Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz #16741888 #71667 üzenetére
Azért el ne szálljunk ettől. Egy épkézláb csapat akinek van rendes csatára már marha kemény dió lehet. Mert az azért látszott hogy a norvégoknál nincs rendes csatár, lőhettek volna ők több gólt is ha lett volna ezen a poszton egy jó játékosuk. De szerencsére minden helyzetüket elbénázták.
Més que un club!
-
nagyúr
-
-
[CS]Blade2
addikt
válasz #16741888 #71671 üzenetére
Én csak pár meccset láttam, de pl. szerintem amit a törökök nyomtak az utolsó meccsen... azzal a tempóval és akarással 8-1-re levernének. Az ukránokat is más dimenzióban láttam, közelebb volt a spanyol szervezett, előre elgondolt játékhoz, mint a miénkhez. Hangsúlyozom, hogy 1-1 meccset láttam.
Norvégokat csak ellenünk láttam, de valahogy azt érzem, hogy ettől többet is tudnak, valami félresiklott náluk, és alul teljesítettek, ami megeshet, brazilokkal, hollandokkal, spanyolokkal is megesik.Ami nem tetszett tegnap, hogy néha, és főleg a végén ugyanolyan szervezetlenek, improvizálók voltunk, mint az Egervárival. A kommentátor szinte ugyanúgy mondhatta volna, amint akkoriban, hogy 2:13-nál már azért szorítottunk, hogy inkább rúgja ki a gyerek, és legyen az ellenfélnek egy szöglete. Ne vállaljanak semmit, mert elbasszák. Mondta is, nézte is az óráját. Benne volt a csapatban, hogy leereszt, és bekap 3-at 5 perc alatt. A végén úgy rugdalták kifelé a labdákat, mintha nem is lett volna kapitányuk. Sokszor megint az ellenfélhez rúgták ezeket a mindegy merre, csak elrúgom labdákat.
Volt viszont néha, hogy 10-15 percig rendesen domináltak, és szop..ták az ellent, akkor az jött át, hogy bármit megtehetünk, sikerülni fog, bármerre rúgja az ellen, lesz ott egy emberünk. (Ebben szerintem benne voltak a norvégok is, azokban a szakaszokban leengedtek, és átadták nekünk az irányítást.)
Amikor a mieink megint amatőr szinten nyomták, akkor valaki vigyázott rájuk (kapufa, az ellenfél a kapusunkhoz rúgta a labdát.) Amikor látszott, hogy előre megbeszélt helyzetben állnak, akkor megvolt az oda-vissza vagy egy háromszögezés, egy hátragurítás a mögötte jövőnek, de néha meg felütötte a fejét a korábbi, balf.sz vagyok, inkább kirúgom valami szerencsétlen mozdulattal.Amikor épp felszívták magukat és akartak nyerni, az elég lett volna a észak-írek, a románok, és a görögök ellen is, csak akkor valamiért bekakiltak a gatyába, valamint nem tudják 10-30 percnél tovább hozni azt a felszívott szintet.
Az volt a baj azokon a meccseken, hogy 1 percre nem próbáltak meg így teljesíteni, mint tegnap néha, pedig néhány 10 perc ilyen lehet, hogy azt jelentette volna, hogy 2. helyen kijutnak, mert nagyon gyenge volt a csoport. A románok mindig fel tudják szívni magukat, az észak-írek és a szervezetlen görögök ellenünk fel tudták, és szerintem ez jelentette a különbséget. (Ami viszont vicc, hogy ők ezt (eddig legalább is) nem látják, azt mondja a Szalai a nyilatkozatában az újságírónak, hogy miből gondolja, hogy nem küzdöttek a románok ellen.) -
-
viharhozo
addikt
válasz #16741888 #92810 üzenetére
Mit sajnalsz Carlon? A ket meccsen a hozzaadott erteke egesz pontosan 0 volt, a Madrid szinte vegig azt csinalt, amit akart. Az egesz Bayern legnagyobb betlije Ancelotti, evvan.
Kassaira meg azert akadtak ki, mert teljesen kovetkezetlenul fujt. Sok mindent meg lehet magyarazni, de ezt semmivel se. Nyulok a a sargaert (mert egyertelmuen az), aztan eszreveszem, h ki kene allitani, es akkor megse. Raadasul ket eve ugyanez volt a Barca ellen, akkor Neymart kellett volna kiszorni, de Rizzoli ugyanigy meggondolta magat.
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz #16741888 #92820 üzenetére
egyre szemtelenebb lett, még odáig is elmerészkedett, hogy szabályosan szerelt. skandalum!
Casemironak meg volt vagy 4-5 sárgalapos belépője, de hát Casemiro nem egy széttetkózott kakastaréjos sutyeráknak néz ki, hanem jóllakott óvodásnak, ergo ő biztos nem akart rosszat.L_YKing: te addig nem fogsz BL-t nézni, amíg nincs videóbíró, ugye? lehet csatlakozom hozzád, még egyszer nem vagyok hajlandó így felkúrni magamat. szerencsére a bundesben jövőre jön! igaz, a lest kihagyták belőle.
[ Szerkesztve ]
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
Csápájev
őstag
Így van,ahogy írod, amíg nincs videóbíró,addig bele kell törődni,hogy nincs egyetlen olyan meccs sem,ami után ne lehetne a bírót hibáztatni, nem is kicsi hibák miatt. Egy sem!
Emberek vagyunk, nem értem egyesek szerint hogy lehet számon kérni a bírókon olyan dolgokat,amiket fizikailag képtelenség 100%ig biztosan befújni.
Ha annyi bíró lesz,ahány játékos,akkor is tévedni fognak.
Kassaiék (ráadásul valószínűleg nem is ő,hanem a partjelzője) száz perc futás után benézett egy lest,ami kb egy tized másodpercig látszódott és rögtön fejét vennék.
Sok szituáción még 25 kameraállás és számtalan lassítás után is vitatkozunk,mi értelme a bírókat ilyenkor anyázni?
Van,mikor jogos, de ilyen esetekben szerintem nagyon nem.
Videóbíró kéne már rég. -
viharhozo
addikt
Leirtam, mi allitok, Kassai teljesen kovetkezetlen volt. Ha befujta Robben eseset, akkor Casemiroet is be kellett volna. Illetve nem, mert ha befujta Robben buntijet, akkor az ot buktato Casemironak sarga jart volna, es mar akkor kiall. Vidalt elobb ki lehetett volna szorni, de azert az nonszensz, h kb. az egyetlen teljesen szabalyos szerelese utan allitja ki.
Nem gondolom, h Kassai szandekosan a Realnak csalta a meccset, neki egyszeruen leteleme, h rola szoljon a merkozes. Az ilyeneket messzire el kene zavarni.
Csápájev: Van,mikor jogos, de ilyen esetekben szerintem nagyon nem.
Sztem ez pl. egy olyan meccs volt, ahol az osszes ketes iteletet latni lehetett. Nem tizcentis lest ker szamon senki, hanem kovetkezetesseget. A zsebembenyulokdehoppamegseallitomki az nem a videobiron mulik. Meg az se, amikor az alapvonalitol ket meterre kezzel ved a mezonyjatekos, de o nem latja meg (ez nem a tegnapi meccsen tortent).
[ Szerkesztve ]
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
MdewC
nagyúr
-
drachoHUN
senior tag
válasz #16741888 #93451 üzenetére
Ejha.
Az első gól sokat számít. Sok esetben nagyon sokat. Nem tudjuk, hogy itt mi lett volna ha. Szabály, az szabály. Be kéne tartani a Real meccseken is.
Mindazonáltal megérdemelt Real győzelem, ilyen mértékben is.
Ha innen az Atma feláll, az igazi csoda lesz, kivéve persze, ha olyan hátszéllel állnak fel, mint a Barca tette. Bár ugye, már az önmagában akkora csoda lenne, ha olyan hátszelet kapnának.
Forza JUVE!!!
-
hobizoli
nagyúr
válasz #16741888 #94783 üzenetére
ja, mert nem egy tullihegett aru sztarjátékost kene venni gyemantaron, hanem az araert kettot, es ha seules van, akkor van redundancia
egyertelmu, hogy az a csapat fogja jobban birni, ahol hosszabb a cserepad, mert mindenki helyett van egy masik, es ez az kezdot is hajtja, mert nincs tul fix helye neki selasd NFL
meg torott kézfejjel is vallalja a kezdest a jatekos, mert kikerulni konnyu, de bekerulni nehez a kezdo sorbol/-batöbb drón kell ;P
-
-
Tibiajax
nagyúr
válasz #16741888 #97007 üzenetére
Reszemrol nem erdekel ha nem csinal fineszes passzokat meg cseleket ha akkor amikor ott kell lennie, bolint, rug, sarkal es a labda a haloban van
nna látod, pont ennyi akkor a különbség köztünk
én nem ezért nézem szívesen a focit a tévében. de a nou campba se ezért jár le általában a 90k ember. én is csak egy olyanhülyerégivágású vagyok, mint azok... -
jkrisztian
aktív tag
válasz #16741888 #97035 üzenetére
Teljesen jogos amit irsz, sajnos. Azt hittem, hogy a tobbnyire sajatnevelesu jatekosaival mindent megnyero Guardiola fele Barcahoz akarod hasonlitani a jelenlegi Realt. Azert meg mindig eg es fold a kulonbseg es itt nem arra gondolok, hogy a palyan erosebb lett volna az a csapat, de annyi sajat nevelesu jatekossal akkora eredmenyeket soha senki sem fog elerni a jovoben (szvsz.).
A jovoben meg lesz ami lesz. Legalabb elpartolnak majd a csapat szurkoloi kozul a nem oda valo emberek.
-
-
Motion_Blur
félisten
válasz #16741888 #100087 üzenetére
De ez a korszak lezárult. Meg kell nézni a bajnoki tabellát és a több hete, hónapja tartó kínlódást.
Ezekre nem válasz az hogy mennyi sergelegt gyűjtött idén a csapat... klub VB is mi volt? mindkét meccsen szégyen volt amit nyújtottunk.
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
simondr
senior tag
válasz #16741888 #102013 üzenetére
Nézd meg az idei 2. Arsenal-Chelsea meccs összefoglalóját, ott pl egy szezonra való ajtó-ablak helyzetet hagyott ki.
A mai meccsen csak szimplán nem ért semmit, csórinak még azt az 1 lesgyanús gólját se adták meg.
A madrid jól járt volna ha marad és Benzemát passzolják el amerikába vagy a tevezsokéknak[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz #16741888 #103292 üzenetére
Hazai pályán beálltak védekezni méghozzá a 16-os vonalánál. Most sokkal jobban megy nekik a letámadás.
Dybala kb semmit nem csinált előző meccsen. Nem szoktam Juventus meccseken nézni, csak a BL-ben látom őket. Sose értettem ,hogy mit látnak benne az emberek. Helyette itt van Mandzukic. A Real meg mintha nem lett volna értesítve ,hogy Mandzukic fejjel erős.
Ramos kell a védelembe, ennyi.
[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
paatrick
őstag
válasz #16741888 #104029 üzenetére
Ha ez a Tottenhames Harry Kane-re utal akkor nem hiszem. Addig jó neki amíg Angliában van. Látod Bale-t is elhozták aztán tönkrement. Pedig ő is hogy fickándozott annak idején a Tottenhamben
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
paatrick
őstag
válasz #16741888 #104098 üzenetére
Kicsit ellentmondás amit írsz:
"van egy magas szintu focit jatszo bajnoksaguk, tele nemet allampolgar focistakkal..."
vs
"szerintem mind arra mutato jelek hogy elfaradnak fejben..."A német bajnokság pont egy nudli a többihez képest. Nincs 3-4 erős csapat aki folyamatosan ott tudna lenni a bajnokságban, meg a BL-ben egyaránt. Jelenleg van a Bayern és ennyi. Úgy meg elég nehéz BL-re építeni/felspanolni a szurkolókat ha 3 évente 1x bekerül a csapat de onnan is kihullik már a csoportkörben.
Szerintem nem fáradtak el a Bayern játékosok egyszerűen most semmi nem jött össze. Müllerről is általában befelé pattan minden labda, most meg kifelé.
De idén már bebizonyosodott hogy a Realnak nincs előnye hazai pályán. Ha a Juve vágott 3-at, akkor a Bayern is simán tud, sőt még többet is.6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
törölt tag
válasz #16741888 #104393 üzenetére
Ilyenekért nem lehet a bírót hibáztatni, nekem sem tűnt elsőre kéznek. Túl gyorsan történnek a dolgok, meg nem is mindig látják ideális szögből az esetet.
Fotelból, lassítás után könnyű okosnak lenni és egyből bundára gyanakodni. Az a helyzet, hogy amíg nincs videobíró, addig mindig benne lesz az emberi hiba; továbbá valamilyen döntést muszáj hozniuk akkor is, ha nem 100%-osan biztosak benne mi történt.
Amúgy érdekes módon a Roma lesgólját nem hozza fel senki...
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
DeathAdder
veterán
válasz #16741888 #104929 üzenetére
Teljesen kizártnak tartom.
Tudjuk milyen ő, korábban Integra is linkelgetett még a BvB idejéből nyilatkozatokat, kizárt hogy elmenjen egy olyan kirakatcsapatba (bocs a kifejezésért) ahonnan 3 hét alatt kibasszák ha éppen nem jól sülnek el a dolgok.Szerintem 4-5 évig még marad a seggén, aztán pár évre visszamegy németbe edzősködni (nem a Bayernbe), maga mondta hogy 60 éves korában ő már nem akar dolgozni, és olyan országba nem is menne ahol nem beszéli az adott nyelvet. Meg szólt már be elég pikírt módon a barszának...
Am szerintem Nagelsmann-ban van elég komoly perspektíva.
[ Szerkesztve ]
-
paatrick
őstag
válasz #16741888 #105402 üzenetére
Szerintem se szándékos. Ramosnak annyira beépült már a játékába ez a dolog hogy öntudatlanul is úgy megy oda hogy abból sérülés lehet a másik fél számára.
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest