Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=- (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:19:58

LOGOUT.hu

Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz
Blizzard által támogatott videokártyák listája
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#33901) Arnold2


Arnold2
őstag

Realm 6-ként lenyomtuk Halion 25 HC-t. Meg kell mondjam annyira nem nehéz mint gondoltam. Csak tényleg arra a 8-10 percre mindenkinek oda kell figyelnie. ^^

S bár ez már a tényleg "kit érdekel" kategória, de nekem meglett a "It's Over Nine Thousand!" Feat of strength achievment is ^^

Amúgy ha megcsinálod az összes olyan questet ami a Shatteringhez "vezet" akkor kapsz e olyan achivmentet, hogy részt vettél a felvezető questeken, ügyes vagy? Vagy csak a Tripping the rifts ilyen?

[ Szerkesztve ]

(#33902) Wolverine válasza Arnold2 (#33901) üzenetére


Wolverine
félisten

Csak a Tripping feat van, más nincs eddig.

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#33903) parandroid válasza decibel (#33897) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

Mindenképpen érdemes megpróbálni, ha másképp nem, akkor jelentkezz be normál instába, az lvl80-on már dps gearben/talenten is letankolható, ha te vagy az egyetlen 80-as. Én lvl80-on macival tankoltam rendszeresen még a patch előtt. Kényszerből kezdtem, mert nem volt tank a guildben, de egészen megszerettem a végére. A patch sok mindent megváltoztatott, jóval nehezebb lett a dolog, ami egyben azt is jelenti, hogy előtte már szinte túl könnyű volt. Gyakorlatilag egygombos swipe-tank volt a mackó, ezen változtatott a patch a swipe 6 seces cd-jével, ami mondjuk marha nagy szívás, tekintve, hogy az egy szem demoralizing roaron kívül (szintén cd-s) nem maradt aoe aggroja a macitanknak...

Warriorral is próbáltam tankolni, de ott az alap gear összeszedéséig jutottam el (egy t9-et kivettem, úgysem jó másra a triumph, meg esett pár dolog icc-ből offspecbe), de kevés tapasztalattal, azzal a gearrel instákban esélytelen voltam - a dps mindent lehúzott rólam trashen, bossokkal nem volt problémám. Warri tanknak magas szinten amúgy érzésem szerint éppen az aoe aggro a problémája, ezt icc-ben maciként tankolva is észrevettem, jóval könnyebb helyzetben voltam, amikor trasht kellett fogni.

Most húzok egy palát, jelenleg 45-ös, ezzel meglepően élvezetes tankolni, egyelőre szeretem, a patch után talán neki maradt a legtöbb aoe aggro képessége a legkisebb cd-kkel.

Tank egyébként elképesztő módon hiánycikk BS-en, és a hozzá kapcsolódó realmeken (amikkel közös a DF), bár healerrel is hasonló a helyzet. DD-ként anno a mage szintezésekor valami harmincegynéhány perc volt a rkordom a DF queue-ban hétévégn délután. :)

Párhuzamosan húzok egy papot is, ő most 47-es, mostanra kiraktam neki egy holy talentet is, csak akkor van mana-gondom, ha mindenkit egyszerre kell healelnem, mert a dps nem bír magával... Korábban druiddal is healeltem alacsony szinteken is, különösebb gondom azzal sem volt, igaz főleg cloth caster gearben csináltam.

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#33904) birno válasza Wolverine (#33895) üzenetére


birno
addikt

Dehogy futok el, inkább csak félrehúzódom. :D

(#33905) Cathfaern válasza szilchi (#33900) üzenetére


Cathfaern
nagyúr

Öhm... ilvl200-as gearben Naxx25-öt is ki lehet akár pucolni. Az a gear azt jelenti, hogy HC instákból kifarmoltál mindent amit tudtál, és (bőven) mehetsz raidelni (a legelső raidekbe). HC instákba a belépőgeart kb. átlag ilvl180 jelenti.

[ Szerkesztve ]

(#33906) -conrad- válasza parandroid (#33903) üzenetére


-conrad-
addikt

"Gyakorlatilag egygombos swipe-tank volt a mackó, ezen változtatott a patch a swipe 6 seces cd-jével, ami mondjuk marha nagy szívás, tekintve, hogy az egy szem demoralizing roaron kívül (szintén cd-s) nem maradt aoe aggroja a macitanknak..."

Akkora balfaszságokat képes elkövetni a Blizzard, hogy néha már fáj. Bőven elég lenne, ha nem váltana ki a thorns caster formba, de neeem, ezt is el kellett cseszniük. Nem lenne OP, kb. olyan lenne mint a pala szőnyeg, vagyis még kicsit annál is gyengébb, mert ez csak akkor sebezne ha megüt a mob.
Ezentúl pve-ben kb. senki nem fogja használni, mert biztos vagyok benne hogy sem healer sem caster dps nem fogja a tankra tolni cd-re.

[ Szerkesztve ]

(#33907) Healbacsi válasza Arnold2 (#33901) üzenetére


Healbacsi
őstag

Nehany embert koztuk engem is erdekelnek az erosebb bosskillek es az ocsik. 4.0-val az endbossok kicsit konyebbek mint voltak, de megis sok guild meg aludni latszik. Meg van par het, elvileg meg jo nehany killnek be kellene esnie. En elegge ocsi centrikusan jatszok, igy masokat is szoktam nezegetni hogyan halad. A 9k mar eleg szep, de meg maradt ocsi rendesen cataclymsre:)

2 ocsirol tudok, egyik az elemental riftes, a masik amikor deathwing vegigperzseli a teruleteket, es ha belehalsz a tuzes lehelletebe akkor is kaphatsz egyet.

(#33908) Arnold2 válasza Healbacsi (#33907) üzenetére


Arnold2
őstag

Több ismerősöm van több szerveren akik 25 fős guildekben játszanak. Volt egy aki így WotLK végén feloszlott, de a legtöbb inkább abbahagyta a progresst és pl. kiüti a 10-es Frost Wyrmet.
Gondolom nekik hiányzott az az egy lökés, ami nekünk az LK25 HC kill volt. Anno sokat szoptunk rajta, de amióta lement azóta már nincs gond. Egy 25 fős ICC HC-t lenyomunk 2 és fél óra alatt. Összesen 3 wipe-pal. A maradék 3 lockoutban ugyanígy folytatjuk tovább és még kiszedünk belőle 3 lovat, utána jöhet DW :)

Mivel tegnap olyan "könnyen" lement Halion és maradt egy rakat idő, úgy döntöttünk, hogy átnézünk Ulduarba és megcsinálunk pár achievmentet. összesen 18 sikeredett, ennek hála lett meg nekem a 9000. Ami meglepő volt, hogy amilyen könnyen öljük már Haliont olyan hülyeségeket szopunk be Algalonon :) Volt olyan hogy kb 10en szpták be egyszerre a Big Bang-et :)

A tegnapi este volt, nagyon rég óta olyan este mikor volt kő kemény progress és ugyanakkor achievment szerzéssel egybekötött lazulás. Jól esett Halion után ökörködni és gőzt leereszteni Ulduarban :)

Akkor azt hiszem majd jó sokat fogok AFK-olni Wetlandsen, mert arra tuti elrepül.

(#33909) F-ECT$ válasza birno (#33890) üzenetére


F-ECT$
titán

a legnagyobb a DPS-em, meg én tolom a legtöbb damage-t, akkor is ha nálam 1-2 szinttel magasabb a többi csapattag, van, hogy a tankot is lehagyom, most nem nagyzásból mondom persze

Ezen jót mosolyogtam. A későbbi szinteken a tank kb fele annyi dmg-t csinál, mint egy dd. Egyéb threat növelő képességekkel tankol, nem csak dmg-vel.

Dive ever, work never.

(#33910) F-ECT$ válasza Cathfaern (#33905) üzenetére


F-ECT$
titán

Azért a 4 utolsó HC instába nem elég az ilvl180 sztem. Legalábbis a DK altom most jár ilvl220 körül, és HC FoS-ban a második bossnál volt 1-2 rázós szitu (~2k HP), pedig nem ütötték a bosst mikor nem volt szabad.

Dive ever, work never.

(#33911) decibel


decibel
aktív tag

A kérdésem az új normal bossokra vonatkozott, amik a 4.fázissal váltak elérhetővé, de köszi a válaszokat. :)
Instázni nem hiszem hogy fogok Cata-ig, az egységsugarú dps miatt. Ráadásul amit ki tudnék szedni az sztem kb Cata zöld cucc lesz.

"you are a monkey poo-poo"

(#33912) szilchi


szilchi
őstag

Hát én azt mondanám az event bossokhoz tank/healerként kevés lenne az ilvl 200-as gear.Láttam ma ICC geares tankot és healert is elbukni,mert azt hitték sétegalopp lesz az 5 fős event-boss.Pedig nem az...Egész jó kis gear jön össze kezdésnek lvl 80-ra.Van már 4 db. 251-es cucc. :)

Honda ---- The power of dreams // A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka!!//...To be a rock and not to roll...Skoda Octavia 2010 1.9 TDI Ambiente...

(#33913) Cathfaern


Cathfaern
nagyúr

Elnézést mindenkitől, benéztem a dolgot, nem vettem észre, hogy az új bossokról van szó :B

(#33914) szilchi válasza Cathfaern (#33913) üzenetére


szilchi
őstag

El van nézve :K

Honda ---- The power of dreams // A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka!!//...To be a rock and not to roll...Skoda Octavia 2010 1.9 TDI Ambiente...

(#33915) Wolverine válasza -conrad- (#33906) üzenetére


Wolverine
félisten

Ha kelleni fog, akkor fogja. 20 s-ig tart, glyphelve 25 s a cd, ennyi beleférhet.

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#33916) F-ECT$ válasza szilchi (#33912) üzenetére


F-ECT$
titán

A tüzes boss tud valamit, ott volt tegnap 1 wipe, szerintem az addok miatt, de másodjára simán lement, pedig kb ugyanazt csináltuk. Egy adott specre kb 4-5 cuccot lehet kiszedni, azért nem dobnak minden slotra :)

Dive ever, work never.

(#33917) Viktor77 válasza F-ECT$ (#33916) üzenetére


Viktor77
titán

Mindegyik boss tank 'n spank. Ha jól láttam, a tüzes boss egyre nagyobbakat üt, ahogy egyre több kiselemental ér be. Jó nehéz fight, állok egyhelyben, healelem a tankot, aki szintén áll egyhelyben, és bízunk a dps-ben, hogy elöbb lenyomja, minthogy oneshotolja a tankot. :)

Csinálni kell. Kész. Pont.

(#33918) arpi6k


arpi6k
addikt

Sziasztok!

Kérdésem lenne, elsősorban azokhoz, akik a netről töltötték le a wow klienst. Tegnap újrahúztam a gépem, és a wowot is újratelepítettem. Gondoltam nem szarakodok a cd-s telepítéssel, ezért lehúztam a netről a cuccokat. MInden frankón működik, egyedül az intro videónál írta azt hogy nem elérhető. Netes verziónál nem lesz videóm, vagy itt már a Cata introt akarta nekem vetíteni, ami ugye még nem elérhető.

Üdv

Intel & ATI

(#33919) Viktor77 válasza arpi6k (#33918) üzenetére


Viktor77
titán

Ha jól tudom, digitális verziókban nincs videó. De majd jön Wolvi és megmondja a frankót.

Csinálni kell. Kész. Pont.

(#33921) Arnold2


Arnold2
őstag

Viktornak és az összes paladinnak: A legjobb indok, hogy miért jó paladinnak lenni

(angolul van és lehet hogy már olvastátok, de nekem új)

[ Szerkesztve ]

(#33922) F-ECT$ válasza Viktor77 (#33917) üzenetére


F-ECT$
titán

Tesz maga alá tüzet, abból ki kell húzni, ezt nem tette meg a tankunk :)

Dive ever, work never.

(#33923) arpi6k


arpi6k
addikt

Köszönöm a segítségeteket! :R

Intel & ATI

(#33924) F-ECT$ válasza gabranek (#33875) üzenetére


F-ECT$
titán

No elment. 3400/3700g-ért volt benn AH-ban, épp alámvágtak 3000/3200-ért, gondoltam kiveszem, és beteszem olcsóbban, mikor láttam, hogy jött rá bid. Persze az AH lenyúlt 170g-t, de így is több jött be belőle, mint reméltem. Ha lemegy az ára olyan 1000g körülre akkor veszek én is, mert ha jól tudom, akkor valamilyen ingame videó is van a q sorozatban :)

Dive ever, work never.

(#33925) F-ECT$ válasza Arnold2 (#33921) üzenetére


F-ECT$
titán

Ez nagyon nagy :C A téma is jó, de a stílus is üt. Vajon örök ban-t kapott? (Vagy egy ingame npc-t :D )

[ Szerkesztve ]

Dive ever, work never.

(#33926) gabranek válasza F-ECT$ (#33924) üzenetére


gabranek
aktív tag

videóra én nem emlékszem, viszont ad 1 achiet amikor kiveszed belőle a fegyvert.

#33918: nekem cd-s telepítésem van, de egy ideje nekem is eltűntek belőle az intro videók. Egész pontosan az alap és a bc nem elérhető, a lich king viszont igen :F

田中れいな

(#33927) -conrad-


-conrad-
addikt

Sziasztok,

a megjelenés dátuma dec. 7, de az lenne a kérdésem, hogy mikortól lehet majd játszani a cata-val?
Héftő-kedd között éjféltől indul, vagy kedd-szerda között éjfélkor?
Fontos lenne, ma ki kell írnom az év végi szabadságomat. :)

(#33928) szilchi válasza -conrad- (#33927) üzenetére


szilchi
őstag

Hétfő-Kedd,vagyis kedd 0.00-kor elvileg már elérhető a szerver.De szvsz normálisan játszani majd csak szerdán,8-án fogsz tudni.A kedd az annyiból fog állni,hogy halasztják az indulás 0.00-tó valszeg délig,vagy akár délutánig.Majd ha elidul és mindenki egyszerre akar fellépni lesz login sorbanállás,lagg esetleg logi szerver crash.Majd jön pár rolling restart (ekkor már olyan este 8-9 óra lesz),majd talán azután lesz játszható a téma.Laggosan,de már nem lesz crash.Szóval ideális esetben ez lesz :D.De lehetnek komolyabb problémák is.. :U

Honda ---- The power of dreams // A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka!!//...To be a rock and not to roll...Skoda Octavia 2010 1.9 TDI Ambiente...

(#33929) arpi6k válasza -conrad- (#33927) üzenetére


arpi6k
addikt

Pont ezekben a percekben vettem ki én is a szabim. :D

Intel & ATI

(#33930) F-ECT$ válasza gabranek (#33926) üzenetére


F-ECT$
titán

Hmmm, valahol olvastam a videóról, de ez lehet hamis forrás. Viszont az ingame videók ugyanúgy vannak kezelve, mint az introk, tehát ha nincs meg minden introd, akkor lehet, hogy azért nem láttál videót, mert az sem volt letöltve.

szerk: Ezeke szerint Neked 2 Battered Hilt-ed is volt? :Y

[ Szerkesztve ]

Dive ever, work never.

(#33931) gabranek válasza F-ECT$ (#33930) üzenetére


gabranek
aktív tag

3 BH-m volt :) ebből 2-t felhasználtam, a harmadikat eladtam. A háromból 2 esett, 1-et vettem ah-ban.

田中れいな

(#33932) F-ECT$ válasza gabranek (#33931) üzenetére


F-ECT$
titán

És azt hogy? Az egy dolog, hogy kb 1000 mobonként esik egy, de meg is kell nyerned a rollt? Vagy máskép ment az elosztás?

Mikor vetted, akkor mennyi volt az "újkori" ára? 6-7k? (Mondjuk nem értem, hogy most miért veszik meg még mindig 3k-ért: sima icc10-es szintű fegyvert ad, amit kb 3 hét múlva már kukázol is.)

Dive ever, work never.

(#33933) SzlobiG


SzlobiG
félisten

PTR-hez kell aktív előfizetés, vagy frozen accal is menni fog? Mer másolni tudnám a karaktereket...

(#33934) gabranek válasza F-ECT$ (#33932) üzenetére


gabranek
aktív tag

összesen 4x láttam esni, ebből 2x nyertem a rollon (mindenki needelt rá, tehát nem vertem át senkit, hogy mindenki greedel és a végén egy ember nyom needet...1-2 hete az egyik kollégám szívta meg ezzel: FoS-ban volt puggal és esett egy BH. Erre a vakegerek megbeszélték, hogy greedel mindenki, persze a végén az értelmi szerző needelt, majd lelépett :) ).
Amikor vettem akkor kb 7500-8000g körül mozgott az ára, de sikerült lecsapnom egyet olyan 6k körül.

Hogy miért veszik még mindig? Szerintem amiért én is megvettem 17k-ért a mammutot...az achieért :)

[ Szerkesztve ]

田中れいな

(#33935) Wolverine válasza Viktor77 (#33919) üzenetére


Wolverine
félisten

Elvileg mától van videó is, még nem teszteltem.

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#33936) F-ECT$ válasza SzlobiG (#33933) üzenetére


F-ECT$
titán

Régebben nem kellett, de szerintem már jóideje csak aktív accal megy.

Dive ever, work never.

(#33937) SzlobiG válasza F-ECT$ (#33936) üzenetére


SzlobiG
félisten

Most akkor megy, vagy nem?:) Mer akkor nem állok neki leszedni.

(#33938) F-ECT$ válasza gabranek (#33934) üzenetére


F-ECT$
titán

Hú bazz, hányszor voltál ezekben az instákban? Azért 4-ből 2x nyerni sem gyenge.

A kollégádnak gratulálok, a mindenki greedel az ugyanaz, mintha mindenki needel, csak épp nem lehet átbaszni a másikat, szóval nem értem, hogy miért tököltek a megbeszéléssel. Mikor nekem esett, akkor megbeszélés nélkül mindenki a need-re nyomott.

Az achi gyűjtés jó dolog, és persze ha van pár 10k goldod, akkor érthető, hogy nem vág földhöz ekkora kiadás. Én mondjuk nem veszek goldot, és AH-zni sincs kedvem folyamatosan, így a heti 1000- 1500g körüli bevételem (néhány napi q, és a közben összeszedett gaz eladása) kb a kiadásaimra elég (javítás, gem, enchant).

Dive ever, work never.

(#33939) F-ECT$ válasza SzlobiG (#33937) üzenetére


F-ECT$
titán

A legbiztosabb ha leszeded de szerintem nem megy.

Dive ever, work never.

(#33940) -conrad- válasza SzlobiG (#33937) üzenetére


-conrad-
addikt

Nem nagy ügy, már párszáz megával be tudsz logolni, csak nagyon ne mászkálj mert kifagy.

(#33941) d3vilz


d3vilz
csendes tag

Hi.
Most kezdem el majd a wowot melyik szervert ajáljátok? (PVP)

(#33942) SzlobiG válasza -conrad- (#33940) üzenetére


SzlobiG
félisten

Most hogy átmásoltam egy karaktert megjelent az accon belül még egy szal elvileg menni fog elkezdem leszedni aztán kiderül.:D

(#33943) F-ECT$ válasza d3vilz (#33941) üzenetére


F-ECT$
titán

Attól függ, hogy mi a célod. A legjobb ha haverokkal vagy egy helyen, de ha ilyen nincs, akkor talán a Ragnaros most az ajánlott.

szerk.: SzlobiG: Hol jelent meg és mi? Kíváncsian várom az eredményt.

[ Szerkesztve ]

Dive ever, work never.

(#33944) gabranek válasza F-ECT$ (#33938) üzenetére


gabranek
aktív tag

Én is pont ezt mondtam utána a srácnak...még ha valakinek nincs is rá szüksége, akkor is pár ezer arany bevételt jelenthet. szal alapból need.

Én sem vettem még soha goldot, de mivel én nem raidelek hanem ah-zok meg farmolok, jön a gold rendesen :)

田中れいな

(#33945) SzlobiG válasza F-ECT$ (#33943) üzenetére


SzlobiG
félisten

Itt jelent meg egy 3. "account".

(#33946) SzlobiG válasza SzlobiG (#33945) üzenetére


SzlobiG
félisten

Kipróbáltam működik most ez elég lesz arra, hogy eldöntsem megvegyem-e a catát.

(#33947) arpi6k válasza SzlobiG (#33946) üzenetére


arpi6k
addikt

Úgyis megveszed, nem értem mit szenvedsz ennyit. :D

Intel & ATI

(#33948) Khelben válasza arpi6k (#33947) üzenetére


Khelben
nagyúr

Ha már cata: akinek nincs meg, annak is megváltoznak azok a kontinensek, amiket elér? Teszemazt valakinek csak az alapjáték van meg, az észre fog venni valami változást? (térkép, domborzat, talnetfák?)

(#33949) Viktor77 válasza Khelben (#33948) üzenetére


Viktor77
titán

Igen. A tájváltozások már a 4.0.3a-ban jönnek, ezeket te is meg tudod nézni már most is a PTR-en (nem nehéz, párszáz mega után már lehet is játszani, játék közben töltögeti majd a többit, nem zavaró). Persze az új területekre nem tud bemenni, de a régi területek változásait mindenki megkapja.

Csinálni kell. Kész. Pont.

(#33950) Khelben válasza Viktor77 (#33949) üzenetére


Khelben
nagyúr

És a talentfák?

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=- (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.