Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Natív ARM Android appok futtatása emulátoron
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz #16741888 #140660 üzenetére
131-szer volt jókor jó helyen. Így könnyű. Mázli faktor.
---Majd Haaland megdönti azt a rekordot is.
Ennyi idősen CR-nek nem volt még 1 gólja sem a BL-ben.
Messi-nek meg volt talán 2.Csak azt nem tudom ,hogy egy ekkora culának meddig fogja bírni a térde.
Mert irdatlan lendülettel indul meg.Remélem Perez fő célpontja ő lesz a jövőben és nem Mbappe.
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
atee_13
őstag
válasz #16741888 #139026 üzenetére
"minden egyes fillért megér a csávó" ez rendben is van így, csak azért meghökkentő, hogy 2 PL csapatnál is több megy fizetésekre amihez azért már némi elvárás társulhat. És nem ...mielőtt a fradisták nekemesnének ... nem azt akarom mondani, hogy meg kellett volna verni a barcát vagy hogy kötelező volt BL be jutni csak feltűnik a nagy költségvetés.
[ Szerkesztve ]
-
Peterhappy
őstag
válasz #16741888 #138744 üzenetére
Szerintem nagyon, és akkor is ezt mondanám, ha nem lennék ötödik körös.
Szomorú, hogy így hozta az élet, de elismerésre méltó, hogy ily módon a Klub honorálja a lojalitást.
Csak magam több olyan "Kollégával" találkoztam, aki azt mondta, nagyon szeretne ott lenni a BL meccseken a lelátón, de Ő nem bérletes/sorsolás után újított stb. és nem akarja olyanok elől elvenni a helyet, akik inkább megérdemlik.Komolyan, nem tudnám két kezemen megszámolni, hány ilyen szurkolóval beszéltem.
Csak azért írom, mert megy bőszen a hungarokatalánozás és a pusztazebrázás (nem is feltétlen itt), és jó tudni, jó látni és jó tudatni, hogy szerencsére van egy másik véglet is.
-
mephi666
nagyúr
válasz #16741888 #136105 üzenetére
Az egész világ így működik: mindenki ott és úgy boldogul, ahogy tud. Nagyon könnyen mozog az ember bárhova és lehetősége van letelepedni/dolgozni is. 20-30 éve ez annyira nem volt még jellemző, de mostanra már azon sem kell meglepődni, ha a helyi kisboltban bevándorló szolgál ki. Nincs is ezzel semmi probléma. Fociban miért lenne más a helyzet?
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Enzolord
addikt
válasz #16741888 #129903 üzenetére
Jobb lett a játék az új edzővel? Vagy egyáltalán látszik, hogy felszabadultak, vagy bármi?
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
hobizoli
nagyúr
válasz #16741888 #127714 üzenetére
minek?
a love jon, belfoldre siman eleg ez a tingli-tangli is, a nemzetkozi meccseken meg ja nem jott ki, meg vannak biztato jelek, meg az elorelepes megkerdojelezhetetlen
es be vannak betonozva a jol fizeto helyekre emberek, akiknek a love akkro is jon, ha az eredmeny nemnezd meg evtizedekig mi ment
a szovetsegi kapitanyi poziban egymast valtottak forgasban ugyanazok az arcokNB1/NB2-ben ezek a sor-virlsi tempoju meccsek mennek
edzes is ugy ahogy, reszben vagy nagyobb reszben elkummantgatva, azert nem tudnak futni eles meccsen, meg azert nincs allokepsseg semmienk? a 1.5-2misis utalas jon igy is ho elejen ezert is, vkinek a tobbszorose is
[ Szerkesztve ]
több drón kell ;P
-
DeathAdder
veterán
válasz #16741888 #127375 üzenetére
ja, egy újabb cím hullott az ölébe úgy hogy megint mindenki véletlenül balfasz volt körülötte, neki meg véletlenül már megint mákja volt, hogy ő nem kapott a teremtőtől a balfaszság skilljéből
troll on: de mégegy cím és beéri a kóklert, aki ugyanezt mindig rendszeresen elmondta (alig várom majd akkor a reakciókat)
-
Redneck
nagyúr
válasz #16741888 #127054 üzenetére
Az eredmény nagyon szép, de aki nézi a meccseinket az láthatja hogy több poszton és a játék összképét tekintve is vannak gondjaink, így helyén kell kezelni az eredményeket. Ha az első félidőben kapunk egy hármast, egy szavunk sem lehetett volna. Random kifejelt és elrúgott labdák, rossz, kapkodó passzok mellett, pár "kapuralövésünk" konkrétan éppen elment a kapuig. Ezen a szinten ennek azért nem így kéne lennie.
Dibusznak, a szerencsének és a jó cseréknek ma sokat köszönhetünk. Bízom benne hogy a felelősök is látják ezt, és úgy igazolnak, illetve engednek el játékosokat, hogy valóban előrelépjünk.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
DeathAdder
veterán
válasz #16741888 #122791 üzenetére
Pitiáner? OK.
PreikeStoleN - köze nem volt egy random PL meccshez. Rendszeresen nagyon jó és magas színvonalú meccset játszik ez a két csapat egymás ellen. Egyszerűen agyon nyomta a tét a meccset, hogy azonos nemzetbeliek, a 3 hét kihagyás, és a rohadt meleg.
Ma a kevésbé szar csapat nyert, mert biztos hogy szar volt, de a spurs mégszarabb.
DE szerintem végig kezében tartotta a pool, hiányoltam a Poch magicet, egy formációváltás se, se semmi.. nem volt mit lereagálni sem.De jövőre lehet újra recskázni a fetrengős kirakatfocira, meg lehet nyugodni
Nyilván az Atleti Real meg a Milan Juve sokkal jobb volt, ja nem.. nem is értem mire számítottak itt egyesek, jó házidöntőt én még életemben nem láttam, ezért nem örült neki senki, igazából egy volt ami tűrhető volt.
-
BenHans
addikt
válasz #16741888 #121806 üzenetére
A memóriájuk is rottyon lehet.
Oké, 2005 rég volt, de mindenki emlékezhet rá 3-0-ról 3-3, de a Roma tavaly rúgott hármat.
Érdekesség: Milan - 'pool Gerrard 54' Smicer 56' Alonso 60'
'pool - Barca: Origi 7' 👇Wijnaldum 54' 56'👇 Origi 79' 👇
Roma - Barca: Dzeko 6' De Rossi 58' Manolas 82'Nem érezték a súlyát? Hogy mi? Túl halkan szólt a BL himnusz?
Túl sokat nyertek és már nincs ambíció? Nem hiszem.
A 4. gólnál legalább a védők, - akiknek egész meccsen résen kell lenni mert az utolsó vonal a kapus előtt - ne csinálnának úgy mintha a Váci utcában korzóznának, semmitől sem zavartatva fejüket a kirakat felé fordítva.
Ez nem a felkészültség hiánya ilyen rutinos sokat látott sokat nyert játékosoknál, ez olyan mint a hülyegyerek aki egyszer megégette a jobb kezét a parázzsal de aztán a ballal is megfogja hátha...(((Nem nyertünk ugyan semmit, de az ilyen csodálatos esték miatt is imádom Rómát. Hihetetlen érzés volt. Tényleg annál értékesebb valami minél kevesebb van belőle.)))
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
hobizoli
nagyúr
válasz #16741888 #120745 üzenetére
azert kell behozni, mert a magyar jatekos meg annyit sem tud futni, mint azok
allokepesseguk, edzettseguk, fizikumuk sehol sincs altalabanannak idejen a Dzsudzsakot is azert vittek el PSV-be, mert kiemelkedett a tobbi kozul a futoteljesitmenyevel (is)
de azert komolyabb bajnoksag komolyabb csapataiba sosem hivtak ot seanno 3 eve a VB utan volt egy magyar jatekos, akit elvittek a francia 2. osztalyba
asszem a hatved volt, par honappal kesobb egy interjuban kerdeztek, hogy na es milyen a edzes ott
hat kb ugyanazt csinaljuk, mint otthon is, csak az 3 hetben izomlazam volt edzesek utan
azert ez igen fura egy valogatott jatekostol... es az csak a masod osztaly
vahogy az edzesek intenzitasaban lehet a diffi
az eltingli-tanglizgatunk, elkocogunk edzesek helyett a vegigtoljuk azt az egy-masfel orat, az igencsak mast hoz ki az emberbol hosszu tavon
egy-ket ilyen edzes az semmi, de honapokon keresztul mar lehet latvanyosgondolj bele edzoteremben is mi van
vki csak odamegy a gephez, eloszor leul, pihenget fel percig, aztan lenyom egy szeriat, amig pihen ranez a telojara, aztan erot vesz magan es megint letol egy 8-10-s szeriat...
a masik meg szuperszettben tolja vegig az egy oras edzeset[ Szerkesztve ]
több drón kell ;P
-
Cartevo
őstag
válasz #16741888 #120745 üzenetére
Orosz földön 5 ez a szám, bár ott csak 16 csapatos a liga. A németekre visszatérve, ott is csak 18. Az olaszoknál vitatták, hogy sok a 20, de abból 3 kiesik, és épp azok lógnak ki a sorból, tehát jól működik a rendszer. Inkább a fejétől bűzlik a hal, mert csak 3 nagycsapatuk van (a 3. fővárosi). A 4. BL-hely nagylelkű ajándék lesz a kiváltságosnak, leginkább a védelmet megszervező edző miatt.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz #16741888 #119161 üzenetére
Egy biztos: Mbappé kb 180 millió volt, Pogba 90 millió, és mindkettőt ennél drágábban lehet csak elhozni, mert
1. Azóta drágultak a tarifák
2. Azóta a játékosok tanultak, fejlődtek
3. Nagyobb szerződés köti őket az aktuális klubjukhoz.Tehát a kettő együtt simán lehet 400 millió fölött is. Nem hiszem, hogy a Real ennyit kiad, de ha mégis, az biztos, hogy mást nem igazán fog venni abban az évben.
[ Szerkesztve ]
-
Peterhappy
őstag
válasz #16741888 #119155 üzenetére
Szerintem is. Sajnos. Pedig nagyon szívesen elnézegetném LS9 utódjaként Barca mezben pár év(tized)ig.
Maximum a City-ben tudnám elképzelni, Agüero utódjaként (de neki is két éve van még a szerződéséből).
Zizou kinevezése szerintem ezt a kérdést el is döntötte, egyedül az szabhat gátat, hogy a P$G annyi pénzt kérhet érte, amennyit nem szégyell (márpedig a FFP miatt biztos, hogy jó széles árcímkét fognak a fülére akasztani). Arról nem is beszélve, ha valóban odaigazol Kanté is (aki szerintem posztján a világ egyik, ha nem a legjobbja) és/vagy Pogba.[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
válasz #16741888 #119155 üzenetére
kb. mi, kívülállók így gondoljuk, én is. de én még hoznám pogbát is.. új madridot kell azért most építeni pereznek. ahogy fogalmazott, ha nem is forradalmian újat, de azért kurvára újítani kell. és a madridnál ez nyilván nem egy utánpótlásból felhozott csoda lesz, hanem nagy név. kurvára nagy név, akinek a bemutatójára ezrek mehetnek ki megint a stadionba megnézni ahogy csókolja az új címert miközben integet, akinek a mezeiből milliók mennek el pillanatok alatt, akivel a madrid egy új focit mutathat.
csitát, benzemát el kell engedni -
Greentea
senior tag
válasz #16741888 #118524 üzenetére
Érdekes lenne, bár én a helyében tuti nem jönnék vissza. Amit elért az történelem.
F1-ből tudom hozni Schumacher példáját, másodjára visszatérve a Mercedes-el már nem volt annyira sikeres. (Más kérdés, hogy ha a mostaniba már nem is, de a 2014-15ös autóba simán belefejleszthetett és miatta is lehetett vb a merci )
De természetesen ha visszajön akkor remélem ismételni fogja önmagát és egy király csapatot rak össze. -
addikt
Szerintem kamu,de ettől lenne profi edző. Perez biztos kitalált hülyeségeivel egyik edző sem tudott mit kezdeni. Így meg kiharcolhatja azt a szabatságot magának ami kellhet.
Real már egy ideje nem újított eléggé. Most itt az ideális alkalom és Vinicius,Varane,Asensio,Courtois,Carvajal,Nacho,Reguilón,Casemiro,Vázquez mind elég fiatal még és lehet rájuk csapatot építeni. Ronaldo kár,hogy elment de idővel őt is pótolni kell. Itt az ideje most már.
-
addikt
Nem rúgták volna ki. Erről egy pillanatig nem volt szó.
Egyszerűen Perez nem ment bele Bale eladásába és nem akart nagy pénzeket a csapatra költeni. Más elképzelés volt a csapat jövőjét illetően. Valószínűleg Zidane már CR távozási szándékáról is tudott.
Zidane meg tudta ,hogy jön a lejtmenet. Abbahagyta a csúcson. Ennyi.
Óriási baromság volna a részéről visszamenni. Kivéve ha a pénzért teszi, mert nyilván egy ilyen helyzetben elég jó alkupozícióban lenne.Most hirtelen baromi sok pénzt kell majd beletolni a csapatba.
Az elmúlt 5 évben a Barca 300 millával többet költött. Meg is látszik a keretükön. Brutál névsor.
[ Szerkesztve ]
-
itouchfan
senior tag
válasz #16741888 #118158 üzenetére
Fáj mi? Nehéz elviselni
Azt mondja a brazil Messi, nem bírom
Ahhoz először el kéne találnia a kaput, nem?[ Szerkesztve ]
„Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”
-
Cartevo
őstag
-
-
dracox
addikt
válasz #16741888 #116211 üzenetére
Lucast én csakis kiegészítő embernek hagynám meg Asensioval meg kezdeni valamit, mert nagyon rossz irányba indult el.
Bale és Benz mehet piacra a nyáron aztán csinálni egy olyan minőségi vérfrissítést amit 2009-ben csinált Perez amikor megválasztották újra elnöknek.
(Benzema - CR - Xabi Alonso - Kaká.)[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
válasz #16741888 #115890 üzenetére
én nem nézek soha realt így nem értek hozzá, de nem lehet hogy ennek nyomós oka van, csak a szurkerek nem értenek hozzá?
5 év alatt 4 bl-t nyertek, aligha vannak szar játékosaik, főleg aki olyan szinten kapja az ívet mintha egy középcsapat béna játékosa lenne.pl. Firmino sem egy Harry Kane szintű befejező, passzokban sem kiemelkedő, de tackle, interception, kulcspassz, cselekben abszolút párját ritkítja, nélküle a wingerek fele ilyen sikeresek sem lennének, egy ilyen center a megfelelő rendszerben kulcsfontosságú a labda nélküli védekezésben, neki kell vezetnie a letámadást, a térfél felosztását, és mindenhol ott lennie a pályán.. szóval egy rohadt összetett feladat.
Ha ez náluk is hasonlóképpen működik, akkor nem lepne meg ha Fekir menne a helyére (muszlim ő is, mi kell még? ), és nem egy Neymar stílusú egybites fenszi gólvágó.
[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
-
hobizoli
nagyúr
válasz #16741888 #114349 üzenetére
ezt mondtam juliusban kb
hogy a legnagyobb sikereit nem fogja megismetelni mar sehol szeritnem, es ha RM-tol vonul vissza, akkor orokos ikon maradt volna a Madrid-ban
igy meg...a klubelnok mehetne a levesbe kb
egy zacsko fruttiert elengedte a csapat leg-leg-legjobb jatekosat, aki az utobbi 10+ evben ott jatszott, es akivel elvertek egesz europat oda-vissza tobbszor megnyerve a BL-t, amire elotte sosem volt pelda, hogy vki megvedi a cimet, meg 5 ev alatt 4x is gyoznek
figyeld meg, hogy iden a 8 koze jutaskor kipottyan a RM a BL-bol, hacsak nem lesz vmi iszonyu makos a sorolasuk, akkor a 4 koze
ironikus lenne, ha pont a Juve utne ki RM-t majd CR goljaival
ebbol dontozes nem igazan lesztöbb drón kell ;P
-
máyköl
veterán
-
addikt
válasz #16741888 #114234 üzenetére
Amúgy most szárnyra kaptak a Solari pletykák is...
Ami egy totál agyrém döntés volna.
Meglépnék azt amit Zidane esetében is, tűzoltás gyanánt bedobnák az ezen a szinten teljesen tapasztalatlan edzőt a mélyvízbe... Egy sokkal kisebb név, egy jóval gyengébb és motiválatlanabb keretet venne át.
Egyszer bejött, aligha fog megint ennyire jól alakulni a dolog.
Perez bebetonozta magát. Pedig inkább őt kéne eltávolítani. Meg a képtelen kis ötletét kéne már csírájában elfojtani (Neymar project).
[ Szerkesztve ]
-
Z'Z"
őstag
válasz #16741888 #113671 üzenetére
"Azert megneznem Zidanet ha nem a vilag egyik ha nem a legjobb jatekoskerete van a keze alatt akkor mire lenne kepes..."
Miért a felsorolt négy edző alatt nem az van?
Egyébként nem egy fiatal játékost rakott be a nagyok közé, azért azt ne felejtsük el.[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
válasz #16741888 #113296 üzenetére
két csapat van ott európa elitjében, a belátható időtávon belül tavaly volt az első alkalom hogy egy negyedik egyáltalán képes volt eljutni a legjobb nyolcig
de tökmindegy, nem kívántam vitát indítani, bár sejthettem volna hogy erre valaki harapni fog
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz #16741888 #111190 üzenetére
Hányan is dolgoznak a cégnél? [link]
Vagy csukott szemmel jársz vagy nem tudod mi folyik fejér megyében. Kisboltok zárnak be és egyetlen nagy bolt van helyette,amit tudunk kié. Aki neki dolgozik,nem keres jól,mert sose kapnak ellenőrzést.
Micsoda véletlen. Központosítanak mindent. Nem jár senki sem jobban azzal ha magyar ember tesz tönkre magyart,mint ha külföldi teszi tönkre a magyart. Csak megutáljuk egymást. Mint angliában is,csak a magyarokat kerüld el. Kérdezd meg a helyi kis boltost mennyire örült,hogy megfenyegetik vagy tönkreteszik ha nem adja el a boltját. Ez egy gyönyörű világ. De legalább a kis embert békén hagynák,mi a szart kell neki az utolsó kis filliér is amikor már örökké élhetne a pénzével. Nem mindegy hogy 300 vagy 400 milliárdja van. Nem tönkre kell tenni mindenkité.
Mi lesz a vége? Mindent MR fog irányítani. Ő fogja árulni a kenyeret,ő építi a stadionokat,az utakat,a korházakat,a ruhákat,a tankönyveket....... Mindent egy ember fog uralni. Az szép világ lesz?[ Szerkesztve ]
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz #16741888 #111186 üzenetére
Minőségben azért fura lenne ha pár hónap alatt felvennék a versenyt 20-50 éves tapasztalattal rendelkező cégekkel.
Amúgy ha itthon gyártják majd akkor szerinted olcsóbb lesz mint a kínában készült más márkák? Maximum ha sokkal kisebb haszonnal adják el amit azért kétlek.
Més que un club!
-
alázógyík
addikt
válasz #16741888 #111172 üzenetére
Annó az Origon főoldalas cikk volt a választások előtt, hogy 10 millió aids-es nigériai akar Mo.-ra jönni, de a migránsvédő fal és a vezér megakadályozza ezt.
Ha neked ez is tényszerű újságírás, akkor olvassad nyugodtan.2Rule. Állami pénzen(mindenki adójából), 1 fő által létrehozott, 500.000Ft.- kezdőtőkéjű ZRt, mely külföldön(Kína) beszerzett és gyártott, silány minőségű ruházati termékeket forgalmaz. Majd kijelentik, hogy minőségben és innovációban is fölé mentek a hanyatló rablókapitalista nyugat termékeinek.
Vezetője a volt válogatott játékos, ex UP edző Szélesi felesége.
A cég reklámja és bevezetője élőben ment a Magyar Tv-n?!?!?, sőt bújtatott reklámként még a meccsek összefoglalóját vezető műsor vezetőnél is felbukkantak.
Majd jönnek most a csapatok, akik mindig is ebben a gagyi márkában akartak játszani, csak kellett nekik egy kis ráhatás "felülről", hogy ugyan szerződjenek már le velük.
Egyébként már volt 1-2 disszonáns hang pár játékostól, hogy kicsit izzasztóbb a mezük, "műanyagbab" érzésre.
Nekik valszeg. a tarcsi jut legközelebb, v. az NB3.Komolyan mondom, Kádár, v. Kim Dzsongun se csinálná jobban....
-
DeathAdder
veterán
válasz #16741888 #111172 üzenetére
Mi ferdítés van abban hogy az egyik leírja a tényeket, sok esetben oknyomoz, míg a másik arra van kitenyésztve hogy sumákoljon, magyarázkodjon, és tudatosan
félreinformáljahülyének nézze a népet?
Mintha nem lenne teljesen világos amit MO-n focival csinálnak, és hogy a 2rule is csak egy csatorna a sok közül amin keresztül az állami pénz tudjuk kik zsebébe csordogál. Nehogymár bevegyük ezt a nagy magyar identitású baromságot a fenti linkben, még csak nem is Magyarországon gyártják őket....De felőlem aztán édesmindegy, lehetne fordítva is, teljes mértékben leszarom, nem élek és nem is éltem soha ebben az országban, adót sem fizettem bele soha....de bár csak ennyire lopnák el az én adómat is és nem ennél százszorta aljasabb és fájdalmasabb módon...ami MO-n megy az hozzá képest legfeljebb csak gyermeteg picsogás, amolyan diákcsíny, és a miniszterelnök úr is egy földreszállt angyal, de ez már nagyon nagy off Sokaknak magyarként a nyugat a referencia és nincs tovább, az a csúcs. De még a spanyolok is úgy csalják az adót ahogy nem szégyellik, sőt még büszkék is rá. A fociba ölt EU-s pénzekről nem beszélve, múltkor már Merkel is felszólalt annak kapcsán hogy jó lenne visszavenni..
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz #16741888 #111170 üzenetére
Igen meg vannak győződve,mert amit az állami média csinál manapság az szánalmas. Minden szupi szuper híradót ki akar nézni,amikor nem a valóságot mutatják? Vagy jön a nagy ellenség és majd én megmentelek rossz hírek sem érdekelnek. Igen,ennél már az esti mese is komolyabb hír. Független újságírás nincs már nagyon,de a mostani annyira szar,hogy már a kicsit független oldalakat is öröm olvasni. Értelmes ember már nem kér a szarból. Ne is erőltesd. Akinek van esze az nem olvas kamu híroldalakt és nem manipulálható olyan könnyen(kormány bánatára,ezért meg is vesznek minden tv és újság médiát).
Kár erőlködnöd. Akinek van esze az nem rád hallgat,hanem gondolkodik és tudja mi folyik itt. Nem mások győzködését vagy manipulálását fogadja el.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz #16741888 #110324 üzenetére
A játék vége, sajnos igazam lett...
Játékkal nem lehet VB-t nyerni.így estek ki a németek, spanyolok és a brazilok. Aki támadni akar, sajnos alig nyer... a védekező csapat olyan szinten megszállja a térfelét...
Hát még ha bika támadói is vannak a kontrákhoz...[ Szerkesztve ]
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
Datsyuk
aktív tag
válasz #16741888 #110324 üzenetére
Én inkább úgy fogalmaznék, hogy az egyik csapat végtelenül lelkes volt a másik meg tudatos és koncentrált.
Szerintem itt senki se volt "beszarva" (brazília 4 éve igen).A meccs riport:
[link]
Hőtérképpel, megnyert párharcok, dribbling, hol volt többet a labda és más nyalánkságok -
Datsyuk
aktív tag
válasz #16741888 #110291 üzenetére
??? Értem én a csalódást, de hogy jön ez ide? És egyáltalán mit jelent ez a hasonlat??? És ha azt csinálja, kit érdekel, az Ő magán ügye.
Ne kelljen már rögtön fikázni egy csapatot csak azért mert a másiknak szurkol valaki. Tipikus magyar hozzáállás.
A franciák meg mindenkit elvertek akik velük szembe jött. A nehezebb ágon.Egyszer se kellett hosszabbítani. Kiegyensúlyozott teljesítményt hoztak szinte végig.Kevés gólt kaptak és igen a védelem nyeri a bajnokságot.
Teljesen megérdemelten nyerték meg. De ettől még szimpatikusok a horvátok is.Küzdöttek amennyire tellett, róluk kellene inkább példát venni. Erőn felül teljesítettek és nem adták fel. Respect! Mindkét csapat abszolút szimpatikus volt szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Automata kávégépek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Asustor NAS
- Milyen TV-t vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Corength dönthető pad + 20kg-os súlyzókészlet + 2x5kg tárcsa + francia rúd
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, Care Refresh, FPV Controller, ND Filter szett
- Babyliss AirStyle meleglevegős hajformázó szett új6hó jótállás!
- DJI Air 2s FMC RC (Fly More Combo) drón - kijelzős távirányítóval
- Mous 18 literes hátizsák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest