Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#45701) #16729600


#16729600
törölt tag

Az azért más műfaj, hogy valaki boldogan tálcán kínálja fel a szabadságjogait az aktuális rezsimnek, mint az, ha valaki nem tekinti magát kiskorú/irányítható/szellemi fogyatékos polgárnak és betartva a hozott intézkedésseket rendelkezik saját gondolattal és urambocsá kritikával. Én az apokalipszis hívőket ugyanolyan rossznak, károsnak tekintem mint a Gödény féle relativizálókat.

[ Szerkesztve ]

(#45702) Parci válasza #16729600 (#45701) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

na igen, harari írta, hogy az a szívás az ilyen vészhelyzetben eldobott szabadságjogokban, hogy csúnya tulajdonságuk, hogy a vészhelyzet elmúltával sem igazán szeretnek visszajönni...

(tavasszal azért sok volt a kérdőjel, most ősszel azért már teljesen nyilvánvaló, hogy ez nem az a vírus, ami miatt bárkit felhatalmazunk különleges jogrendre... vagy bármire)

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

(#45703) Elektrosokk válasza Stanlee (#45671) üzenetére


Elektrosokk
addikt

Spanyolországban a katonák segítenek a kutatásban.

"Bárcsak elviselnétek tőlem egy kis esztelenséget, sőt viseljetek el engem is." Szabadságot Aweriotnak! ️

(#45704) #16729600


#16729600
törölt tag

Teljesen egyetértek. Schengen és annak elvei összeomlottak, ki tudja mikor épülnek fel újra?
Nálunk a "vírus autóval érkezik " narratíva után jött a fiatalok csesztetése a felelőtlen magatartásuk miatt. Sok igazság van benne, de elitélni mégsem tudom Őket. Egy évekig eltartó korlátozás esetén lesz az adott rezsimeknek kellő számú időgép készletük és visszaadják nekik az elvesztegetett legszebb időszakot? Én már súlyosan kinőttem a bulizós korszakból, de nagyon nem értek egyet a különböző tarsadalmi rétegek és korcsoportok egymás elleni uszitásával.

(#45706) idegen lény válasza Ezekiell (#45588) üzenetére


idegen lény
őstag

Terjeszteni terjesztik elég aktívan, van köztük még természetgyógyász is, az egyik egyszer felolvasta azt a baromságot is, hogy ez valójában egy harci gáz. :O Ilyenkor üvölteni tudnék. :W De valóban nincs annyi követőjük, mint mondjuk Hontnak, Ceglédinek, Konoknak és Puzsérnak. Ceglédi: "És igen, kezdődnek szépen ismét a betiltások, gratulálok mindenkinek, aki ezért kampányolt, és jelenleg is ezen dolgozik." Szerintem nekik külön-külön is több követőjük van, mint DG-nek, aki csak mostanában lett ismertebb. Őket mégse görényezitek le, de még csak meg sem említette őket itt még senki. Pedig négyüknek együtt sincs akkora tudása a koronavírusról, mint DG-nek. Amúgy Hont és Ceglédi le is tiltottak az oldalukról, mikor pár tényadatot linkeltem nekik annak idején a koronavírusról. Puzsér is letiltott, de már feloldotta.

Öt - 2020.09.25. Az utolsó tíz perc kapcsolódik ide.

Athénban is mindent megtesznek azért, hogy növekedjen a fertőzések száma

AVerMedia Game Capture HD C281 játékfelvevő olcsón eladó! Xbox360, PS3 és Wii játékokhoz! Pesten házhoz viszem!

(#45707) lacafaca


lacafaca
őstag

:U :DDD

Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.

(#45708) Ezekiell válasza idegen lény (#45706) üzenetére


Ezekiell
veterán

Egyikőjük se maszktagadó, oltásellenes, hoax terjesztő doktor tudtommal. Megvannak a saját hülyeségeik mondjuk, pláne a Puzsérnak ebben a műsorban (önálló entitások társadalma vagyunk, ezért önállóan kellene döntéseket hoznunk - japersze, ez egy járványnál pont így működik, hülyemarha).

Ettől még a gödény egy hoax terjesztő, tudományellenes csaló.

Tudod mi a vicces? Hogy nem volt mindig ilyen, pontosan tudom. Tudom, hogy épített Kállósemjénben társadalmi munkában, hogy adakozott, stb. Teljesen normális faszi volt, pont mesélte egy barátom múlt héten, aki régről ismeri. És ez lett belőle, ez a szomorú.
A költségvetési csalást még el is nézném neki, politikában mindenki lop, látott lehetőséget, simán lehetett csinálni, csinálta. De ezt, amit most művel, ezt nem lehet neki megbocsájtani soha, és védeni se lehet soha. Megérdemel minden fikázást, amit kap. Ő is, meg az összes többi hasonszőrű is.

[ Szerkesztve ]

Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes békénkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes békénkben nem bízik, az áruló.

(#45709) Lauda válasza Ringman (#45705) üzenetére


Lauda
félisten

Gondolom látogatóba a rokonokhoz.

-----------------------------

Megszűnhet a bankkártyás fizetés 15 ezer forintos limitje

Ezt Homa Péter, a Bankkártya.hu szakértője mondta el a Magyar Nemzetnek.
A vírusvédelem ma már egyértelműen a cseppfertőzés elleni védekezésről szól, így biztonsági, banki szempontokat nézve nem indokolt, és veszélyes is lehet érvényben tartani a szabályozást.

Sokkal rosszabb a helyzet, mint mikor bevezették, erre most meg akarják szüntetni. Valaki hoz itt még épeszű döntéseket?

[ Szerkesztve ]

(#45710) Lauda


Lauda
félisten

A kormány már nem kontrollálja a járványt (youtube)

adófizetői pénzekkel való gondos gazdálkodás :DDD

[ Szerkesztve ]

(#45711) lacafaca válasza Lauda (#45709) üzenetére


lacafaca
őstag

erre csak ez juthat eszébe az embernek :)

Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.

(#45712) Ringman válasza Lauda (#45709) üzenetére


Ringman
nagyúr

ez hülye.

(#45713) Floyd80 válasza Ringman (#45705) üzenetére


Floyd80
addikt

Majd, esetleg, ha három év múlva is ennyi lesz a bértábla és az itteniek is azt mondják, hogy ez így kezd alakulni. Na de minek jöjjön haza a hiper-szuper munkahelyéről egy csótányos, omladozó szarfészekbe + sajnos a vevői oldal (beteg) is sokkal szarabb. Az orvos racionális lény, nem fogja otthagyni az ott kiépített egzisztenciát pusztán hazaszeretetből. Plusz ez a bér is messze van egy német orvos fizetésétől, kb. 70.000 EUR/évről indul egy szakorvosé.

"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."

(#45714) Sped válasza Lauda (#45709) üzenetére


Sped
aktív tag

Húha, meg kell nyomni négy gombot.... bocs, ötöt. :DDD

Egyébként kényelmesebb volt ez a 15 ezres határ, de az is igaz, lopott bankkártyával így könnyebb fosztogatni. Másik megoldás lehetne, ha növelnék a PIN kód kérés gyakoriságát, így viszont maga az érintés nélküliség elve sérülne.

Alternatív módszer lehet a bankkártyák digitalizálása, akkor nem a terminálon kell engedélyezni a tranzakciót, hanem a saját mobilodon.

IndyCar Series - Real Racing, Real Sport

(#45715) Rive válasza Lauda (#45709) üzenetére


Rive
veterán

Amikor bevezették, még nagyon friss volt a para a felületeken keresztüli terjedéssel kapcsolatban: erről azóta tudjuk, hogy nem a fő terjedési irány.

Azóta a fókusz áthelyeződött az aeroszolos terjedésre. Azzal viszont a maszkon kívül mással nem nagyon lehet mit tenni.

/// Nekünk nem Mohács, de Hofi kell! /// Szíriusziak menjetek haza!!!

(#45716) DS39 válasza Lauda (#45709) üzenetére


DS39
nagyúr

az egyébként nagyon ördögtől való ötlet, hogy ezt felhasználóként lehessen szabályozni, hogy mennyi ez a limit, ameddig nem kér kódot?
én 10K-ra állítanám, afelett kérjen.

(#45717) lacafaca válasza Sped (#45714) üzenetére


lacafaca
őstag

ennyi...nem is értem ez miért okoz gondot a mai világban...kb. azt sem tudom hol a kártyám fizikailag, mindenre ott a telefon

Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.

(#45718) #16729600 válasza lacafaca (#45711) üzenetére


#16729600
törölt tag

Picit azért árnyaltabb ám a kép.Ti most ott tartotok mainstream narratívában, hogy kevés a teszt és ha több lesz akkor az lesz az ultimate megoldás. De hát a szakmai vélemények is 'evolución esnek át. Mi pedig most kezdünk ott tartani, hogy hülyeség a sok teszt , felesleges kergetőzni a virnyákkal. Van már hivatalos alsó-ausztriai orvosi kamara által kiadott állásfoglalás is erről: [link] ( tök jó cikk, goggle fordítóval is élvezhető ). Ezek pld. nem Gödények....Itt jön a kérdés, hogy egy hozzám hasonló 1bites átlagpolgár melyik véleményben bízzon, mikor is az eddig betonbiztosnak hitt ténymegállapításokra is jön cáfolat. Engem lehetne talán utolsónak azzal vádolni, hogy Orbán kormány fan vagyok, de szerintem most jól csinálják. ( kivéve határmizériák )

[ Szerkesztve ]

(#45719) Csatravi válasza Ringman (#45705) üzenetére


Csatravi
senior tag

Ennek elment az esze! Arról beszéljen hogy a pár óra alatt összecsapott törvénynek (amit eddig 10 év alatt nem tudtak létrehozni) milyen következményei lesznek.
Ha erről lemaradt volna. Nem kellett csak pár óra ahhoz hogy sok orvos úgy dönt/döntött hogy az eddigi kijárós tevékenységét megszünteti és csak a kórházba fog dolgozni. Rengeteg olyan rendelő van ahol a szakrendelések úgy működnek, hogy nagyobb kórházakból járnak ki heti pár napra a dokik, hogy szakrendelést tartsanak. Ha ők nem mennének akkor szakrendelés sem lenne és a betegek mindenért utazhatnának a megyei vagy nagyobb kórházakba tovább növelve ott a tömegnyomort. Na most ebbe rondított bele a vezérünk és a mindenhez is értő Kásler orvosbáró.
Több doki is azt tervezi, hogy befejezi ezt az módozatot és maradt csak a kórházban gyógyítani.
Ezzel egy csomó szakrendelést fognak ellehetetleníteni és bezárni mert nem lesz ellátó doki.

[ Szerkesztve ]

(#45720) Ringman válasza Sped (#45714) üzenetére


Ringman
nagyúr

ha növelnék a PIN kód kérés gyakoriságát, így viszont maga az érintés nélküliség elve sérülne.

az már úgyis túl sűrű, azt hiszem minden 5. alkalommal kéri.

(#45721) cappa72 válasza lacafaca (#45717) üzenetére


cappa72
nagyúr

Van ám aki még a bankkártyát is nehezen szokja meg. Nem mindenki kezeli úgy a telefont, mint a fórumozók jó része.

Selenia 5w-40 motorolaj eladó! Na meg 4db Ford Kuga TPMS szenzor, 12k-ért

(#45722) Floyd80 válasza Lauda (#45709) üzenetére


Floyd80
addikt

A biztonsági szempont rendben, de a cseppfertőzéses rész hülyeség. Pl. egy orrtúrós, szájában turkáló egyén fogdossa össze a pin padot és te jössz utána.

"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."

(#45723) t72killer válasza lacafaca (#45606) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

Gondolom nincs oviskorú/bölcsis gyereked, úgy könnyű:P

Egyébként ott a gyógyszerlistám a postban, asszony még masszív erőspaprikás leves/gulyásfélében hisz.

[ Szerkesztve ]

30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)

(#45724) t72killer


t72killer
titán
LOGOUT blog

Most nézem: a 8milliós svájc átlépte a napi 1000et. Vajon megy mostanában vmelyik politikusunk pénzmosodába?

30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)

(#45725) Csatravi válasza Floyd80 (#45722) üzenetére


Csatravi
senior tag

Mivel leginkább a boltban kell így ott nejlonzacskó a kézre és lehet pötyögni ha nagyon muszáj.

(#45726) lacafaca válasza #16729600 (#45718) üzenetére


lacafaca
őstag

szerintem marhára elcímezted :DDD

#45721 tudom jól...még a saját gyerekeimet is noszogatni kell itt vén gyöpösként, hogy arra is használják azt a kurva telefont, amire kiválóan megfelel, nem csak a lájkolás miatt szenvedtek vele a mérnökök/programozók éveken át, szülőkről már nem is beszélek, nekik a digitális fizetés is már egy atomfizikai problémasor... :DDD

#45723 már kinőtték azt rég, de ha hiszed, ha nem, soha nem fázok meg/taknyolok...valahogy ez elkerült engem mindig...1 évben max ha 2x kell kicsapni, az is a földkeverés miatt, szóval még a környezetemet is óvom :D

[ Szerkesztve ]

Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.

(#45728) lacafaca válasza Csatravi (#45727) üzenetére


lacafaca
őstag

nab+...22 is elbukott :o :D

Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.

(#45729) #16729600


#16729600
törölt tag

uppsz valóban, bocs :)

(#45730) Amur


Amur
addikt

Nekem ez az egész helyzet a magyar egészségügy miatt ijesztő.
Már mondogattuk tavasszal is hogy ha a hozzánk képest fejlett, jól felszerelt nyugati egészségügyek is megroppantak keményen itt-ott(az amerikairól nem is beszélve), akkor mi lenne itt ha olyan mértékben terjedve a vírus mint ott.
Nos már olyan mértékben terjed, sőt sok nyugati országot szerintem le is hagytunk, csak a számok már régen nem mutatnak realitást.
Bizony a másik része is teljesülni látszik, én is beszélgetek egyészségügyben dolgozokkal, és már most olyan szituk vannak aminek nem kellene hogy megtörténjenek..
Nincs ember, nincs kapacítás, és nem csak a sürgősségin van gáz.
Azért szomorú, mert az országban mindenki tudja milyen az egészségügyünk.
Tudnia kellett volna minden döntéshozonak, hogy a járványt szabadjára engedni emiatt óriási felelőtlenség, és ki tudja hová vezet.
Én már nem csak azért félek mert asztmásan kereskedelemben dolgozok, és ha elkapom ki tudja hogy megy át rajtam(és három gyereket próbálok nevelni)
hanem ha bármi okból korházba kerülök, nem-e fogok amiatt elpatkolni, vagy apró dolog miatt életveszélybe kerülni, mert az EÜ-nek már most fakereszt.
Én pánikolok rendesen attól ami a korházakban már most van. Tavaly áprilisban volt egy csuklóizületi sérv műtétem, azelőtt 20+ évig nem láttam belülről korházat a gyerekeim születését leszámítva(de az még mindig más kategória egy megyei korházban, mint mondjuk a sebészet..)
Szóval én még mindig megtennék mindent a kormány helyében hogy ne terheljem tovább az egészségügyet, mert nem az orvosok fizetése lesz a legnagyobb probléma!
Bocsi srácok, de katasztrófa az EÜnk, ez nem pánikkeltést, ahogy írtam ez köztudott.
Csak van aki valamiért elfelejtette ezt..

Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon

(#45731) Lauda válasza Amur (#45730) üzenetére


Lauda
félisten

Szerintem felesleges lenne sorolni, hogy mi mutat arra, a kormányunkat miért nem érdekli a magyar emberek sorsa. Elég csak megnézni mit művelnek március óta. És akkor hol az elmúlt tíz év....

(#45732) Jablocskov


Jablocskov
tag

Szóval a halottak száma egyáltalán nem mérvadó:

Elhunyt egy 39 éves tanár szombaton koronavírusban, de azóta sem tüntették fel az áldozatok között

Azt gondolom, hogy adatok manipulálása lassan kimeríti a bűncselekmény fogalmát.

Btk.”4. § (1) Bűncselekmény az a szándékosan vagy – ha e törvény a gondatlan elkövetést is büntetni rendeli – gondatlanságból elkövetett cselekmény, amely veszélyes a társadalomra, és amelyre e törvény büntetés kiszabását rendeli.
(2) Társadalomra veszélyes cselekmény az a tevékenység vagy mulasztás, amely mások személyét vagy jogait, illetve Magyarország Alaptörvény szerinti társadalmi, gazdasági, állami rendjét sérti vagy veszélyezteti.

(#45733) Amur válasza Jablocskov (#45732) üzenetére


Amur
addikt

jelenleg ők a törvény..(legalábbis azt hiszik) de ez már poltop..

Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon

(#45734) nyogo83 válasza Jablocskov (#45732) üzenetére


nyogo83
senior tag

Tegnap irtam a gyerek covidos osztalyfonokerol.
Epp ma kaptunk infot az egyik szulotol, aki rakerdezett a sulinal, hogy miert nem jeleztek mas osztalyokba jarok szuleinek is hogy van egy ilyen eset.
Azt valaszoltak, hogy a "tankerulet" szerint mivel a teszt eredmenyehez kepest 10 napja volt utoljara iskolaban, igy nem szukseges semmifele intezkedes/tajekoztatas, mert az mar eleg sok ido eltelt ahhoz, hogy barmi problemat okozzon. :U

Ha valami felduhit, akkor ez a fajta hulyenek nezes, a Kardiganos mama gyermeteg szintu kommunikaciojaval egyutt.
Majd ennel az esetnel is megmondjak, hogy jaj, meg nem sikerult feldolgozni minden adatot.
Az ember nem tudja eldonteni, hogy a fejetlensegbol/toketlenkedesbol vagy szandekossagbol adodnak ezek a dolgok.

[ Szerkesztve ]

(#45735) idegen lény válasza Ezekiell (#45708) üzenetére


idegen lény
őstag

Nem fogom visszakeresni a járvány kitörése utáni írásaikat Facebookon, de a járványrelativizáló, járványszkeptikus kifejezések olyannyira illettek rájuk, hogy a kommentekben is elítélték őket a saját követőik, akik közül sokakat ki is tiltottak. Rengeteg kritikus, fejcsóváló kommentet kaptak. Hont még a saját lapja, a HVG, ellen is kikelt a koronás cikkek miatt. De mindegy, ugorjunk. DG világosan elmondta, hogy még a párt bankszámlájához sem volt hozzáférése, ő csak egy kampányarc volt. Hogy ez igaz vagy sem, azt ne mi döntsük már el, ez a bíróság dolga lesz, de ellene még csak nyomozás sem folyik. Különc egy ember az biztos. Nem sűrűn hallani olyat, hogy valaki nem zsidóként fölveszi a zsidó vallást, de ez már tényleg az ő magánügye.

AVerMedia Game Capture HD C281 játékfelvevő olcsón eladó! Xbox360, PS3 és Wii játékokhoz! Pesten házhoz viszem!

(#45736) BalanceR


BalanceR
addikt

Egy kis beszámoló az AliExpresses [kézi UV-C sterilizáló] kütyüről.
Ahoz képest, hogy akcióban kb 1500 forint volt, szerintem egész jó.
Több tesztet is megnéztem vásárlás mert 100féle elérhető, de ez volt a legmeggyőzőbb.
Elemről, és USB ről is működik, nem LEDes, hanem csöves, kicsi és könnyű.
A tesztek szerint (ahol spetkrofotométerrel mérték be , illetve bacitenyészetet is világítottak vele) az írták, mondták, hogy kis felületeket 6-8 percig lámpázva 100% ban gyilkolja a bacikat , vírusokat. A használati szerint egy perc a behatóidó, de én inkább hittem a videónak, sőt kicsit rá is hagytam...
Eddig maszkon próbáltam ki (ffp2) kívül -belül és szerintem jól működhet.
Működés közben jellegzetes ózon szag terjeng ( ahogy az UVc az oxigénnnel reakcióba lép, és O3-at csinál), és az így kezelt maszknak sokáig olyan illata van, mint a tűző napon száradt ruháknak, vagy mint mikor a strandon lehajtod a fejed a napsütötte törcsire és annak olyan "tiszta , friss szaga van"...
Nincs eszközöm bemérni, de szerintem működhet a dolog.
Ami még korrekt, hogy részletes Angol használatival jön, ami nem Google translate, és még egy egyszerű giro szenzor is van benne, hogy ne tudd magad szembevilágítani.
Kisebb tárgyak (telefon, öngyújtó, pénz, bankkártya, maszk, telefontok...) fertőtlenítésére szerintem simán jó.

[ Módosította: radi8tor ]

#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32

(#45737) 8th válasza Jablocskov (#45732) üzenetére


8th
addikt

Ez nem újdonság. Sógorom faterját sem tüntették fel a halottak között direkt kerestem napokig hátha, de nem. Nyár elején hunyt el az első hullám kezdetén. Fertőzött volt a kezelőorvosa és az osztályon fekvő betegei egy részének a tudtán kívül továbbadta ezt a szart.

(#45738) Memmaao


Memmaao
addikt

Az elmúlt napokban több ismerősöm is gratulált nekem. Eleinte nem értettem, hogy mihez, csak zavartan álltam, majd hamar kiderült, hogy a médiában lehozott új orvosi bértábláról van szó, ami alapján én majd nagyon jól fogok keresni.
Éppen csak az maradt ki megint a "plakát kommunikációból", hogy:
· a vállalkozói jogállást kategorikusan tiltja a közfinanszírozott szférában, így az rövid időn belül bizonyos ellátások összeomlásához vezethet
· a másodállások és egyéb tevékenységeket korlátozza, illetve engedélyhez köti. (Így esetemben pl kérdéses, hogy milyen formában dolgozhatok a helikopteren)
· Akár két évre szóló kirendeléseket tesz lehetővé, mely családokat tehet tönkre, és az orvos minden más tevékenységét (ide értve a szakvizsga, egyéb képzettség megszerzését) súlyos módon hátráltatja, és erre van 10 nap felkészülési idő.
· az átvezénylés lehetősége érdemi bértárgyalás nélkül teszi lehetővé az orvosok munkáltatók közötti
csereberéjét.
És jelen állás szerint aki közkórházban dolgozik, az ezt vagy elfogadja, vagy nem dolgozhat.
Engem ez a helyzet a teljes bizonytalanságba taszít!
Nem elég, hogy most, a második hullám alatt kvázi az orvosok és a teljes egészségügy a közútálat tárgya, most még egy atombombát is ránk dobtak, ami tovább növeli irànyunkba a feszültséget.
Nem titok, hogy a legtöbb orvos jelen bérezésének az alapbér csak egy része, a többi részét pótlék formájában kapjuk ( veszélyességi, éjszakai, délutáni, ügyeleti, szakmaspecifikus, sürgősségi, stb, stb). Ez azt jelenti, hogy nyugdíjunk nem nagyon lesz, de lehetőség van élhető bért keresnünk. Az új felállás szerint nem nehéz vízionálni, hogy a pótlékoknak mi lesz a sorsa. Sajnos várható, hogy nem lesz pótlék. Helyette lesz egy európaibb alapbér, a nettó bér valószínűleg végeredményben nem lesz jobb.
Tegye fel a kezét, aki elfogadhatónak tartja, hogy a személyét àllamosítjàk! Na ugye! Akkor ezután ne tessék nekem így gratulálni! Köszönöm!

My name is Bond, James... Dean.

(#45739) nyogo83 válasza Memmaao (#45738) üzenetére


nyogo83
senior tag

En sajnallak titeket, mert erre lehetett szamitani. Soha nem volt semmi ilyen hordereju dontes, amit a megfelelo szemelyek bevonasaval, normalisan atgondolva, minden reszletet kidolgozva visznek veghez.
Felek tole, hogy sok orvosnak es eus dolgozonak ez lesz az utolso csepp a poharban :(

[ Szerkesztve ]

(#45740) idegen lény válasza Kékes525 (#45646) üzenetére


idegen lény
őstag

Csak beszélgettek az iskola előtt. Ne essünk már túlzásokba! Az ember társas lény.
"Ezeket keményen büntetni kellene." Eh. :Y

AVerMedia Game Capture HD C281 játékfelvevő olcsón eladó! Xbox360, PS3 és Wii játékokhoz! Pesten házhoz viszem!

(#45741) Lauda válasza Memmaao (#45738) üzenetére


Lauda
félisten

Várható volt, hogy ebben megint semmi jó nincsen, legalábbis nem úgy néz ki. Ezért is kérdeztem rá nemrég, hogy most ez mit is old meg? Láthatóan semmit, inkább csak ront a helyzeten (bérfeszültség és egyebek).

(#45742) Ezekiell válasza idegen lény (#45740) üzenetére


Ezekiell
veterán

Te tényleg nem érted ezt az egész járvány dolgot, ugye...? Vagy csak az értő olvasás a nehéz... :) Nem azért kellene őket büntetni Kékes szerint, mert beszélgettek, hanem mert maszk és távolságtartás nélkül tették ezt tömegben.

[ Szerkesztve ]

Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes békénkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes békénkben nem bízik, az áruló.

(#45743) Lauda válasza Ezekiell (#45742) üzenetére


Lauda
félisten

maszk és távolságtartás nélkül tették ezt tömegben.

Nem kötekedésből, de ezekre melyik rendelet kötelezi az embert? ;) Azt értem, hogy szerinte büntetni kellene, de ahhoz előbb erre kellene egy rendelet.

(#45744) Floyd80 válasza Ezekiell (#45742) üzenetére


Floyd80
addikt

Erről jut eszembe, éttermekbe továbbra sem kell maszk, mekibe pl. csak kijelölt hely van a pénztárnál, betartják? Kérsz a pénztárnál kaját, arrébb állsz pár centit amíg készül és már a pénztáros hívja is rád a következő rendelőt, ami néha 2-3 ember, ha többen vannak.

De itt a tegnap agymenés is a konditermekben, az öltözői maszkhasználat. A belvárosban egy csomó helyen alig van szellőzés, alagsorban van stb., pont az öltöző számítana, hogy ott egy szál f-ban, p-ban, de maszkban legyen valaki.

"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."

(#45745) fatal` válasza lacafaca (#45717) üzenetére


fatal`
titán

Egészségedre, én meg nem szeretném a banki műveleteket a telefonhoz kötni. Jó az a külön kártya :)

Mondjuk megszűntetni ezt a 15 ezres határt baromság.

(#45746) #16729600


#16729600
törölt tag

Jézus, még szerencse, hogy nem kellene lefújni őket gázsprayvel....stadionokban mizujsi van?

(#45747) Jadro válasza fatal` (#45745) üzenetére


Jadro
veterán

Pedig a telefonban van egy plussz biztonsági faktor. Ha a kártyát elhagyod, akkor bárki érintheti amyg nem kér PIN-t. A telefonban meg csak akkor működik, ha be van kapcsolva az NFC. Ehhez fel kell oldani a képernyőzárat és bekapcsolni az NFC-t. Én szerettem az előző bankomnál ezt a funkciót és nem is használtam a kártyát a telefon mellett. Sajnos a jelenleginél meg nincs rá lehetőség a mostani telefonommal.

Samsung Galaxy S23 8/128 Green

(#45748) idegen lény válasza Kékes525 (#45651) üzenetére


idegen lény
őstag

Kesztyűben mennyivel jobb? Bőrön keresztül is felszívódik a vírus, vagy mi?

(#45654) Kékes525
Koncentráció: Emelkedett
Tendencia: Stagnál

[ Szerkesztve ]

AVerMedia Game Capture HD C281 játékfelvevő olcsón eladó! Xbox360, PS3 és Wii játékokhoz! Pesten házhoz viszem!

(#45749) Ringman válasza #16729600 (#45746) üzenetére


Ringman
nagyúr

ott minden rendben, betartják az előírásokat, nincs alkoholfogyasztás és mindenki betartja a védőtávolságot, összeölelkezve éneklés sincs, a stadionokon kívül sem

;]

(#45750) gergo5991


gergo5991
őstag

Mi az a ritka alapbetegség, ami elragadta a koronavírus 21 éves áldozatát? a linken kifejtették végre
[link] vótmá?

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.