Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dunc
nagyúr
Srácok a konzolvilágnál az előrendelések miatt kerestek már valakit?
-
dunc
nagyúr
válasz Hapcimalac #18363 üzenetére
Gond nélkül jó a 2.1 kábel.
-
dunc
nagyúr
A Pécsi MM be elvileg van polcon, nyitás 9 kor.
-
dunc
nagyúr
A Pécsi MM be van bőven, most jött az sms , hogy mehetek is érte, reggel rendeltem. Kell valakinek gép?
Annyira nem vagyok ráhörögve a gépre, nemrégen vettem egy izmos PC t , 144Hz monitorral, és minden finomsággal. A piros placcra jöhetne XBX , és akkor karantén OK.
(a kupit ne nézzétek )[ Szerkesztve ]
-
dunc
nagyúr
Pécs MM elfogyott polcról, mint a cukrot úgy vitték!
-
dunc
nagyúr
Sziasztok, az új gamepad, szerintem bizonyos dolgokban rosszabb, mint az előd, azt kell mondjam kényelmetlenebb, és nagyon nehezen jön le az elemtartó rész. Nincs nagy kezem, de ezt mégis kisebbnek érzem, és jobban izzad rajt valamiért a kezem.
-
dunc
nagyúr
Sziasztok változtattak bekötést a gamepad fejhalható bemenetén? Amit eddig használtam azon nem jó a mic.
-
dunc
nagyúr
most jó
-
dunc
nagyúr
Megvettem lemezesből a a COD Cold war-t a drágábbat, amire rá van írva, hogy X Series X+X Box One, e mitől más mint az olcsóbb verzió?
-
dunc
nagyúr
A lemez beolvasás tényleg nagyon hangos, több lemez esetében is, nem feltétlen elsőre, de pár alkalom után sajnos igen.
-
dunc
nagyúr
Jelentem ha valakinek hangos az olvasója, (berezonál) akkor tök egyszerű megoldásként tegyetek a gép alá egy gumilapot, és szépen lehalkul!
-
dunc
nagyúr
Sajnos X box X series nél COD BO Cold Warnál zombi módba ha a ray tracking be van kapcsolva csontra fagyasztja a gépet, ért ki is kapcsol....Tudnak a hibáról, addig is ray tracing nélkül hibátlanul játszható.
-
dunc
nagyúr
Jóreggelt! Srácok! Hogy lehet törölni a böngészőn keresztül letöltött képeket?
-
dunc
nagyúr
Nagyon sok a bug, az avatar szerkesztés, játékoskép módosítás körül. Nem lehet pl az avatar játékosképet beállítani , stb.
-
dunc
nagyúr
HI! Akinek megvan a COD BO Cold War megnézni Zombie mód alatt bekapcsolt Ray Tracing-el, hogy milyen?
-
dunc
nagyúr
-
dunc
nagyúr
Srácok az S tudja a ray-tracing-et?
-
dunc
nagyúr
Srácok van egy 144Hz monitorom, ott hiába állítom be 1080p be, akkor is 4K n indul a játék, de HDR nél 60Hz van, HDR nélkül ha tiltom a 4K t akkor 120Hz, viszont akkor sovány a HDR.....
-
dunc
nagyúr
COD Cold War, le van töltve minden hozzá, de nem látom ray tarcinget menüben. Series S a gép.
[ Szerkesztve ]
-
dunc
nagyúr
-
dunc
nagyúr
Sziasztok mostanában többszőr tapasztalom, hogy a COD Cold war, Series S en, (digitális verzió) elindul a kezdőkép, majd visszadob "asztalra". Másnál problémamentes?
-
dunc
nagyúr
CP 3........2........1, rajt Remélem megérte ennyit várni rá!
-
dunc
nagyúr
CP eddig nem jött be, unalmas, vonatott, grafikailag, szerintem igen gyenge, olyan erőtlen az egész játék.
-
dunc
nagyúr
válasz l.skywalker #28897 üzenetére
honnan?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol + Pulse 3D headset garanciával hibátlanul
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- PS5 Slim (garanciás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest