Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Kettős csere?
Casemiro lesérült volna? Mert nélküle aztán az amúgy sem stabil védelem...a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
LyonnaisFan1
őstag
Zidane máris kettőt cserél. Ennyire azért nem ég a ház.
Asensio és Lucas Vazquez érkezett a többiekhez.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
ZavaBalazs
őstag
válasz DeathAdder #103281 üzenetére
Szabálytalanságok megítélésénél azt is nézi a bíró, hogy a keret mennyibe került?
Nézd, nekem is szimpatikusabb a pool, de a tiszta bíráskodás még náluk is szimpibb. Kb ennyiről van szó részemrőlwir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
ZavaBalazs
őstag
válasz venember83 #103282 üzenetére
Sofascore azt mondja, hogy sérülés miatti csere.
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
addikt
válasz #16741888 #103292 üzenetére
Hazai pályán beálltak védekezni méghozzá a 16-os vonalánál. Most sokkal jobban megy nekik a letámadás.
Dybala kb semmit nem csinált előző meccsen. Nem szoktam Juventus meccseken nézni, csak a BL-ben látom őket. Sose értettem ,hogy mit látnak benne az emberek. Helyette itt van Mandzukic. A Real meg mintha nem lett volna értesítve ,hogy Mandzukic fejjel erős.
Ramos kell a védelembe, ennyi.
[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
hobizoli
nagyúr
na remelem olyan valtozas lesz a Real jatekaban a 2. felidoben, mint a PSG ellen a multkor, es megforditjak a meccset
több drón kell ;P
-
LyonnaisFan1
őstag
Eddig Mandzukic az a bizonyos nyúl a cilinderből
Gyengécske a real, és cörö sem villog. Nagyon ki akar magának kaparni egy büntetőt, és inkább foglalkozik a hepciáskodással, a játék helyett.
Pedig tőle egy váratlan lezárhatja az egész párharcot.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
bagyulajuve
addikt
már csak 2 kell, és közben a Real lőhet egyet
Resistencia eterna
-
Napfénysüti
nagyúr
Nofene, a Real barcázik egyet?
Més que un club!
-
addikt
Azt nem értem ,hogy ha a Juventus ilyen játékra képes idegenben, akkor Torino-ban mi a szart csináltak?
Bale egyelőre nagyon nem találja a helyét. Jöhetne a helyére Lucas.
A védelem meg megint szar.a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
paatrick
őstag
válasz J.Hetfield #103286 üzenetére
Ki hozná le 0-ra ha nem Juve. Ez az életük
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
hobizoli
nagyúr
na meg a vegen kiesunk geeccc
több drón kell ;P
-
J.Hetfield
aktív tag
Ne már egy olasz csoda elég volt Úgyse bírják ki kapott gól nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
Mekkora jövendőmondó ez a Maxi gyerek, tudta, hogy De Sciglio nem képes ilyen beadással szolgálni, ezért felküldte Lichtit.
-
LyonnaisFan1
őstag
Érik az olasz-spanyol 2:0?
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
bagyulajuve
addikt
hu b+
Resistencia eterna
-
venember83
nagyúr
válasz Tibiajax #103279 üzenetére
Úgy tűnik, bár mindkét kapunál vannak gólhelyzetek. Nagyot nem ütött a Juve gólja, legalábbis nem látszik a Real játékosain, hogy bármennyire is megzavarodtak volna.
Az mondjuk vicc, hogy De Scigliónak sikerült 16 perc és 30 másodperc alatt lecseréltetnie magát. Jó lenne tudni, mivel idegesítette ennyire fel Maxit.
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
Szépen kibeszéltétek, hogy szegény rühes olajos 1 milliárd fontos sziti mennyire szerencsétlen volt
Hát igen ez a bírón múlott, nem azon hogy 190 perc alatt 3x!!!!! tudták csak eltalálni a kaput
Hülye a szabály, de a szabály szerint Milner vétlen gólpassza les volt, a subassist meg nem számít.
Nem egyértelmű, mindenhol vitáznak róla, ahogy arról is hogy a sziti egyetlen gólját is szadálytalanság előzte-e megAz első anfieldi gól les volt de baszki a félpályán a felezőn, ahol a sziti végig mezőnyfölényben volt annak a helyzetnek a levédekezésében mégis beszopták a gólt.
Arról meg nem is teszek említést mi lett volna ha sterlinget jogosan kiállítják az odavágón...
[ Szerkesztve ]
-
addikt
A Real védelme megint hozza a szokásos formáját. Zidane mellé kéne egy olyan másodedző aki gyatyába rázná a védekezést. A helyezkedés borzasztó.
-
hobizoli
nagyúr
na ez kb ugy kezdodik, mint a masik meccs egy hete, par perc es 0-1 a vendégeknek
remelem higany nem fog olloznitöbb drón kell ;P
-
BenHans
addikt
Hoppá!
Ott a gyors gól!Legyen olasz csoda 2.0 vagyis 3.0 v2!
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
paatrick
őstag
Na hajrá Juve
0-1.6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
IreN!CuS
őstag
válasz Napfénysüti #103270 üzenetére
KisTücsök@ Jaja személyesen felvette velem a kapcsolatot, megható
[ Szerkesztve ]
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
paatrick
őstag
válasz Cartevo #103266 üzenetére
Én ahogy néztem tegnap az 1. félidőt végig azt éreztem, hogy ha a City belövi a 2. gólt az 1. félidőben akkor simán továbbmennek. Annyira nyomtak, a Liverpool meg csak kapálózott. Aztán jött a kapufa, utána ez a meg nem adott gól, edző kiállítás. Ott a lelkesedésnek kb vége is volt.
Ha megnézitek a Salah gólt megelőző jeleneteket az már mind azt mutatja hogy féltek bármit is csinálni, nehogy tizenegyes legyen, kapus is olyan hímestojás módra vetődött nehogy valami baj legyen, hátha kihagyják és akkor megúszták. Ennek a támadásnak az első félidőben kb ott lett volna vége hogy Manét még a 16-os előtt felrúgja a két keresztező City játékos.
Ettől függetlenül Salah ügyesen beemelte hogy még csak el se akadhasson a védőben.6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
IreN!CuS
őstag
"Nem értem, minek akart elmenni Coutinho egy gyengébb csapatba úgy, hogy egy csomót fizetett is bele saját zsebből, de megérdemli. MUHAHAHA"
Na szerintetek kitől jött eme privát üzi?
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
veterán
válasz NyxNyxNyx #103267 üzenetére
Az a baj, hogy itt most nem arról megy a szó, hogy bármilyen szinten véleményes ítéleteket hoztak.
A véleményes eset Milner kezezése volt... és talán a City gól előtti eset.
Két baki a City ellen, mindkettő a meccsek fontos szakaszában.
Lesgól még 0-0-nál az első meccsen, majd a tegnapi eset.http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz forceberg #103264 üzenetére
Igazad van, de ugye ezek meg nem kézzel fogható dolgok. Amit számomra mutat, hogy Pep nem járatta le magát, mert egy kis szerencsével tovább mehettek volna.
Tehát nem Pepet kell szidni, hanem a Pool-t dicsérni.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
veterán
válasz ZavaBalazs #103263 üzenetére
Ezt soha nem így kell nézni, hogy ha megadták volna, akkor nyócnúl helyett nyócegy.
Katasztrófa, ami megy.A legjobb sztori, spanyol bíró és Pep-en volt egy katalán kitűző...
Tudod, nem mindegy, hogy 2-0, vagy marad 1-0 és az edző piros lap...
2-0-nál már a bexarás is jöhet, a bukás szelét érezvén.http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
ZavaBalazs
őstag
válasz paatrick #103261 üzenetére
a cikkben említett odavágós szabályos/szabálytalan gólos történések is igazak? ha igen, az már 3 gól swing, tudom, hogy papíron még mindig pool továbbjutás 1 góllal, de ez már elég szoros ahhoz, hogy billenhetett volna tiszta bíráskodással.
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
paatrick
őstag
válasz NyxNyxNyx #103258 üzenetére
Ramos az előző meccsen kisárgázta magát ha jól emlékszem. Így tőle nem kell félni.
Tegnaphoz
szabályos City gólt vettek elJegyezzétek meg még mindig nem kell videóbíró
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
Napfénysüti
nagyúr
Gratulálok a Romának, le a kalappal előttük.
Tiszta ideg voltam tegnap este pedig csak az utolsó 20 percet láttam mert dolgoztam, de ilyen nulla játékkal meg is érdemelte a csapat hogy kiessen.
Ezt Valverde eléggé eltaktikázta.Més que un club!
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz Cartevo #103246 üzenetére
"Nagyjából egy órával a tervezett kezdőrúgás előtt, az olasz szurkolók által felhergelt angol huligánok betörtek az itáliaiak részére fenntartott szektorba, menekülésre késztetve azokat, de a stadion omladozó oldalfala nem bírta a nyomást és az emberekre dőlt. A mérkőzést a tragédia ellenére lejátszották."
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz omfgk #103251 üzenetére
Ramos: "Hold my beer"
(#103247) BenHans: Pont ez miatt gondoltam azt, anno, hogy Salahból sosem lesz igazán jó focista. Amikor láttam játszani, mindig ez volt. Rohadt jól elfutott, aztán 5-ből 1 ziccert belőtt. Tökéletes futóbolond. Én ezért sem tartom akkora baklövésnek, hogy Mou elengedte. Ha kontrára játszik a csapatod, akkor nincs 5 helyzeted 1 meccsen, fontos a helyzetkihasználás. Aztán a Pool-ban (vagy már lehet a Rómában is, ott ritkán láttam) úgy néz ki kitanulta a fontosabb részét is a focinak és most megállíthatatlannak tűnik. A helyezkedése és a helyzetfelismerése is zseniális, valahogy mindig elé pattan a labda.
[ Szerkesztve ]
-
hobizoli
nagyúr
válasz bandus #103256 üzenetére
ja csak itt annyi a diffi, hogy elso meccs a Barca-nak otthon volt ket ajandek ongollal, a visszavago meg idegenben
es a Real siman sajat erobol is bevert 3-t Torinoban is mar, nem kellett hozza ajandek tizi se meg ongolos balf@szkodas se, most meg hazai palya lesz
en egyatalan nem felek attol, hogy a Juve "meglepi" ma este idegeben a hazai palyan jatszo RM-t, ha otthon se ment nekik
ha nezted a elso meccset akkor lathattad, hogy az a 0-3 az siman lehetett volna akar 0-5 is
több drón kell ;P
-
bandus
veterán
-
hobizoli
nagyúr
válasz bandus #103248 üzenetére
szerintem a Real siman kiuti 3-4 gollal a Juve-t
hazai palya, Dybala sincs aki gólt rugna, Higuain meg olyan tesze-tosza mostanában, hogy jaj
idegenben is ment, akkor miert hazai palyan ne menneraadasul Juvenak kell futnia az eredmeny utan, kitamadni, hogy egyatalan gólt rugjanak es visszajöjjön a tovabbjutas lehtosege, de CR ezeket lekontrazza siman pikk-pakk ott lesz félpályáról Buffon kapujanal
több drón kell ;P
-
-
addikt
válasz 7600 GS #103250 üzenetére
4 gólt kéne kapniuk úgy hogy közben egyet sem rúgnak.
Ez így nem teljesen igaz. 4-1-el a Juve továbbjutna .
Persze erre minimális az esély. Emberhátrányba kéne kerülnie a Madridnak ahhoz ,hogy erre valamennyi esélye legyen a Juvénak.
[ Szerkesztve ]
-
bandus
veterán
-
BenHans
addikt
válasz dudu5130 #103245 üzenetére
Anno a Real ellen csak Salah 3x volt 1v1-ben a kapussal és nem lőttünk gólt...
Ott is jobban játszottunk mint azt a sajtó jósolta, mivel ők Real gálát emlegettek.
Mi összesen kihagytunk vagy 5 ziccert, a Real pedig magabiztosan, győztes mentalitással gólokat lőtt, oda-vissza kettőt-kettőt.Nem tudom mentálisan felkészültebb-e Momo, de nagyon sokat javult a helyzetkihasználása, ami most 5-ből 4, az anno nálunk 5-ből 2-3 volt. Ebből adódóan joggal félhet a Real, mert nem biztos hogy most is elpuskázza mint Rómában...
Volt ilyen is. BEK
Ago. ♥ Micsoda csapat volt ez, de kár hogy a 1982/83-as bajnoki cím után ez már nem jött össze pedig szépen keretbe foglalta volna az ez után elért Coppa Italia győzelem.Agostino Di Bartolomei gyönyörűnek induló de fájdalmas és tragikus véget érő történetét viszont ajánlom azok figyelmébe akik nem ismerik. Ő abba halt bele, hogy többet akart adni magából szeretett klubjának, de nem sikerült. Remélem most is segít...
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
Cartevo
őstag
Roma-Pool sorsolás esetén biztosan lenne meglepetéscsapat a döntőben.
1 meccsen meg bármi lehet ezen a szinten.
-
törölt tag
Szep volt Roma.
-
dudu5130
őstag
válasz venember83 #103241 üzenetére
Szerintem a meglepetést már az ősszel is hozta. Reméltem, hogy átmenti ezt a tavaszra is. Di Francesco is BL menő lehet majd mint Carlo? Viszont én örülök ennek a tovább jutásnak, rajt maradt a teher a Román, talán ki tudjuk majd használni.
[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
Komoly meglepetést hozott a Roma, de az összefoglaló alapján teljesen megérdemelten jutott tovább. Nagyon örülök ennek, már csak két meccsre vannak a döntőtől a farkasok. Hajrá!
-
sh4d0w
félisten
Ismét bebizonyosodott, hogy tradíció nélkül nem lehet Európában kupát nyerni, hiába az olajmilliárdok - és ez így van jól.
Az UEFA meg törheti a kis buksiját, hogyan hozzák össze az El Clasico-t jövőre a döntőben.
https://www.coreinfinity.tech
-
máyköl
veterán
válasz J.Hetfield #103233 üzenetére
Szerintem nem engedi már el ezt a Bl -t a Madrid... Be fogja húzni.
-
KisTücsök
addikt
Ezerszer inkább néznék Roma-Pool döntőt.
-
dudu5130
őstag
Na na!
-
Richard!
addikt
Mi volt ma este???? Még jó, hogy dolgoztam
Ma kezdődik életed háralévő része
-
hobizoli
nagyúr
válasz máyköl #103224 üzenetére
hat oszinten szolva en a Roma tovabbjutasaert egy lukas garast nem adtam volna a sorsolaskor SE, meg meg 3 oraval ezelott SE
sot, meg a Barca-t vartam a egyik dontosnek, mert az akkori jatekuk alapjan szerintem elegge nekik allt a zaszlo
[ Szerkesztve ]
több drón kell ;P
-
addikt
válasz máyköl #103224 üzenetére
A Real védelem kérdéses. Emiatt én adnék esélyt egy Juventus fordításra. Na meg a mai Barca kiesés után az ember óvatosabban áll hozzá.
Ramos eltiltott. Nacho sérült. Vallejo kérdéses.
Varane az egyetlen tuti kezdő. A mentőötlet valószínűleg egy Casemiro - Varane páros és előttük Kovacic. Meglátjuk ,hogy Vallejo tud-e kezdeni (de még ha tud is, ő még nem ez a szint).a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz BenHans #103223 üzenetére
Hatalmas tiszetelet a Rómának, így már nagyon régen szurkoltam semleges csapatnak. Lehet elkezdem kicsit jobban követni őket, nagyon szimpatikusak voltak. Megérdemelték a továbbjutást, le voltak sajnálva mindenki által (köztük általam is), de így kell bebizonyítani, hogy van helyük a BL egyenes kieséses szakaszában. Gratulálok és jó ünneplést!
-
máyköl
veterán
Azért a sorsolásnál ha visszaemlékeztek mindenki szerint egy párharc volt csak ami nem lefutott: a Madrid-Juve. Nagyon valószínű, hogy ez az egy párharc nem hozott izgalmat és meglepetést...
-
BenHans
addikt
Eddigi életem során nem sokszor sírhattam örömömben. Ez most megtörtént.
A páromnak ma van a születésnapja ráadásul.
Mindkét szerelmem miatt boldog vagyok.Néha történnek csodák ha teszünk érte. Néha a feje tetejére áll a realitás ha hiszünk benne.
Forza Roma! ♥ Forza Calcio!
szerk. Ebben a hszben írtam, hogy volt már 3-0, de ezután már ezt az összeállítást is felsorolhatom, mert felnőttek arra a szintre, ez a mai AS Roma méltó arra hogy ott legyen a BL-ben.
[ Szerkesztve ]
-
bagyulajuve
addikt
grat a Roma-nak és a Poolnak
Resistencia eterna
-
addikt
Coutinho mit gondolhat?
(#103220) forceberg : Az igazi tiki-takát nem most verte el a Pool?
[ Szerkesztve ]
-
IreN!CuS
őstag
Tipmixültetek milente te szemét... De most komolyan ez mi volt....
Grat a Romanak ők játszottak úgy ahogy a barcának kellett volna
-
Patrick
addikt
Gratulálok a Roma-nak, Mi holnap nem leszünk ilyen jók sajnos, bár csak így lenne.
Forza Italia!
„Aki barátot talál, kincset talál."
-
L_YKing
addikt
Szép volt Roma! Nagyot küzdöttek...
Én meg nyelek egy nagyot, hát ezt elbasztuk.Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
veterán
VALVERDE, TAKARODÓ!
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
addikt
Beszarás.
Le a kalappal. Egy lyukas garast nem tettem volna a Roma továbbjutására. Főleg nem a 4-1 után.
Roma és a Pool a 4 között.
Ezek után lehet ,hogy a Real jobban teszi ha nagyon komolyan veszi a holnapi meccset.
[ Szerkesztve ]
-
hobizoli
nagyúr
Na, ezt nem gondoltam volna a sorsolásnál...
több drón kell ;P
-
sh4d0w
félisten
Király, nyer a Pool, végre az olasz foci is visszakerül Európa élvonalába (kár, hogy nem a Milan)...
https://www.coreinfinity.tech
-
J.Hetfield
aktív tag
Go Roma ááá de szép is lenne :
-
IreN!CuS
őstag
Szép volt jó volt , volt akarás küzdés önfeláldozás minőségi összeállítás csak így tovább... ja nem
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz LyonnaisFan1 #103204 üzenetére
Messi megint kifogja vakarni a Barcelonát a szarból sajnos.
-
MdewC
nagyúr
Bakker szurkolok a Rómának.
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
hobizoli
nagyúr
hat ha ez a mai Roma kiuti a Bőrszalonnát, akkor azt hiszem a maxirespect igencsak jar nekik szerintem, nagyon zsirul nyomjak ezt a mai meccset, le a kalappal eddig
több drón kell ;P
-
Tibiajax
nagyúr
nem baj bzmeg, majd andrégomez megoldja!
-
LyonnaisFan1
őstag
Barcelona pápá
A roma innen nem rontja el.
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
L_YKing
addikt
Hát ez nem semmi... Grat a Romának...
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
drachoHUN
senior tag
Óóó, Roma mutassátok meg a Juvének, hogyan kell ezt.
Forza JUVE!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Samsung LCD és LED TV-k
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest