- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tonnara di Scopello
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
prokxy
veterán
Lehet off, akkor elnézést, törölje az admin: meglévő, 2024-ig aktív GPU-ra, be tudok váltani ajándék 1 havisat? Hosszabbítanám 1 hónappal, ha már kaptam.
Próbáltam itt:
https://account.microsoft.com/billing/redeem
De ez a hibaüzenet:
"Check the instructions that came with your code. You might need to redeem it on a different web page or device, or you may be ineligible to redeem this code."
-
prokxy
veterán
válasz
icemad
üzenetére
Igen és az én accountomra, mailemre lett véve meg jó pár minecraft kieg. /#hülyevoltam/
Mivel a Srácoknak vennék egy SS-t, jó lenne, ha ezek a kiegek nem vesznének el, tudnának vele játszani MIKÖZBEN én is tudok játszani nonGP-s (pl.Destiny2) játékkal.
Ha meg kell vegyem a minecraftot hozzá vagy a gp-t nekik, az nem akkora tragédia, de annak nem örülnék, ha a home-olt gépen nem menne a GP/Gold.
-
prokxy
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Köszönöm, a GP az nem gond, mert én a Destiny 2-vel tolom, ők pedig a MC.
Akkor amit írtál, az igen jó hír, mert "csak" egy SS-t kell vegyek és tud mindenki játszani az eddig megvásárolt tartalommal.

-
prokxy
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nálunk, igen, 3 éves.
Ha az új SS-re is belépek, akkor a home-olt masina is menni fog rendben? -
prokxy
veterán
Sziasztok,
a segítségeteket szeretném kérni: adott egy SX-em, home-olva jóbarátom SX-ével.
GP-ben használja nálunk a 2 gyerek a Minecraft-ot, hozzá vásárolt add-onokkal, térképekkel.
Megoldható az, hogy ha veszek a gyerekeknek egy SS-t és megosztom családon belül vhogy a GP-t, ezáltal elkerülve, hogy a pár 10e Ft-nyi Minecraft világok, stb ne vesszenek el?
Ha kell, veszek rá nekik gold-ot, stb, csak ezek a vackok maradjanak meg...Vagy van erre vmi módszer? Én accoumtomra vannak megvéve.
Köszönöm,
Krisz -
prokxy
veterán
válasz
JamesHun
üzenetére
Sziasztok,
mtcgame.com-on venném meg a Destiny 2 Witch Queen kieget, de out of stock. :/Tudnátok ajánlani másik hasonló, megbízható oldalt, ahol otp-s kártyával tudok fizetni és olcsóbb a game, mint magyar store-ban?

Szerk: tudom,most volt akciós, de lecsúsztam róla sajna.
-
prokxy
veterán
A tegnapi felvásárlásra visszatérve, mikor várhatóak a AB címek GP-be?

Van itt jós?
-
prokxy
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ez most így reggel fájt...

-
prokxy
veterán
-
prokxy
veterán
-
prokxy
veterán
Hali Srácok, rég jártam erre, laza 5400 körüli olvasatlan hsz, szóval kihagynám a visszanézést.

Kérdésem lenne a Halo rajongókhoz: nekem eddig mind kimaradt, nem volt ugye box, szóval most az új rész campaign trailer-e tetszett, lehet azzal kezdeni, mint kikapcsolódás, vagy a sztoriból semmit nem fogok érteni?szerk: másik kérdés, hogy tolja innen vki az Outriders New Horizon résszel? Alapot anno kimaxoltam, onnan indulnék.

-
prokxy
veterán
Gyerekek miatt kellene még egy xbox vagy egy PS. Home-olás már adott mással, szóval az esélytelen, viszont ha veszek még egy box-ot akkor pár tartalom átmigrálható? (pl. Minecraft, elég sok cuccuk van már benne, az én fiókomon, Joyride turbo, stb.)
Van bármi esély ezekre vagy kezdeni kell nekik előlről? -
prokxy
veterán
Srácok, kipróbáltam egy store-ból vett játékot, kb 5-7 óra ment bele, lehet refundolni vhogy?
-
prokxy
veterán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Újzélandi gyorsutazással ez előrébb hozható ugye? Ha igen, mikorra?
-
prokxy
veterán
Megy is má' a FH5. Na go

-
prokxy
veterán
A forzát itthon most NZ-i régióval itthoni idő szerint déltől vagy du 1-től lehet tolni?
-
prokxy
veterán
Hogy van az, hogy már van ismim, aki tolja a FH5-öt? Még videót is osztott meg róla. Saját nick, saját gameplay.
-
prokxy
veterán
Ma vonta le az MS a BF2042 árát.
-
prokxy
veterán
Elég gáz, ezért sem veszem meg míg akciós nem lesz és rendbe nem hozzák. Ahogy előbb linkelték, lesz patch, majd azt meglesem. Csak ugye jön az új BF, Forza, Dio2-re sok idő nem lesz. Szept-től terveztem a fenti játékokig csapatni, de a techikai dolgok miatt elhalasztottam...
-
prokxy
veterán
válasz
Zoleee83
üzenetére
Nem ez a shocktóber az?
-
prokxy
veterán
A béta nekem sem volt a kedvenc, de a BF sorozat igen. Meglátjuk mit alkot a Dice, eléggé eltértek az IGAZI BF feeling-től.
PoE-t nem volt kivel tolni, emiatt hagytam abba, meg az a skillfa, gyááá.
A Dio II resurrected-en gondolkodtam, de olyan gázak a szerverek, hogy skippelem egy akcióig. -
prokxy
veterán
Srácok, nem igazán vágom ezt az oldalt, mégis hogyan lehet az It takes two-t 6000 Ft körül megvenni magyar bankkártyával?
xbox store checker
Vagy marad az mtc game és 8200-ért az enyém? (most nem az az 1-2e Ft, csak van ott a sárga színnel, az mindig olcsóbb, de nem tudom mi az.
) 
-
prokxy
veterán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Én 102 órával fejeztem be és még volt mit csinálni, imádtam a bugok ellenére is. Tuti végigtolom még1x másik karival, ha kijön a nextgen patch hozzá.
-
prokxy
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ha megkapja, akkor már veszem is meg.

-
prokxy
veterán
válasz
frankdelgado
üzenetére
A balta helyett egy Gnasher shoti és rendelem is elő!
-
prokxy
veterán
válasz
szimszonos
üzenetére
Ahogy a másik oldalon is lesznek, voltak változások, itt is várhatóak. Fejlődés folyamatos sztem, itt a mértéke a lényeg.
-
prokxy
veterán
Aki jönne boxon esténként 8-9 után Battlefield V-zni, az vegyen fel. Mic van.

Nick: Pr0kxY
adam0913: nekem ilyen van és nagyon szeretem: LG 27UL600-W
-
prokxy
veterán
A gold játékokat be lehet vhogy húzni mobil appból? Psnél megvan, itt nem találom.
-
prokxy
veterán
Konzolon vhogy meg lehet oldani az Ubisoft+ előfizut? 1 EUR most 1 hónap aztán az alatt kitolnám a Valhalla-t. :)
-
prokxy
veterán
Nemtom, h ki-miként vélekedik a Dio 2 béta alapján, de nekem 1 óra után nagy csalódás. Ezért 13e Ft nagyon sok. Nekem a 2 teljesen kimaradt, talán ezért megveszem, de nem ennyiért. :(
-
-
prokxy
veterán
válasz
Döglött Róka
üzenetére
+1, nekem is ment a levesbe.
-
prokxy
veterán
válasz
mcwolf79
üzenetére
Én nem fikázom, lehet nem ment át, amit szerettem volna. N.Janika-nak is reagálnék. No offense, tényleg, nekem a FH4 az első forzám, most jön az 5, de meg vannak sokan makkanva tőle, hogy jújdejó, le van esve az álluk, mittudomén, csak nem értem mire fel. Ezért kérdezem, h mi ez a hatalmas dolog, ami a 4-től jobb. Kb. ennyi.

-
prokxy
veterán
Fizika, események, grafika, kor, autó típusok, tuning lehetőségek, hangok. Ha nem lenne odaírva, hogy FH5, akkor simán azt mondanám, hogy a 4. Mivel nem olvastam sokat utána, emiatt gondoltam megkérdezem, hogy a mexikói nagy map kivételével mivel promózzák és miért vannak ennyire oda érte az emberek?

-
prokxy
veterán
-
prokxy
veterán
Nektek Ascent alatt a siege mecha harc után nem akart felszállni az SX? Már ki akartam kapcsolni tegnap este, azt jött pályatöltés és megszűnt a jelenség. Ilyennek még nem hallottam a masinát, pedig volt már rajta pár játék és huzamosabban is ment többször.
Kb. mint a GoW menüben a PS4 Pro, csak nem annyira süvített.
-
prokxy
veterán
Ha ma megveszem a Dio Prime Evil collection-t xbox storeból hivatalosan, akkor most kapom meg a kódot és tudok játszani a D3-mal?
Csak mert MTC game-n megvettem, a kódot meg release-kor küldik. FAIL.
Szóval erre figyeljetek.szerk: vártam-vártam a mailt, supporttal beszéltem és sajna ez van. Ilyenkor ugye úszik a béta + D3 játék is, hiába van kifizetve. De visszautalják a zseton 3-5 napon belül. Szóval nem para, csak ott 15e, amúgy meg 21.
-
prokxy
veterán
Lehet rossz gameplay-t nézek, de elmondanátok pls, hogy ebben a Death's door-ban mi a jó?
Tök üresek a pályák, nincs semmi skill, fegyver az ütögetésen és íjon kívül, loot sincs, rombolás sem. Nem Dio3-at várok, csak nem vágom mi viszi el ezt a hátán? A zene?
Gondoltam vmi H&S-re, de ez nem igazán az. De majd innen válogatok. Mit ajánlotok, ami igazi D3-hoz hasonló? link -
prokxy
veterán
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Én leraktam az Ascentet egy ideig. Lvl11 vagyok, egyszerűen nekem ez a játék gyenge. Kevés skill, szinte semmi változatosság nincs benne. Ellenfelek is ugyanolyanok, eddig 4-5 féle fegyverem volt, meg 2 skill... :/ Meg ez a rengeteg mászkálás oda-vissza, kiidegel. Még ha a sztori jó lenne, de nem. Skillpontokat is újraosztanám, próbálgatnám, de bazi drága a reset.
Nagyon vártam, nagyon csalódtam.
Később lehet visszarakom, de egyelőre ment a levesbe.
12 fős csapat miatt respect tényleg, nem semmi mit tettek le az asztalra, graf, hangok, atmoszféra. De maga a gunplay, megvalósítás nekem nem elég, hogy ide vonzzon. -
prokxy
veterán
SX-hez vennék egeret + billt. Van olyan, amire figyelnem kell vagy kb tökmind1, az SX kezelni fogja?
-
prokxy
veterán
-
prokxy
veterán
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Én wifi-vel használom jó ideje, nem is vagyok közel hozzá, de hibátlan. Tény, a routerem sem a leggagyibb fajta (ASUS RT-AX sorozat). Nincs akadozás, szakadás, stabil az online, party kapcsolat.
Letöltésben meg a max sávot viszi, amit képes tolni a router rajta keresztül. -
-
prokxy
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Mi most x360-as vmi hajós játékkal toljuk a gyerekekkel 55"-os TV-n és iszonyat élvezetes, pedig a graf aztán hagyjuk is...de ott a minecraft, az meg egyébként sem szép.

-
prokxy
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Mert a W3-at csak elkezdtem és most kell mennem novingrad-ba a csaje után. Szóval, sokáig nem jutottam azt úgy vagyok vele, akkor már a felpimpelt részt tolom végig.

-
prokxy
veterán
Holnaptól nyaralás, most kapkodás, szóval bocs, ha vhol már írtátok,nincs energiám, időm keresni.
Vki meg tudná írni lsz, akár linket adni, hogy az SX-en lévő játékokat hogy tudom androidos tablettel és kontrollerrel használni mobilneten keresztül?
Nagyon köszönöm,
Krisz -
prokxy
veterán
A wreckfest SX patch tényleg fizetős vagy benézek vmit?
-
prokxy
veterán
válasz
soundsonic
üzenetére
Dettó, vkinek biztosan nagyobb öröm lesz, mint nekem.

-
prokxy
veterán
Far Cry New Dawn-ról vélemény? Most igen jó áron van, megéri behúzni?
FC5 tetszett anno. -
prokxy
veterán
Aki megvette a Biomutant-ot, pár szót írhatna róla.

-
prokxy
veterán
válasz
frankdelgado
üzenetére
XIM Apex-re +1. Használtan is szoktak lenni, érdemes szétnézni aprón, FB-on, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Assetto Corsa Rally
- LEGO klub
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Crimson Desert
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5410 - 14" FHD touch, Core i5 10310U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 10 - 27% ÁFÁS (0332)
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- Dell OptiPlex GX520 SFF,Pentium D 820,512 MB DDR2 félkonfig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest