Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#64351) ubyegon2 válasza zsolt_64 (#64350) üzenetére


ubyegon2
nagyúr

A szociális rászorultságot a Kormányablak tájékoztatója szerint abban az esetben állapítja meg a járási hivatal, ha a kérvényező családjában az egy főre jutó havi jövedelem nem haladja meg az öregségi nyugdíj mindenkori legkisebb összegének 120%-át, tehát 34 200 forintot, vagy ha valaki egyedül él, és jövedelme nem haladja meg az öregségi nyugdíj mindenkori legkisebb összegének 150%-át, azaz 42 750 forintot, továbbá a családjának nincs vagyona.

Ezt nem tudtam, gyanítom a rászorultak se nagyon, de fentiek alapján egy egyedülálló a 47eft-s jövedelmével már fizethet. Engem meggyőztél. :K

Én amúgy 2x is fizetem(egyik az más személy utáni) meg egyszer jár is alapból. Nem voltam még soha munkanélküli sem, szóval nem amiatt zavar a dolog.

"Ez a pol pot háttérkép nagyon tetszett! " nekem azért kevésbé

Nekem a jó poen akkor is tetszik, ha mondjuk rám mondja valaki! Ez nagyon egyedi poen volt, el kell ismerni. ;] És Te hoztad ki a kollégából.

[ Szerkesztve ]

(#64352) Ringman válasza Parci (#64345) üzenetére


Ringman
nagyúr

btw ma 8€/db az ára

(#64353) zsolt_64 válasza ubyegon2 (#64351) üzenetére


zsolt_64
senior tag

tudom ez úgy nagyjából a hajléktalan kategória, de ezeket a szabályokat nem én alkottam.
Bár örökre emlékezetes marad számomra az egyik Kereszténydemokrata honatya kijelentése hogy 47500 forintból meg lehet élni. Pláne hogy abból még kifizetsz 7500 at tb-re

magyarázd már el hogy mitől olyan jó poén,esküszöm nem értem.
inkább szimplán belém akart rúgni..

[ Szerkesztve ]

(#64354) ubyegon2 válasza zsolt_64 (#64353) üzenetére


ubyegon2
nagyúr

Jogos, nem is akarom neked felróni!

A 47ezres szöveg több politikustól is elhangzott, nyomorodna meg mind egytől-egyig. Aki ilyet mond, mind rühes patkány.

magyarázd már el hogy mitől olyan jó poén,esküszöm nem értem.

Nem lehet egy poent elmagyarázni, nekem tetszett, persze aki magán érzi csattanni, annak elég ritkán szokott tetszeni! De ilyen, hogy pol pot háttérkép.....tényleg nem hallottam még, ez jó. :K

Enyhe csipésnek gondolom én ezt, nem belédrugásnak.

[ Szerkesztve ]

(#64355) Daffni2 válasza ubyegon2 (#64354) üzenetére


Daffni2
addikt

Na most akkor értelmezzük a táblázatot.

[lihttps://www.cdc.gov/mmwr/volumes/69/wr/pdfs/mm6936a5-H.pdfnk]

Ezek szerint a szövetmaszk semmilyen vírussal szemben nem véd egyik csoportban sem, az állandó maszkviselők betegszenek meg magasan a legnagyobb százalékban, lásd a közlemény táblázatát az 1261. oldalon, legalsó adatsor!

[ Szerkesztve ]

"Aki ad,az nyer"

(#64356) Micsurin válasza Daffni2 (#64355) üzenetére


Micsurin
nagyúr

Hu, azért ez erős volt.... :DDD

The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

(#64357) Corleone33 válasza Daffni2 (#64355) üzenetére


Corleone33
aktív tag

"Note: this report has been corrected. An erratum has been published"

:U

Szóval miről is beszélünk? Illetve egyvalamit meg kéne már érteni: a maszk fontos, de NEM önmmagában elég eleme a védekezésnek.

Az se egészen mindegy hogy az a bizonyos maszk:
-hány rétegű
-hogy hordja a delikvens
-cserél e maszkot időközönként/kimossa azt ha mosható vagy pedig már március óta ugyanazt az elnyűtt maszkot hordja (ugyanis abban az esetben már kb tényleg egyszerűbb ha nem vesz fel semmit, ugyanis ugyanannyi védelmet ad *lekopogom*)

ÉS hogy betartja e a social distancing szabályait és még sorolhatnám. 100 százalékos védelmet akarsz? Akkor nosza zárkózz el a civilizációtól és lehetőleg kint is maximum hazmat szerkóban menjél ki.

[ Szerkesztve ]

Előző rossz tapasztalatok miatt sajnos nem üzletelek 0km-es /0 értékeléses felhasználókkal!

(#64359) Ricardo válasza Daffni2 (#64355) üzenetére


Ricardo
félisten

Egy éve megy lassan ez az egész, és még mindig nem tiszta hogy a maszk nem a viselőjét védi, hanem tőle véd másokat? Az elsődleges funkciója, hogy felfogja a cseppeket ami a viselője száját orrát elhagyja (mert a másik az szokott lenni hogy a maszk szövetásán simán átmegy a vírus mert kicsi), hiszen a vírus nem önmagában utazik hanem ezeken a cseppeken.
Természetesen a maszk nem vegyvédelmi ruha, nem nyújt100%-os biztonságot, de jelentősen csökkenti a fertőzés esélyét, de ha azmégis megtörténik, akkor víruskoncetráció ami eléri a másikat (ami fertőződés esetén nagyban befolyásolja a betegség lefolyását), sokkal kisebb.

(#64360) South Velen válasza Daffni2 (#64355) üzenetére


South Velen
addikt

Nem akarsz inkább facebookra menni a hülyeségeiddel?

Linkelsz itt folyamatosan faszságokat amik már rég több oldalról cáfolva vannak jó ideje, de csak nem állsz le. Menj át a facebookra, ott vevő rá az agyhalott közeg. Kár hogy a magadfajták miatt terjed ennyire megfoghatatlanul a vírus, és még nagyobb kár, hogy sajnos nem csak a körötökben :(

[ Szerkesztve ]

(#64361) Corleone33 válasza South Velen (#64360) üzenetére


Corleone33
aktív tag

én csak azon csodálkozom hogy még nem lett kipakolva innen, ha jól rémlik nem ez az első rodeója itten ehhez hasonló kommentekkel (amiket nem fogok minősíteni mert akkor még az én kezemre fognak csapni.)

Csak olyan jó lenne ha nem ugyanazokat az egyértelmű tényeket kéne körbejárni folyton.
Vagy ahogy mondanám: nem muszáj elhinni senkit semminek, fel lehet fogni az egész életet mint egy óriási összeesküvést gyíkemberekkel és ördögi Soros Györgyökkel meg mikrocsippel világot maga alá rendelő BillGécekkel.
De értetlenkedem azon hogy ezt miért itt kell megosztania velünk.

[ Szerkesztve ]

Előző rossz tapasztalatok miatt sajnos nem üzletelek 0km-es /0 értékeléses felhasználókkal!

(#64362) Parci válasza Corleone33 (#64361) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

a vélemény szabad, lehet neki is, de úgy amúgy nekem is marhára elegem van, hogy amolyan hit-n-run jelleggel beb.sz egy nettó marhaságot időnként és kész.

elég nyilvánvaló, hogy egy maszk- és/vagy vírusszkeptikus (így olyan komolyan hangzik, az én hangom mélyebb!) csoportból linkeli át, ami épp ott előkerül.

külön szívfájdalmam, hogy a volt szomszédom tündér kutyusát hívták daffninak :( ;]

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

(#64363) Parci válasza Daffni2 (#64355) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

ne haragudj, de ha ideraksz egy ilyet olyan nagy dumával, hogy "na, akkor értelmezzük", akkor triplán, de tényleg triplán kínos, hogy te magad képtelen vagy rá.

először is, a cikk nem arról szól, amit ki akarsz hozni belőle. már ez gyanússá kellett volna, hogy tegye számodra, hogy nincs benne szenzációs maszkleleplezés, mert kiemelték volna. ott van angolul az összefoglaló, hogy a mi a konklúzió, nem idézem be.

másodszor is, a táblázatodnak nem csak egy oszlopa van ám! :DDD ott a második oszlop, ők azok, akiknek negatív lett a Covid tesztjük, ők a kontrollcsoport, gondosan ugyanakkora a számosságuk, mint a betegekének. és most jön a csavar, kapaszkodj, hát náluk ugyanúgy a maszkot állandóan hordók vannak a legtöbben!! ;]

amiről a kutatás szól, az az, hogy ha olyan zárt térbe mész, ahol nem tudod a maszkot hatékonyan hordani, mint például egy étterem (hiszen evéshez leveszed), akkor lényegesen nagyobb valószínűséggel fertőződsz meg. azt hiszem, ez pont az ellentéte annak, mint amit ki akartál hímezni az egészből. ;]

FAIL!

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

(#64364) lacafaca válasza Parci (#64362) üzenetére


lacafaca
őstag

az állandó hiszti (mindenki részéről) az unalmas inkább....el kell fogadni, hogy mindenkinek van egy véleménye, a világ és az emberek többpólusúak. a szkeptikusok sem lesznek hívők és a hívők sem szkeptikusok, történjen bármi...még az a szerencse, hogy főni létedre te ilyen megértő vagy, másképp itt már egymást masszíroznátok a brutálisabbnál brutálisabb adatokkal és élnétek meg minden nap egyre hatalmasabb depressziót :DDD

Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.

(#64365) Parci válasza lacafaca (#64364) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

alkati kérdés, hogy kit mennyire zavar a butaság. engem nagyon. rengeteg dolog van, amihez nem értek (sőt, néha úgy érzem, lassan minden dolog ilyen ;]), de akkor nem is vagyok roppant határozott...........

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

(#64366) Parci


Parci
HÁZIGAZDA

https://telex.hu/koronavirus/2020/12/01/covid-koronavirus-tunetek-gyogyulas-laz-izomfajdalom-ido-szaglas-tortenet-naplo

érdemes elolvasni. ezek alapján kizárt, hogy átment volna rajtunk, de hátha csoda történik pénteken és elkezdenek belőlem ömleni az antitestek :DDD (le is vennének plazmára a 0-ás véremmel azonnal :DDD)

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

(#64367) Rive válasza Parci (#64362) üzenetére


Rive
veterán

A vélemény szabad, de neked meg ugye szabad kivágnod a p*csába a véleményével együtt, ha megunod egyszer ;]

/// Nekünk nem Mohács, de Hofi kell! /// Szíriusziak menjetek haza!!!

(#64369) Parci


Parci
HÁZIGAZDA

itt pedig egy logikusnak hangzó magyarázat a hazai járvány viselkedésére. persze annyira kevés (és potenciális torzított) adatból készít hipotézist, hogy azért annak van szórása bővibe'

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

(#64370) Daffni2 válasza Parci (#64363) üzenetére


Daffni2
addikt

Tehát, ha én másképpen értelmeztem a táblázatot, hülye vagyok.
Mert ugye csak kizárólag egyféleképpen lehet értelmezni?

"Aki ad,az nyer"

(#64371) lacafaca válasza Parci (#64365) üzenetére


lacafaca
őstag

a tolerancia az egyik legnemesebb emberi erény :R ...én is végtelenül türelmes vagyok veletek, láthatod :P :DDD

Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.

(#64372) Z.É.T. válasza Daffni2 (#64355) üzenetére


Z.É.T.
őstag

Csak egyet árulj el kérlek:
Tényleg ennyire nem érted ezt az egészet, vagy érted, csak tiszta erőből próbálsz minden szétrohadt szalmaszálba belekapaszkodni, hogy ne kelljen elfogadni a valóságot?
Komolyan érdekelne!

(oké, közben a 64370-ben adtál erre utaló választ...)

[ Szerkesztve ]

(#64373) Parci válasza Daffni2 (#64370) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

ahogy te értelmezted, úgy nem lehet értelmezni, nem azt jelentik a számok ott, amit szerinted jelentenek. fogalmazzunk úgy nagyon diplomatikusan, hogy félreértelmezted. igyekeztem elmagyarázni, hogy miért. azt megértetted?

[ Szerkesztve ]

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

(#64374) Z.É.T. válasza Z.É.T. (#64071) üzenetére


Z.É.T.
őstag

3951/154
5758/~68.7% (teszt/pozitív)
7884/662 (kórház/lélegeztető)

[ Szerkesztve ]

(#64375) Sir Pocok


Sir Pocok
őstag

3951 fővel emelkedett a beazonosított fertőzöttek száma és elhunyt 154 beteg

Vajon mennyi tesztet csináltak?

Az erős embernek nincs szüksége hatalomra, a gyönge jelleműt pedig tönkreteszi.

(#64376) Ispy válasza Parci (#64366) üzenetére


Ispy
veterán

Tudom, hogy celebmajka kovid naplója nem túl népszerű itt, de volt egy mondata, ami annyira igaz erre az egészre, hogy jó eséllyel nem fogsz belehalni, de most komolyan, kinek hiányzik ez a szópás, ami ezzel jár? Mert jó eséllyel azért pár napra/hétre taccsra fog tenni. És hát a beszámolók alapján nem túl kellemes a dolog.

"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."

(#64377) Sir Pocok válasza Z.É.T. (#64374) üzenetére


Sir Pocok
őstag

Nevetséges, készítik elő a szerdai döntést. Direkt keveset tesztelnek, hogy rá lehessen mondani, hogy minden ok...

Az erős embernek nincs szüksége hatalomra, a gyönge jelleműt pedig tönkreteszi.

(#64378) daneel_hu válasza Sir Pocok (#64375) üzenetére


daneel_hu
addikt

Elvileg globális szinten is csökken a fertőzésszám...

(#64379) Z.É.T. válasza daneel_hu (#64378) üzenetére


Z.É.T.
őstag

(a tesztek száma is? :U )

(#64380) Sir Pocok válasza daneel_hu (#64378) üzenetére


Sir Pocok
őstag

Az lehet, de ha megnézed a teszt és pozitivitás arányt akkor nem ezt mutatja... Persze most itthonról beszélek, lehet, hogy globálisan javul a helyzet.

Az erős embernek nincs szüksége hatalomra, a gyönge jelleműt pedig tönkreteszi.

(#64381) Parci válasza daneel_hu (#64378) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

esetleg, talán-talán, csökken a fertőzés növekedési üteme. de a fertőzött folyamatosan egyre több. vagy külföldiát mondod?

amúgy itt egy részletes cikk arról, hogy a kínaiak hogyan masszírozták az adatokat:
https://edition.cnn.com/2020/11/30/asia/wuhan-china-covid-intl/index.html

[ Szerkesztve ]

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

(#64382) Rive válasza Parci (#64369) üzenetére


Rive
veterán

Az őszi szünet kései hatását már emlegettük néhányan... De talán érdekesebb az a rész, ami már nincs benne az irományban: hogy ha a szünet ennyire lassan jelentkezett, akkor a november közepi intézkedések még nem látszhatnak.

Nomost, ugye én nagyon szkeptikus vagyok, hogy sulibezárás nélkül ez menni fog. De azért a szórakozóhelyek, éttermek bezárása valszeg lassítani fog valamennyit. Azaz most a megszaladás után néhány napon belül várható, hogy lassuljon/kisebb meredekségre kapcsoljon a görbe.

Persze ha ezt valaki 'fönt' úgy értelmezi, hogy akkor mindjárt itt a tető és csak még egy kicsit késleltessük a keményebb lépéseket, akkor... :(

/// Nekünk nem Mohács, de Hofi kell! /// Szíriusziak menjetek haza!!!

(#64383) Csatravi


Csatravi
senior tag

Köszönjük meg a Mindenhatónak hogy 2 nap nyugalmat adott nekünk. Azért máskor lehetne bőkezűbb! :D

[ Szerkesztve ]

(#64384) ubyegon2 válasza Parci (#64373) üzenetére


ubyegon2
nagyúr

Annyit azért megfigyelés alapján meg kell jegyeznem, hogy Daffni2 ft bejegyzése és mások hasonló bejegyzései tűnnek a leghasznosabbnak pszichés állagmegóvás szempontjából. :K
Mindenki markolászik egy kis kavicsot és ha jön egy ilyen hsz, akkor rádobáljátok és egy darabig van a megelégedettség érzése. Ha jó ideig nincs hasonló hsz, akkor jön az, hogy az amúgy egyetértők között alakul ki nüanszokon az ellentét és mindjárt dobáljátok is egymásra a kavicsokat! Szóval nagyon nem lenne célszerű a másként gondolkodókat kirugdalni, a saját, még valamennyire ép pszichétek megőrzése miatt!

(más kérdés, hogy a kolléga válasza nekem íródott arra a kérdésemre, mennyi ideig lehet előírás szerint egy sebészmaszkot folyamatosan viselni)

(#64385) Parci válasza ubyegon2 (#64384) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

csak magamról tudok nyilatkozni, de bármennyit szuggeráljátok, hogy komoly stresszben volnék a vírustól, annál többször megyek ki futni :DDD

amúgy egy random topik covid nélkül is így működik 2020. fórumaiban, nem? ;]

[ Szerkesztve ]

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

(#64386) Csatravi válasza Sir Pocok (#64377) üzenetére


Csatravi
senior tag

:R
Közben a zsákok csak fogynak és fogynak.

(#64387) South Velen válasza Sir Pocok (#64377) üzenetére


South Velen
addikt

Tényleg csak 5758 teszt volt? Nem valami statisztikai hiba?

Mert ha tényleg, akkor gyomorforgatóbb ez a politika sikeresebb ez a járványkezelés, mint gondoltam.

[ Szerkesztve ]

(#64388) lacafaca válasza Parci (#64385) üzenetére


lacafaca
őstag

igaza van...már rég kettyós lenne a fele brigád, ha nem kapnátok a másik oldalról egy kis reményt, hogy lehet mégsem minden olyan szörnyen sötét...köpködhet rám bárki, neki még nem jött le, miért is vagyok itt...persze, hogy minden normális ember fosik ettől az egésztől, de ha csak spanolod magad minden nap, azzal teszed magadnak a legrosszabbat ;)

Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.

(#64389) Rive


Rive
veterán

Még mindig van, aki nem tud leszakadni a 'rettegők' narratíváról :F

/// Nekünk nem Mohács, de Hofi kell! /// Szíriusziak menjetek haza!!!

(#64390) ubyegon2 válasza Parci (#64385) üzenetére


ubyegon2
nagyúr

Nem szugerálom én, hogy stresszben volnál, de a fizikai levezetés nagyon jó ilyenkor. Különben az egyén mindig jóval később észleli a stresszt magán, mint külső megfigyelő, ezért saját controll nem elégséges a hibbanás kivédésére! :N Ettől függetlenül van, aki elég jól detektálja magán az érkező jeleket és már küldik is a receptorok az igényt mozgásra. Ez így harmónia kompatibilis kb.
A keleti emberek tudják nagyon jól figyelni saját kis belső mérlegüket. Anno ifjonc koromban próbáltam magam keletiesnek átállítani, de sajna az idióta robbanékonyságomat nem bírtam begyömöszölni az agyam megfelelő kis kamrájába. Ennek azóta is iszom a levét. :N brühühü

amúgy egy random topik covid nélkül is így működik 2020. fórumaiban, nem?

Így hát, de más topikok jellemzően nincsenek ekkora pszichés terhelésnek kitéve. :N

(#64388) lacafaca

Téged akartalak felhozni példának, mint alternatív céltábla. Olvasva a topikot, szinte óramű pontossággal szoktam látni, mikor van az az időszak, amikor annyira nincs senki más, hogy lassan elkezdik rád dobálni a kavicsokat! Különben tényleg nagyon érdekes kívülről látni, ahogy egy kialakult csoport kimozogja magából a feszültséget. :K

[ Szerkesztve ]

(#64391) andor80 válasza Parci (#64381) üzenetére


andor80
senior tag

Magyar verzió:
[link]

Tartsd tisztán a képernyőd ne engedj a digitális szennyezésnek.Blokád alatt tartom én is!

(#64392) Jablocskov válasza Z.É.T. (#64374) üzenetére


Jablocskov
tag

Úgy látom erre a hétre napi 150 lett engedélyezve a pártközpontból.

(#64393) Parci válasza lacafaca (#64388) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

megint csak magamról tudok nyilatkozni: én nem spanolom magam. tavasszal féltem tőle, mert nem lehetett semmit tudni róla. mára begyűjtöttem azt a pár gyógyszert, ami szart sem ér, de hinni lehet benne, jöjjön aminek jönnie kell. védekezek, kondiban tartom magam és reménykedem, hogy nem pörgetem ki a 6-ost az oroszruletten.

vizsgahelyzetben én már mindig hatékony voltam, előtte paráztam.

sokan összekeverik a fosást és azt, hogy valakit foglalkoztat a téma, pedig nem ugyanaz.

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

(#64394) Z.É.T. válasza Rive (#64382) üzenetére


Z.É.T.
őstag

Az, hogy "lassítani fog valamennyit", az mindenképp tuti, ez minden, a legbénább szigorításra is igaz. A mennyivel a kérdés. Minél magasabb átfertőzöttségről indul, annál több kell, hogy érdemben lassuljon.
A látható és sejthető helyzetben lassan minden kevés, ennek ellenére nagyon nem értek egyet a sokszor elhangzó "már úgy is mindegy, átszalad ez mindenkin" tétellel. Akár 5%, akár 10%, akár 30% van túl rajta, még mindig borzasztóan kevés ahhoz, hogy a szakadék peremére csúszott eü-vel hátra lehessen dőlni.
A minimum a mostani szabályok fenntartása - vagy az is kevés - hogy ne kapkodjuk majd miatta a fejünket és ne darálja le a szívünket a január - március közötti időszak.
4 hónap alatt jutottunk el a napi (hivatalos) 150 körüli halottig és a 8-10 ezer kórházban ápoltig, a 6-700 lélegeztettig, ha ennél is jobban elengedjük és a következő 2 hónapban duplázzuk a számokat, azt sokan el tudjuk képzelni, mit jelentene. :F

(#64395) andor80 válasza ubyegon2 (#64384) üzenetére


andor80
senior tag

ugynezt csinálod minden egyes alkalommal amikor megteheted awerriot barátoddal együtt..
Csak ti nem tényeket javítotok hanem személyeskedtek.

[ Szerkesztve ]

Tartsd tisztán a képernyőd ne engedj a digitális szennyezésnek.Blokád alatt tartom én is!

(#64396) Ringman válasza South Velen (#64387) üzenetére


Ringman
nagyúr

[link]
Elképesztően kevés, mindössze 5758 új tesztet jeleztek. Ez közel 70 százalékos találati arányt jelentene, ami valószínűleg távol áll a valóságtól. A furcsa adatra feltehetően az a megoldás, hogy a PCR-tesztek számát jelzik csak a mintavételek között, az antigéntesztek számát pedig nem (Gulyás Gergely azt mondta korábban, ennek technikai akadályai vannak), az antigéntesztekkel kiszűrt fertőzötteket viszont feltüntetik a statisztikában, ahogy ezt a hivatalos közleményben is leírják:
A beazonosított fertőzöttek számában megjelennek a mentők által, a szűrőbuszokon, és a kórházi gyorsteszteléssel kiszűrtek is.
A bölcsődei, óvodai, iskolai, szociális és egészségügyi dolgozók körében végzett célzott csoportos tesztelés összesített eredményét a mai sajtótájékoztatón ismerteti az operatív törzs.

(#64398) Parci válasza Z.É.T. (#64394) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

ha tényleg 30%-nál járunk, szerintem kivitelezhetetlen, hogy ne érjük el a 60%-ot oltás előtt. ha elengeded, 1 hónap alatt, ha lassítod, 2-3 hónap alatt, de meglesz.

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

(#64399) Rive válasza Z.É.T. (#64394) üzenetére


Rive
veterán

Ez így van. Amire én ott fönnebb ki akartam evezni, hogy ez a lassulás könnyen (félre-) értelmezhető, mint a tető közelsége: pláne, ha valaki ezt akarja benne látni.

Ui.: a lassulást úgy értem, hogy a növekedés üteme csökken... De marad növekedés :(

[ Szerkesztve ]

/// Nekünk nem Mohács, de Hofi kell! /// Szíriusziak menjetek haza!!!

(#64400) Parci


Parci
HÁZIGAZDA

kedves veszekedő urak, ne veszekedjetek, vagy fenek egyet a fene nagy kaszámon!

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.