Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• birno

addikt

válasz parandroid #33664 üzenetére

Hm, akkor valaki pofátlanul árulta 450g-ért az AH-ban. :D

A mamutnak nem tudom mennyi hasznát venném, a vendor elég gyengécske áron veszi a cuccokat, meg a 16.000g nagyon soknak tűnik, mondjuk még csak most ismerkedem az AH rejtelmeivel.
    A pónis pet viszont jól hangzik elsőre. :D
    Köszi az infókat!

Viszont lenne két újabb kérdésem. :B
    Elég későn vettem fel professiont(22-es szinten) s netes leírások alapján a Skinning+Herbalism kombót választottam.
    Skinningnél nem is volt gond, azt könnyen és gyorsan fel lehet tornászni, de a Herbalism már bajosabb, ugyanis amiket akkor találtam miután felvettem, mindhez 50-es skill kellett volna már, visszamenőleg meg nagyon sok idő lenne felhúzni ezt a professiont.
    Nézegettem a Gatherert, a hozzá tartozó DB-vel, de az esetek 80%-ban nincs semmi ott ahol mutatja, főleg nem egy rakáson egy csomó herb.
    Nem tudom megéri-e időt áldozni rá s visszamenni a kezdő területekre vagy inkább válasszak egy másik szakmát.
    Ti mit javasoltok?
    Lenne egyáltalán olyan szakma amit ha 29-es szinten kezd el az ember nem kell több napot csak annak a feltornászásával tölteni hanem mondjuk az alapanyagok megvehetőek elfogadható áron(200g-om van jelenleg)?

A másik, hogy ma kaptam egy "quest log is full" üzenetet, mert eléggé össze-vissza járkálok, sok questet felveszek s vannak nálam 8-10 szinttel alacsonyabbak is.
    Nem igazán tudom, hogy mi lenne a jobb, törölni ezeket s majd később felvenni, mondjuk akkor meg annyi kihívás sem lenne bennük mint most vagy megcsinálni őket, de így megint csak túllépném azt a szintet ami a jelenlegi questekhez kell s azok is túl egyszerűvé válnának.
    Ha töröljem őket, akkor mégis hány szinttel alacsonyabbakat érdemes megtartani szerintetek?

Vanir: Az marha jó volt ma amikor feltűntek az elementalok az erdő közepén s leölték a mobokat helyettem. :D
    Az ilyen apróságok tényleg nagyon-nagy plusz feelinget tudnak adni a gamenek.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés