Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
persil
nagyúr
válasz
csuvicsuva
üzenetére
Egyik legjobb sorozat. ❤️
-
persil
nagyúr
válasz
modflow
üzenetére
Budapesten van egy uzlet, kifejezetten fulparnak, ilyen ~9 ezer kornyeke, vagy megrendeled ali-rol ~2-3 ezerert. Velemenyek alapjan "ugyanolyan". (Ertelemszeruen a konkret tipushoz keress
)Masik fulesre mar vettem itthon is es rendeltem is netrol, minden esetben picit kemenyebb volt, mint a gyari de ezt leszamitva abszolut tokeletes.
-
persil
nagyúr
Valaki talalkozott mar 0x87c40156 hibaval a capture-ok menedzselese kozben? Az istennek nem akar egy videot feltolteni az xbox networkre.
Neten utanajarva alapvetoen azt irjak, hogy tul sok a video/screenshot es ezert bolondul meg a cucc, le kell torolni a regieket.
Na most ez azert baromi vicces, mert minden, amit mentek az konkretan 5 percig van a gepen/felhoben, utana kimentem magamnak es torlom. Most kemeny 3(!!!)% volt foglalva a tarhelybol, de azt is inteztem/toroltem, szoval jelenleg nulla darab capture van a gepen is es a box networkon is. Oszt megse csinalja a rohadek, amit kellene...
-
persil
nagyúr
válasz
beyruth82
üzenetére
En ugy vagyok vele, hogy amig tudok jatszani, mukodnek a szolgaltatasok es "csak" a gepet kell majd kulfoldrol beszerezni, addig igazabol nem erdekel, nem olyan nagy kaland. Ahogy az is kb. mindegy, hogy milyen penznemben kell fizetni a store-ban, ha elfogadja a kartyamat. A mostani forint araknal rosszabb ugysem tud lenni.

-
persil
nagyúr
Skyrim-mel jatszik valaki mostanaban esetleg?
Egyszeruen nem talalok arra modot, hogy lehessen sprint kozben ugrani, illetve atlosan sprintelni(tehat "oldalazni" sprint kozben).
Kiprobaltam egy csomot de mind vagy bugos, vagy benan neznek ki miatta az animaciok, vagy nevetsegesen nagy lesz az ugras/gyors a sprint, vagy szimplan nem mukodik.
Egyet talaltam, ami pont azt csinalja, amire szukseg lenne, de abban is tul magas az ugras, amivel meg meg tudnek baratkozni, de az extra magassag miatt "setal" a levegoben a karakter az ugras vegen....
-
persil
nagyúr
válasz
Marcsello31
üzenetére
Nem a "ping" 30msec, hanem a valaszido. A ping az eszkoz/szoftver neve, amivel ezt merjuk.
-
persil
nagyúr
Pfuh ez az oblivion nekem annyira felemas most.
Nagyon szep, nemi recegest leszamitva nagyon jol is megy, meg kapott egy csomo QOL fejlesztest, de valahogy megis csak egy 20 eves jatek es ez erzodik is.Bena a harc, uresek a dungeon-ok, a terkepen semmi nincs, (meg mondjuk azt is atszabhattak volna kicsit), minden npc ugyanazt az egy mondatot ismetelgeti, stb.
Ami annak idejen elettel telinek tunt, az ma teljesen steril, bena, elettelen. Nem t'om... Most ugy hangzik, mintha nagyon szidnam a cuccot, pedig egyaltalan nem rossz, csak a feljavitott reszek mellett a tobbi nagyon gyengenek hat.
Hozza kell tenni, hogy szamomra eleve toronymagasan a leggyengebb resz volt az oblivion, szoval ez is melyen benne van a dologban.
Kiprobaltam a tainted grail-t is, es nagyon tetszene, de annyira fosul megy, hogy kertem egy refund-ot. Azt meg kalapalni kell, nem keveset.
-
persil
nagyúr
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Azt mondjuk el tudom kepzelni, de ilyen C-ig semmi ertelme, pedig a legotvarabb skalazodasnak is tobbnek kellene lennie, mint a "nem skalazodasnak".
-
persil
nagyúr
válasz
Döglött Róka
üzenetére
"A skalazodas meg szerintem nem igy mukodott, de te tudod
"Amikor irtam, akkor pont egy perccel elotte masoltam ki a jatekbol a konkret adatokat, szoval de, igy mukodik.
Nyilvan egyutt lehet vele elni, csak apro megfigyeles, hogy megsporolhattak volna a fegyverek melle karistolt karaktereket, mert kb. nem szamit.
(Lehet kesobb tobbet fog erni, egyelore ~100as nagysegrendu minden fegyver sebzese) -
persil
nagyúr
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Ma csak valamikor delutanra kell mennem dolgozni, addig gyurum egy kicsit. Tovabbra is isoznyat szep es a harcok nagyon jok, de egyszeruen ... nem tudom. Ket harc kozott annyira nem tortenik semmi, nem tud lekotni.
Plusz, nem tudom, hogy tisztaban vannak-e a fegyver skalazodas koncepciojaval a fejlesztok, vagy csak beletettek, mert divat lett. Az egyik fegyver vit-re es agi-ra skalazodik. Ha barmelyikre teszek szintlepesnel 6 pontot, akkor 1 ponttal no a sebzesem. Ha might-ra teszem azt a 6 pontot, amire abszolute nem skalazodik a fegyver, akkor 11 ponttal no a sebzes. Ertem, hogy a might mit jelent es, hogy noveli az alapsebzest, de ilyen aranyok mellett az egesz skalazodast, mint rendszert kar volt a jatekba rakni, mert felesleges. Maradhattak volna a statok a sima rpg-s, megszokott tulajdonsagok es kesz. 🤷
-
persil
nagyúr
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Mindenkepp raszanok meg nehany orat majd a hetvegefele, elvegre "majdnem csak ezert" vettem egy honap pass-t.

-
persil
nagyúr
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Nekem azzal "csak" annyi bajom volt, hogy borzasztoan hosszu, de ezt leszamitva elveztem.
Mondjuk en szeretem az ilyen japan kretensegeket, szoval az a fajta "butasag" neha pont eleg, hogy jol szorakozzak a jatek alatt, de abszolut (meg)ertem mire gondolsz. Szoval jogos, ugy akartam irni, hogy szamomra sokkal jobb.
Mondjuk ilyenkor kicsit "idegesito" is vagyok magamnak, mert hiaba tetszik egy jatekban ez, vagy az, ha valamiert fosnak erzem, akkor ennyi, pedig lehet, hogy x ora utan meg rafuggnek.
-
persil
nagyúr
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Asszem nekem eddig tartott az expedicio.

A harcok amugy jok lennenek alapvetoen(bar az elso x darab meg beture pontosan ugyanolyan volt...), de ket csata kozott percekig setalni ugy, hogy nincs interakcio/quest/npc/targy vagy barmi, ami lekotne az embert... Khm, nem.
Nagyon szep. Aztan ennyi.Ennel a tales of arise fenyevekkel jobb.
-
persil
nagyúr
válasz
persil
üzenetére
Tulajdonkeppen foleg az expedition 33 miatt szantam most ra magam a pass-re, deeeee az elso par perc alatt nagyon nem gyozott meg a cucc.
Fajdalmas ez a mozgas/animacio. 🤷Ilyenkor eszembejut, hogy vajon a fejlesztok lattak-e mar ugro embert, vagy csak ugy hasrautve probalnak meg valamit kihozni a dologbol.

-
persil
nagyúr
-
persil
nagyúr
Sracokok, a clair obscur exp. 33 a standard gamepass-ben is bent van, vagy csak az ultomate-ben?
-
persil
nagyúr
Budos, foldonfuto, aljas halandohoz melto modon honapok ota nincs gamepass-em, igy a felhalmozott/be nem fejezett/el sem kezdett/tizszer vegigtolt jatekaimmal jatszom, amikor idom engedi.
Igy ujra eloszedtem a witcher 3-at es ujra le kellett dobbenjek, hogy mai szemmel is mennyire kegyetlenul jol nez ki helyenkent a jatek. Nyilvan nem technologiai ertelemben, azert latszik itt-ott, hogy nem mai darab, de az osszkep gyakran alleejtos. Erdoben a fenyek atszurodese, a lens flare, fenyek/arnyekok, a szel, meg ugy osszessegeben a hangulat a mai napig nem csak megallja a helyet, de mufajaban tovabbra is abszolut top.
Sot, amikor jatek kozben eszembejut egy-ket masik(joval) frissebb rpg, sirni tudnek, hogy azok mennyivel vannak elmaradva.
-
persil
nagyúr
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Nyilvan, meg tudom is, de nem nehez eszrevenni, hogy sokkal-sokkal tobb mar a videos teszt(barmit is neznel) es a jobb irottakat ugy kell keresni.
-
persil
nagyúr
válasz
consono
üzenetére
Nekem pont az volt a bajom, hogy csupa olyan dolog nem tetszett, amit utolag javitani/modositani vagy nem lehet, vagy irrealisan sok munkat igenyelne es ezert nem fogjak.
Osszehasonlitva pl l. egy gears tactics, vagy wasteland 3 iranyitasaval, horrorisztikusan rossz/esszerutlen.
3-4-5 kattintasra van szukseg olyan funkciokhoz, amik mas jatekokban(mufajon belul) egy gombnyomasra, sokkal kenyelmesebben elerhetoek.
De az inventory is egy katasztrofa(foleg, ha a jobbakhoz hasonlitom). -
persil
nagyúr
válasz
csuvicsuva
üzenetére

-
persil
nagyúr
válasz
csuvicsuva
üzenetére
Los és están.

Befejeztem! 🫡
-
persil
nagyúr
válasz
oriic
üzenetére
Ez a pillanatnyi megallas, amikor megutsz valakit, annyira rettenetes bena volt mar a force unleshed-ben, meg a kingdoms of amalur-ban is, fogalmam sincs miert eroltetik.
Egyebkent ne legyen igazam, de nekem olyan "regi" erzesem van az egesztol, legalabbis a videot nezve. Konkretan a severance jutott eszembe(ami amugy nagyon jo volt, csak na).
-
persil
nagyúr
válasz
tkohun2107
üzenetére
Jo esellyel nem sok segitseget fogsz kapni - mivel, ahogy az osszefoglaloban is olvashattad, nem megengedett tema a vpn - szoval inkabb kerd meg az eladot, hogy segitsen, ha mar arra nem volt kepes, hogy vasarlas elott alaposan tajekoztasson.
-
persil
nagyúr
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Mi, amig kisebb volt, nagyon szerettuk az overcooked/moving out jatekokat, illetve az izometrikus tomb raider nagyot ment nalunk(temple of osiris?), de sok ilyen van.

Azota bandazik es bunko lett, mar nem tudunk jatszani.

-
persil
nagyúr
válasz
eL Geri
üzenetére
Ha esetleg erdekel(teged, vagy barkit), a tavaszi sale-ben felaron van(az amugy undoritoan tularazott) star wars outlaws, amirol szamomra az utobbi ~masfel honapban kiderult, hogy elkepesztoen zsenialis, kerdes nelkul 10/10. Szoval, aki star wars-os, az most nyugodt szivvel huzza be, ritka az ekkora kellemes csalodas.
-
persil
nagyúr
válasz
balintka
üzenetére
Ha nem legendas a motyo, akkor pontosan ugyanolyan lesz, ha fine-ra fejleszted. Ez az egy dolog nem is tetszett a jatekban, hogy oszinte legyek.
Ilyenkor olcsobb rahuzni azt a +2 szintet, meg akkor is, ha meg kell venned az anyagokat hozza. Szoval kb. semmi ertelme felszedni a nem legendary* loot-ot.
*Nem emlekszem itt, hogy hivjak amugy.
-
persil
nagyúr
válasz
AMD Power
üzenetére
Ac jatekokban mar regen is "parkour" gomb volt, amit folyamatosan kell nyomni. Ebben is irja valahol az elejen a tutorial alatt.Az "ugrasoknal" annyi a kulonbseg, hogy csak egy pillanatig tart elrugaszkodni, ezert olyan mintha csak megnyomni kellene, de hivatalosan nyomva kell tartani, ha maszkalni akarsz.Szrk.: basszus bocsanat, azt hittem az ac shadows-rol van szo, felejtsd el az egeszet.

-
persil
nagyúr
Elkezdtem a jedi survivor-t es egyelore nagyon tetszik, viszont pont, mint az elso resz eseteben, most is vegig az van az eszemben, hogy en akarok egy teljesen open world star wars akcio rpg-t, kasztokkal, xp-vel, szintlepessel, loot-tal, kereskedokkel, main/side questekkel.

Mint a the old republic, csak "ilyen" kidolgozott vilagban/grafikaval/animaciokkal. Akar single, akar mmo, vagy epp live service, gyakorlatilag ki sem lepnek tobbet a jatekbol, ha letezne.
-
persil
nagyúr
válasz
balintka
üzenetére
Nem szeretem ezt a kifejezest es ritkan is hasznalom, de annal a jateknal tenyleg azt ereztem, hogy "szegeny ember dead space-e".
Boxon benne van a game pass-ben, igy ranezni megerte, de penzt semmikepp nem adnek erte. Valahogy sikerult mindent atvenni a dead space-bol, es benabban kivitelezni.
-
persil
nagyúr
válasz
boxmaci
üzenetére
Nem kimondottan a kifejezessel van a baj, se nem kitalacio, se nem jovevenyszo, elvegre azt is hasznalod nap-mint nap, hogy valami kinos, megsem erzed "nagyon alja szintnek".
Az a problema, amikor indokolatlanul(illetve tul gyakran) hasznaljak es minden woke, meg minden cringe.
-
persil
nagyúr
Par napja olyan beteg vagyok, mint a rohadt diszno, szoval rengeteg idom volt jatszani es mar kinomban nem tudtam mit inditsak el, mert mindent unok, szoval gondoltam vegre kiprobalom a callisto protocol-t.
Hat ez olyan kegyetlen bena, hogy inkabb nekialltam ujra a dead space-nek kb. tizedjere, szoval ebben sincs sok ujdonsag, de meg mindig a mufaj legjobbja. 🤷 -
-
persil
nagyúr
Szaz ev utan ujra nekialltam folytatni a wo long-ot, este meg is csinaltam egy teruletet, erre kiderul(szamomra), hogy ma kerul ki a gamepass-bol...
Great.Akarok valami uj soulslike-ot.

-
persil
nagyúr
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Ettol "felek" en is.
Szerintem is nagyon eltalaltak, egy-ket aprobb bugon kivul nem nagyon tudok belekotni.
-
persil
nagyúr
válasz
sith7
üzenetére
Azert, mert ha az a feladat, hogy ugorj be a 17. keruleti aldiba es beszelj jozsi bacsival, akkor pontosan tudni, hogy hova kell menned, igy azt jeloli a terkep.
De, ha a tarcadat kell megtalalnod, amit a blahan lopott el maugli, akkor lovesed sincs merre menj, pont az a feladat, hogy megtalald, igy nem mutatja a terkep.
-
persil
nagyúr
válasz
beyruth82
üzenetére
Nincs ott bug, csak van olyan side quest, aminel nem tudni pontosan, hogy merre a cel(mert eppen pont az a kerdes, hogy HOL van), azoknal logikusan nem mutatja a terkep.
Pl a totem darabok gyujtogetese, meg a kincses terkepek.Csak ugye el kellene olvasni a questet es kiderulne azonnal, elvegre rpg es nem arena shooter.
-
persil
nagyúr
Ossze-vissza szaggat most az avowed-nal a zene, mas is tapasztalt ilyet? 2 napja jatszottam utoljara, akkor semmi gondja nem volt.
A hangok jok, csak a zene akadozik.
-
persil
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nem mai darab, megjelenes korul vettem.
De legutobb meg gond nelkul jatszottam. Aztan a khazan demonal tunt fel, hogy nem tudok letolteni(de kozben update es online jatek is hiba nelkul ment) es a megoldasnak szant reset ota meg eltuntek a telepitett jatekok is.
-
persil
nagyúr
válasz
persil
üzenetére
Nagyjabol most kezdek azon gondolkodni, hogy eladom 50 forintert ezt az egesz szart, vagy csak siman kivagom az ablakon.
Keep my games and apps tipusu reset utan nem lathato egy darab jatekom sem, de a helyet foglaljak a gepen. Keresni nem tudok, mert "something went wrong" es persze telepiteni tovabbra sem tudok.
A support meg szokasahoz hiven hulyenek nez es tizedszerre is azt keri, hogy reseteljek, meg nezzem meg masik halozaton meg ilyen szarsagok.
-
persil
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
Pc-m nincs, szoval csak a boxon bongeszes marad, meg a mobil app. De mindenhogy az az eredmeny, hogy minden mukodik, csak letolteni nem tudok.
"Sima" build(most szamat, nevet nem tudom), de semmi insider meg hasonlok.
-
persil
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
De meg raadasul aktiv is, hangja is van a kattintasnak, egesz egyszeruen csak semmi sem tortenik.

-
persil
nagyúr
Kis update a "khazan demot nem tudom letolteni" problemamhoz.
Store-bol semmit nem tudok letolteni, az install gombra kattintva egyszeruen semmi nem tortenik. Beallitasokban network speed-et tesztelve a download speed-re azt irja, hogy nem elerheto(az upload speed hibatlan) es alul ki is irja, hogy volt nehany problema a tesztekkel, probaljam kesobb ujra.
Kozben online jatekok hibatlanul mennek, az egyik frissitett is vagy 20 gigat problema nelkul, bongeszes, youtube, minden mas hibatlanul mukodik es a boxon network connection-t tesztelve is hibatlan(szerinte), a nat is nyitott.Maga a netem is tokeletesen mukodik kabelen es wireless is.
Nem ertem az egeszet. Mar mindent probaltam ujrainditani, kihuzni, tesztelni, router beallitasaiban is, de sehol semmi problema. :S
Otletek?
Szrk.: mobile app-bol sem tudok letolteni, csak a "varakozas a series x-re" feliratig jut el, aztan ez megy amig a turelmem tart es be nem zarom az appot.
-
persil
nagyúr
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Akkor lehet az lesz a legegyszerubb, koszi.
-
persil
nagyúr
válasz
Fox Mulder
üzenetére
Azert, ha par ezer penzert javithato/cserelheto a fulparna, akkor nem vennek 30+ ezerert masikat...

-
persil
nagyúr
Sziasztok!
Ilyesmivel talalkozott mar valaki kozuletek? Teljesen magatol tortent, soha nem volt leejtve, dobva, fejemrol letepve, egyszeruen "elengedett" kis tulzassal egyik pillanatrol a masikra.
Nem tudtok valami headphone kovacsot, aki tudna kezdeni vele valamit? A legjobb lenne, ha nem kellene hetekre bekuldeni valahova, hanem megvarhatnam a mutetet.
-
persil
nagyúr
-
persil
nagyúr
válasz
frankdelgado
üzenetére
Borzaszto ritkan ertunk egyet, de pl. most nagyon.
Ott van a gep, osz't jatszok. Majd, ha megvennem a kovetkezot, akkor meg megnezem, hogy mit lehet kapni es honnan. De addig, hogy melyik ceg, min es mennyit vergodik, az teljesen irrelevans szamomra, mint felhasznalo. 🤷
-
persil
nagyúr
Kiprobaltam gyprsan felszemmel a stalker-t, egesz szorakoztato, hogy performance modban 5 fps-sel megy.
Quality-ben meg gondolom lapozni lehet. 
-
persil
nagyúr
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Nekem is ennyi idos, egyszer portalanitottam par honapja, de annyi, es nalam sincs semmi gond.
-
persil
nagyúr
válasz
Tasunkó
üzenetére
"mert ez a konzumvodkával meg gyomorsavval átitatott alkoholista szláv lehelletnek tényleg van egy reális hangulata, kb. a pokol néz ki így mint amikor ezek a táborban haverkodnak, csak abban több a piros szín."
A rohadt eletbe, igazi kolto veszett el benned, telitalalat a leiras.

-
persil
nagyúr
A throne and liberty-ben van valami oka, hogy semelyik szerverre nem enged karaktert kesziteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Aubika akkumulátoros fejpánt Meta Quest 3-hoz
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)

IntelKiller7