Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Asszociációs játék. :)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- DPD tapasztalatok
- Építkezünk 6. rész (2024)
- OpenSuse Leap 16.0 pre alpha
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz negyven2 #1276 üzenetére
Lol:
"They were taken from TurboSquid.com." Seriously, someone at AMD paid $10 for this 3D model and slapped it in the company's official CES montage."
Live-Die-Respawn
-
pzstm
titán
-
gduck
addikt
válasz negyven2 #1578 üzenetére
"Akkor már Forza Horizon 2 jobb példa (főleg azért mert ez a 1-2 éves dolog az "exclusive" játékokra vonatkozik). Ott kettő kiadás elég sokmindenben különbözőt egymástól, a legtöbb esetben a nevében volt ugyan az a játék. Ott látszott a generációs különbség igazán."
NEM JÓ PÉLDA!!! Mivel az x360 FH2 grafikája rosszabb mint az x360 (első rész) FH grafikája. Egy "szégyen" annak a játénak az x360-as verziója, nagyon vigyáztak rá, hogy nagy grafikai különbség legyen az x360 és ONE változat között
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz negyven2 #1711 üzenetére
Megnéztem. Ha a One-t Switch-ként fogjàk kezelni, az nem feltétlen baj szerintem.
Ezek a félgeneràciós gépek nagyon bekavartak. Gondolom az X tulajok miatt lesz még ez a plusz support.[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
válasz negyven2 #1722 üzenetére
Azt mondod, hogy minden xbox exkluzív játék megjelenik erre a generációra is? Akkor minek vennék új generációs gépet day one? Totál felesleges. Inkább várok 2-3 évet, addigra esik az ára, vagy kijön egy s vagy X verzió.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz negyven2 #2046 üzenetére
Nem gondolom, hogy veszteséges. De tekintve azoknak a termékeknek az éves nettó bevételét, amelyek igazán húzzák a szekeret - a gaming tényleg meglehetősen kis súly. Persze a legutóbbi jelentésben csak revenue adatok voltak. Gaming szintű kiadások, nettó bevétel nem volt részletezve.
A Sony esetében viszont jelentős a Playstation súlya. Náluk a mobilos részleg az, ami már évek óta az úri hóbort kategória. De ott legalább tudni lehezt, hogy veszteséges.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
hombre[EU]
veterán
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz negyven2 #2844 üzenetére
Lehet így is multiplatform:
PS + PC vagy Xbox + PC (+ Switch) - ja látom közben te is hozzácsaptad.Csak aztán nehogy PS + mobil legyen
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
válasz negyven2 #3376 üzenetére
Az is érdekes lesz majd, hogy az új generációhoz kell majd a spec ssd. De az új játékok elméletileg futnak majd PC-n is. Akkor ezt most hogy? PC-n is alapkövetelmény lesz az ssd? Vagy kamu az egész, és minden játékot hdd-re optimalizálnak?
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Wesder
félisten
válasz negyven2 #3380 üzenetére
Persze, telepítheti HDD-re, de ha sz@rul fut, azért ne a fejlesztő/kiadó legyen a hibàs.
Azért egy 500-as SSD màr csak nem olyan dràga, arra meg elfér 1-2 jàték ami megkövetelné.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
KRoy19
őstag
válasz negyven2 #3419 üzenetére
Én nem látom, hogy mi az amiben megnyilvánulhat a jövőben az extra gyors olvasási sebesség játékok alatt, mivel most sem a nagyobb olvasási sebesség miatt jobb egy ssd mint egy hdd, hanem a sokkal gyorsabb elérés miatt.
Ezért is nincs kb. semmi különbség pc-n aegy sima sata-ás és egy pcie4-es hiper gyors ssd között.
[ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
válasz negyven2 #3640 üzenetére
Akkor én nagyon jól állok 35275 G-vel és (másik oldal) 6 platinával, 44 arany, 102 ezüst és 450 (kb.) bronz trófeával.
Xbox-on még több is lehetne, de nálam csak mellékplatform.
A sima One-t hamar eladtam, mert olyan volt, amilyen, a One X óta vagyok újra ezen az oldalon is, és várom az XsX-et (is).
Egyébként PS3-am is néhány hónapig volt csak, annyira nem jött be, egyedül TLoU1-re kellett az is. Szóval végigjártam az utat, mondhatni.[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
NyMRooD
őstag
válasz negyven2 #3816 üzenetére
Na ez már az az EA akit mind ismerünk
Gondolom mivel az új gen előtt jön ki, féltek, hogy akik az elején váltanak azok nem fogják megvenni és mivel sokan smart-delivery-znek tudták, hogy népharag lesz ha pénzbe kerül mind a két verzió, csak ezért csinálják. Amúgy aki április elsején venné meg, az a BC miatt miért ne választhatná a one-os verziót (ami addigra már olcsóbb lehet), mivel fog az xsx verzió többet tudni? Az x-nek hála most nem mondhatják, hogy az új engine-t nem bírja az előző gen, nem hiszem, hogy nagy grafikai különbség lesz.
[ Szerkesztve ]
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
hombre[EU]
veterán
válasz negyven2 #4124 üzenetére
én már nem multizok konzolon, de a pénzemért elvárnám azt,hogy menedzseljék a helyzetet...biztosítsanak azonos feltételeket,mint régen. Lehet csak engem zavar kívülrōl,mert az emberek a cross-everything meg bármilyen periféria miatt sírnak...aztán meg azért,mert hátrányból indulnak
Life, Uh, Finds A Way
-
Def26
félisten
válasz negyven2 #4128 üzenetére
Nekem azért fura ez az egész, mert ha ránézek mondjuk a 2080 tesztekre, akkor kivétel nélkül mindenhol simán játszható kategória 4k -ban. Hozza is a 60 körüli értékeket. Na most, ha azt vesszük, hogy vannak a konzolok, amikben ugye jobban lehet optimalizálni, miért nincs meg ez az adott szám?
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz negyven2 #4134 üzenetére
És az sem segít, hogy felgyorsult az egész játékipar. A piaci igények már tegnapra akarnak minden játékot 2x olyan felbontással és 3x több fps-el. A stúdiók pedig ahelyett, hogy inkább hosszabb, minőségi munkával intenék türelemre a felhasználókat és a versenytársakat, egymásra licitálva dobják ki a minden platformon optimalizálatlan játékaikat, amiket fontossági sorrendben patch-elgetnek az első 15-16 hónapban, aztán hagynak ott megrohadni ahol van. Mi pedig vitázunk azon az 5-6 AAA címen, amelyik ennek ellenére jól sikerült.
Én személy szerint tavaly november óta a legjobban kisebb stúdiók címeit élveztem igazán és régebben kiadott játékokat játszottam. A legújabb játék amit beszereztem az a TC's GR Breakpoint volt és nem volt benne köszönet.
-
Beniii06
addikt
válasz negyven2 #4137 üzenetére
Csak arról van szó, hogy a konzol mint céleszköz játékra eddig is bestbuy fogalom volt ár/érték arányban és most a SX-hez képest a one x "házon belüli" konkurencia a jelenlegi információk alapján. A konzol, mint megfizethetőbb árú, legjobb ár/érték arányú tömegcikk itt sántítani látszik jelenleg az SX esetében. A kétszeres ár/ugyanannyi teljesítményért nem illik bele a képbe(ez volt az eredeti felvetés is, illetve hogy több is elvárható lenne), az hogy egy ideig lesz rá csak új játék, az tény, de bőven akad még mit játszani, ha azt nézem, hogy 1 játékkal 1-2 hónapig elvagyok, így a fentmaradó játéktáram kijátszása bőven lefed éveket is és akkor a GP-s tartalmakat nem is számoltam bele, illetve a valhallát/fc6-ot sem, az is biztosan lesz 2 hónap minimum, még akkor is ha csak az egyik fog megjelenni one-ra.
Azt a 4k 120 fps-t 1080p 120 fps-nek akartad írni ugye vagy ennyire bedőltél a marketingnek?
Az erősebb cpu ilyen felbontáson(4k) sokkal kevésbé fog megmutatkozni, az ssd pedig nem ad több fps-t, csak 40s helyett 20s ig fogsz várni a töltőképernyő előtt, az elérési idők jelentősége is eltörpül, ha több gigabyte-nyi res pakkokat tölt a gép, apró fileok helyett. Ha neked ennyi megéri a felárat, akkor day one rendeld elő, én megvárom a ~2 év múlva érkező SX+ t vagy bármi is lesz a neve, mert előbb-utóbb annak is jönnie kell, ha komolyan gondolják az RTX-et, ahhoz kevés lesz ez a gép, 4k-ban biztos nem fog tudni elfogadható szintet hozni, ma meg már az az alap, még ha "dumb" is a 4k gaming.
Kíváncsi leszek a többi fejlesztő, hogy fog hozzá állni a konzolhoz, mert ha úgy ahogy az Ubi, akkor az MS megnézheti magát. "Elhagyó konzol" lesz sokaknak.
Van egy olyan gyanúm, hogy a marketingesek és a CEO ismét elrontsák vagy már el is rontották az egészet azzal, hogy elkezdték leígérni a holdat, micsoda újítások, mekkora teljesítmény, közben meg jön az ubi bejelentés, de hogy személyesebb példát is mondjak, kiraktak(MS) a twitterre vagy hova/mindegy egy 120fps feliratú képet + szöveggel hogy ez is lehetséges, de te már rögtön azt gondoltad(tévesen), hogy az 4k-ra értendő, pedig nem volt odaírva(ha jól emlékszem) és még papírforma szerint sem elvárható, hogy ez működjön, maximum 2K/FHD, amit reálisnak tartok, kiindulva a papíron megegyező teljesítményű, létező eszközeimből/korábbi tapasztalatokból. Én ezek alapján alkotok véleményt, illetve a már biztosnak mondható fejlesztői bejelentések alapján és nem úgy, hogy XY ezt mondta a twitteren/YT-n.
"Got any other secret weapons?"
-
Def26
félisten
válasz negyven2 #4566 üzenetére
Elolvasgattam és azért nem lesz egyszerű helyzetben a ps5, bővíthetőség szempontjából. A sonynak el kell fogadnia a 3. fél által gyártott ssd -t aminek legalább olyan gyorsnak kell lennie mint a beépített gyári cucc. Arról még nincs infó, hogy a sony elfogadja e az ennél lassabb ssd -ket. 12 csatornás ssd viszont nem is hiszem, hogy van jelenleg ami elérhető a "kis" felhasználóknak is.
Xbox -ban meg egy egyszerű 4 (?)csatornás ssd lesz, amit könnyen lehet bővíteni de őszintén szólva én hiányolom belőle azt a pluszt ami a ps -ben benne lesz. Azért az baromi nagy előny lenne, ha tényleg megszűnne a töltőképernyő. 2GB -ot betölt 0.27 másodperc alatt, az valami elképesztő lesz.
Nekem olyan szépen összerakott gépnek tűnik a box, biztos hozza majd a kötelezőt, de számomra kell valami konzolos "extraság" bele, mint régen amikor valamiben picit több volt mint egy high end pc.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
T.Peter
őstag
válasz negyven2 #4566 üzenetére
Koszi a linket, hasznos.
Ugy latom a Sony kuldetese az lesz ebben a generacioban, hogy olyan jatekok alkotasara osztonozzek a fejlesztoket, amik kiaknazzak a hattertaruk elonyeit.
Az MS pedig igyekszik majd a nagyobb szamitasi kapacitast reszletesebb jatekok megalkotasara hasznalni.[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz negyven2 #4637 üzenetére
Pókemberrel bàrmit el lehet adni, mivel a Marvel legnépszerübb karaktere plusz ugye a filmes univerzumot is úgy nézik, mibtha nem lenne holnap. Úgy meg elég rossz helyzetben vagy hogy a màsik csapatban kizàrólagossàg van rà, mert nàluk a karakter. Ezt esetleg egy Batman-nem lehetne picit ellensúlyozni, de nincs az a pénz hogy Xbox ex legyen.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Alexios
veterán
válasz negyven2 #4646 üzenetére
Azt nem érzem valid kritikának, hogy gond lenne hogy legyen egyedi, mert ez a kreatív csapatok dolga, hogy találjanak ki valamit.
Az meg ha a multit helyezik előtérbe lehet stratégia, csak hát, nem biztos hogy az a nyerő, a One esetében úgy tűnik nem ez volt minden esetre.(#4651) NyMRooD : Szerintem a Fable jelenleg nincs azon a siznten mint név mint a Halo, vagy Forza, de persze ha csinának belőle egy ütős játékot miért ne. Ahogy kihozhatnának egy Age of Empires 4-et is Series X-re, az is biztos odaverne, ötletek vannak, csak egyelőre a megvalósítás hiányzik.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + 2db játék garanciával hibátlanul
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest