Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Natív ARM Android appok futtatása emulátoron
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
szami777
addikt
válasz DeathAdder #79380 üzenetére
38 ezres stadion. Elég ratyi.
Utánanéztem, Európában 110 nagyobb stadion van a St. Jakob-Park-nál...
Biztos nehéz lett volna nagyobbat választani...Egyébként a következő BL döntő a Millenium Stadionba lesz (Cardiff- 74500 fős) , az EL döntő pedig a Friends Arénába (Stockholm- 50.000 fős)
[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
B0V9B
tag
válasz szab.tam #79393 üzenetére
Én nem hiszem, hogy a Thai tulajdonos pont most akarná kivenni belőlük a zsét.
Egyébként meg így is felfedeztek egy Kantét, Mahrezt, Vardyt és igazolták le őket bagóért (ezen a szinten értsd), szóval Steve Walsh (a Leicester játékosmegfigyelője) remek munkát végez."november, és sehol sem lesznek."
Ez kicsit ismerős nekem. Nem ugyanez a szöveg ment egész évben?
"Most már jön a karácsonyi nagyüzem, tényleg kipukkadnak. --> Most már jön a tavasz, a nagy csapatok komolyan veszik és tényleg bedarálják őket.--> Most hogy kikaptak az Emiratesben és 2-3 pontra van az Arsenal és a City, most már az is csoda ha meglesz nekik a legjobb 4. "Már csak azért sem állja meg az állításod a helyét, mert minimum decemberig BL résztvevők lesznek.
Egy okos építkezéssel simán lehetnek évekig Top10-es PL csapat.
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
"„Rengeteg munkával elértük, amit elértünk, miért kellene változtatnunk? Működik a rendszerünk, és tenni kívánunk róla, hogy a jövőben is működjön....De irányváltásra nincs szükségünk."
nem fog működni.
és az igaz, hogy nem lenne szükségük irányváltásra, de mégis meg fog történni.
ez egy elqurvult világ.
ha van egy szűzies alapokon létrejött sikertörténet, előbb vagy utóbb valakik ki fogják akarni belőle venni a zsét, vagy letördelni a nyiladozó bimbókat, mert útban vannak.
ennyi...november, és sehol sem lesznek.
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Assimilator
őstag
válasz DeathBat666 #79390 üzenetére
Inkabb tamogati kartyanak mondjak. De egyebkent a magyar verziotol nagyon tavol all.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz DeathAdder #79386 üzenetére
de most miért mondsz ilyet... két madridi csapat is a fináléban, egyik látványosabb játékot ad a világnak mint a másik, nehogy már egy ócska el-döntőre vágyjál
-
DeathAdder
veterán
-
DopeBob
addikt
válasz DeathAdder #79383 üzenetére
pont ez az, a nagyobb klubbok magasról tesznek az EL-re. Simán lehetne Villareal-Sahtar döntő, és akkor az lenne a baj, hogy nem tudják eladni a jegyeket
MZ/X
-
itouchfan
senior tag
Vicc...
„Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”
-
DeathAdder
veterán
válasz Citroware #79381 üzenetére
sevilla lesz az ellen, nem a villarreal
Megértem, én is leszarom amúgy egykutya csak meg kell nyerni és készNem tudsz több jegyet venni, mert a többi már el van lőve a vip tagokra, öltönyös nagykutyákra meg a kurváikra, akiknek kell a hely. Általában szokott maradni néhány hely amit aztán csillivilli áron meg lehet venni, bár így sem olcsó.
Meg aztán hogy vegyen az ember 600+ euróért jegyet ha aztán lehet a híd alatt kell aludnia[ Szerkesztve ]
-
addikt
Ezt amúgy sosem értettem. Honnan lehet eldönteni, hogy ki Liverpool-szurkoló, és ki Villareal szurkoló?
Szerzek egy jegyet oszt' kész, azt mondom hogy az vagyok, amire még van jegy.
Ja meg ez csak 18000, még van 12000 hely ami elvileg semleges, de abból is be lehet szerezni jópárat gondolom.
A 2005-ös BL döntőn is ez volt, ha jól emlékszem. (vagy 2007-es, nemtom)
Hogy a Liverpool szurkolók több jegyet szereztek, mint amennyi ki volt adva, ezért sokkal többen voltak, mint az ellenfél szurkolói. -
DeathAdder
veterán
Apropó EL, múltkor megjegyeztem hogy mekkora vicckategória h egy 30+ ezres stadionba lesz a döntő.
Na azóta kiderült hogy 9.000 jegy áll rendelkezésre a pool szurkolóknak (gondolom az ellennek is ennyi) és tegnap az is kiderült, hogy nem lesz elég szállás ennyi szurkolónak se bázelbenaz uefát is ki kéne találni ha nem lennének
-
szami777
addikt
válasz 7600 GS #79370 üzenetére
Hihetetlen, de tényleg nem adják.
Ezeket a majmokat....
A vicc az, hogy szombaton ötkor még csak más élő műsor sem lesz a sport1-n, csak a sport2-n.
Érthetetlen.“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
DeathAdder
veterán
válasz Citroware #79372 üzenetére
Hát ja, de surranópályán még melehet a BL indulás.
Abba meg hogy a sziti lecsúszik két jó dolog is van, az egyik guardiola a másik meg sterling főleg úgy h mindezek közbe a poolnak meglenne a BLHa nem is nyernek a whu ellen, de szerintem a sziti se fog walesbe nyerni a zárófordulón.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz DeathAdder #79371 üzenetére
És az az idegesítő, hogy most már így nézve, meglett volna a Liverpoolnak a negyedik hely, ha az elmúlt 2 hétben Klopp nem ad el 5 pontot a bajnokságban ifijátékosokat játszatva, hogy a nagyok rápihenjenek az EL-elődöntőre.
Na meg ugye ez a rengeteg sérülés, ami most sújtott.A MU meg nem hiszem, hogy a hétvégén nyerni fog a WHU otthonában.
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
válasz szami777 #79363 üzenetére
JA ez így van ahogy írod, annyi ha meg a CP nyerné a fakupát akkor a 6. hely nem csúszna hátra egyet.
Ez a MCI meg akkora egy fos csapat, tegnap téptem a hajamat hogy lehetnek ennyire idijóták. Van két klasszisuk, annak köszönhetik hogy legalább x lett az a förtelem.
Kizárnám őket a faszba, eltiltanám a focitól egy 10 évre, semmi hasznuk nincs csak a kárt csinálják.
Az új Guidolin féle Swanseat úgyse verik meg idegenbe a zárófordulóban, vagyis úszott nekik a 4. hely, ami alapból nem is lenne nagy baj, ha nem a minden sebből vérző utd lépne be helyettük.Az se kizárt hogy a whu beleszarik holnap, hogy akkor az a kolonc EL hely se legyen meg hamár a BL nem lehet. Tavaly is már búcsúztatták magukat a selejtezőben, hogy aztán a PL-ben all in-be nyomják.
Egyedül a sotonnál vannak olyan tervek hogy EL-ben szeretnének célokat elérni, hát kíváncsi leszek. -
7600 GS
addikt
Jelen állás szerint a kretén Sport TV sem a Barca, sem a Real meccsét nem fogja adni az utolsó fordulóban.
-
Tibiajax
nagyúr
csalódott vagyok persze, de igazából.. másfajta csalódottság ez is, mint pl a barca kiesése a bl-ből.
vicc, milyen lófasz kiscsikók alkotják most már egy ideje a nagymúltú amszterdami csapatomat. sportévés kommentátor is a vége fele, amikor ugye látta, mennyire ötlettelen az Ajax játéka, pont mutatta a kamera a kispadot, egy de Boer-ral megy egy Bergkamp-al, aztán a lelátót, Overmars-szal, meg van der Saar-ral.. ő is megjegyezte, hát igen, ha lenne ennek az Ajaxnak most egy Overmars-a, akkor egészen más lenne.. de ennek az Ajaxnak nincs ilyen kvalitású játékosa. megközelítőleg se...
és ennyi a sztori röviden. ezek a mostani csapat-'húzó' emberek, ez a Schöne, vagy Mijik, hát így kb a régi nagyoknak a cseréjének a cseréje lehetne. kb..esetleg cipőtisztítója. nem tudom, mi a fasz van az akadémiával, a korosztályokból hová tűnnek el a tehetségek. biztos vagyok benne h akad most is kiugró srác, de most már több éve, hogy a nagy csapatig már vagy el se jut, mert elviszi más klub vagy elmegy a kedve a focitól és elmegy inkább számtech eladónak, nem tudom tényleg.. de a régi nagy Ajaxra továbbra is várhat az ember, végtelen végtelen türelemmel
addig meg marad ez[ Szerkesztve ]
-
L_YKing
addikt
-
szami777
addikt
válasz Enzolord #79356 üzenetére
Egyébként néhol zavaros ez a dolog.
Ha a MU megnyeri a fa kupát, ugye az neki El indulást jelent.
Viszont ha eléri a BL helyet, akkor azt hiszem, a 7. helyezett is(6. Hely lecsuszik egyet.) mehet akkor EL-be, ami vagy a West Ham vagy a Pool lesz. Viszont ha a Pool nyeri az El-t, és hetedik is lesz, akkor meg a 8. helyezett West Ham is mehetne az El-be. Azért ez kurva bonyolult
Javítsatok ki
Tehat 8 angol csapat mehet a nemzetközi kupakba.[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
-
Enzolord
addikt
Ha a pool behúzza az EL-t, akkor 5 angol csapat indul a BLben, vagy a negyedik hely kakit sem ér akkor?
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Ringman
nagyúr
válasz forceberg #79345 üzenetére
én is azt néztem, hogy liechtenstein előz.
ráadásul úgy, hogy 1 csapat indul összesen onnan - fc vaduz, amelyik 10 éve az újpestet is verte [link]Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz Richard! #79348 üzenetére
áh bazeg, lemaradtam
Múltkor ebben a Benitezes témában tök nagy egyetértés volt. Most meg már megint ő a bűnbak... Kíváncsi vagyok Perez azért hívta-e a Realba. Simán kinézem belőle
Néz valaki innen code geass-t?
[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
DS39
nagyúr
jaja, jövőre alig lesznek Románia előtt:
[mostani állás] - [következő szezon][ Szerkesztve ]
-
7600 GS
addikt
-
NyxNyxNyx
addikt
Kicsit örülök, hogy inkább lefeküdtem aludni és nem néztem a Tottenham meccset. Ennyire azért nem kell kiengedni. Ha a végén a Nyúlkastélyt se verik el, akkor még az Arsenal is beelőz. Jó az X is hálistennek.
Balfasz City meg lecsúszik a 4. helyről ha nyer a balfasz MU. Bár azért a balfasz West Ham otthonába se nyerni járnak a csapatok. Swansea ellen nem tudom mi lehetett.
[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
törölt tag
Inkább a játékosokon kellene a port elverni, nem Benítezen.
Közben az Athletico kiszállt..
[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
válasz 7600 GS #79321 üzenetére
igen, az nem érdekel senkit
: P
farkas -madridista- robi annyit indokolt meccskezdet előtt, a várható bajnokavatás miatt esett a választás a nou camp-beli show-ra. ha nyer a hazai csapat, ami elég erősen várható elvileg, hatalmas banzáj veheti kezdetét. míg madridban csupán krisztiánó fog ríni egyet, olyat meg már láttunk -
7600 GS
addikt
Sikerült pont a Real Madrid meccsét kihagyni a vasárnapi Sport Tv közvetítésből?
-
B0V9B
tag
válasz Tibiajax #79315 üzenetére
Igazából csak magát hibáztathatja az Ajax. A végén a PSV elég meggyőzően hozta a meccseit, egy olyan se volt ahol csak 1 góllal nyertek volna. Mindig legalább 2-3-4 volt közte. Az Ajax meg már az Utrecht ellen is rázta a pofonfát 4 fordulóval ezelőtt, ahol már 2-0-ra is mentek a vendégek, és úgy sikerült X-re mentenie az Ajaxnak a legutolsó percekben.
2-3 év múlva még nagyobb tétje lesz, hogy ki végez első és második helyen a bajnokságban, mivel valószínűleg elfogják bukni a 2 BL indulásos (ugye most az első egyből a csoportkörben kezd, a második meg a selejtezőben) helyüket a Koefficiens listán, ezért a második már csak az EL-be mehet majd.[ Szerkesztve ]
-
itouchfan
senior tag
Koscielny senkitől sem zavartatva akkora luftot rúgott hogy elkepeszto
Nézi valaki?„Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”
-
-
B0V9B
tag
Basszus, hogy bukta el a bajnoki címet az Ajax...
-
Richard!
addikt
Ma kezdődik életed háralévő része
-
törölt tag
válasz DeathAdder #79306 üzenetére
Nincs mit hozzáfűzni! Nagy respect! +1
MU szurkorlóként a Leicester sikerének örülök. Ez egy ilyen meseszerű valami. Olyan, mint a Fradi sikere a Grashoppers ellen '95-ben, vagy a ZTE 1:0-ja az MU ellen. -
DeathAdder
veterán
Második bekezdéseddel maximálisan
Az elsőre viszont szerintem nincs olyan PL csapatnak szurkoló ember (kivéve talán a spurst érthető okokból) aki ne örült volna a leicester győzelmének és szorított azért, legyen az ott vagy itt.
Én legalábbis őszinte mosollyal a képemen néztem végig a díjátadást, irigykedtem mert lehet én soha nem fogom látni kedvenceimet ahogy ezt a trófeát a magasba emelik, de örültem, semmilyen rossz szándék vagy gondolat nem érheti a kis leicestert. Kalapot előttük.Leicestert inkább azok fikázzák akik valamiért radikálisan a PL ellen vannak és gyerekes, irreleváns módon más országok erőviszonyaihoz próbálják mérni globálisan az egész bajnokságot, ahol teljesen mások viszonyok.
Na ilyen van inkább magyarországon, mert egy angol szurker tetőről tesz arra hogy mi van a spanyol, német csapatokkal vagy nem hoz fel olyan marhaságot pl most hogy nyenyenyeeee az angol nyolcadik jobb mint a spanyol negyedik etc..
Az ottani szurkolóknak a PL arany az etalon, még a BL aranytól is értékesebb (a hazai fiszfasz kupákról nem is beszélve, mérgesek is érte hogy sokan nem veszik komolyan).Egyszóval szerintem minden ésszel rendelkező ember örül a leszter sikerének, ami egyszeri és megismételhetetlen, "divatszurkolói" meg aligha lesznek mert ezt az állapotot nem fogják tudni fenntartani
[ Szerkesztve ]
-
B0V9B
tag
válasz szab.tam #79296 üzenetére
Ezt azok a frusztrál magyar szurkolók találták ki, akik valamelyik PL csapatnak szorítanak és kurva rosszul érzik magukat, hogy egy ilyen csapat tudta megnyerni a PL-t míg az ő kedvencei balfaszok voltak a köbön.
Vagyis egy bitang nagy lófütyköst kaptak az arcukba, valahogy fel kell dolgozniuk ezt. Ez is az egyik állomása a dolognak.Már eleve az megmosolyogtató, mikor magyarországi Arsenal/MU/Chelsea (most csak írtam három példát hasraütés szerűen, nem fogom mindet felsorolni) szurkolók divatozzák le azokat, akik mernek örülni annak hogy jött egy csapat a semmiből és megfricskázta a nagyokat. Érted. Innen. Magyarországról. Megmondják hogy ki divat meg ki nem. Amikor ők biztos nagy MU szimpatizánsok lennének, ha Ferguson-t kirúgják az első három sikertelen éve után. Valamint ha Abra anno a Chelsea helyett mondjuk egy Boltonban látta volna a fantáziát, és őket veszi meg.
-
szab.tam
nagyúr
mindenkinek:
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mous 18 literes hátizsák
- Tymo Ring kerámia hajsimító fésű új 6hó jótállás!
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, Care Refresh, FPV Controller, ND Filter szett
- DJI Mavic 2 Pro Fly More Combo FMC drón - 1" Hasselblad kamerával (2 akkuval)
- Corength dönthető pad + 20kg-os súlyzókészlet + 2x5kg tárcsa + francia rúd
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest