Hirdetés
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
venember83
nagyúr
válasz DeathBat666 #75929 üzenetére
Ma a csapattal edzett, szóval talán holnap játszani fog. Hogy meddig bírja, az viszont marha nagy lutri. Az EB meg messze van még.
-
szab.tam
nagyúr
válasz DeathBat666 #76530 üzenetére
fanyalgó. hagyd rá.
(attól függetlenül tényleg picit vicces volt a sorbapacsi.)fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
máyköl
veterán
válasz DeathBat666 #76541 üzenetére
Ez mi?
-
szami777
addikt
válasz DeathBat666 #76541 üzenetére
Az ilyen kiforgatott képekkel azért érdemes vigyázni, mert a két tábor simán összeugrik rajta, holott teljesen felesleges, mert ez egy összevágott, kiforgatott faszság.
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
Tibiajax
nagyúr
válasz DeathBat666 #76713 üzenetére
pedig nem lett volna rossz, Alves bolond..
-
nagyúr
-
L_YKing
addikt
válasz DeathBat666 #76868 üzenetére
Mar 1-0-nal.. Mondtam en, hogy tilitoli mecccs lesz... Atma ellen meg verengzes lesz meglasd.
Konkretan MSN nem volt a palyan.. Tingitangli banda..
[ Szerkesztve ]
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
venember83
nagyúr
válasz DeathBat666 #77444 üzenetére
Ha a City megnyeri a BL-t, akkor meg hat angol csapat.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz DeathBat666 #77448 üzenetére
Ha a Pool megnyeri, akkor még indulhat a 4. helyezett, de ha a Pool is megnyeri és a City is (úgy hogy a City és a Pool nincs benne a top 4-ben), akkor már nem. Mert maximum 5 csapat indulhat egy bajnokságból.
Na góól
[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
marositech
senior tag
válasz DeathBat666 #77628 üzenetére
Nemazér', szeretem ezt a gyereket, de így direktbe kapusban hagyni a lábát...
Undorító egy taktika, de hát most...ezért lefutott a meccs.Olyat rádverek...hogy megkulázol! :)
-
L_YKing
addikt
válasz DeathBat666 #77801 üzenetére
3 golt a livertol ugy, hogy egyet sem lo...
nem eselytelen de ez nem az a liverpool..Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
addikt
válasz DeathBat666 #77806 üzenetére
Nem mondanám, hogy meglepődök. Még a 4 hátvédból is a két szélső túlságosan támadó felfogású. Így max kiscsapatok ellen biztonságos felállni, de még oda is meredek.
Túl nagy volt a szarka farka, nem bírta el a szarka. Nem kellett volna kiállni ennyire támadó játékosokkal, hanem csak simán normálisan, ahol vannak, akik védekeznek is.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz DeathBat666 #77834 üzenetére
Kb a két lehetséges legerősebb ellenfelet megkaptuk egymás után (MU, aztán Dortmund), ezek után már csak könnyebb meccs lehet. Persze ez nem jelenti azt, hogy biztos a győzelem, bármi lehet még.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz DeathBat666 #77879 üzenetére
Jobb a Sevilla egyáltalán, mint a Villareal? A bajnokságban nem úgy áll, csak ezért kérdem.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz DeathBat666 #77881 üzenetére
-ban
-
máyköl
veterán
válasz DeathBat666 #77997 üzenetére
Igen, elég jó a sorsolásuk.
De a Depor és a Betis idegenbe nehéz lehet, otthon mindkét csapat nagyon harapós... -
cyberkind
félisten
válasz DeathBat666 #78028 üzenetére
Melyikben igen?
-
addikt
válasz DeathBat666 #78028 üzenetére
Maximum kétszer érdemelte meg, de inkább egyszer.
Pl tavaly Neymar egész évben jobb volt, különösen a fontos meccseken, csak a nyikhaj Messit mindenki más szemmel nézi...
Az meg, hogy Messi több gólt lőtt, hát persze, mivel mindent vele rúgatnak (pedig a büntetőket is szarul lövi), kiscsapatok ellen behúzza a statisztikákat.Engem már legszívesebben akasztottak volna a véleményemért, de szerintem Messi a világ legtúlértékeltebb játékosa, aki csak szerencsés körülmények között van, de más közegben nem magaslana ki. A válogatottban sem magaslik ki, ott is egy Agüero vagy egy Di María van olyan jó. Utoljára vagy 8-10 éve lőtt gólt nemzetközi rendezvényen Argentína színeiben a kieséses szakaszban, ami nem csoportmeccs, könnyű ellenfél ellen.
De akárhány gólját megnézem, 10-ből 8-9-szer semmi dolga nincs, csak félméterről bepasszolni a kapuba, amit a csapattársak kijátszottak neki. Egyszer-egyszer van zseniális megmozdulása, szép csele, távoli lövése, de ez a gyakoriság más topjátékosoknak is simán megvan. Elismerem én őt, de nem nyújt többet, mint a többi topjátékos, mint pl Neymar.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz DeathBat666 #78033 üzenetére
1. Le van ez zsírozva.
2. Mindenki tudja, hogy a két felhype-olt játékos között dől el minden évben, tehát CR és Messi között. Csak velük foglalkoznak. Aki nem akar CR-re szavazni, annak kb csak Messi marad. Ennyi. Szimpátiaszavazás. -
máyköl
veterán
válasz DeathBat666 #78073 üzenetére
És minden futballt szerető ember számára.
-
szami777
addikt
válasz DeathBat666 #78313 üzenetére
Nem nagyon olvasok NSO-t, nagyon alja lett.
Csak külföldieket, ezt a videót is onnan szedtem, és az összes nagy magazin úgy hozta le, hogy a lövésen röhögött, kivételesen nem az NSO kezdte+(#78310) DeathAdder
Tudom én is, egyébként kerestem mindenütt róla videót, de nem találtam, volt 3-0nál Coutinhonak egy lövése, amit fellőtt a varjaknak, na ott Klopp tényleg azon röhögött, még Sipőcz József is elröhögte magát. Sajnos azt nem találtam, ezért raktam be ezt.
A 12 perces összefoglalókban sincs benne, kár, mert ott még nagyobb forma(#78311) Tibiajax
Ahogy mondod.[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
DeathAdder
veterán
válasz DeathBat666 #78375 üzenetére
Am rohadt nehéz meccs lesz szerintem a NC elleni mai meccs.
Szitit is majdnem megcsapták csak a vaksi partjelző elfelejtett beinteni egy méteres lesgólt Aügeronak, meg volt a hajrában is egy 100% NC helyzet ami kimaradt, simán megverhették volna a szitit.
Életükért küzdenek majd (kamionnyi pénz vagy 24 csapatos kínszenvedés bagóért a másodosztályban nagyon nem mindegy), az erőszakos játék se lesz idegen tőlük. Ez nem holmi limonádémeccs lesz mint a semmi közepén levő stoke, vagy bmouth ellen hogy tarcsival megcsapjuk őket, szóval rohadt nehéz lesz szerintem.Assimilator - sajnos még nem volt módom eljutni oda ősszel viszont tervben van (bár mindenki azt mondja aki járt már ott hogy egy igazi putri város ahogy manchester is )
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz DeathBat666 #78401 üzenetére
Gondoltam elmegyek gyorsan a mellékhelyiségre egy pillanatra meccs előtt, mire visszaértem, már 1:0. Lemaradtam a gólról.
[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
válasz DeathBat666 #78441 üzenetére
ámen
-
-
szami777
addikt
válasz DeathBat666 #79045 üzenetére
+1
Az oldalról mutatott képek alapján egyértelműen nem volt les.
[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
válasz DeathBat666 #79045 üzenetére
Jól döntött a partjelző, nem volt les. Még csak nem is kérdéses a visszajátszások alapján.
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
DopeBob
addikt
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz DeathBat666 #79069 üzenetére
rip pohár
-
törölt tag
-
pohár
félisten
válasz DeathBat666 #79094 üzenetére
nekem az rémlik, hogy a combja szokott szarakodni... de hátha felépül az EB-re, igen masszív szerepet játszik ott és a védelemben
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Enzolord
addikt
válasz DeathBat666 #79175 üzenetére
Vagy esetleg Y.M.C.A....
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
7600 GS
addikt
-
Assimilator
őstag
válasz DeathBat666 #79390 üzenetére
Inkabb tamogati kartyanak mondjak. De egyebkent a magyar verziotol nagyon tavol all.
-
szami777
addikt
válasz DeathBat666 #79533 üzenetére
Remek hír, köszi.
Erre inni kell.(#79531) DeathAdder
Azért ez így, hogy gána volt a lúzer nem állja meg a helyét.
Suarez volt a féreg, de értem, ha inkább gánán vered le.
Viszont képzeld el, ha Pool állna egy történelmi siker előtt(ugye Gána elődöntőbe jutott volna a Vb-n, ami azért nem akármi), és az utolsó percben kapura tartó lövésnél a gólvonalon lévő mezőnyjátékos nemes egyszerűséggel kiüti kézzel a labdát. Nem hinném, hogy akkor is ezt mondanád.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz DeathBat666 #79551 üzenetére
Azt se tudja, mit beszél. Manapság kb minden meccs tele van alattomos megmozdulásokkal. Angliában pont az ő csapata az egyik főkolompos ebben, ezért dupla LOL.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz DeathBat666 #79555 üzenetére
Csak nem fogják elaltatni.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz DeathBat666 #79583 üzenetére
mondjuk egy Barcelona BL címvédés jobb lett volna
elcseszték sajnos..még a nou campban. nagyon
fene egye meg -
addikt
válasz DeathBat666 #79630 üzenetére
Még csak szélre sem ment annyira, és így is bekapta rövidre. Mignolet simán fogta volna lábbal szögletre.
-
szab.tam
nagyúr
válasz DeathBat666 #79640 üzenetére
látom, te sem érted.
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
pohár
félisten
válasz DeathBat666 #79640 üzenetére
ennyit erről a nagy terroriskodásról:
"Közleményt adtak ki arról, hogy az Old Traffordon a mai bombafenyegetést nem valódi robbanószerkezet okozta, hanem egy hátrahagyott 'álbomba', amit a legutóbbi kiürítési gyakorlatnál használt a felbérelt biztonsági cég."
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
venember83
nagyúr
válasz DeathBat666 #79674 üzenetére
Szoktad nézni a BL-t is, vagy csak a PL-re terjed ki a figyelmed?
-
venember83
nagyúr
válasz DeathBat666 #79676 üzenetére
Csak az böki a csőrömet, hogy elvi szinten hasonlítasz össze csapatokat. Elvileg persze, hogy a MU veri a német, spanyol, francia és olasz bajnokság ötödik vagy hatodik helyezettjét, és ugyanez mondható el a Cityről, meg a Chelsea csapatáról, és így tovább. De csak elvileg, mert erre semmilyen gyakorlati bizonyíték nincs. Megfeledkezel a különböző taktikákról, stílusokról, motivációkról. Az, hogy vederrel öntik az eurót az angol csapatokba, azzal mit is érnek el? Nemzetközi szinten nem túl sokat, ez azért kijelenthető, lásd angol csapatok szereplése a BL-ben az utóbbi évtizedben, vagy épp az angol válogatott helyzete, akik olykor vagy nem jutnak ki a nemzetközi viadalra, vagy éppen ott bőgnek le. Az egész, amit írtál csak elv. Szóval szerintem ezért butaság a vezető bajnokságok közül bármelyiket is kikiáltani legerősebbnek, legjobbnak vagy bármi hasonlónak.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz DeathBat666 #79674 üzenetére
egy kieső Newcastle sz@rrá verné a spanyol bajnokság alsóházát
jah, persze..
be se kapcsolok már ma este monty python-epizódot, esti röhögés kipipálvabármelyik - hangsúlyozom, bármelyik - spanyol első osztályú csapat képes megszorongatni bármikor, bármelyik európai első osztályú nagybajnokságból bárkit. nagycsapatokat is
egy kicsit is jobb spanyol, egy valencia, vagy bilbao - sevillát meg sem említem, felesleges remélem - simán le is verné bármelyik másikból való közepes vagy alsóbb házi első osztályú klubot. óhh, angolból meg főleg.. azokat a legkönnyebben.. az angol csapat, középmezőny és attól lefele, két dologról szól: küzdeni akarás és a publikum általi uszítás. de a játék, a technika, a labda birtoklása és igazi művészete nem az ő kezükben van (nem is volt soha), hanem a mediterránoknál, és főleg a spanyoloknál
láttad már pl a las palmas-t játszani, vagy csak angol bajnokságot nézel aztán csao? öreg, az a kis baleár-szigeteki, sárga mezes csapat..rommá verné európa klubjainak nagy részét, legnagyobbakat leszámítva.
nyilván nem egy szezonnyi időszakra gondolok, hanem mondjuk egy ki-ki tétmeccsre. mondjuk, egy el-összecsapásra
simán. mocskos jó, technikás csapatokról beszélünk, szerinted miért gyűlik meg velük a baja sokszor egy királyi gárdának vagy barcának is?..
de tök mindegy, csak nézz meg egy barca/madrid elleni meccsüketén mai napon is azt vallom, a világ legerősebb bajnoksága a spanyol.
lehet, h a legnézettebb, a legizgalmasabb, leglátványosabb az angol, ezt is aláírom.
de ha csak tisztán futball-tudást nézünk, komplexen, akkor spanyol. és nálam ez számíthalkan jegyzem meg, Farkas Norbika is tisztán kiejtette a hétvégén, a granada-barca alatt, a világ legjobb bajnokságának a bajnokát avatják a mai napon
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz DeathBat666 #79682 üzenetére
Tényleg nevetséges. Mindegyik adott TV-csatornához szerződött műsorvezető-beszélgető ember azt a bajnokságot mondja a legjobbnak, amelyikhez a csatornának közvetítési jogai vannak.
-
addikt
válasz DeathBat666 #79772 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy leadta, csak szerintem elhangzott meccs előtt az öltözőben egy olyan mondat, hogy "Ne fussátok szét magatokat", vagy valami hasonló. Meg volt már előre beszélve ez a taktika.
Szemben pl a Liverpool-Dortmund meccsel, ahol biztos vagyok benne, hogy Klopp feltüzelte a játékosokat, hogy ha törik, ha szakad, tovább kell jutni! Ugye mennyire másképp hangzik?
[ Szerkesztve ]
-
Assimilator
őstag
válasz DeathBat666 #79798 üzenetére
Na csak eszrevette valaki. Szemelyzeti jegy.
xsanyi77: Gepesz vagyok. (Hivatalosan: machine setter)
amugy nem irtad jol: "asszmilálódsz?"[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
válasz DeathBat666 #79830 üzenetére
Klopp mondta hogy aki csak a BL miatt jönne annak lecsapja a telefont, ha valaki meg menni akar hát menjen ugyanígy áll hozzá.
Counak egyértelmű előrelépés lenne egy bárszá, egy klasszis de nem bárszá szintű. -
forceberg
veterán
válasz DeathBat666 #80223 üzenetére
A Tikónak 4db egymást követő BL meccsen volt szerencséje, ez lenne az 5. Erre kevés az esély.
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz DeathBat666 #80223 üzenetére
Nem tudom, mondjuk hogy nem kocognak az emberek. De igazad van lehet túl nagyok az elvárásaim, elvégre ez csak egy BL döntő...
Atleti gólt a népnek. na tizi
balfaszok[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Addiesdive AD2101 automata karóra
- DJI FPV Racer FMC drón - Fly More Combo + Motion controller
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 3 akku (2S2)
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest