Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
villamos
őstag
Hát végül nem találtunk be a kapuba, de legalább sikerült a második félidőt kapott gól nélkül lehozni, ráadásul emberhátrányban...
Egy világbajnoki ezüstérmes ellen idegenben nem gondolom hogy megsemmisítő ez a vereség...[ Szerkesztve ]
Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
-
Tibiajax
nagyúr
"Gulácsi tudja, hogy ilyenkor nem kell sietni.."
???
3-0val visz az ellenfél. vagy lemaradtam valamiről? -
hobizoli
nagyúr
válasz Motion_Blur #126794 üzenetére
ezt a faszt nem lehetne elfelejteni a keretbol....??
volt egy golja 4 eve a norvegok ellen, amikor vetelenul eltalata a labdat, es azota mintha oda lenne betonozva
több drón kell ;P
-
IreN!CuS
őstag
istenem
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
villamos
őstag
Kihagyta a büntetőt... marad a 3-0... egyelőre...
Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
hobizoli
nagyúr
Kleinheisler baze.... veled is csak tobben vannak a palyan
több drón kell ;P
-
salesman
őstag
Jaj, mindig ez a siránkozás, sopánkodás, pesszimizmus...
Tudomásul kell venni, hogy a horvát foci sikere a magyar foci sikere is...Türűűűdrááá!
-
Tom5
addikt
Na hála égnek jön Lang....
-
addikt
Álljunk a dolgokhoz pozitívan.
Legalább nem mi vagyunk San Marino. Ők már egy hatost kaptak a belgáktól... Bár ha így folytatjuk, a végére simán lehet 6:0 itt is.Kádár azért ebből az elég gyenge csapatból is képes kilógni... lefelé.
[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
Napfénysüti
nagyúr
Mi ez a Benny Hill show? Szilveszterkor viszont fogjuk látni?
Melóban a biztonsági őrrel néztük az első félidőt, szerencsétlen tiszta ideg már.Més que un club!
-
Nkboy
senior tag
Nem megy ez nekünk.
Hazai szinten elbohóckodunk, de ennyi.A fekete kormánylégzsák a bézs utastérben felér egy őszinte vallomással
-
veterán
válasz DeathAdder #126777 üzenetére
Oda kellene elasni mindet...
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
LyonnaisFan1
őstag
Sarokkal, hahaha.
Ha így folytatjátok akkor maradjatok inkább ott üdülni, nyaralni, rászolgáltok.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
Ringman
nagyúr
mennyi lesz a vége?
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
törölt tag
"Lassan minden védőnk elkövetett már valami nagy hibát"
15 perc alatt ez azért teljesítmény.
-
LyonnaisFan1
őstag
Ezt a 30 méteres helyzetet egy PSV korszakos Dzsudzsák bebassza, mint a lónak.
Balázskában sincs már semmi vállalkozószellem, hogy márpedig rábaszom...As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
Tom5
addikt
Nagy "sztár" védőink mindig osszehoznak vmit...
-
alázógyík
addikt
Kádár, Lang, Korhut,Bese,...
Olyan rossz védők, hogy eszméletlen.Kádárnak jó meccsére nem emlékszem az elmúlt 3 évben.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Ennyire hulye nem lehet valaki...
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
LyonnaisFan1
őstag
Kádár brafó! Gúdzsábbfelldán!
Modric ezt a "Breakawayt" nem rontotta el, Gulának sansza nem volt.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
Tom5
addikt
Kádár omfg.....
-
villamos
őstag
Aviszontlátásra...
-
alázógyík
addikt
Hogy nekik ugrottunk.
-
LyonnaisFan1
őstag
Na gyerünk fiúk!
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
villamos
őstag
Kezdődik...
-
dudu5130
őstag
válasz venember83 #126763 üzenetére
Ők még mindig azon az úton járnak mint az Inter Spalletti előtt. Pioli nem rosszabb és nem is jobb Giampaolonál, sőt én inkább a menesztett trénert preferálnám. Sajnos náluk is a játékos anyaggal és a szakmai stábbal van a baj.
-
Peterhappy
őstag
válasz venember83 #126759 üzenetére
Köszi, nem tudtam, hogy megszűnt a felezés, efelett valahogy elsiklottam.
A "tapsra csere"-t nem gondoltam komolyan
@Máyköl: Ebben igazad van. De az is, hogy a Milan meg ennél érdemelne többet. Ahhoz meg valami normális edző kellene végre. -
máyköl
veterán
válasz Peterhappy #126758 üzenetére
Ancelotti többet érdemel egy Milan -nál.
-
bagyulajuve
addikt
-
venember83
nagyúr
válasz Peterhappy #126758 üzenetére
"...ahogy szintén mennyire olaszos sajátosság ez a "megvesszük felesbe'" a játékost (főleg, ha utána még kölcsön is adják egy harmadik félnek)."
A megosztott játékjog-tulajdon már nem legális, az UEFA/FIFA betiltotta. Persze opciós joggal azért rendelkezhetnek klubok...
A "tapsra csere" ötletre meg egyelőre nemet mondanék. Kapja meg Sarri a lehetőséget, vele talán többre megy a csapat a BL-ben. Conte azóta is csak folyamatosan bizonyít Európában, míg a nápolyi legalább egy EL-címmel büszkélkedhet, amire amúgy Toniónak is lett volna esélye még a Juventusszal folytatott munkássága során, de elbaltázta.
[ Szerkesztve ]
-
Peterhappy
őstag
válasz venember83 #126756 üzenetére
Ez kemény.
És akkor most "tapsra csere"?Épp kedden gondolkoztam a Pioli hírt olvasva, hogy jóformán csak Olaszországban teljesen megszokott az, hogy valaki pár hónap vagy pár év elteltével zokszó nélkül aláír a városi riválishoz - játékos is, edző is. Ez még nálunk sem nagyon jellemző (persze volt már rá precedens), ahogy szintén mennyire olaszos sajátosság ez a "megvesszük felesbe'" a játékost (főleg, ha utána még kölcsön is adják egy harmadik félnek).
-
sh4d0w
félisten
-
venember83
nagyúr
A Milan edzője Inter-szurkoló.
Az Inter edzője Juventus-szurkoló.
A Juventus edzője Napoli-szurkoló.
A Napoli edzője meg Milan-szurkoló.[ Szerkesztve ]
-
ZavaBalazs
őstag
én nagyon nem örülnék, ha lelépne (szerintem nem is fog), de ha muszáj, akkor remélem megy az interbe.
[link]
(bocs, látom nem kevés mega ahhoz, hogy képnek beszúrjam)[ Szerkesztve ]
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
alázógyík
addikt
válasz Napfénysüti #126753 üzenetére
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Ringman #126749 üzenetére
volt említve ez valamelyik interes oldalon a nyáron is már, hogy Müller ki van nézve az Inter részéről. lehet, hogy januárba át is mozdítják?
asszem, ott fog akkor végállomásához érni a saját inter-történetem.. ott akkor én leteszem a lantot
tudom, szégyenteljes ilyeneket leírni egyáltalán, meg a szurkoló szurkolónak kell maradjon, minden áron, de nekem egy müller már tényleg sok lenne. elkezdődött, létrejött egy imádat egy kopasz, R9-es zsenivel, nekem ott az volt az inter. az olasz calcio, az imádat megtestesülése, a Foci, a minden.. sokan megfordultak azóta a klubbnál, szimpatikusabb, kevésbé szimpatikusabb playerek, de müller az a valaki, akit nem fogok már tudni bevállalni, semmilyen áron
számomra ő a legalja, túl nagy szakadék az R9-es képest, neem..egyszerűen nem fog menni
sorry -
Ringman
nagyúr
válasz vans? #126750 üzenetére
elképzelem, hogy tibi őszintén örül a rúgott gólnak és elégedetten nyugtázza, hogy conte és müller üvöltve összeölelkezik
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Ringman
nagyúr
Bayern Munich forward Thomas Muller is no longer considered essential to the Bundesliga giants, with Inter looking to sign the player in January, according to German tabloid Bild via Calciomercato.com.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz Peterhappy #126747 üzenetére
Sajnos ezzel egyet kell értsek.
Ha azt az energiát amit a fetrengésbe, meg reklamálásba fektet a játékába tenné akkor még ennél bőven eredményesebb lehetne.Més que un club!
-
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #126744 üzenetére
-
mephi666
nagyúr
-
BenHans
addikt
Most lett vége az első játékrésznek, de ha valakit érdekel, még a 2. félidőre csatlakozhat.
LIVE 🔴 Germany vs. Italy | Legends Friendly with Klinsmann, Pirlo, Totti & Co. (youtube)
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
KisTücsök
addikt
válasz Citroware #126705 üzenetére
Még mindig várom, hogy Rüdiger visszatérjen. Egyelőre azt látom, hogy a védelem borzasztó, amit némileg orvosolhat, ha már tud játszani, és ezen kívül baromi balszerencsések vagyunk, főleg nagyobb csapatok ellen. De egyébként mintha látnék némi fantáziát ebben az egészben. És amilyen formában vannak a közvetlen riválisok, egy 3.-4. hely még benne is lehet, aminek örülnék.
-
BenHans
addikt
válasz BenHans #126731 üzenetére
Diawara és Dzeko is túl vannak a műtéten.
A középpályásunknak a bal térdében sérült a porc.
A semmibe sérült bele a játékvezetés szerint.A "kapusba lökött" Pisacane esetében nem mutattak ki serülést a vizsgálatok. Ki gondolta volna?!
Mondjuk a gólt még állva megnézte, aztán két másodperccel később eszébe jutott eldőlni mint a hugyosvödör. Csodálom hogy az alakítása nem okozott károsodást...[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
Tibiajax
nagyúr
válasz DeathAdder #126732 üzenetére
-
DeathAdder
veterán
válasz ImAxRap #126730 üzenetére
Latin focit nem is ezért szeretik, angoloknál meg vannak a rohadék favágók akik szándékosan sérülést okoznak. Bár ez utóbbi szerencsére erősen kihalóban van, és látjuk azért hogy a latinok is tudnak kulturáltan focizni ld. sziti
Lajos zseniális játékos mindmáig, de tény hogy világ életében egy alattomos pöcs volt, aki a saját nagyanyját is a villamos alá lökné az ülőhelyért, akinek minden egyes labdaérintésén az élete múlik, és akibe semmiféle szégyenérzet nem szorult.
A Liverpoolban (és az Ajaxban) ehhez képest viszont legalább látszott rajta, hogy igyekszik limitálni a faszságait (Kenny büntette is érte), érződött, hogy a környezete is presszionálja a normális viselkedésre, ami persze lehetetlen, mert időről-időre kibukott belőle az irdatlan surmó.
Amióta Barcában játszik ez a szégyenérzet elpárolgott belőle. A rohadék húzásait mintha csak rendszerbe illesztették volna, hogy igen fiam, ez az, lihegj csak bele nyugodtan a bíró szemgödrébe két centiről, miután gyomorszájon könyökölted a védődet, hogy aztán fetrengeni kezdj.
-
BenHans
addikt
Sajnos nem engedték, hogy felhúzzák Massát egy közeli lámpavasra, mert több mint két órával a meccs vége után rendőri kísérettel hagyta el a stadiont.
Természetesen arra sincs magyarázat, hogy a kamutizijüket közvetlen megelőző tévesen megítélt szabadrúgásnál miért engedte, hogy a támadó féltől is beálljanak a sorfalba...
Elméletileg ilyet már nem lehet.
Jól fizetett a gólos x.De este legalább a juve behúzta, így nyugodtan fekhettem le aludni.
[ Szerkesztve ]
-
ImAxRap
csendes tag
válasz DeathAdder #126728 üzenetére
La Ligaban meg a kutya nem szól rá, hogy nem kellene. Csinálja is szépen a "dolgát". Iszonyat antipatikus játékos, Busival meg Piquevel kézenfogva. Nem a Real szurkoló beszél belőlem, hanem a foci szerető.
"Minden szavam magamról vall."
-
Ringman
nagyúr
válasz bagyulajuve #126724 üzenetére
úgy gondolom ezeknél a helyzeteknél válik el, hogy ki klasszis és ki csak jó/nagyon jó kapus.
de az igaz, hogy nem volt szerencsés a kapus szempontjából a lövés.Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
DeathAdder
veterán
válasz mephi666 #126716 üzenetére
ezt magasztalom én is az angol ligában, persze volt már rá példa hogy egykét latínó elkezdett fetrengeni, de nem jellemző, azt még a saját szurkolóik sem díjazzák, suárezt is ezért szétszedték párszor, aztán gerrard is közölte vele, hogy nem igazán kedvelik ezt a fajta viselkedést arrefelé
bár teljesen kinőni sajnos nem tudta, de határozottan mérsékelve volt az angol ligában
[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
örök kérdés
meddig száz százalékos egy inter?
amíg a nem jön a juve -
Ringman
nagyúr
válasz venember83 #126721 üzenetére
sensi cseréje a borja/vecino/gagliardini hármas közül kerülhetett ki, elég sovány így ez. utóbbit sajnálom, mert eléggé leépítette spal, pedig van benne potenciál, miközben conte felhalmozott egy csomó szélsőt (lazaro, biraghi, asamoah, candreva, dambrosio, dimarco), de eddig hárman játszottak közülük 90 percnél többet.
+ az az igazság, hogy skriniarnak elég idegen a 3 védős felállás, godin és devrij jobban alkalmazkadott a rendszerhez.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #126721 üzenetére
igen..... eléggé
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #126719 üzenetére
azon szoktam gondolkodni, ez a dybala gyerek hogyan lehet ilyen jóképű?..
xd transfermarkt szerint '93as, tehát 26éves, de simán még mindig 19évesnek mondanámRingman figyelj.. lehozták az egyetlen embert, aki lát a pályán előrefelé ill.valami konkrét veszélyt jelent a támadásoknál.. ppppont az az ember sérült meg és veszítettük el. ott végünk is volt, ezt akkor már tudtam. gyors megvártam még a bájgúnár gólját, mert egyértelmű volt h érkezni fog, csak rövid idő kérdése -nagyon gyorsan érett-, megrúgta, el is kapcsoltam.. elég volt ebből ennyi bőven
érdekes volt, h húsz perc után véletlenül csak visszakapcsoltam, aztán néztem, még mindig 1-1. na bzmeg mondom de a végső nyertes személye nem volt kérdés
megmondtam, e meccs után vissza fog állni a világ rendje. egy utóbbi idők leggyengébb juventusát sem sikerült nem hogy legyőzni, de..
hááá ez van
forza juveeee és igáááiiny -
Ringman
nagyúr
válasz Tibiajax #126717 üzenetére
az jól látszott a tegnapi és a szerdai meccsen, hogy az egész pályás letámadás azért zavarba tudja hozni a csapatot, ilyenkor az sem segít, hogy handa nagyon gyenge lábbal, jó lenne ha az utódja labdaügyes lenne. + az első gólban úgy érzem benne volt.
-
mephi666
nagyúr
válasz venember83 #126715 üzenetére
csak egy példát mondtam, amúgy csatár poszton se sok fetrengést meg színészkedést látni az angoloknál (nem konkrét játékosokat akartam összevetni, csak hogy "milner-kaliberűből" van több tucat: ha ők lent maradnak, akkor ott tényleg baj van) olaszoknál/spanyoloknál viszont ez inkább jellemző...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
mephi666
nagyúr
válasz simondr #126699 üzenetére
...na, ezért nézek én angol focit... ott ha pl egy milner a földön marad, akkor tényleg baj van
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
simondr
senior tag
válasz bagyulajuve #126711 üzenetére
Na ezt benéztem, nem ő köpött hanem a Douglas Costa... azzal a palival mi van? Le lett selejtezve?
-
DeathAdder
veterán
Azért be lehetne fűzni az "időt kell adni Ole és Emerynek" oktatót hogy Conte mit lépett előre az Interrel 2 hónap alatt...
Juve így is más szint nyilván, nekik sétagalopp ez a liga (nem tudom mennyire lesz hátrányuk abból hogy ennyire cé körüli pályára vannak állítva, majd ha egy azonos erősségű csapattal találkoznak kiderül)
-
addikt
válasz venember83 #126706 üzenetére
Pedig nincs itt semmi érdekes látnivaló, már a szezon előtt eldőlt ez a bajnokság is, mint ahogy az összes többi. Egyedül a PL-ben történik valami, meg talán a La Ligában hátha most a Real visszaváltja a Barcát, de ennyi. (a Bundesliga is érdekes egyelőre, de a végén úgyis mindig a Bayern húzza be)
-
Ringman
nagyúr
a mai meccsen felmerül a kérdés, hogy lehet egy emile heskey/john carew-klón játékos az inter legdrágább igazolása.
a juve sajnos megérdemelten nyert.
vsz. ha a barca elleni meccset leadtuk volna, akkor nem húzódik meg 2 játékos is ma.
-
venember83
nagyúr
Baszki, úgy örülnek, hogy csak arra tudok gondolni, hogy nem hittek ők sem a győzelemben. Persze van is minek örülni, de azért ennyire mégis kicsit meglepő. Nem nagyon láttam ilyen örömöt bajnoki győzelem után mostanában.
-
KisTücsök
addikt
És ha most visszagondolok arra a mu - chelsea 4-0-ra. lol
-
Ringman
nagyúr
Godin out
-
simondr
senior tag
válasz DeathAdder #126700 üzenetére
nem szokásom néha megnézem a Real - Barca meccset, de azt is csak azért hogy ne látástól vakulásig PL-t nézzek
-
Ringman
nagyúr
válasz venember83 #126696 üzenetére
vecino egy ostoba favágó, aki néha szerez egy kulcsfontosságú gólt, de pontatlanul passzol még 5 m-re is.
a dybala-godin esetet kb nem fújta volna le senki (főleg hogy dobott egy neymart), lukaku kezezése (amikor rárúgták) kérdésesebb, az fújható lett volna.
handát meg többek között pont a bekapott gól miatt nem tartom klasszisnak, csak egy nagyon jó kapusnak.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- DIGI Mobil
- Mikrotik routerek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik