Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=- (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:19:58

LOGOUT.hu

Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz
Blizzard által támogatott videokártyák listája
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#33551) Dezsőbá válasza Khelben (#33550) üzenetére


Dezsőbá
csendes tag

45 n nem lehet raidelni
70 n nincs értelme, mert northrendi küldik is jobb cuccokat adnak.
80 meg kell csinálni a legújabb 3 instát, utánna icc.

(#33552) Wolverine válasza birno (#33546) üzenetére


Wolverine
félisten

A crazy arrow-t a TomTom csinálja, a QuestPointer csak összepárosítja a nyilat a beépített questhelper koordinátáival :)

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#33553) s.s.j.goku


s.s.j.goku
tag

Hali

Inditottam uj karit,most 12-es Druid vagyok.
Kérdésem az lenne Bear Form-hoz mit kelle csinálni,elvileg 10-es szinten elérhető,de trainer nem adta.Küldi kell hozzá????vagy mit kell csinálnom???

(#33554) RootRulez


RootRulez
félisten

Ismét itt vagyok...

Azt szeretném megkérdezni, hogy ezzel a pinggel mennyire tudnak wowozni unokaöcsémék?

köszi: RR

═════════════════════════════════════════

(#33555) Cathfaern válasza RootRulez (#33554) üzenetére


Cathfaern
nagyúr

Gond nélkül. Olyan 150-180-ig szinte alig érezhető a hatása, és olyan 300 mellett is még simán játszható (csak kis szokást igényel).

s.s.j.goku:
Igen quest kell hozzá, druid trainer adja.

[ Szerkesztve ]

(#33556) RootRulez válasza Cathfaern (#33555) üzenetére


RootRulez
félisten

Aham köszi, és azt nem tudod, ha túllépem a havi korlátot, mennyire lassítja le a netem a voda? GPRS-re vagy milyen sebességű lesz?

═════════════════════════════════════════

(#33557) -conrad- válasza Dezsőbá (#33549) üzenetére


-conrad-
addikt

Rugóval assa, ha dps-t akarsz.

(#33558) s.s.j.goku


s.s.j.goku
tag

Valaki pls, dudval hogy tudok alakot váltani???
12-es szinten vok már tudnom kellene medvévé alakulni.
Talentfán kell feralt választani?

(#33559) Cathfaern válasza s.s.j.goku (#33558) üzenetére


Cathfaern
nagyúr

#33555 :)

[ Szerkesztve ]

(#33560) s.s.j.goku válasza Cathfaern (#33559) üzenetére


s.s.j.goku
tag

thx

(#33561) LucifeI2


LucifeI2
őstag

Most vettem észre, hogy ha United Kingdomra van állítva a country, akkor GBP-ben vonja le a pénzt, és úgy sokkal olcsóbb. Most fizettem be két WoW accountot, az egyik 2800 volt a másik meg 3600.

Ez pedig, hogy ha átállítod a country-t akkor nem tudod majd visszakapni az accountot, az meg baromság. Mert ezt a United Kingdomos accountot már kétszer is ellopták, és mind a kétszer visszakapta a gyerek, semmi más nem kellett csak a személyi másolata meg a CD kulcs, és rá se kérdeztek, hogy miért van UK megadva.

(#33562) birno válasza Wolverine (#33552) üzenetére


birno
addikt

Igen, vágom, hogy a TomTom csinálja, ezért is mondtam, hogy ebből a szempontból haszontalan a QuestPointer számomra, de kis nyilakkal is jelzi, hogy melyik quest merre van, hasonlóan mint a TomTom, csak távolságot meg koordinátát nem ír.
Most elvagyok a TomTom-mal, world mapon bejelölgetem amelyik küldi érdekel és kész.

s.s.j.goku: Nem tudom, hogy faj függő-e vagy miért lehetett, de én csak 15-ös szinten tudtam megtanulni a Bear Formot Night Elf-el.

[ Szerkesztve ]

(#33563) s.s.j.goku válasza birno (#33562) üzenetére


s.s.j.goku
tag

megkaptam a bear formot 14-en,küldiket kellett csinálni a druid trainernek
amugy tauren karim van.

(#33564) parandroid válasza gabranek (#33547) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

Nézd meg azt is, hogy qloc. Tök minimalista, én ezt használom.

Druida kérdésre: én két night elf druidát is felhúztam, egyiket cicaként, másikat casterként (questekben boomkin, instákban helaer, hogy gyorsabban bejussak). Határozottan fun volt mindkét verzió, bár tény, hogy a cica stealth rengeteg élethelyzetet megkönnyít questelés közben, talán épp emiatt egyszerűbb feralként fejlődni. Patch óta viszont nem foglalkoztam a druidákkal, casternek talent sincs még kirakva, a main karinak pedig kitettem valami ajánlott feral talentet (nem is értem, most akkor tank-cica egy talent :F), de csak halloween miatt játszok - már csak a nyavalyás sapkának kéne esnie a nagy acsihoz. Emellett húztam már warriort is (első karakter volt, ma már sok mindent másképp csinálnék), és legutóbb frost mage-et is (fun volt, elképesztő dps-t lehetett vele tolni, és a frost hasznos tudott lenni a túlélésnél is). Most egy pálval bohóckodom (első karakterem a horda oldalon), épp ma lett 29-es, ez is jópofa, de nem akarom vele elsietni a fejlődést, azt hiszem, megvárom a cata-féle frissítéseket. Bár lehet, hogy utána meg elkezdek egy huntert, vagy rugót, ezeket már régóta ki akartam próbálni.

p

[ Szerkesztve ]

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#33565) birno


birno
addikt

Lenyomtam életem első dungeonjét, Tankként mentem be, de azt se tudtam, hogy ki kivel, a DPS-ek előbb támadtak mint hogy rámjöttek volna a mobok, Bear Form-ba nem is igazán tudtam mit kezdeni velük ha másra mentek, a Growl-t mire használtam volna már rég másfele ment az ellenség, nagyon gáz volt, pedig előtte direkt elolvastam pár leírást a dungeonökről, de nagyon más az elmélet és a gyakorlat. :)

Ami a leginkább gáz volt, hogy a végén mindenki lelépett, nekem meg lövésem sem volt róla, hogy hogyan kell elhagyni a dungeon-t, de ez valaki el is árulhatná, mert egy-két newbie guideot megnézve nem igazán esik róla szó, csak a group elhagyásról max, nem is tudtam kijönni csak úgy, hogy teleportáltam Moonglade-be. :D
Vissza lehet egyáltalán oda térni ahonnan a dungeonba teleportáltam?

[ Szerkesztve ]

(#33566) Cathfaern válasza birno (#33565) üzenetére


Cathfaern
nagyúr

Minimap bal alsó sarkában lévő szem ikonra ha rákattintasz, akkor ott van teleport menüpont :)

(#33567) Wolverine válasza s.s.j.goku (#33563) üzenetére


Wolverine
félisten

Kezdem azt hinni, hogy nem eredetin játszol. A 4.0.1 óta lvl8-on cicát kapsz, és lvl15-ön medvét a trainertől.

#33561: linkeljem azt a bluepostot, amiben a hamis lakcím megadását bannolandónak írják?

[ Szerkesztve ]

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#33568) Viktor77 válasza birno (#33565) üzenetére


Viktor77
titán

Vagy a jobbgombos menüvel a portrédon: Leave group. Persze, ha te maradsz utolsónak, akkor csak a szem-ikonos megoldás marad.

Segíthet, ha az insta elején beírod, hogy első karid, friss játékos vagy, várjanak a dps-sel.

Csinálni kell. Kész. Pont.

(#33569) birno válasza Viktor77 (#33568) üzenetére


birno
addikt

Lehet az lesz, most nyomtam még egyet, healerként, első kör még jól is ment, de másodikban kétszer haltunk meg, egyszer kifogytam a manaból és persze nem volt nálam semmi amivel visszaállítsam, másodjára meg engem támadtak és nem igazán szedték le rólam, pedig gondolom valakinek arra is kellene figyelni(tankon kívül is), hogy a healert lehetőleg ne támadják, nem?

Amúgy tanknak kell valami különösebb előkészület a dungeonhöz?
Olyan szempontból, hogy healernél nem árt valami jó kis addon amivel könnyen megy a dolog, dps-nél beállítani az assistot, tanknak csak fel kell pakolni a buffokat meg a speciális képességét használni, hogy őt támadják és kész?

Amúgy ahhoz tudtok adni valami jó linket, hogy a különböző szerepekben hogyan lehet a legjobban helytállni?
Mert a leírások nagy része csak annyit említ, hogy melyik szerepkörnek mi a feladata, de azt nem, hogy hogyan lehet azt hatékonyan betölteni,gondolok itt arra amit az előbb is írtam, healernek addin, dps-nek assist macro, kinek mit érdemes figyelni(focus, target's target stb), valami jó threat meter ajánlása, leírása, ha azon azt látni, hogy egy mob olyan embert támad akit nem kellene, hogyan lehet gyorsan arra targetelni a zűrzavarban(gondolom itt a megfelelő embert kellene targetelni és annak a targetjét támadni valami gyors és hatásos mouseoveres castolással) stb, stb...
Biztos értitek mire gondolok.

(#33570) Wolverine válasza birno (#33569) üzenetére


Wolverine
félisten

Threatmeternek manapság Oment érdemes használni. A harc áttekintése csak rutinnal fog menni :) Ha gyorsan akarsz targetelni, akkor célszerű bekapcsolni a nameplate-eket a nevek felett a V billentyűvel (én mondjuk nem szeretem állandóan ezeket nézni, így egy Contemplate nevű apró addont használok: ez harcban bekapcsolja a nameplate-eket, azon kívül meg kikapcsolja).
Konkrét rotákkal vagy prioritási sorrendekkel kapcsolatban kérdezz itt, vagy a wow.hu fórumának megfelelő topikjában - van ugyan profi kifejtés is az Elitist Jerks fórumán, de az neked nem hasznos kezdőként, csak a lvlcapen levőknek.

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#33571) Viktor77 válasza birno (#33569) üzenetére


Viktor77
titán

Alap healer addon a Clique, ez mouseoveres castolással segít, bármilyen billentyűre bármelyik spelled beállíthatod.
Szerencsére a beépített partyframe (főleg ha átváltod, hogy raidként mutassa a partyt), kezdőknek tökéletesen használható, látod kin van debuff, kin van aggro. Ezen tudsz kattintgatni a Clique-el.
Pl. ha bossfight elején kitargeteled a bosst (vagy kirakod focusba), látod ugye, hogy kit támad. Na, annak a frame-jén tudod mindig azt healelni, akit néz a boss.

Igazából csak a tanknak kell arra figyelni, hogy a healert ne üssék, ha viszont a healert ütik, ott a tank valamit nagyon rosszul csinál. Persze pélául egy lock is eltolhat(na) egy aoe feart (nem tudom van-e neki ilyen kis szinten), vagy a pala stunnolhatja a mobot, ha téged üt. Viszont általában a dps erre nem nagyon figyel.

Egy a lényeg, a tank és te maradj életben. Ez a fő szabály, mert ha a dps ki is halna, ketten akkor is leveritek a mobokat, igaz lassan. De még mindig jobb mint a wipe.
Amúgy ha hagysz meghalni néhány izgága dps-t, akkor abból tanulnak, és óvatosabban akcióznak.

Csinálni kell. Kész. Pont.

(#33572) vpeeter


vpeeter
csendes tag

Be tudtok jelentkezni?

[ Szerkesztve ]

(#33573) Wolverine válasza vpeeter (#33572) üzenetére


Wolverine
félisten

Más is panaszkodott. A szerverek élnek, de lehet, hogy a loginszerver bedöglött.

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#33574) vpeeter


vpeeter
csendes tag

Köszi.Én is néztem a szerver infókat és elvileg megy a Bloodscalp de jelszó után engem mindig kidob. :((

[ Szerkesztve ]

(#33575) fordfairlane válasza vpeeter (#33572) üzenetére


fordfairlane
veterán

Nekem sem megy. Már azt hittem, hogy a driver frissítés tett be.

x gon' give it to ya

(#33576) Wolverine válasza vpeeter (#33574) üzenetére


Wolverine
félisten

Ezt ki lehet deríteni: ha megvan neked a SC2 és az sem megy, akkor a loginszerver a ludas :)

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#33577) gabranek válasza parandroid (#33564) üzenetére


gabranek
aktív tag

a qloc lesz az igazi köszi.

tegnap burzsujkodtam picit és megvettem a traveller mammutot :)

#33575: már akartam irni, hogy nálam megy rendesen, de pont most dobott ki engem is.

[ Szerkesztve ]

田中れいな

(#33578) ArmanD.


ArmanD.
őstag

Ti sem tudtok belépni?

Öreg vagyok már bohócnak!

(#33579) kenwood válasza ArmanD. (#33578) üzenetére


kenwood
veterán

Sokan panaszkotak,hogy nem megy a havernak,tesonak stb ...
Most en is kaptam egy Dc-t es azota a jelszo beirasat kovetoen egy hibauzenet jelentkezik.

Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben

(#33580) fordfairlane


fordfairlane
veterán

A realmstatus oldalon már jelezték a problémát:

24/10/2010 Login issues

Due to technical issues the login servers are currently not operating at full capacity. This may affect account pages and web services in addition to the game login.

We apologise for any inconvenience this may cause and thank you for your patience while this is being resolved.

[link]

x gon' give it to ya

(#33581) szilchi


szilchi
őstag

Ehmm..most láttam csak,hogy a rockbiter weapon 30% threat növelést fog adni.Lesz Cataban Enhancement sámán (off)tank,vagy mi? :F

Honda ---- The power of dreams // A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka!!//...To be a rock and not to roll...Skoda Octavia 2010 1.9 TDI Ambiente...

(#33582) birno válasza Wolverine (#33570) üzenetére


birno
addikt

Hát, nameplate nem tudom mennyit ér ha mondjuk 5 ugyanolyan nevű ellen van a közelben, targeteléssel kijelöli, így könnyebben látom, hogy hol van, aztán hosszú távon lehet neked van igazad. :)

Viktor77: Clique-t próbálgattam, de annyiból nem tetszett, hogy ha valami macrot használtam volna amiben volt modifier akkor az nekem nem akart működni s Clique végülis ugyanaz mintha írnék egy mouseoveres macrot, annyi különbséggel, hogy kiválaszthatom melyik frame-n legyen aktív.
Amúgy felraktam a VuhDo-t, ezen is korrekten látni az aggrot(ez végülis ha úgy vesszük ugyanaz mintha kitargetelném a boss-t, hisz szintén azt látom mkit támad, nem?), kin van debuff, az én buffjaimat is mutatja rajtani, timerrel, hogy tudjam mikor kell újra rárakni, külön konfigolható mouse és keybindingja van, ami szerintem hasznos, mert csak a VuhDo framen használja(pl sima jobb/bal klikk nem veszik el mint Clique-nal ha az adott frame menüjét is használni akarom).

Tank szerintem ott cseszte el, hogy túlzottan előre ment néha, nem figyelte a többieket, hátra hagyott mobokat akiket még a dps-ek püföltek, én meg healerként persze kénytelen voltam utána menni ha azt akartam, hogy elérhető távolságban legyen, így meg persze betaláltak az elmaradt mobok.

(#33583) Healbacsi válasza szilchi (#33581) üzenetére


Healbacsi
őstag

A rockbiter a vaniliaban adott agrot, amit a bc-vel szuntettek meg. Ugy nez ki nem csak teruletileg terunk vissza azerothra. Amugy egesz faxan lehetett tankolaszni shamannal a vanilia kis instaiban.

(#33584) szilchi válasza Healbacsi (#33583) üzenetére


szilchi
őstag

Annak idején láttam vanilla végén sámánt,de még huntert is aki betankolt néhány MC bosst.De hogy most mi a céljuk vele,azt nem tudom.Esetleg 85-ön mail+shield cement sámán tankolja majd a BC-s raideket?Netán ICC-t?Franc tudja...

Honda ---- The power of dreams // A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka!!//...To be a rock and not to roll...Skoda Octavia 2010 1.9 TDI Ambiente...

(#33585) parandroid válasza birno (#33582) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

Druidának a vuhdo felbecsülhetetlen segítség. Mutat buffokat lejárati idővel, aggrot, és ahány gombod van, annyival klikkelhetsz bele, hogy healelj. Én valamennyi szerephez használom, még dps-ként is hasznos, hogy mutat aggrot.

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#33586) birno válasza parandroid (#33585) üzenetére


birno
addikt

Kb. minden healernek, így egy használat után. :)

(#33587) szilchi


szilchi
őstag

Hmm....Cement sámán 60-as bábún olyan 630 dps,míg elementalon 940 dps.Most ennyire feltápolták az elementalt vagy ennyire ratyi lett az enhancement?Azt hiszem maradok elementalon,holott cementen akartam fejlődni.De ez dps-be igen meggyőző.

Honda ---- The power of dreams // A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka!!//...To be a rock and not to roll...Skoda Octavia 2010 1.9 TDI Ambiente...

(#33588) kenwood


kenwood
veterán

http://kepfeltoltes.hu/101024/dontstand_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

:C

Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben

(#33589) Cathfaern válasza szilchi (#33587) üzenetére


Cathfaern
nagyúr

Ne felejtsd el, hogy fejlődés közben pár másodpercig tartanak csak a fightok, és két fight között a rövid cd-k lejárnak. Ez elég jelentősen befolyásolni tudja azt, hogy konkrétan fejlődni melyikkel gyorsabb (és ha ehhez hozzáveszel még olyat is, mint instant ghost wolf, akkor még másabb lehet a kép). Másként fogalmazva, fejlődéskor sokkal többet számít a burst, mint a hosszú távú dps.

(#33590) SE_Fan válasza kenwood (#33588) üzenetére


SE_Fan
tag

Van olyan is hogy "Click on the Lightwell" :))

(#33591) ígyvanferi válasza SE_Fan (#33590) üzenetére


ígyvanferi
addikt

Én azt még nem láttam, de "lájkolom", mert elvétve használják csak.

(#33592) Healbacsi válasza szilchi (#33587) üzenetére


Healbacsi
őstag

A mostani sebzesek 85-re vannak beallitva (kisebb csiszolassal persze). Kesobb a melee be fogja majd erni a casterek sebzeset, de mos a casterek sokkal jobban profitalnak a jelenlegi helyzetbol.

(#33593) F-ECT$ válasza Healbacsi (#33592) üzenetére


F-ECT$
titán

Ja: voa-ban mage 12k dps. Mondom hú de skilles lehet, erre kiderült, hogy 3 spellt kellett használnia...

Dive ever, work never.

(#33594) Healbacsi válasza F-ECT$ (#33593) üzenetére


Healbacsi
őstag

Nincs is ezzel semmi gond, max pvp-ben. Akkor van gaz, ha most egy caster nem tol nagy dps-t a gearjehez kepest, mert akkor tenyleg gyenge jatekos. A kiemelkedo jatekosok most is iszonyu magasat tolnak.
Hc Lk-n regen a 15-16k dps-el rendekezo fury warrik voltak a menok, most a guildunkben levo lockok siman 20k folott tolnak, nem ritkan 22k fole mennek. Blood Queenen meg nem ritka a 30k+ dps sem. Ezt melee most nem tudja, de majd 85-on a melee a sok strengthbol es agibol jobban fog profitalni, mint a casterek az intellectbol. Az eddigi kiegekbol kiindulva szerintem a Cata content vegen tuti megint a warrior lesz a top dps:)

[ Szerkesztve ]

(#33595) Healbacsi válasza Healbacsi (#33594) üzenetére


Healbacsi
őstag

Sajat magamra replizek, mert nezegettem a kozelmult logjait, es ahany honlap annyi fele eredmeny. A recount adatok is mast mutatnak. Szoval a szamok amiket irtam ennek megfeleloen lehet helyes illetve hulyeseg.. Viszonyitasnak viszont tokeletesek.

(#33596) F-ECT$ válasza Healbacsi (#33594) üzenetére


F-ECT$
titán

Nem is a dps-t sokalltam, hanem azt, hogy összesen 3 spellt kellett ehhez használnia. Egy locknak pl (az vagyok, így azt tudom mondani), még az egyszerűnek számító destro buildben is 8-10 spellt kell folyamatosan figyelnie, és még a petet sem árt néha irányítani.

A Cata-ra egyelőre tippelni lehet csak (a számok még folyamatosan változnak), de remélem, hogy mivel az int-ből jön már a spell power, és mivel van mastery, így nem lesz akkora különbség melee és caster között end game-ben, mint eddig.

Dive ever, work never.

(#33597) Healbacsi válasza F-ECT$ (#33596) üzenetére


Healbacsi
őstag

Ez igy van sajna. En a paladinokat tudom elso kezbol. Nalunk holyn kaptunk 3 helyett 7 healing spellt. Proton kicsit valtozott a keplet a holy powerrel, mert ennek felhasznalasaval agrot tudsz nyerni vagy magadat tudod vedeni, illetve a defensive cd-k is valtoztak. Retrin a masteryvel es a holy powerrel eleg erdekesen alakul, es nem feltetlen az a legjobb ha eltolsz mindent ami epp aktiv.

(#33598) kenwood válasza F-ECT$ (#33596) üzenetére


kenwood
veterán

Eddig sem volt nagy kulonbseg.
Egy top guildben,ahol kb. egy szinten van minden jatekos nem voltak verhetetlen kasztok ICC-ben.
Olyan mondjuk lehet,hogy az egyiknek a 12 bol 7-8 ,mig a masiknak csak 5-6 fight fekszik igazan,de ha valaki az mondta,hogy a spriest,moonkin,elem samli (altalaban ezzel tudnak a legkevesebben jatszani) szarabb,mint a tobbi,akkor egyszeruen csak erosebb guildben volt a szintjenel.

LK rossz pelda,mert egy arcane mage vagy egy muti rugo P1-ben csak a bossba tolja a dmg-et,a warrik,retrik meg fossa cleavelik a ghoulokat is.
Sajnos azt egyetlen dkval sem sikerult megertetnem,hogy a blood boilra pazarolt runak megdobjak ugyan a recountot,de csokkentik az LK-ba tolt dmget,a ghoult ugyis a necrotic plague oli meg ...

Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben

(#33599) Healbacsi válasza kenwood (#33598) üzenetére


Healbacsi
őstag

Pecs ota mar nem teljesen igy mukodik.. A warrinal a whirlwind meg a cleaev full mashogyan mukodik, retrinel meg nem erdemes raaldozni a holy powert a divine stromra, kiveve ha tenyleg aoe kell.
Nalunk recountbol Lknal nem a kiosztott damaget linkelik vissza, hanem azt amit Lk kapott. Ott aztan kiderul kerek perec ki szorakozott aoe-val ha epp single targetet kellett volna utnie.
Patchwerk szintu harcnal meg szinte semmi ertelme dps-t nezni, mert gombot nyomogatni barki tud megfelelo sorrendben. Ezert szerintem jobb egy mozgalmas harcon lemerni ki mit is tud.

[ Szerkesztve ]

(#33600) F-ECT$ válasza kenwood (#33598) üzenetére


F-ECT$
titán

A különbség az volt, hogy a melee sokkal többet produkált egy új fegyverből, mint egy caster. (Bár wotlkban ez a különbség csökkent.) Most, hogy nem lesz spell power, remélem nem lesz gond a későbbi gearek skálázódásával sem.

Dive ever, work never.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=- (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.