Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Natív ARM Android appok futtatása emulátoron
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enzolord
addikt
válasz venember83 #77397 üzenetére
Abban a ligában nem nehéz.. tuti megint bundáztak..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
venember83
nagyúr
Szerintem hagyjátok abba a buta csatázást, úgyis messze a Juve a legjobb csapat Európában.
-
pohár
félisten
-
KisTücsök
addikt
Kösz mindenkinek. Már kezdem szégyellni, hogy csak én nem ismerek ilyen játékosokat.
Pogba megszerzésére szerintem esélytelen a jelenlegi chelsea. Kitudná persze abra pengetni az árát, csak nem akarja.
____Más. Képzeljétek el. Csak képzeljétek el. Benítez után kinevezik az abszolút tapasztalatlan Zidane-t a margithoz. Amikor már mindenki azt hitte, hogy a bajnokság eldőlt, kihasználva a barca aktuális szar formáját, megverve őket a klasszikón, majd pár meccs alatt tetemes hátrányt ledolgozva a végére beelőzik és megvan a bajnokság.
A BL-ben kicsit bealtatnak a wolfsburgnak (és mindenkinek), de természetesen otthon kivégzik őket. Mákos bagázs, úgyhogy az elődöntőben jön a city/psg páros valamelyike. Nem kéne gondot okozzon azért egyik sem. A döntőben meg már bármi lehet, és akkor már miért ne nyernék meg?
Elképzeltétek?
-
pohár
félisten
válasz Richard! #77386 üzenetére
csak 2007 óta nem tudott ott nyerni idegenben, nem mondott hülyeséget
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
B0V9B
tag
válasz marositech #77383 üzenetére
Vagy az olaszok 2006-os VB győzelmét. Ebből is látszik hogy az emberek nem a mutatott játékot nézik elsősorban, hanem a "neveket". A görög EB győzelmet azóta is negatív példaként hozzák fel, viszont az olasz vb győzelmet még sehol nem láttam, hogy valaki azzal dobálózott volna. Tavaly a Chelsea hasonló játékkal nyert bajnokságot, mint amilyennel idén a Leicester fog (remélhetőleg), viszont a visszhangok teljesen mások... egyértelmű, hogyha egy nagy nevű csapat tud 1-0-ákkal meg 2-1-ekkel bajnokságot nyerni, akkor azok végsőkig kidolgozták a taktikát, egy filozófus az edzőjük és a védelem is betonbiztos. Viszont egy Leicester esetében mákjuk van, betolják a buszt, tolják őket a bírók, ilyen játékkal inkább ne is nyerjenek, stb. De ott van másik példának Ferguson MU-ja, amely gyakran nyert ilyen 1 gólos győzelmekkel bajnokságokat, hogy a Fergie-time-ot már ne is említsük.
A mezei fociszurkolókat könnyű megvezetni. És akkor még csodálkozunk hogy ennyi a reklám a médiában, vagy hogy felmerült egy Elit Liga bevezetése, ahol csak a leggazdagabb és legnagyobb nevű klubok indulhatnak majd. -
máyköl
veterán
válasz marositech #77383 üzenetére
Inkább úgy ne nyerjünk Eb -t...
-
venember83
nagyúr
válasz Citroware #77371 üzenetére
Szerintem megy, ami szomorú, mert ez rossz példát mutat, azonban legalább kilencvenmilliót kaphat érte a klub, amiből lehet csapatot építeni, ismét. Csak éppen ez az egész így azt az üzenetet közvetíti pl. Alex Sandrónak, Paulo Dybalának, hogy a Juventus csak egy lépcsőfok az európai szűk elit felé, és nem is tud jelenleg feltörni Európa legjobb 4-5 klubja közé, pedig nyilvánvalóan ott lenne a helye.
-
addikt
Magyarország EB-szereplése:
A csoportkörben az első két meccset alig, 1 góllal megnyerjük, és a harmadik meccsen a portugálok ellen egy kiszenvedett döntetlennel csoportelsőként végzünk.
A nyolcaddöntőben megkapjuk egy másik csoport harmadik helyezettjét, aki nem egy erős ellenfél, ezért a nyolcaddöntőben szintén egy szoros meccsen, de továbbjutunk.
A negyeddöntőben egy erős ellenfelet kapunk, de bunkerfocit játszunk, nem fogják tudni a jól felállt védelmünket feltörni, aztán a meccs végefele találunk egy szerencsés gólt, amivel továbbmegyünk az elődöntőbe.
Az elődöntőben erős ellenfelet kapunk, de már a meccs elején egy rossz belépés miatt kiállítanak tőlük valakit, és emberelőnyben nem fognak tudni legyőzni, elfáradnak, mert 1 mezőnyjátékos helyett is futni kell, aztán a hosszabbításban sikerül gólt lőnünk, és ott vagyunk a döntőben.
A döntőben megkapjuk a legerősebbet, akik ellen szintén bunkerfocit fogunk játszani, és ahogy telik az idő, egyre idegesebbek lesznek, emiatt kihagynak mindent. Döntetlen után a hosszabbításban sem esik gól, majd tizenegyesekkel megnyerjük az EB-t.[ Szerkesztve ]
-
B0V9B
tag
válasz Citroware #77327 üzenetére
Akkor Klopponak szólni kellene hogy Mignoletet tegye ki mezőnyjátékosnak, ha már ennyire tudja húzogatni a labdát. Talán ha a védésre is koncentrálna akkor kapus is lehetne belőle 5-10 év múlva
-
B0V9B
tag
Na mivel jó egy hete nem voltam erre, ezért dióhéjban reagálnék az elmúlt pár nap történéseire
- Weidenfeller még mindig tanár!
- A Rangers megint az élvonalban
- Furcsa volt látni, hogy a Real szinte helyzet nélkül lehozta az ellen a Wolfsburg ellen a meccset, amely a 8. helynél előrébb nem fog végezni idén a Bundesligában.
- Még szerencse hogy a Barcások szerint tét nélküli volt az a múltheti El Clássicó, így a Sociedad vereség után visszaolvasva
- Torres kiállítása jogos volt, egy ennyire tapasztalt játékos nem hozhatja ilyen helyzetbe a csapatát. Még ha megcsinálja a 80. percben második sárgáért, hogy ne tudjon az ellen vezetni egy gyors kontrát akkor valahol még érthető is, de így... -
addikt
válasz szami777 #77372 üzenetére
A BL-elődöntő sem lenne meg, ha nem fújja nekik a bíró a piroslapot. De még lehet, hogy így sem lesz meg.
Fura egy jelenség, de tényleg ritka szar formában vannak a tudásukhoz képest.
Ha így folytatják, még harmadikok is lehetnek. El nem tudtam volna képzelni.
[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
válasz L_YKing #77363 üzenetére
Nem kell kettőt bukni, elég egyet, meg egy X.
Fura, hogy ennyire magabiztos vagy. 3 pont csak az előny...
Az előző 3 meccsen a megszerezhető 9 pontból csak egy pontot szerzett meg a Barca.
Ha 3 fordulóval ezelőtt azt mondom neked, hogy csak 1 pontot szereznek, kiröhögtél volna...Bár engem pont nem érdekel, hogy ki nyeri a spanyol bajnokságot
Csak a BL dupla ne legyen meg. A forma pont ideális ehhez.(#77373) Citroghost
Torres kiállítása jogos volt, ezt ne vegyük ide.
Viszont Suarezt ki kellett volna állítani, úgy lett volna a fair.[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
addikt
válasz venember83 #77370 üzenetére
Szerinted Pogba marad a nyáron nektek? (Szerintem nem, de maximum jövő nyárig.)
-
addikt
válasz L_YKing #77363 üzenetére
Meglesz, a 2 bukás (1 vereség és 1 döntetlen elég), csak nem hiszem, hogy a Real mind a 6 hátralévő meccsét megnyerné.
De pl a Barca szerintem nem fog nyerni a Valencia ellen, mert hétközben keményen le fogja fárasztani őket az ATM, és ha még ki is esnek, akkor meg mentálisan is maguk alatt lesznek.
-
fatal`
titán
Amennyire jó volt tavaly a formaidőzítés, idén pont annyira szar. Ha így marad a csapat formája, akkor (durva 10 pont előny után), de idén semmit nem nyerünk.
[ Szerkesztve ]
-
IreN!CuS
őstag
válasz Tibiajax #77362 üzenetére
Két sör mellett egész nyugodtan ültem végig a már előre betervezett szenvedést . Nem ez a meccs zavar hanem a tendencia...két vereség és egy kínkeserves győzelem a BL-ben , sokkal több nem fér bele...pedig nem oly rég még hittem ,hogy ez lehet az "újabb" korszakos csapat amelyik beírja magát a történelembe azzal ,hogy egymás után kétszer triplázik...
[ Szerkesztve ]
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
BenHans
addikt
válasz KisTücsök #77328 üzenetére
Tibi szavaival élve "Nainggolan milyen zömök gyerek, fasza volt őt is látni, nincs haragban a labdával, az látszódott."
Szív lélek játékos, nem ismer elveszett labdát, harcos és kemény mint egy Ninja. Védekezik, osztogat és a támadásban is nagyon hasznos. Hatalmas értékünk, nagy kedvencem. Mindemellett jó ember, az egyéniségéből adódik hogy az öltöző egyik hangulatfelelőse. Ha meccsen nincs látványos megmozdulása akkor is olyan mint egy motor, amint nincs ott megérezzük a hiányát.
[Egy korrekt videó.] Emlékezetesre sikerült [gólja].Nagyon ideges leszek ha elmegy. A Juve is csábítgatta de róluk úgy nyilatkozott hogy biztosan nem, mivel ez olyan szituáció mint a (öreg)lány aki nem jön be...
Vigyétek Pogbát, úgyis divatosabb és ő is nagyon jó.
Nagy feladatunk lesz nyáron, megtartani a legjobbjainkat mint pl Ninja vagy Pjanic és végleg megszerezni a bevált játékosokat, ráadásképp visszahívni az olyan kölcsönben lévő játékosainkat mint Sanabria.[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
Richard!
addikt
Hihetetlen mumus lett a baszk csapat az utóbbi években...
Ma kezdődik életed háralévő része
-
veterán
válasz #84221696 #77354 üzenetére
Alba pihen, de Adriano sérült, hogy Sergi bohóckodik a bal oldalon? Piké bealudt.
Turan hatalmas 0, bár nem is volt még igazán jó meccse a Bárkában. Rafinha meg nincs még játékban.
Munir max. Pedro karriert futhat be,súlytalan elől.http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
lacy86
addikt
RitkabenamostaBarca
-
szami777
addikt
Na ez már járt a Milannak
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
kacsyx
aktív tag
Mainz=Wolfsburg>>>Margarin
-
törölt tag
Úgy látom, a Barcának itt a menetrendszerinti mélypont. Akár egy nagyobb verésbe is beleszaladhatnak.
-
-
KisTücsök
addikt
válasz szami777 #77339 üzenetére
Engem is csak Hiddink balfasz cseréi már megint. A végeredmény már nem izgat.
Te vágod Nainggolant?
___Citro: Ez már eldőlt. Nem kell itt már számolgatni. Vér profin, bajnokhoz méltóan hozza le a meccseket a leszter. Így kell ezt. Tottham a MU-val tolja ráadásul holnap, ők meg a Sunderlanddel.
-
addikt
Számoglatjuk-számolgatjuk, hogy utolériheti-e a Spurs, az Arsenal és a ManCity a Leicestert, erre méginkább leszakadnak.
-
szami777
addikt
válasz KisTücsök #77337 üzenetére
Évek óta nem volt ilyen, hogy ennyi alapember hiányzik a kezdőből és a kispadról.
(Costa, Willian, Terry,Cahill, Hazard, Matic, Zouma, Remy)X lett volna szerintem az igazságos eredmény, de abszolút nem húzott fel ez a vereség sem.
-
Assimilator
őstag
Kozben a Real szenne alazza az Eibart. Igy is kell ezt. Wolfsburg ellen hetkozben szopoka.
Persze Ronaldo villog a meccsen... -
Assimilator
őstag
válasz DeathAdder #77332 üzenetére
En is kivancsi leszek a jovo hetre.
Nehezen tudom elkepzelni, hogy 2x megetessek a Dortmundot ezzel.
Meglatjuk. -
DeathAdder
veterán
Mekkora meccs volt ez a WHU-ARS te jó ég, ezért szeretjük a PL-t
(#77327) Citroghost - más dimenzió ez a dortmund, látni kéne. Lehet valahogy sikerülhet továbbverekedni rajtuk, mert semmi sem lehetetlen, de az esélyek akkor se messze nem 50:50
Klopp legnagyobb húzása volt amivel elég jól hatástalanította a bvb fociját, hogy a mélységi irányítójukra, a dortmund támadásainak felépítéséhez felelős kulcsfigurára Weigl-re egy az egybe ráküldte Origit amikor támadást próbáltak építeni. Nézett is Tuchel mint hal a szatyorba (később nyilatkozta is hogy mennyire nem volt elégedett), nem sokan számítottak hogy a pool elsőszámú támadója kikerül (aki egyébként elég alkalmatlan presszingre) és Origi tanárian kiveszi részét olyan melókból amire Sturridge alkalmatlan.
Még csak 20 éves, de ő lehet a mi Obamejangunk, csak sokkal jobb fizikummal van ellátvaKíváncsi vagyok jövő héten lesz-e még valami a tarsolyában, vagy lazán továbbmennek egy 0-3-mal.
-
szami777
addikt
West Ham
Arsenalra nezve meg cikibb, hiszen 1 szabályos west ham golt nem adtak meg.
-
NyxNyxNyx
addikt
Jó a West Ham - Arsenal meccs
xsanyi77: Szerinted a kapustámadásos eset szabályos lett volna? Én sem biztos hogy megadtam volna, hátulról csimpaszkodott a védőbe Carroll.
[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
KisTücsök
addikt
BenHans, mint egyetlen Roma szurkoló, Nainggolan-ról írjál nekem néhány mondatot, plíz.
-
addikt
Hogy a fenébe lehet egy játékos ilyen gyors amúgy?
Terv:
1. Megverjük a Dortmundot otthon.
2. A Dortmund játékosai megérzik, hogy az Anfield még az ő stadionjuknál is fenomenálisabb hangulatú.
3. Rájönnek, hogy ez a Liverpool legalább olyan jó, mint ők, és a PL-ben van miért küzdeni, nem az örök második hely van rendeltetve nekik.
4. Reus és Aubameyang kedvet kap ahhoz, hogy egy jó ajánlat esetén Liverpoolba jöjjenek, ezzel még erősebbé téve a csapatot. (már azon felül, hogy Klopp amúgy is mennyit jelent számukra)
5. Klopp ajánlatot tesz nekik nyáron.
6. Átigazolnak Liverpoolba.
7. A Liverpool velük stabil BL-induló lesz. De az EL megnyerésével már idén is.
8. Megalapozva a jövő.0. : Le kell győzni a Dortmundot.
Amúgy mindenki azt nyilatkozta, hogy innentől 50-50% a kimenetel.
DE! Már ez is jobb ahhoz képest, hogy a meccs előtt mennyire esélytelennek tartották a 'poolt. Most már fifty-fifty.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Assimilator #77325 üzenetére
Persze! Értem én, hogy villanymotor, de mi hajcsa?
-
Assimilator
őstag
válasz #84221696 #77324 üzenetére
Na igen, de ha te biro vagy es elultetik a fuledben, hogy tulzottan kimelsz egy csapatot (meg a tobbiek), onkentelenul is megprobalsz korrigalni, aminek tulzottan szigoru iteletek lesznek a kovetkezmenyei vagy hasonlok. Remelem ki tudtam ertelmesen fejezni, hogy mire gondolok.
-
törölt tag
válasz Assimilator #77323 üzenetére
Összeseküvés elméletek mindig voltak és lesznek is. A nagyok sírnak és nem értik, hogy egy töredék költségvetésű csapat hogy bírja elpicsázni őket. Azért is hajrá Leicester!
[ Szerkesztve ]
-
Assimilator
őstag
Elkezdodott
Ha nem megy a palyan, megprobaljak mentalisan megtorni oket meg a birokat. -
szab.tam
nagyúr
válasz szami777 #77304 üzenetére
pont haza fogok érni, és én konkrétan nézni fogom.
csak annyira elb*tt a kincstári média oldala, hogy kérdés megtalálom-e majd rajta a stream-et..
egyszer kihullott a hajam, mire megtalátam a csatornáik műsorújságját.
médiaklikk. egy normális ember honnan kell gondolja, hogy nem pl. a műsorok alatt kellene keresnie.
médiaklikk, b+....[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szami777
addikt
válasz itouchfan #77318 üzenetére
En nezem. Nem olyan atuto a jatekuk. Kb 3 zicceruknel fujt be a partjelzo tevesen lest, de Kalou meg meguszott egy piros lapot.
Nagyon harap a hannover.De most a Hertha nagyon nyom, van meg remeny.
[ Szerkesztve ]
-
itouchfan
senior tag
válasz venember83 #77316 üzenetére
Nem nézem a meccset de csak behuzzak...
„Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”
-
törölt tag
válasz venember83 #77316 üzenetére
Lehet, be kellene állnia Dárdainak.
Ezzel a kerettel szerintem maximum EL lehet nekik. De az talán meg lesz. Meg az 5.-6. hely környéke! -
venember83
nagyúr
Basszus, nem igaz, hogy egy Hannovert nem ver meg a Hertha.
-
Ringman
nagyúr
válasz venember83 #77311 üzenetére
semmit.
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #77313 üzenetére
látod, h mégis....
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #77311 üzenetére
annyi hírt mondhatnál, mutathatnál nagyvilágból, a focivilágból, akár az Inter tájékáról.. annyi, de annyit, kismilliárd játékosról
nem, csak ezt tudod prezentálni nekünk, hogy ez a kbaszott vicc nagatomo-t még mindig foglalkoztatni fogja az Inter, továbbra is
nem bírom egyszerűen felfogni ezt a mértékű seggnyalásukat a japán piac felé, ezzel a bohóccal -
venember83
nagyúr
Mit lehetne ehhez még hozzáfűzni?
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
na, akkor talán végre lehet valamit élvezni a magyar fociban, ha már a focit nem
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
szami777
addikt
válasz KisTücsök #77307 üzenetére
Idegenbe sokkal jobbak vagyunk, mint otthon.
idén idegenbe egy iksz mellett csak győzelmek vannak, szerintem ezt is behúzzuk.
Pool Stoke X tökéletes lenne.“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
Enzolord
addikt
Ezt fogom nézni, lehet, hogy még a United meccs helyett is..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
szami777
addikt
"Vasárnap 16 órától a Lábatlan–Tata mérkőzéssel kezdetét veszi az M4 Sport megyei bajnoki közvetítéssorozata. A találkozókat a csatorna internetes oldalán lehet követni, a kommentátor Horti Gábor lesz." NSO
Azért ez kemény lesz
[ Szerkesztve ]
-
Enzolord
addikt
válasz #84221696 #77300 üzenetére
Máskülönben Klopp, Szlamb..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
addikt
válasz marositech #77301 üzenetére
Ez az igazi, sportszerű futball, erre méltó lelkületű emberekkel, nem az El Clásico, amik mostanában övezik.
-
marositech
senior tag
Nem szeretem egyik csapatot sem, de ez nagyon megríkat...
Olyat rádverek...hogy megkulázol! :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- OLED TV topic
- DIGI kábel TV
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen TV-t vegyek?
- PlayStation 5
- AliExpress tapasztalatok
- Parkside szerszám kibeszélő
- Sony MILC fényképezőgépcsalád