Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Asszociációs játék. :)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- DPD tapasztalatok
- Építkezünk 6. rész (2024)
- OpenSuse Leap 16.0 pre alpha
Új hozzászólás Aktív témák
-
szimszonos
őstag
válasz Norb79 #20372 üzenetére
Az FM5 meg az FM6 sajnos nem kapott 4k,enhanced patchet ami azt jelenti hogy one fat s,x,meg series s,x gépeken is 1080p/60fps.Ami meg az FH4-et illeti tényleg igaza van a kislányodnak,tényleg bitang szép 4k-ban,és nem lehet egy lapon említeni az 1080p/30fps FH2-vel.A játékban beállítottad a szebb grafikát ami 4k/30fps vagy lehet hogy a teljesítmény van beállítva az 1080p/60fps.Ha jól van beállítva fényévvel szebb az FH4 mint az FH2.
[ Szerkesztve ]
-
szimszonos
őstag
válasz IntelKiller7 #20405 üzenetére
Ezért nem értettem én se mitől mondja valaki szebb játéknak valaki Series X-en az FH2 játékot mikor még az a sima One X-re se kapott patchet,mint ahogx az FM5,6 se.Szép,szép de azért egy FH4 vagy akár FM7 is már más kategória.
[ Szerkesztve ]
-
szimszonos
őstag
Van már a családban egy One X konzol.Mivel osztozok a fiammal rajta így azon gondolkodom hogy kellene még egy a családban.Mivel xbox párti vagyok más szóba sem jöhet.A kérdésem az lenne hogy érdemes-e még egy One X-et venni vagy inkább Series S legyen?Full hd kijelzőn a Fortnite,Warzone,Roclek Legaue lenne amit futtatnánk meg az FH4-et.Ami még érdekelne hogy elképzelhető hogy pl az FH4 szebben néz ki X-en 1080p-ben mivel 4k-ról van visszaskálázva így kap egyfajta élsimítást mint Series S-en?Az fps szám ugye 60 1080p esetén mindkettőnél.
-
szimszonos
őstag
válasz Zoleee83 #23117 üzenetére
Nem ellene voltam csak azt mondtam hogy a One X van amiben jobb mint a Series S és ezt már többen leírták mik azok.Én nekem bejön még a One X a maga hosszabb töltési idejével meg hdd kattogásával,cserében van olyan játék amit szebb grafikával tolok még most,és azt nem is tervezem lecserélni.A gyereknek viszont már lehet számít hogy minél hamarabb betöltsönek a játékok,meg neki elég a 360gb szabad hely arra a pár multiplayer játékra amit említettem.Na meg ott a stabil 60fps ha meglesz az új játékoknál az sem lenne elhanyagolható,és minden új játék elindul rajta amit kiadnak pár év múlva.Szerintem elférnek még egymás mellett pár évig.Utána pedig a One X-et lecserélem Series X-re.
[ Szerkesztve ]
-
szimszonos
őstag
válasz Dawide@axele #23129 üzenetére
Nekem ha 1080p/60fps meg lenne a Fortnite,Warzone,Rocket League,Forza Horizon 4 meg úgy nagy általánosságban a jövőben kiadott játékok esetén akkor azt mondom rendben van.Lemondok a 4k-ról,120hz-ről mert full hd tv-hez lenne.Ami aggaszt kicsit hogy ma beugrottam a KV meg az 576-ba is tájékozódni a SS hogy van készleten de ha már ott voltam kikértem a véleményüket és mindkét boltban szkeptikusak voltak a Series S-nél és azt mondták hogy most még a beigért 1080p sincs meg a legtöbb játéknál,meg a 60fps sem.A Valhalla meg a Watch Dogs Legion se tudja a 60fps-t 1080p-ben sem.Persze lehet kell 1-2 év mire jobban összeáll a kép,és utána nem lesz gond az optimalizálással az új játékoknál.De az is lehet hogy ennyi van a Series S-ben és az 1080p/60fps se lesz meg minden játéknál,ami azért már elvárható lenne.A 120fps meg vicc mert a Dirt5-nél meg van de 576p-ben.
[ Szerkesztve ]
-
szimszonos
őstag
-
szimszonos
őstag
válasz Baltazár123 #23590 üzenetére
Mindenben erősebb kivéve grafikában.Arra nem mondanám 100%-ban pláne a már kintlévő játékok esetében.A One X tudja a natív 4k felbontást a Series S nem,csak 1080p a tévén vagy felskálázott 4k mint a sima One S esetén és 1440p ha olyan monitorod van.Ha 4k tévéd van akkor van olyan játék ami szebben néz ki One X-en mint SS-en.De ezt már többen leírték,előfordulhat hogy natív 900-1080p a játék csak Series S-en.A Ray tracing meg a 120hz 1080p-4k-ban az a Series X privilégiuma lesz.Elég ha a Dirt 5 megnézed van 120fps de csak 576p-ben.Persze ahogy a cikkben írják biztos sokkal több van benne mint amit kihoztak idáig belőle.Nem egyszerű úgy fejleszteni hogy közben One S-en is elfogadható szintet kell hozni.Ahogy körvonalazódik ez a ray tracing meg 120hz normális felbontásban az inkább a nagytesónál lesz.Ettől még bőven megéri az árát mert alig több mint 100ezer ft-ért ez nem rossz.
[ Szerkesztve ]
-
szimszonos
őstag
válasz Baltazár123 #23590 üzenetére
Még annyi hogy aki most lép be a konzolosok világába,vagy gyengébb konzolja volt vagy előtte one fat,one s és képes kompromisszumot kötni hogy nincs natív 4k és csak 364gb szabad hely van ami lehet csak 2-3 játékra ha elég,a bővítés meg zsebbenyúlós akkor vegyen nyugodt szívvel,én is ezt veszek a fiamnak karácsonyra.De a saját One X-met már nem cserélem le XSS-re az említett hátrányai miatt.Inkább várok még és egy XSX ami leváltja,mert az az ami megadja az igazi nextgen érzést nekem,de szerintem a legtöbb embernek is.
[ Szerkesztve ]
-
szimszonos
őstag
válasz Zoleee83 #23856 üzenetére
Attól függ mit telepítesz.A Cod Warfare a Warzone-nal meg pl az új CoD éppen hogy elfér és ne felejts el ha frissíteni kell egy játéknak akkor még kell sokszor akár 60-70gb szabad hely is.Múltkor a Division 2 68gb volt a frissítés de a Fortnite-nál is sokszor 20+ gb.Tehát nem pakolhatod fullra tele játékokkal.Ha 20-30gb játékokkal játszol akkor elég többre.De ez egyszerű matek tudod,összeadás tanítják már az általános suliban.Már 100+ gb nem egy nem 2 játék.Forza 7,GTA 5 stb 100 meg 84 meg ehy Gears 4 vagy 5 már is tele van és szabad helyed sincs frissíteni,valamit törölhetsz is.
[ Szerkesztve ]
-
szimszonos
őstag
válasz Wesder #23858 üzenetére
Egyáltalán nem ritka ha belegondolsz.Én pl szoktam játszani az FM7-el,ha kedvem van Fifa 20-al,GTA 5-el meg a gyerek a Fortnite meg a Warzone.al.Ez már nem férne el rajta,meg szabad hely is maradjon.Inkább már az a ritka akinek elég 300gb kb.A multiplayer miatt meg törölgetni se tudod a játékokat mint a sima single player játékok esetén kijátszod 1x-2x és annyi.Aki szeret multizni mint én annak kevés de nagyon.Persze aki casual gamer,vagy hetente ha előveszi,vagy esetleg singeplayer érdekli annak jó,de egyre kevesebb az ilyen.
[ Szerkesztve ]
-
szimszonos
őstag
válasz Wesder #23861 üzenetére
Nekem akkor is kevés lenne,mert már az FM7,Gears 5,FH4,Fifa 20,GTA V megállítja.Ezekkel meg felváltva játszok és hol van még ha feltelepítek egy újabb játékot csak a kampány erejéig.Törölhetek valamit azonnal.Ne viccelj már.Neked lehet még sok is az igényeidnek de a legtöbb embernek kevés az a 300gb.Nem hiába 1TB a One X meg a Series X sem.Ebben nem kötök kompromisszumot,sok series s tulaj csodálkozik majd ha kevés lesz és venni kellene egy ms által ajánlott 1TB ssd-t ami 80 ezer alsóhangon.Így a kis háttértár tuninggal már többe kerül mint a series x.
[ Szerkesztve ]
-
szimszonos
őstag
-
szimszonos
őstag
válasz Wesder #23868 üzenetére
Tárolni lehet de én nem tárolom a játékokat ha nem játszok is vele.Hdd-ről pedig nem igazán tudsz.Ha meg nem fér el a belső ssd-én akkor majd törlök egyet és bemásolom a külső hdd-ről amivel játszani akarok .Ráadásul amit letörlök azt előtte tegyem át a külső hdd-re ha nem akarom újból ltelepíteni.Lehet neked ez a jövő,de köszi én nem kérek belőle.Nem véletlenül volt a One S,One S All Digital meg a One X sem 1TB.Akinek elég az a 300gb annak jó de ez az oda-vissza pakolgatással szórakozzon aki akar
[ Szerkesztve ]
-
szimszonos
őstag
válasz Baltazár123 #23874 üzenetére
Senki nem gondolja túl a dolgot ha tudsz olvasni a sorok között.Leírtam szerintem kinek jó meg azt is szerintem kinek nem.Mivel engem zavar a játék másolgatás meg a grafikai hiányosság a One X-hez képest így nekem nem gyere be.Ha meg külső ssd-ét kellene vennem hozzá,mert nekem nincs elfekvőben akkor már olyan mint ha sz@rnak adnék egy pofont.Annak az ssd-nek árát hozzáraknám a series árához ls vennék egy series x.et ami 3-4x erősebb.Persze még másnak jó lehet,mint ahogy a fiamnak is ezt tervezem.Neki full hd kijelzőre pár játékhoz a hacerokkal első osztályú.
[ Szerkesztve ]
-
szimszonos
őstag
válasz Wesder #23872 üzenetére
Ez is lehet megoldás csak plusz költséggel jár,pláne a bővítőkártya.Lehet csak pletyka de állítólag csak a bővítőkártyára lehet telepíteni majd jó pár későbbiekben kijövő játékot.Ezt kicsit lehúzásnak érzem ha esetleg így lenne mert akkor már egy series x áránál jár az ember.A különbséget a 2 konzol között meg nem kell mondanom gondolom.Csinálhatták volna 1TB-ra szerintem mert már az ugyancsak digitalis játékokra tervezett S AD is már annyi volt igaz abban hdd volt nem ssd.Gondolom ez már nem fért bele az MS üzletpolitikájába.
[ Szerkesztve ]
-
szimszonos
őstag
Lehet de sokan vannak úgy hogy nem szeretnek másolgatni külső-belső ssd -hdd között azért hogy játszhassanak.A hdd felejtős pont ezért mert ott még a másolgatás se kis idő egy nagyobb játéknál.Senki nem mondta hogy csak a tárhelyért vegyél te vagy valaki series x-et.Akinek megfelel a mérete meg hogy akár hdd-én tárolja a játékait oda-vissza másolgatva annak no problem.De könnyen előfordulhat az is amit Wesder említett hogy 1-2 év és már a jobb játékok csak memóriakártyás bővítés esetén indulnak el ha kicsi lesz az a pár 100gb tárhely a jobb játékoknak.Már most is van jó pár 100gb körüli játék amik igaz indulnak külső ssd-ről de a következő ilyen AAA címek nem biztos.Ezért mondtam meg mondták mások is hogy így aki előre gondolkodik az nem biztos hogy series s-et fog venni,pláne azok akiknek one x van most otthon és nem csak a tárhely miatt.Ez lenne a lényege a dolognak,szerintem érthetően le lett már írva.Mint elmondtam én nem cserélnék le egy One X-et Series S-re ezekért a dolgokért,de ahogy látod a One X tulajok nagyrésze is ezen a vékeményen van.Azoknak a Series X az igazi előrelépés.Teccik érteni
[ Szerkesztve ]
-
szimszonos
őstag
válasz l.skywalker #23901 üzenetére
Így igaz.One S-en már nagyon dadogni fognak az újabb játékok,.A stabil 30 fps sem tudják tartani lassan azt lehet mondani,persze ha egyáltalán kijön rá.
[ Szerkesztve ]
-
szimszonos
őstag
válasz frankdelgado #25643 üzenetére
Sajnos ez van.4k felbontás meg 120fps meg egyéb dolgok a series esetén kicsit túlzó.a.Inkább 1080p/60fps ami a játékok nagyobb részénél garantált.Lehetséges a 120fps is mint a Dirt 5-nél de akkor a felbontásból vesz vissza akár 576p is lehet.
[ Szerkesztve ]
-
szimszonos
őstag
válasz CharlieDrop #25667 üzenetére
Nálunk is a gyerek tegnap kapott egy series s-et,3 órát nyúzta Fortnite játékot de nem volt semmi gond a géppel.
-
szimszonos
őstag
Lényegében karácsonyi ajándék de hozzá kell tennem a fiam fizette ki a gép nagyrészét .Egész évben spórolt rá,húsvét,névnap,születésnap stb ajándékok helyett pénzt kapott.Én csak kitoldottam,meg elmentem érte mert kéz alól vettem.Egy srác meg az unokatesója is vettek egyet-egyet maguknak de nekik nem váltották be a hozzáfűzött reményeket.Series X van tervben náluk.Hamar ráuntak már 2 hét után meghirdették.mindkettőt,100ezer volt az irányár,de sikerült 95ezerért elhoznom.Kaptam még hozzá egy GoW 4 játékot,meg egy pár analóg kontrollervédő gumit.Úgy gondolom ennyit megért egy 2 hetes,párszor használt gép.
[ Szerkesztve ]
-
szimszonos
őstag
válasz hyggelig #25711 üzenetére
Ezen én is csodálkoztam.Ráadásul valami hd ready max 720p tévére volt rákötve,azon is szellemképes volt a játék,homályos az FH4 próbáltuk ki rajta,még féltem is hogy akkor ez milyen lesz a gyereknek full hd-ben.De szerencsére minden rendben van,tűéles a kép.Fortnite,Rocket League próbáltuk nem volt gond.Hasított ssd miatt pár másodperc alatt betöltött.1080p/60fps kb,ez volt a terv nálunk,nem vártam ennyiért többet.Amit kell azt tudja.
[ Szerkesztve ]
-
szimszonos
őstag
válasz hyggelig #25721 üzenetére
"A lényeg, hogy a gyereked jól járt és ő értékelni is tudja a gépet "
Az biztos,mikor hazaértem a géppel,nem győzött hálálkodni csak azért hogy megengedtem hogy megvegye.Neki ez nagy dolog,pedig már 13 éves.Osztálytárai közül a tehetősebbek már gamer pc-én,gamer laptopon nyomják amik alsóhangon 500ezer ft volt.Őt is elkapta a hév hogy majd egy olcsóbb használt gamer pc-re gyűjt még vagy 1-2 évig.Mivel utána érdeklődött,olvasgatott így rájött hogy egy közepes erősségű használt videókártya árából már kap egy series s-et,és így nem kell várni még ki tudja mennyi időt mire összerak egy értelmesebb pc konfig árát.[ Szerkesztve ]
-
-
szimszonos
őstag
válasz NoMagix #26451 üzenetére
Azt nem hinném mert a FH3 Hot Wheels dlc sem maxolható ki pár óra alatt.Pláne a multis acsikkal.10 óra simán belemegy ha az összes acsi kell.Single részben az az acsi is időigényes amelyiknél az összes versenyt 3 csillagra akarod hozni.Én elpepecseltem vele de megérte.
[ Szerkesztve ]
-
szimszonos
őstag
válasz Wesder #28785 üzenetére
Igen ott biztos meg van a 30fps,azzal nem is lesz gond mert azt a Series S is tartja atombiztosan.One X-ből is elvárható lett volna talán a stabil 30fps 1080p felbontás esetén de lehet hogy pár patch révén orvosolják ott is a hibákat,de az is lehet hogy csak ennyit tudtak e prevgen masinákból kihozni.
[ Szerkesztve ]
-
szimszonos
őstag
-
szimszonos
őstag
125000ft a Series S az Expert műszaki áruházban Egerben.Elég hamar felnyomták az árakat.
-
szimszonos
őstag
válasz Wesder #30418 üzenetére
Lehet hogy nem az övé,de a nevét adja és az ő profilja alatt megy a hirdetés.Én pedig nem mondtam egy szóval sem hogy Telekomos.Mások is megszólták,és véleményem szerint jogosan.Topicgazdának ilyenektől tartózkodni kellene ha a topicban pont ez ellen papolunk.
[ Szerkesztve ]
-
szimszonos
őstag
Egyesült Királyságban megelégelték a konzol és hardware neppereket
[link][ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Subaru topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- iPhone topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Politika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest