Njozsef1 válasza a2d2 (#55043) üzenetére


Njozsef1
csendes tag

Van még egy ugyanilyen fehér, ha kell. (azon nem kísérleteztem én sem.) :)

[ Szerkesztve ]

Csak mert paranoid vagy, nem biztos, hogy nem üldöznek.

(#55048) Dyingsoul válasza a2d2 (#55043) üzenetére


Dyingsoul
Topikgazda

Jól néz ki a kis szörnyeteg! :DDD

#55036 kiskuplung: Azért a HMD-t vedd ki belőle mielőtt a dobozt lábtámasznak használod! :))

Kíváncsi leszek a ti verdiktjeitekre, hogy szerintetek mennyire érte meg váltani Q3-ra, de azért ízlelgessétek a HMD-t nem kell elkapkodni. :)

[ Szerkesztve ]

- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

(#55049) a2d2 válasza Njozsef1 (#55047) üzenetére


a2d2
addikt

Uh az szebb lett volna :) De ez is tökéletes elsőre, bár este kezdem majd csak a játékot.
Köszi!

A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt

(#55050) Raymond válasza a2d2 (#55043) üzenetére


Raymond
félisten

Akkor mehet a First Encounters, Eleven es TotF! :)

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.