Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redneck
nagyúr
válasz Wesder #62047 üzenetére
Köszi a megerősítést, nem az én készülékemben volt a hiba. Persze értem én, hogy sokakat nem izgat, de ha már a játékban van, megcsinálhatnák rendesen. Főleg hogy 4K@60 fps-re is képes a vas, és nem butított grafikán.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
negyven2
veterán
Xbox Controller Firmware Update Rolling Out to Insiders Starting Today
Today, we are excited to begin flighting a new firmware update for Xbox One controllers, Xbox Elite Wireless Controller Series 2, and Xbox Adaptive Controllers that delivers next-gen features previously available only on Xbox Series X|S controllers, including better cross-device connectivity and reduced latency. We believe it’s important to maintain backward compatibility with Xbox accessories people already have in their collection and to ensure we deliver the best gaming experience no matter how you choose to play.
[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
NemMo
őstag
Engem kicsit meglepett, hogy a bus simulator 21 ilyen marha drága lesz. Van aki megvette?
-
negyven2
veterán
válasz Wesder #62054 üzenetére
Mondjuk, hogy a régebbi kontrollerek is (vagyis elviekben akár egy 2013-as kiadású is!), most fw. upadte által megkapnak szinte minden plusz funkciót (kivéve a plusz gombot), amit az X|S kontrollerek, így nagyon úgy tűnik, hogy kontroller szempontjából tényleg szinte 0 a fejlődés...
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
-
addikt
válasz AuraSync #62058 üzenetére
Hivatalosan 10-15 centi ajánlott távolság meg van minden irányból, akkor mindegy, hogy állítva vagy fektetve van. Nem igazán lesz hangosabb és melegebb sem.
Bár a tetején (ventilátornál) inkább 20 centi.
Én használtam fektetve is, nem sok jelentősége volt.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
válasz Wesder #62060 üzenetére
Ha nem tetszik amit írok akkor ignoráljál. (ez másra is vonatkozik)
Egy teljesen normális kérdést tettem most fel amire kaptam is egy remek választ.
Köszi ρσгτσ!
Most minek kell megint kötekedni nagyúr? Ennyire nem bírtok a ....tokon maradni?
Ennyire mennie kell a post huntnak? Nem volt elég még a 345234 hozzászólásod?
Azért remélem a fórumon kívül is van életed.S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / JBL / S3000 Pro
-
AssAssynn
őstag
Nekem fektetve van az elejétől fogva. Egyáltalán nem hangos. Azok közé tartozom én is, akik inkább kibírnák, hogy hangosabb legyen, csak legyen hűvösebb.
Mondjuk nálam nem egy olyan szűk helyen van, mint a képen a dobozban. Ott szerintem a hely szűkössége azt eredményezi, hogy nagyobb lesz a szélzaj, azért magasabb a decibel."Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
-
adam0913
tag
válasz Döglött Róka #62031 üzenetére
Huh, elég brutál, megértelek hogy miért a szórakozásra használod
Nekem ilyen a céges: [Dell]
Az xboxot most veszem, de félek hogy ez a monitor kevés lesz hozzá ezért is keresgélek alternatívákat.[ Szerkesztve ]
-
ProEvoFan
nagyúr
Délelőtt megcsináltam a Dirt 5 wild speints dlc gymkhana pályát, így meglett minden achievement.
Aki kitalálta ezt a szar gymkhana baromságot, annak lenne pár jó kívánságom. Uh, mennyit szoptam vele, mire meglett a 25000 pont illetve a három arany fokozat. Majdnem repült a kontroller az éterbe... -
Medocsabi
addikt
Én nem fektetném. Ezzel ugyanis kvázi megnehezíted a hűtést, hiszen úgy van tervezve, hogy állva fönt távozik a meleg levegő. Ha fekteted, akkor mivel nem fújja a bordát, hanem szívja róla a levegőt, kvázi meg akarod erőszakolni a hődiffuzivitást. Nem gondolnám, hogy baja lesz tőle a gépnek( az előző generációnak se volt állítva), de egészen biztos hogy sokkal hatékonyabb a hűtés állítva.
[ Szerkesztve ]
-
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz Medocsabi #62071 üzenetére
o.O
A gép aljának 90%-át a gumitalp teszi ki. ott nem sok levegő megy be, a hátulja ami inkább számít. 1 venti van benne felül, az szívja a hardverekről a meleget és tolja ki mint 1 kémény.
Ha fejjel lefelé fellógatod a falra akkor is ugyan olyan lesz a hűtése mint állítva(normálisan) vagy fektetve.
Szóval, tökmindegy, hogy hogy fekszik a gép. A lényeg, hogy kapjon normális levegőt, és tudja hova kitolni a meleget. Ezért fontos, hogy ne egy szekrénybe tegyük be, azt jóvan'.Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
S@c@
őstag
válasz IntelKiller7 #62073 üzenetére
Lassan 1 éve van piacon a gép. Nem olvastam még olyanról h tulmelegedett.
-
zozek
tag
Sziasztok!
Ezzel az elosztóval van valakinek tapasztalata? 4K/30 hz-t ír,de egy kínai oldalon találtam leírást hogy 3m kábel hosszúság alatt 4K/60 hz -
hombre[EU]
veterán
Binotto discussed Mercedes engine ‘trick’ with Horner
nem tudom miért nem meri kimondani binotto: a mercedes prostija a brit média
Life, Uh, Finds A Way
-
persil
nagyúr
válasz AuraSync #62063 üzenetére
De senkinek nem tetszik, az megvan...?
De a kerdesre is valaszolva: ugy van tervezve, hogy barhogyan tarolhasd, direkt van tappancs allitva es fektetve is. Nem romlik a hutes hatekonysaga es hangosabb sem lesz.(utobbit nem is ertem miert lenne)
Nalam megvetele ota fektetve van, de szerintem sokan hasznaljuk igy.[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
szimszonos
őstag
2022-23 lehet jönnek az erősebb series gépek?Series S 4 helyett 5 teraflops lesz.[link]
Redditen is olvastam lehet nem kacsa.[ Szerkesztve ]
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz szimszonos #62083 üzenetére
Szerintem nem. Kamu.
Maximum a generáció felénél vagy utána talán lesz egy frissítés, úgy mint Xbox One X vs PS4 pronál volt. Talán.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz ProEvoFan #62084 üzenetére
Tudtommal 2 projekten dolgoznak, amit hivatalos forrásból érkező infók alapján lehet tudni. Egyik a TV Box szerű cucc, ami a felhő alapú játékok miatt jön ki. Másik pedig a kontroller továbbfejlesztése...de szerintem az inkább egy új Elite lesz.
Mivel most egyből 2 eltérő típusú konzol jött ki, így nem számítanék mostanában új gépre.
Inkább a szoftver jellegű fejlesztésekre, illetve a kiegészítőkre feküdtek rá. Amivel szélesítik a konzolok és a szolgáltatás felhasználását, elérhetőségét.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
szimszonos
őstag
válasz ProEvoFan #62084 üzenetére
Az a frissítés az előző generációnál jelentősebb volt sokkal mint amit itt ígérnek pláne ha az One S vs One X nézzük.Ott hatalmas különbség volt a 2 gép között.És 2 év volt a 2 gép megjelenése között,de a fat One és One X között is 4 év.Itt ha azt vesszük ugyanúgy kb 2 évre rá jönne a series s erősebb változata,a series x meg kicsit később.Tehát simán benne lehet ez hogy kijönnek.Persze az is lehet hogy nem,de én szerintem nem ezzel a 2 géppel megy végig ez a gen.Fognak rajtuk változtatni.
[ Szerkesztve ]
-
prokxy
veterán
válasz szimszonos #62087 üzenetére
Ahogy a másik oldalon is lesznek, voltak változások, itt is várhatóak. Fejlődés folyamatos sztem, itt a mértéke a lényeg.
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
Norb79
őstag
Nem erősebb gépek jönnek vagyis nem ez a cél, hanem a gyártástechnológiát updatelik, mint korábban minden genben is volt egy idő után slim modell, csak most már ez beismerten azt jelenti, hogy ettől picit erősebb lesz a gép.
DE! A cél nem ez, hanem a gyártási költségek lenyomása, mindig is ezért jött a 'slim' modell, most is ezért fog. Az 'erősödés' kvázi egy kedvező mellékhatás. -
oriic
HÁZIGAZDA
Free play Days [link]
Live-Die-Respawn
-
válasz IntelKiller7 #62089 üzenetére
Csak érdekességként megemlítem, hogy pl a Samsung telefonok Dex (vagy vezeték nélküli dex) programja is működik a magic remote távirányítóval. Nagyban megkönnyíti a használatot.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
consono
nagyúr
válasz szimszonos #62087 üzenetére
Az szinte biztos, hogy nem ezzel a két géppel megy végig a generáció, de 4-ről 5 TF-re ugrani nincs sok értelme, akkor sem lenne még az X fele sem és akkor már 3 különböző gépet kellene támogatni, "minimális" előnyökért. Szerintem inkább csinálnak majd még kisebb verziót, esetleg olcsóbban.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
30z.Samu
félisten
válasz l.skywalker #62098 üzenetére
A vélemény nyilvánítással alapvetően nincs is semmi gond...
Sic Parvis Magna
-
krx21
nagyúr
"Series S 4 helyett 5 teraflops lesz"
Ennek nem sok értelme lenne...Egy Serise X PRO-t, 20 teraflop-al meg is vennék...
De előbb inkább legyenek optimalizált jó játékok...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Battlefield 4
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Ford topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kutya topik
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest