Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Natív ARM Android appok futtatása emulátoron
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
NyxNyxNyx
addikt
Ez a pool még mindig hullámvasút. Szarabb napjaikon a Siófok megszorongatná őket.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
addikt
válasz venember83 #77795 üzenetére
Tartalékoltak hétvégén, komolyan vették ezt a meccset, itt ezt nem lehet okolni.
Inkább azt mondanám, hogy ahhoz azért mák is kell, hogy a meccs elején a legelső két helyzetből mindkettő bemenjen. Az egész félidőt tekintve nem volt a Dortmundnak több helyzete, mint a hazaiaknak. Kb egál. De a Dortmund pontosabban végezte el.
[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
A Liverpool a második félidőben akar belekezdeni, az elsőn pihen egy keveset, kipiheni a legutóbbi bajnoki fáradalmait? Mondjuk nyilván a PL fontosabb az EL-nél, és így jövőre sem kell problémázni a hétközi európai meccsek miatt, lehet a bajnokságra koncentrálni.
[ Szerkesztve ]
-
L_YKing
addikt
válasz Assimilator #77788 üzenetére
Ebbol latszik, hogy a Pl az erosebb bajnoksag mert ok a bajnoksagra koncentralnak... az EL oket nem erdekli.
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
addikt
Várható volt, hogy lesz bőven gól, ha már támadó összeállításban kezdett mindkét csapat, csak nem ilyen gólarányban. Úgy tűnik, a Dortmund ellen túl merész volt így felmenni. Annyira vannak jók, hogy egy szellősebb védelmet ilyen könnyen feltörjenek, a múltkori stabilan védekezőhöz képest.
Mondjuk most már a 'pool is megérdemelt volna lőni legalább egyet. Vagy inkább kettőt...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Napfénysüti #77791 üzenetére
Focizik a Dortmund! Juppiii!
-
Napfénysüti
nagyúr
Mi zajlik Liverpoolban?
Més que un club!
-
DopeBob
addikt
Na joejt, ez hamar eldolt. Azert remelem nem lesz nagy kivegzes
MZ/X
-
addikt
válasz Assimilator #77786 üzenetére
Inkább mégis a védekezőbb felállással kellett volna kiállni.
-
Assimilator
őstag
Na hol a nagy hang?
-
kacsyx
aktív tag
Ennyi vót a nagy Púl
-
Assimilator
őstag
Citro???
-
addikt
Legalább ezek a szurkolók tudnak csendben is lenni, amikor kell. Ugye Real meg Barca szurkolók?
-
Enzolord
addikt
válasz DeathAdder #77783 üzenetére
Ne is mondd, én is mindig felveszem a Curl Ingemet..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
DeathAdder
veterán
válasz Napfénysüti #77775 üzenetére
Ha márt sport, szerintem Curling mindent visz
-
addikt
Klopp a támadó-kezdőt választotta.
Nem 3 mezőnymunkás középpályással áll ki, hanem csak kettővel, szóval eggyel több a támadó feladatkörre szakosodott kollégák száma. Ez pedig arra következtet, hogy a Liverpool neki fog támadni a Dortmundnak már az elején. El akarják intézni. Szerintem így kell ezt. Nem úgy, mint a Barca, ami ráfeküdt az egygólos előnyére, és statisztikák kimutatták, hogy a Barca egyetlen egyszer ért labdába az ATM tizenhatosán belül az első félidőben. xD
De a Liverpool támadni fog, mert ez az előny semmi. Amúgy is erre számítottam. 30. percre legyen meg a 2:0 ide, aztán visszább állhatnak kicsivel.
Tudom, szép álom. (bár elég gyakran bekövetkezik ez a forgatókönyv, nagycsapatok ellen is)
[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
válasz DeathAdder #77774 üzenetére
A hszed 2. részére +1.
Ki nem allhatom a labdabirtoklos jatakot, amikor celtalan passzolgatassal parosul.“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
DeathBat666
aktív tag
Na ma hajrá Liverpool
1. meccs nagyon tetszett, remélem ugyanazt a játékot fogjuk játszani.
Most kíváncsi vagyok melyik együttes fog dominálni, kinél lesz többet a labda, mert azért a mostani Liverpool se arról híres, hogy beállnak védekezni (főleg otthon), annak ellenére hogy nálunk az előny. -
NyxNyxNyx
addikt
válasz máyköl #77777 üzenetére
Én az olyan "kisbuszt" szeretem, amelyik fegyelmezetten védekezik, de ha kell támad, nem a döntetlen a cél. Mou alatt jobban szerettem a Real játékát mint Ancelotti alatt.(ha nem vesszük bele a Mou első évében használt Barca elleni taktikát)
szerk.: Azért írtam kisbuszt, mert kurvára nem busz, csak a nagy tikitaka fanok annak veszik. Én rühellem a tikitakát, belealszok a meccsbe. Egyszerűen nem éri meg megnézni azokat a mérkőzéseket, mert semmivel nem nyújt többet az összefoglalónál.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Napfénysüti #77775 üzenetére
Az sehol sincs a 200 női mellhez képest.
Egyébként meg vesszen a busz, mert éljen vadházasságban az édesanyjával, aki így képes megölni a focit. Ezért rühelltem a görögöket 2004-ben.
-
Napfénysüti
nagyúr
-
DeathAdder
veterán
válasz Citroware #77772 üzenetére
BR-nek volt egy fantasztikus szezonja, ahol egy nagy jó csapatot épített Suárez köré, sérülések sem voltak, az mellett meg csak a PL-re koncentrálhatott, és nem utolsó sorban a szitin kívül minden nagy rivális alul teljesített.
Nem volt rajtuk teher, nem voltak extrém elvárások, volt egy állandó kezdő, de összességében egy BL induláson (amiben hatalmasat égett) kívül semmilyen sikert nem ért el a klubbal, kettős terhelés se ment neki, ahogy a rotálás se, pedig volt rá 3,5 éve.Tibi - Én nem mondom hogy jó, csak azt hogy engem jobban szórakoztat és inkább nézem hogy a buszt tologatják, védekeznek, helyezkednek (a nagy támadók meg széttárt kézzel szenvednek, színészkednek, körbelövik a kaput mert nem képesek átmenni rajtuk, aztán egy helyzetből gólt kapnak), mint azt hogy minden támadáshoz 128 alibi passzt végig kell várni 200%-os labdabirtoklás mellett. Miért baj ez?
Jelenleg a foci két véglete ez és akkor inkább busz felé hajlok, a kézilabdát mint sportot egyébként is rühellem.
[ Szerkesztve ]
-
Assimilator
őstag
EZT csak azert, mert itt is volt aki vizionalta.
-
addikt
válasz DeathAdder #77761 üzenetére
Én azt nem értem, hogy BR-től mi volt az a csodaszezon 2013/14-ben, mert az fenomenális volt minden tekintetben, legyen szó akár a játék képéről, olcsón vett feltörekvő sztárokról, Suarezről, stb...
És ami utána történt, az meg borzasztó visszaesés. Szóval nem tudom megítélni, hogy az az egy szezon sikerült véletlenül jól nála (meg már előtte is kezdődött ez), vagypedig ami utána történt, az volt egy véletlen balszerencse, azaz hogy Suarez lelépett, Sturridge lesérült, mint a csapat két húzóembere és az akkori Premier League góllövőlista első két helyezettje, és nem maradt normális csatár. -
KisTücsök
addikt
Dortmundra kevesebbet fizet.
De én is x-et mondanék.
-
szami777
addikt
-
Tibiajax
nagyúr
válasz DeathAdder #77761 üzenetére
akkor már inkább a busz
és az miért jó? fejtsd már ki egy kicsit, hadd tanuljak valamit.. miért választod -mondjuk egy passzolgatós játék helyett- inkább a buszt? mi az, ami tetszik neked benne, ami miatt leülsz elé focit nézni? a busz az egy jó dolog, azért fizetnek be futballra kíváncsi emberek ezrei, millió, hogy nézzék és szórakozzanak?
mesélj már egy kicsit, miért választod a buszt -
lacy86
addikt
Ejj ez a Barcelona
-
KisTücsök
addikt
válasz szami777 #77762 üzenetére
Nem kell szerintem túlgondolni. Egyszerűen csak nem volt idén formában. Ahogy a csapattársainak nagy része sem. A MU-nál meg De Gea pont formában volt, a csapattársaival ellentétben. Na bumm. Érted...
Egy évet még mindenképpen megérdemel, bizonyítson csak, hosszabb távon. Ha akar. Ha nem, az más kérdés.
Az a belga válogatottas nyilatkozata múltkor nekem sem tetszett. Nagyon nem. Nem tudom, arra gondoltál e.
És itt most szigorúan csak a teljesítményéről szólok, a hozzáállás már más kérdés.
-
nextman
aktív tag
Reszkess Liverpool, Heja BVB!!
-
szami777
addikt
válasz KisTücsök #77753 üzenetére
A MU a tökéletes példa arra, hogy ha a mezőjátékosok szar formába vannak, a kapus attól még lehet brillírozhat. Courtois nem tette ezt.
Tavalyi szezonba egyébként tényleg jobb volt.
Courtois-t véletlenül sem mondom szar kapusnak, az élmezőnybe van egyébként, csak az én szemembe sokkal többet kell nyújtania Cech elküldése miatt, hogy elfogadjam teljesen. Nem tudom őt nem kritikus szemmel nézni, így az én véleményem tényleg szélsőséges.
23 éves csak, van ideje bizonyítani.“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
DeathAdder
veterán
válasz Assimilator #77758 üzenetére
Én speciel ki nem állhatom Pep stílusát (akkor már inkább a busz), de az megkérdőjelezhetetlen, hogy egy korszakalkotó dolgot valósított meg ami alapjaiban megváltoztatta a modern futballt.
És ezt a játékot középszer játékosokkal nem lehet kivitelezni, csak a legjobbakkal.Klopp mostani csapatában lehet számítani türelemre, biztosan nem basszák ki ha valami rosszul sül el. Az új tulajok se azok a kóklerek akik rövid távra terveznek (BR mellett is sokáig kiálltak).
Talán azért is jött a poolhoz, mert általában a "kirakatcsapatoknál" nem lehet hosszú távra tervezni, így inkább olyan klubot választott ahol van perspektíva. -
Assimilator
őstag
válasz máyköl #77745 üzenetére
Nem vagyok en ebben olyan biztos, hogy nagy penzzel es lehetosegekkel is ugyanugy vagy jobb lenne. Klopp a legjobb pelda. Amint a Dortmund elert arra a szintre, hogy mar nem a szimpatikus csiko csapat vagy az eselyes, hanem az egyertelmu favorit, gyakorlatilag osszeomlott. Nem tudta motivalni a jatekosokat, nem tudta oket kirangatni a volgybol, uj motivaciot adni (amiben a legjobb), nem mukodott a taktika. Utana nyilatkozta is, hogy o is besokallt a felhajtastol, a nyomastol. Nem tudott mar ugyanolyan nyugodtan dolgozni. Mindenki mas. Azert azon a szinten ahol Guardiola volt a Barcaval, 10 edzobol 9 nem tudna csinalni. Nem a taktika vagy a csapat miatt, hanem a hatter miatt. Ott van a Real. A legutobbi, nagyjabol 10 edzobol csak 1 tudta kezelni a nyomast es a korulmenyeket, BL-t is nyert Ancelotti.
Visszaterve.
Nagyon kivancsi vagyok Kloppra, hogy mit alkot egy sokkal kevesbe turelmes kozegben, sokkal nagyobb nyilvanossag elott. S marad-e az az energiagyilkos taktika ami utan 1-2 evvel elkezdodnek a sorozatos serulesi hullamok. -
cyberkind
félisten
válasz venember83 #77743 üzenetére
Szerintem meg Ranieri, na?
-
Enzolord
addikt
válasz #84221696 #77754 üzenetére
Kihagytad a disznyó pásztort...
Meg a United verő kínai Csank-Jan-Csít..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
törölt tag
Dumáltok itt összevissza. Vegyétek tudomásul, a világ legjobb edzője a pinyő meg az egervári! Pont!
[ Szerkesztve ]
-
KisTücsök
addikt
válasz szami777 #77750 üzenetére
És akkor szándékosan teljesít alul az idei szezonban? Csak akkor mondjuk rajta kívül még kb 15-en szintén.
Szerintem hagyjuk ezt az idei szezont, felejtsük el minél gyorsabban. 3-4 játékoson kívül mindenki mélyen maga alul teljesít. Felesleges ebből kiindulni, mert akkor a csapat 95%-a mehet a búsba. Tavaly, az első szezonjában meg hozta kb Cech szintjét. És azért a kor...
Melyik nyilatkozatra gondolsz?
A De Bruyne-ös esetről is most hallok először.
-
marositech
senior tag
Így ár/érték arányban a Leicester edzője a legjobb.
Persze, még addig visszatartanám a díjat, ha jövőre is megnyeri, ami 0,0001% esélye van.
Itthon sem Doll a legjobb edző, mivel az adómból van összerakva a csapat.Amúgy ja...Simeone nagyon jól csinálja.
Olyat rádverek...hogy megkulázol! :)
-
szami777
addikt
Azert a bl gyoztes internel nem volt penzszoras, es mou triplazott velük.
Nekem Klopp a favorit.________
Kistucsok:
Szerintem alulteljesit. Latszik rajta h jovore mar menne, mondta is, nem egy huseges tipus. Tuske bennem, h cech miatta ment el, 3-4 evig meg maradhatott volna, szerintem nem bizonyitott annyit, hogy ezt az aldozatot amit miatta hoztak, egalba hozta volna. Mou dontese akkor logikusnak tunt, mert hosszu tavra tervezett, akkor nem is ugattam erte, most mar latszik h nem hozza azt a szintet.
Ja meg amugy megcuccolta De Bruyne baratnojet .[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
NyxNyxNyx
addikt
Nem, mert John Carver a legjobb edző a PL-ben. És mivel a PL a legerősebb bajnokság, tök egyértelmű hogy nincs jobb nála.
-
máyköl
veterán
válasz marositech #77744 üzenetére
Mourinho meg Pep mindig abból építkezik, amiből csak akar. Korlátlan összeg áll rendelkezésükre.
Mutassák meg mekkora edzők egy kisebb csapattal, ahol minimális költségvetésből kell építkezniük.Simeone középcsapatból csinált sztárcsapatot, tizedakkora költségvetésből veri folyton a Realt meg a Barcát, Bl döntős volt már egyszer, és bajnoki címet nyert. Mit csinálna ő, ha valaki igazán megnyitná alatta a pénzcsapot? Félelmetes lenne szerintem...
-
marositech
senior tag
Ha odatolnának a feneke alá ennyi pénzt, bárki lehet a világ legjobb edzője...
Olyat rádverek...hogy megkulázol! :)
-
máyköl
veterán
válasz venember83 #77741 üzenetére
Szerintem meg a világ legjobb edzője. Pont.
-
7600 GS
addikt
Elég idegesítő amúgy Simeone-től ez a ZS kategóriás színházi előadás, amit szinte minden meccsen bemutat.
-
Sonja
nagyúr
Érdekes, hogy mind a négy továbbjutó 3:2-vel jutott tovább.
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
viharhozo
addikt
válasz forceberg #77709 üzenetére
Szerintem inkabb a szezont taktikazta el, es az se biztos, h o. A meccs sok, rotalas nincs, nyilvan vmikor rossz is lesz a forma, pechjere ez naluk most jott el. Engem mondjuk az zavar a leginkabb, h mar egy Atma-Barcelona meccsen is a Barcelona a taplobb csapat, ez azert sulyos.
Mindenesetre a semleges szurkolok innentol orulhetnek, mert most tenyleg barki nyerhet, talan Choloek kicsit elorebb vannak, de most nincs egyertelmu eselyes, ami azert eleg ritka a BL-tortenelemben.
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
Tom5
addikt
Ennek a Nojernek azért vannak hajmeresztő dolgai... Első gólnál nem tudom hol kereste a labdát.
-
kanyez
tag
válasz NyxNyxNyx #77732 üzenetére
De ez röhej, ilyen nincs hogy "félt". Szándékos kéz, ráadásul egyértelmű gólhelyzetet akadályozott meg, ezért azonnali piros jár(na). A másik oldalon meg szintén egyértelmű volt a 11-es, még ha a sporinak nem is, de a partjelzőnek látnia kellett volna.
Kemény, hogy ezért fizetnek...ha az utcáról behívnak valakit, az elvezeti így a meccseket.
"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal."
-
Richard!
addikt
"Ünnepeld a sajátjaid sikerét, de legyél óvatos az ünnepléssel, ha mások vesztenek vagy hibáznak. Egy nap ugyanis veled is ugyanaz megeshet, ami velük."
/Johan Cruyff/
Más hozzáfűznivalóm nincs!
Ma kezdődik életed háralévő része
-
Enzolord
addikt
válasz DeathAdder #77728 üzenetére
Na mennyé a picsbe, mikor már kezdtelek megszeretni, így elvágod magad.. Hihetetlen..
Ja, és le fogok szokni erről atapsolós smájliról, mert kicseszett idegesítő..
[ Szerkesztve ]
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
DeathAdder
veterán
válasz Enzolord #77724 üzenetére
Ugye milyen szép szavak egy rivális szurker tollából? de ettől még tény, remélem elhúz a reálba minél előbb
xsanyi77 - jó azé nem könnyű jó kapust találni, cech már idős, courtois meg simán benne van a top5 -be szerintem. Nem beszélve a cserekapusról, begovicot sokkalta különbnek tartom mint minyont, és sajnálom hogy a tehetségét kispadon pazarolja.
-
szami777
addikt
válasz DeathAdder #77723 üzenetére
Courtois egy téves igazolás.Hatalmas hiba volt.
Cech kisujja tobbet er nála.Nalam de gea nem csak a pl, hanem ugy altalaba top 1 kapus. Sztem neuernel is jobb már.
[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
Enzolord
addikt
válasz DeathAdder #77723 üzenetére
Ne haragudj Hádész, de ezt a kinyilatkoztatást mentenem kell..
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
válasz NyxNyxNyx #77721 üzenetére
degea szerintem is messze a PL legjobb kapusa, szerintem kurtoá van a szintjére hájpolva inkább, de nincs azon. Minden mérkőzésen bravúrokat mutat be, és nem igazán ugrik be baki se tőle (kivéve amikor saf még gyerekként leigazolta)
Bőven 10 pont felett köszönet már most neki a manu, és az sem mellékes hogy az ötödik helyen vannak meccsenként egy kaput eltalált lövéssel.[ Szerkesztve ]
-
Enzolord
addikt
válasz DopeBob #77720 üzenetére
Add meg, kinek szurkolsz, addig ilyen durvát nem nyilatkozhatsz..
BTW, a legjobb 4ből 2 nyerheti meg, ha van Isten, az Atleti, vagy a City..
Inkább az Atleti..(#77721) MikE008 Természetesen sejtettem, hogy hol játszanak..
De Gea pedig azért a legjobb, nevezz elfogultnak, mert ebből a szarhalomból annyit ment, amennyit ember nem képes.. Llorris ezért nem nagy etwas, most, mert előtte egy kiváló védelem van..
Jó kapus, ha elvitte volna a margit De Geát, őt láttam volna helyette.. De..[ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz Enzolord #77719 üzenetére
Nagyon jó kapus, ezt nem vitatom. Csak az zavar hogy őt jelöltnek követelik, miközben további hasonlóan kiváló kapusteljesítmények vannak a ligában és őket meg teljesen ignorálják miközben még a csapatuk is feljebb végez és esetleg kevesebb gólt is kapott. A kivételezéssel van a bajom.
Alli-t és Kane-t írja mindenki, nem csak én. Alderweireld meg a liga legjobb védelmének az oszlopa. Szvsz ez még bőven nem az elvakult ítélet kategória.
Év csapatába tőlem bekerülhet De Gea, vagy a másik 2 általam említett kapus, mert egyik sem érdemelné meg kevésbé mint a másik 2.
77722: Sejtettem hogy sejtetted.
De pont ezaz, hogy eddig mikor Lloris előtt volt hulladék védelem (Kaboul, Chiriches lol), és ő csinálta kvázi azt amit most De Gea akkor is le volt szarva.[ Szerkesztve ]
-
Enzolord
addikt
válasz NyxNyxNyx #77623 üzenetére
Akiket felsoroltál, hány játszik a spursben?
Lusta vagyok kikeresni..
És De Gea nincs túlhypeolva, szimplán a legjobb kapus jelenleg..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
szami777
addikt
-
törölt tag
Az csak lesnél számít, hogy hol van a lába, hiszen azzal avatkozhat játékba, a kezével nem, így az belóghat.
Ilyen esetben viszont ennek nincs jelentőssége, mert maga a szabálytalanság (az, hogy hozzáért kézzel) a vonalon belül volt bőven. Legalábbis én így tudom, szerintem így logikus.
Ennyi erővel az sem lenne gól, ha a kapus úgy fogja meg a labdát, hogy az már a gólvonalon túl van, de a lába még nincs.
-
szab.tam
nagyúr
neuer nem volt semmi az 1. gólnál.
árnyékboxolt.most nézem az ismétlést:
a 30. percben 2:0-ra vezethetett volna a benfica....[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
mntn
tag
Így visszanézve ha jól látom, a kezező Atmas játékos lába a vonalon volt a kontaktnál.
-
KisTücsök
addikt
válasz DeathAdder #77710 üzenetére
Ennyit számít a sorsolás. Előző években, amikor jobbak voltak, megkapták a legnehezebbnek hitt csapatokat, tükörsimán kiestek, most meg amikor nagyon szarok, észre sem veszik és elődöntőben vannak. De nagyon meglepődnék, ha nem ez lenne az út vége, akárkit is kapjanak.
_____Real - Bayern döntő a sanszos szerintem, és akkor meg... hát... képzeljétek csak el.
-
máyköl
veterán
Érdekes ez a mezőny a legjobb 4ben. Nem érzem valahogy egyiküket sem igazán.
City gyenge. Idén nagyon.
Bayern olyan pocsékul játszik mostanában, hogy rossz nézni.
Realnak 2 arca van, valamikor marha erősek, van, mikor vak komondorok a pályán.
Atleti meg Atleti. Ők erősek, de sosem azért, mert marha jól támadnának. Nem látom bennük azt, hogy megnyernék a Bl -t.
Azt mondanám, hogy jelenleg a Real és a Bayern talán a legesélyesebb, de valahogy egyiküket sem érzem. A PSG szerintem mindkét csapatot elgyepálná, csak nekik eléggé hülyén jött ki a lépés idén. De lehet a Juve is nyerne jelenleg, ha a 4ben lenne...De ki voltam nevetve egyébként, mikor azt mondtam, hogy 0-2 hátránnyal otthon a Wolfsburg ellen jobb, mint 2-1 előnnyel utazni a Vicente Calderónba...
-
DeathAdder
veterán
válasz KisTücsök #77698 üzenetére
Szerintem mindhármuk ellen eléggé esélytelen ez az idei megaszar sziti, de talán az atleti volna a "legjobb", akik azért egy elég unalmas döntetlen után mentek tovább tizikkel leverkusenen, viszont a másik kettő sem verhetetlen, de nem látok erre akkor sem sok esélyt ettől a szititől.
A sziti kb. kihozta az idei a BL-ből a maximumot. -
kanyez
tag
Érdekes volt azért, hogy egy jogos büntetőt nem adtak meg a végén.
"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal."
-
szami777
addikt
(#77704) itouchfan (válasz akart lenni)
Érdekes, az Atleti mai játékára pont nem mondanám azt, hogy undorító antifoci.
Mit kéne csinálniuk? Egy Barca ellen nem lehet végig offenzívan játszani. Megnyomták az elejét, gólt szereztek, visszább álltak és a kontrákra mentek. De utána is a hazaiak voltak veszélyesebbek, illetve a sportszerűtlen favágás is elmaradt.
Ha mutatsz nekem egy csapatot, aki a vége felé egy ilyen meccsen nem húzza az időt, megemelem a kalapom.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz itouchfan #77704 üzenetére
Ezt az undorító antifocit egyébként... Na mindegy
Ezt nagyon szoktam szeretni.
Tehát az összes csapatnak a Barca ellen bizony kötelezően támadnia kéne. Legyen az kiscsapat vagy az Atleti. A céltalan tiki-taka aztán sokkal jobb...a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
itouchfan
senior tag
válasz Citroware #77700 üzenetére
A Barca úgy húzta az időt hogy játékban volt a labda. Az atletico úgy hogy nem. Hadd ne kelljen már elmagyarazni mi a különbség....
Ezt az undorító antifocit egyébként... Na mindegy
„Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”
-
addikt
És mindegyik meccsen az a csapat jutott tovább, akit vártam. Remélem az EL-ben is így lesz.
-
Assimilator
őstag
Barca is vicces. Elso golig hatul passzolgatnak a vedok, az teljesen rendben.
Gol.
1 perccel kesobb mar uvoltenek, mint a sakal, hogy az Atleti huzza az idot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen monitort vegyek?
- Politika
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest